30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

şu yakıyı deneyen varmı aranızda hiç.. benimki hala belimde kendi atar dediler maşallah zamk gibi yapışık en ufak yanlardan açılma yok.. hani daha kalmasına gerek varmı yada kalmasında sakınca ????? varmı bilen???

yaff mutmaa gittim portıkal getirmeye,hep haşlanmışmı desem pişmiş mi soğan kokardı bu vakitler mutmak,şimdi bakla koktu yaf.. hiç sevmemde yiyesimmi geldi ne şööle dereotlu

portakal uykunu açmaz mı kuzum...bakla da mı nisan da çıkıyoduu...offf bi nisan gelse yaa...

bana bi gençken sırtıma yapıştırmıştı annemler..benim çok durmadı , ıslandıkça hemen attı..hatta niye duş yapıyon hergün dşiye kızmışlardı..peki yakı yapıştırınca yapıştırdığın yerde yanma falan oldu mu?yanma olunca işe yarıyomuş , ama ağrılar için..ben bebek için yapıldığını sizden duydum..

yaff mutmaa gittim portıkal getirmeye,hep haşlanmışmı desem pişmiş mi soğan kokardı bu vakitler mutmak,şimdi bakla koktu yaf.. hiç sevmemde yiyesimmi geldi ne şööle dereotlu

yaflum canınmı çekti ayyyy bakla bu mevsimde varmı?? olmaz galiba dimi.. yeşil bakla mı iç baklamı istedin sen.. iç bakla konserve vardır ama yeşili yokturda yaaa... nerden çekti bu saatte hay Allah yaaa...

venüs ballı karışım hazırmı aldın.. ben güvenemiyorum onların içine nedense kendim ayrı ayrı alıp karıştırıyorum geçen öyle yaptım sonra poleni ayrı balı ayrı yedim bi ara tarçınla karıştırdıydım... zerdal da çook denemiş bu karışımları çayları o bendende beter :))))) amaaaan her bişiyi denedik ettik iyice bünyenin şaftı kaydı valla...

yok kıss,benm tosbiğin sperm sayısı azdı sadece,başka bişeyde azlık yok idi
gerenk duymadık afrodizyağa,sadece keçiboynuzu kürü yaptım ben 3 ay gecen sene martta oda %85 olan hareketi %30-40 lara indirdi bıraktık...e vitamini içiyodu sadece... aslında düşündüm ginsenk ama kırrmızısını bulmak gerekğiyormuş, oldukça pahalı imiş,bide sperm saysında kesin bi etkisini okumadım...siz aslında eşinizin sperm sayılaını ve degrlerini yazsanıs ben baya kür biliyorum..sayıya ayrı,harekete ayrı kürler var... bende diger topicte bunların uzmanı oldum du :))

sayısını 20 milyonun altında olan varsa keçiboynuzu kürü cok kişide işe yarıyor haberiniz olsunnn...
ginsengi tam bilmiom ama bakarız GESOM... senin adın Ginsenge yakın olduu için aklıma geliyo o otu görünce :)) hakket ya nerden o senin nick?? ot değilsin cöp değil..bizim gibi şiir ismide değil galiba?

morfolojiye?

ben vitaminler aldım, onlar içiriom..

canım falan cekemdi ya.. sevmem zati..öyle bi yiyesim geldi işte kokunca.
ne bilim komşu yapıyo heralde.. sabahları calışıyo heralde..her akşam 9dan sonra alır böyle bi koku mutmaaı...

Ben tüpe başlamadan adetim bitince bal-polen yem
eye b
aşladıom.hatta a
nenimn

a
meliya
tın
a gittim

ya

memelkete,cantama koydum polen,balla yedim her gün bi kaşık polen-bal... ve sadece 200*7=1400 ünite gonal-f kullandım.. işe yaraduı bence.. çünkü bizim grupta en az ben ilaç kullandım...

keisnle deneyin derim..ama çörek otuna dikkat edin zararlı olabilrimiş.. tarcını bilmiomm....

ayhh yukarı bi tuhf olmuş..yatarak yazıyom ya :))düzeltmeye üşendimn :)

Yaş neredeyse oldu 33, olmuyo olmuyo..hiç sebep yokken..Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olacağım, ikinci kez..Bakalım hayırlısı artık..

çok çok değil öyle yandım kızdım bozardım şeklinde değil.. ısınma işte orada... o an ve yürüyünce ve yatınca az az.. ne bilim ben çok üşüyünce iyi geldi sıcacık hiç rahatsız etmedi öylee duruyor orada :))
zaten ben bebek için değil çok ağrım vardı ya belimde onun için zerdalın tavsiyesiyle yapıştırdım zerdal o ay hamile kaldı ama....

ayyy bugünde dön dolaş konu benim nick niçün böle merak uyandırdı yahu vallah gingsengten esinlenmedim hiiç haberim bile yoktu ondan buraya üye olurkene.. ne bilim öyle aklıma geldi işte anlamsız...

morfolojiye?

morfolojiye??? ne?

beyaz'da helvacı helva giller var
meraklısına
beyaza aşıktım ben gençken yaff
actım hemen..şimdi sadece begeniyom adamöı :))

morfolojiye?

morfoloji düzelmesi en zor olan diye biliyorum Tentom...
sayıyı artırıp,artan sayı içindeki kaliteli spermler yükseltecek siizn %3 ü %4den fazlaya..içmem demese keçi boynuzu kür ya da proxedd plus diye bi hap var,diğer topicte baya sonuç alan kız var proxedd den...

Erkek kısırlığı için 3 ana neden temel alınarak ürün 3 ana nedeni içeren ürün kombinasyonları bırakılmadan kullanılmalıdır;

a. Sperm üretilmemesi ya da sperm sayısı yetersizliği durumunda (Ginseng, Rhodiola, Omega-3 "700" adlı ürünler kullanılabilir)
b. Sperm haraketsizliği (Ginseng, Maxi L- carnitine)
c. Spermlerin menide ölü bulunuşu (tüm antioksidanlar özelliklede çinko ve selenyum)

Spermin içinde bulunduğu sıvı olan meni bir antioksidan karışım olup spermleri oksidasyona karşı korur. (Oksidasyon spermleri öldürür.) Bu amaçla antioksidan korumayı sağlamak için Advanced Antioxidant Formula adlı üründen günde 2 kapsül yemeklerden sonra kullanılabilir. İçeriğindeki çinko, selenyum, E ve C vitaminleri gibi antioksidanların sayesinde güçlü bir koruma sağlar. Temel antioksidan korumayı Advanced Antioxidant Formula ile sağladıktan sonra Seleno-6, Zinc Picolinate adlı ürünlerin yanı sıra sırasıyla Alpha Lipoic Acid, Coenzyme Q-10 100 mg, Grape Seed Extract, Pycnogenol, Green Tea Leaf Extract adlı ürünleri bir şişe bittiğinde diğer şişe alınıp dönüşümlü olarak kullanılabilir.

Sperm haraketliliğini arttırmaya ve var olan haraketi desteklemeye yönelik Maxi L- Canitine adlı üründen günde 2 tablet yemeklerden yarım saat ya da 45 dakika önce kullanılabilir.

Enerji arttırıcı ve strese karşı adaptojen olarak Gingseng (Korean) adlı üründen günde 2 kapsül sabah kahvaltıları ve öğle yemeklerinden sonra kullanılabilir. Ginseng (Korean) cinsel hayatta performansı desteklerken aynı zamanda sperm sayısının ve kalitesinin arttırılmasına yardımcı olur. Bunun dışında Rhodiola Root Extract adlı üründen günde 2 kapsül yemeklerden sonra kullanılabilir. Rhodiolanın geleneksel olarak erkeklerde seksüel tonik olarak kullanılmıştır. Bu alanda yapılan çalışmalar Rhodiola’nın sperm üretimi, ereksiyon problemi, erken boşalma, gibi seksüel problemlerde önemli gelişmeler sağlayabileceğini göstermektedir.

Aynı zamanda sperm iyi kolesterolden yapılmaktadır. Bu amaçla HDL (iyi kolesterol) arttırarak sperm üretimini desteklemek için Omega 3 "700" adlı üründen günde 2 kapsül yemeklerden sonra kullanılabilir.

Tüm ürünler 6' şar aylık kürler halinde 6 ay düzenli ve sürekli kullanım 6 aydan sonra 10 gün ara ile istenilen ve gerekli görülen süre boyunca kullanılabilir.

hee e ben de yanlış yapmamışım
çinko ve selenyum aldım bi de e vitamini
onları içirttirtttom

kızlar ben kaçanzi

öperim hepinizi

Yaş neredeyse oldu 33, olmuyo olmuyo..hiç sebep yokken..Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olacağım, ikinci kez..Bakalım hayırlısı artık..

hoşgeldin canım.. tam yerindesin.. senden çook var bizde :)) sebepli sebepsiz yaşlar 30 larda yookkk.. bazılarımız kavuştu bebeğine bazılarımız şu an bekliyor heyecanla.. bazılarımız hala mücadeleye devam.. öyle işte.. sende katıl bize eğlen, öğren dertleş rahatla... detaylı anlatmak istersen de dinleriz hikayeni naçizane fikirlerimizi paylaşırız...

nelerde biliyor bababab bak hele .... bu konularında uzmanı elfoş... şu hareket için olan hani aktardamı var bunlar eczanelerde bu tip şeyyler yok nerden bulunuyor bunlar.. elfoşum eşimin değerlerini bir ara veririm bak bakalım değerlendir şimdi üşeniyorum yukarı çıkıp almaya :))) ama bakalım unutmayalım önemli bu konu...

hoşgeldin

çogumuz aynı durumdayız burada :)
benim çıkmam lazım ama seni öteki kızlarra havale ediyorum
ilgilenirler
ii geceler

hee e ben de yanlış yapmamışım
çinko ve selenyum aldım bi de e vitamini
onları içirttirtttom

kızlar ben kaçanzi

öperim hepinizi

evet evet e vşitamini özellikle önemli..zn ve selenyumda var zaten proxeed plusda..bizim elevit gibi cok vitaminli... sen devam et de 3 ay sonunda bi baktırın degerlere..çünkü 72 günde yenilemniyor spermler..

hadi tatlı uykular tento...benimde az önce cok geldiydi uykum,zorla actım burda konuşcam deyii..bi daa gelir inş..

tamam Gesom..sen yaz degerleri eksik olana göre bi kaç kür ve ilaç söylerim sana..

hareketi her akşam havuç suyu kürü artırıyor..ama sigara içmeyecek asla...

hmm
72 gün olmasına bişi kalmamış

tüpten sorna başlattım vitaminlere

bakarsın bu ay coşmuştur hayvancıklar

ben sa sallanıom yani. kaykıldım mayıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…