30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende aktardan almam asla..pis pis kokuyo ve kirli gibi geliyo oralar..bu minicik bişeydi balın içinde varmış bende aldıydım eşim yemedi ben yedim..bende bal poleni karışık almadım ayrı ayrı içtim.poleni suyla yuttum tadi çirkin diye..balıda yedim işte..ama bak bu çok faydalı...

bizim 17 milyondu ama drlar iyi diyodu hep...sanırım hareketlilikten dolayııı

Yaş neredeyse oldu 33, olmuyo olmuyo..hiç sebep yokken..Bu ay klomen ve çatlatma iğnesi olacağım, ikinci kez..Bakalım hayırlısı artık..

olur inş...burda herkesin beklediği o canım..

hee e ben de yanlış yapmamışım
çinko ve selenyum aldım bi de e vitamini
onları içirttirtttom

kızlar ben kaçanzi

öperim hepinizi

iyi geceler tentoşşş

hee e ben de yanlış yapmamışım
çinko ve selenyum aldım bi de e vitamini
onları içirttirtttom

kızlar ben kaçanzi

öperim hepinizi

hmm
72 gün olmasına bişi kalmamış

tüpten sorna başlattım vitaminlere

bakarsın bu ay coşmuştur hayvancıklar

ben sa sallanıom yani. kaykıldım mayıştım

hayvancık deme tentoşşşş...lütfen onların hepsi birer bebiş adayıı annesiii :)) kesin çoşmuştur senin veletler hadi bakalım bu ay patlat bi haberde çoşalım...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

venus43,GESHENK+,_eLfiDa_+,tentation+,

ziyaretçimiz hiç eksik olmadı haaa çok mu popüleriz ne

hmm

ben şu durumdayım :) orta sehbayı cektim,pc üstünde klavye ve fare yanımda..ben yan gel Osman,sol tarafıma yattım sağ elimle yazıyom işte :))) bol bol da esniyorum,geldi uykum şimdi sen uyku diyince :))

zati sizin olmuyosa morfolijden olmuyodr..ama hareket iyiyse %3 morfolojide 20 milyonun üstündeki spermler için iyi deger... Tento ya 1 ayda sen yapsana soğan kürü...bişey yoksa içinde akıntı bile olmuyo zaten.. içini temizliyomuş hem...

diğer ayda bal-polen tüpe gerek yok kalmaz inş.

evet o sayıya polzisyonun doğru olması bile yetiyor hareket iyi olunca..yastık,bacvaklr tepeye,sabaha kadar kalkmmamak falan yetiyo..hiç olmadı preseed yetiştğiiryor sağlıklı olanları tüplere... senin de oldu bak netekim en doğalından

tamam Gesom..sen yaz degerleri eksik olana göre bi kaç kür ve ilaç söylerim sana..

hareketi her akşam havuç suyu kürü artırıyor..ama sigara içmeyecek asla...

bizde sigara yok.. evde hiç tütmez o duman şükür...
havuç kürü nasılmış?? eşimde hareket düşüktü sayıda çok çok fazla değil ama azda değildi bide morfolojik bozuklukda az vardı amma velakin doktorlara göre engel teşkil edecekl bişi değildi.. artık bilemiyorum sen bir ara bakarsın ben hazırlarım sana yazarım...

hmm

sallanma git yat hadi git.. mayışık seni.. bu ay etkili olsun seninkilerde dediğim gibi hediyesini bırakıp gitsin eşin sana.. ben öyle olmasını çoook istiyorum onca çalıştırdık seni karşılığını alman bendeniz koçunu mutlu eder yane
hadi öpüldün

en son bunları yedin içtin öyle oldu diyorsun.. demek olmak niyetindeymiş o zaten denk gelmiş üstüne bunlar.. ne güsellll darısı başımıza inşallahh..

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)

venus43,GESHENK+,_eLfiDa_+,tentation+,

ziyaretçimiz hiç eksik olmadı haaa çok mu popüleriz ne

7/24 açığız

sende yat canım yorma kendini iki büklüm öyle.. evet tento sende yap bakalım varsa gider yoksa temiz sorun yok... bak herkes iyi diyor ağrı yapacakmı sende hem anlarız yap yap evet elfoşşcum inşallah gerek kalmaz tüpe bidaaa.. polende göya yumurtaları çoklaştırıp kist yapıyomuş dedi geçenlerde biri ama ?????

inş canımmm..en kısa zamanda sizden alalım mutlu haberler..ama benim yumurtlamam 20. günü buluyoo demek ki yumurta gelişmiyodu...ben inarak içtim hep , tabi verecek olan Rabbim ama bizde Rabbimin bizim için yarattığı besinlerden faydalanmalıyız...sen şu soğan kürünü yap at miyomu öyle başla bal polene..bide miyom beslenmesin..miyomu at ve sonraki aya hamile kalllll inş..... tentoşto bu ay kalsın inşşş.

kızlarrr benim masaüstü bilgisayar masasasındayım hep sandalyede yanii..uykumda geldi ben kaçsam ayıp olur mu ki....bu gece toplanmayıda çok istedim ama bu kadar dayanbiliyommm...bu gec bana iyi geldi valla...sağolun geldiğiniz için...eğer szi müsade ederseniz gidicem...

Son düzenleme:

müsaade senin canım.. çok güzel sohbet ettik hadi bakalım herkes evine dağılma vakti geldi :)) saat 12 yi geçmiş sabah erken kalktık işe gittik bu kadar dayandık... hepinizi öpüyor kokluyorum hayde sağlıcakla...

ben cok rahatım geso...upuzun yatıyo..bükü yerim yok :)
tosbaa aradı,uyumadın sen hayırdır diye,netteyim dedim,ohh diyo bize gelince uyuyon hemen...yatcam dedim yarım saate...haklı valla kac gündür 10 gibi uyuyorum..

polen-balı ben iğneleri kestiği gün dr. bıraktım..amaç yumurta geiştirmek... adetle birlikte başlayıp yumurta catlamaan bırakmak gerek sanıyorm Gesom mantıken.. o arkadaşta öyle demişti hatırlıyorum...herseyin cogu degil kararı önemli...önce vakti zamanı gelecek bebeğin,bunlar bahane olacak.. sen 2 ay yap kürü..adetin normale dönsün bi..o arada hamile kalmamş olyrsan hala bal-polene başlarsın adet dahil 10-12 gün yeter sanırım...

sağol canım...kocişte yattı şimdi..bende gideyimm.....çok güzeldi gerçekten...cumaları gün mğ yapsak ne topik kadro toplanma günü

herkese mutlu geceler.....

son dakikada bişi itiraf ederk gideyim :78: ben polen yedim amaaaa.. yannış yaptımı anladım daa geç oldu... bişi olmaz dedim soğan ayrı yere o eyrı yere diye..... nolcek bakalım ondanmıdır bu ağrılar yoksa yaa... arap saçına döndüüüü neyse.. bi dahaki aya sorun çıkmazsa hayırlısıyla öyle bişi yapmam elbet...

ilahi geso :))
hem için sökülcek..hem yımırtalar gelişcek..
olmaz bişey inş. bi bilgim yokta trs etki eden kürler ikisi.. biri büyütüyo geliştiriyo, diğeri yıkıp,döküyo...
2 ay yapta şu soğanı bi.. 1 ayda adet düzenli gelecek mi bekle..sonraki ay bal-polen... ya ne iyom sana hastanedeki kadın 2 tüp bi kaç aşılama.. 2 yıl sonra kendiliğinden hamiş... ben bıraktıydım artık çocuk işini sigarayı 2 pakete cıkardıydım diyo... ALLAH bu ay yaa bi sonaki ay bebegini ana yazdıysa 3 kürü birden yapsan bile zararı olmaz... bide bunu takma sakın kafana..ama soğanı bitirene kadar yeme polen şimdilik

ilahi geso :))
hem için sökülcek..hem yımırtalar gelişcek..
olmaz bişey inş. bi bilgim yokta trs etki eden kürler ikisi.. biri büyütüyo geliştiriyo, diğeri yıkıp,döküyo...
2 ay yapta şu soğanı bi.. 1 ayda adet düzenli gelecek mi bekle..sonraki ay bal-polen... ya ne iyom sana hastanedeki kadın 2 tüp bi kaç aşılama.. 2 yıl sonra kendiliğinden hamiş... ben bıraktıydım artık çocuk işini sigarayı 2 pakete cıkardıydım diyo... ALLAH bu ay yaa bi sonaki ay bebegini ana yazdıysa 3 kürü birden yapsan bile zararı olmaz... bide bunu takma sakın kafana..ama soğanı bitirene kadar yeme polen şimdilik

evet öyle yapıcam.. zaten ters iki kür olduğunu biliyorum ama durup durup ikisinide ynı anda yapmak tabi acaip bir durum o da bana has tabi bu ay böle oldu sonuç inşallah hüsran olmaz hayırlısını amaaan takamam zaten şimdi onu :)) şaşırttı beni böle napiim gelseydi güzellikle.. öbürüde gitseydi güzellikle.. neyse hadi tutmayım ben seni sen yat dinlen artık.. öptüm canım.. görüşmek üzere...

canım benim...ne tatlıısn sen..ben cvp yazmadan cıkmıyonda..
cok düşüncelisin.cok iyi niyetli ve fadekarsın sen ya...
bende öptüm seni.. görüşürüz..bana da iyi geldi bu muhabbet

canım benim...ne tatlıısn sen..ben cvp yazmadan cıkmıyonda..
cok düşüncelisin.cok iyi niyetli ve fadekarsın sen ya...
bende öptüm seni.. görüşürüz..bana da iyi geldi bu muhabbet

yine son cevabı vereyim dimi görüşürüz tatlı rüyalar...

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)

_eLfiDa_,GESHENK+,

buda son sözü bana bırakan..benim gibi cocuklaşmayan akideşime gelsinn...

iyi Geceler
iyi geceler tatlı rüyalar sana
Benim bünyem dayanmaz bu kadarına
Arkamdan seslenme ben gidiyorum..
Sakın ola ki dur deme bana..
iyi geceler tatlı rüyalar sana..

şu an saat sabahın 07:51 i...ben acıktım süt içip yatıcam geri bi bakimm dedim ve durum böyle... sabahın köründen akşamın dibine kadar ziyaretçi nöbeti var topikte

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)

venus43,

bi kere yemişindir dimi kuzum.. bi kere yediysen bişi olmaz..ama bunu 1 haftadır falan yapıyoda söylemediysen al sana bi daha yapamazsın artık..
bişey olmaz içini çürükletme sen.önce bu kürü inatla 2 tur falan yap sonra yumurtalıkları bal polenle bakıma al..bu arda bebiş gelirse de ne ala muallaa

güzeliö benim rahimde hormanlarda vs hiç bi sorun yok ki
durduk yere ne demeye şoka sokayım vacenyayı :))

bize de doktor sorun olmadıgını söylemişti ama bence sebep bu.
hayırlsıs bakalaım
ii çalıştık bu ay :)

venüss sana da günaydın hortlak seni :)
ben de 7 de uyandım, eşim tüm gece çalıştı sabah geldi
tosur tosur uyuyo şu an :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…