30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Günaydın herkese,şindi uyandım.. 4kuru kayısı yedim,yudum yudum sıcaksu içmekteyim..
zira yediklerim içimde patlıyo,dışarı cıkan yok (

Tento burda gibisin kuzum..senin eşinde mi gece calışıyor,ilk kez duydum bunu..benimkide uyuyo aynen seninki gibi tosur tosur.. ama 1de uyandırcam kahvatı yapıp,ev işne başlıycaz koydum kafaya..akşamada söz vermişti gcen izin günüde haftasonu cıkarız diye,baklım ne edeceğiz...

hadi öptüm hepinisi..
haa tento benimde hersey normaldi ama duydum ki ufak tefek şeyleride temizliyormuş,ya ne bilyon kistten,miyomdan başka bişey olmadığını... ya bende niye ısrarediyorsam en fazla 5 gün içmişimdir,bi işe yaramamıstır bana da beki..bana cok ısrar ettilerdi de iş yerinde,belkim fgaydalıdır diye diyom..bilmiyom sne bilin...

selam arkadaşlar ,nasılsınız?Dün hiç giremedim nete akşam kapam vücuduma o kadar ağır geliyordu ki ağrıdan erkenden uyudum. benim durumda ise hala değişiklik yok beklemedeyim yani...

:78: DÖVME HEMEN YAAAA.. kızcanız diye baştan yazmadım zati :18:

hortlak venüsssssss :76:

günaydın fıstık çok yorma kendini

selam arkadaşlar ,nasılsınız?Dün hiç giremedim nete akşam kapam vücuduma o kadar ağır geliyordu ki ağrıdan erkenden uyudum. benim durumda ise hala değişiklik yok beklemedeyim yani...

regl yok yani.. test yapıldımı kanda??? ağrıların gebelik işareti olsun diye umudumuz ama başka şey olmasın Allah korusun bir doktora git be güzelim artık....

s_e_l_i_n merhaba canım nerelerdesin sen?? greçenlerde sordum seni de... nereye kayboldunuz ben yokken :)))) nasılsın neler yapıyorsun???

kızlar iyi akşamlar keyifler nasıl

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)

GESHENK,venus43+,_eLfiDa_+,

kendimi yatır gibi hisseder oldum :))))))))))))) ziyaret patlaması yaşıyoruz son günlerde....

kızımmmm süper bişeysin sen yaaaaa ne güldüm ama, çok iyi geldi biraz geçmişi okudum ohhh be rahatladımmmm

naneli darmadağınnn bebekimmm gel toparla beni, unuttuklarımı da hatırlat
boşa çatladı gettiiii yımırtaaaaa akşam misafir vardı, sağolsun annem bize heeeçççç demeden akşama misafir davet etmiş ben zaten dişçiden geç geldim, yemek bulaşık evin hali perişan bi zil çaldı ben kızkardeşim ve eşi annemin yanına gelmiştir diye düşündüm balkona bi çıktı eşim buyrun felan diyo adam içeri bi geldi misafir geldi sema,kapıda küçük bi ordu var dedi :26: ben böyle kaldım
annem de sağolsun yabancı değil ya teyzenler,dayınlar felan diyo birde offf anneeee offffff
işte bu saat oldu ben hala bişiylerle uğraşıyorum koşturuyorum, haftasonu için eşimle planlarımız vardı,alışverişe gidecektik,gezmeklere gidecektik aman işte napalım artık, hayaller başka baharlara :26:
ben senin sorulardan kaçmıyorum ki, ben cevaplıycam da bağlantımı kesiyor müdür
rahim içinde çok sayıda myom vardı 6 cm olan içinde tüpleri tıkıyor demişti doktorrr :26:
3 ay boyunca içtim soğan kürünü adet düzensizliğim zaten vardı, ama 15 günde bir adet oluyordum ben, sonra 20 gün oldu en sonunda da düzene girdi 26/28 gün oldu . ama düzenleyici ilaç kullanmadım, hatta hiç bir ilaçta kullanmadan sadece soğan kürünün yaptım kanalarım bi çok yoğun oluyordu, bi damla damala oluyordu. en sonunda o myomlardan kurtuldum
sen devam et inşaallah seninde sonuç güzel olur

nammmmmmmmm ne olcak şimdi
kuzum hayırlısı yaaaaaa

dün sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmak için cuma günü isteyemiyorlarmış tahlil her nedense. beni bulur zaten hep böyle şeyler.pazartesiyi de atlatayımda olmazsa bir doktora giderim.öğleden sonra kan almıyor hastane keşke alsa sabahta izin almak çok sıkıntılı oluyo.bu kadınların derdi bitmiyo ki valla.ama inşallah hamileyimdir. bu kadar beklemenin sonu boş çıkınca ben çok üzülücem

iyi akşamlar kızlar.....

ELFİDA canım ben önümüzdeki ay tüpe geçeyim diyom ya. bal, polen ve başka ne yapabilirim_? birde buna ne zaman başlayayım ki? şuan adetimin 4.günü.. inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir.

off çok sıkıntılı bir döneme giriyorum işyerinde de hiç huzurum yok çokk mutsuzummmm

Son düzenleme:
slm genshen hayırdır klübü senmi bekliyosun nasılsın günün nası geçti bugün dün baya kaynatmışssınız

bir dizi vardı rahmetli suna pekuysal'ın yeter anne diye..... anneciğin biras öyle sevimli bir yeter anne galiba:))) Allah uzun ömürler versin ona.. sana da sabır eşine rahatlık :86: huzurun çok çok olsun canım bebişinde gelip bu düzeni altüst etsin sayesinde eşin kör annen düzeninizden azcık daha uzak sende çooook mutlu ol inşallah... :) belkim yumurta gitmemiştir bu gece şansını dene bakalım belli olmaz... sende hasret gidermişin işte teyzelerinle dayılarınla kızmayın kadıncağıza iyi yönünden bak bari annene sabırlı olun Rabbim mükafatını hayırlı harika evlatlarla verir inşallah... öpüldün nanelim

Şimdiden git de dosyanı actır O zaman Leyliko,muhtemenlen Nisandaki adetinin ikinci günü başlarsın Mayısa da hamile kalırsın.Mayısa bırakma bence,bi aksilik olursa Temmuza kalır,Havalarda ısınıyor hastanede 1 ay kadar mola veriyor.gecikme iyce.. ben adetimde başlamıştım bal-polen yemeye çatlatma iğnesinin vurunacagı gün bıraktım,o gün yemedim..doğrumudur yanlışmıdır bilmiyrum ama gonal-f yi diger kızlara göre daha az kullandım,gelişiverdi yumurtalar...hemde maşALLAH bayagı oluştu..denemek denememek sana kalmış,ben mantıken yedim yani...İş yerinde bende cok rahat değilim Leyliko,ama para kazanmak için bi arac gör işini,kimseyle muhattab olmadan sabah gir,işini gücünü yap,akşama cık derim ben sana..stresten anca böyle uzaklaşabilrisin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…