şu an saat sabahın 07:51 i...ben acıktım süt içip yatıcam geri bi bakimm dedim ve durum böyle...sabahın köründen akşamın dibine kadar ziyaretçi nöbeti var topikte
Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 1 ziyaretçi)
venus43,
bi kere yemişindir dimi kuzum..bi kere yediysen bişi olmaz..ama bunu 1 haftadır falan yapıyoda söylemediysen al sana bi daha yapamazsın artık..
bişey olmaz içini çürükletme sen.önce bu kürü inatla 2 tur falan yap sonra yumurtalıkları bal polenle bakıma al..bu arda bebiş gelirse de ne ala muallaa
güzeliö benim rahimde hormanlarda vs hiç bi sorun yok ki
durduk yere ne demeye şoka sokayım vacenyayı :))
bize de doktor sorun olmadıgını söylemişti ama bence sebep bu.
hayırlsıs bakalaım
ii çalıştık bu ay :)
venüss sana da günaydın hortlak seni :)
ben de 7 de uyandım, eşim tüm gece çalıştı sabah geldi
tosur tosur uyuyo şu an :))
Günaydın herkese,şindi uyandım.. 4kuru kayısı yedim,yudum yudum sıcaksu içmekteyim..
zira yediklerim içimde patlıyo,dışarı cıkan yok(
Tento burda gibisin kuzum..senin eşinde mi gece calışıyor,ilk kez duydum bunu..benimkide uyuyo aynen seninki gibi tosur tosur.. ama 1de uyandırcam kahvatı yapıp,ev işne başlıycaz koydum kafaya..akşamada söz vermişti gcen izin günüde haftasonu cıkarız diye,baklım ne edeceğiz...
hadi öptüm hepinisi..
haa tento benimde hersey normaldi ama duydum ki ufak tefek şeyleride temizliyormuş,ya ne bilyon kistten,miyomdan başka bişey olmadığını... ya bende niye ısrarediyorsam en fazla 5 gün içmişimdir,bi işe yaramamıstır bana da beki..bana cok ısrar ettilerdi de iş yerinde,belkim fgaydalıdır diye diyom..bilmiyom sne bilin...
selam arkadaşlar ,nasılsınız?Dün hiç giremedim nete akşam kapam vücuduma o kadar ağır geliyordu ki ağrıdan erkenden uyudum. benim durumda ise hala değişiklik yok beklemedeyim yani...
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 5 ziyaretçi)
GESHENK,venus43+,_eLfiDa_+,
kendimi yatır gibi hisseder oldum :))))))))))))) ziyaret patlaması yaşıyoruz son günlerde....
naneli unutmuş yaa. ne sorsam çook oldu hatırlamıyorum diyo :))) unutkan naneli :) çok soruyorum yakalayınca bide zaten zar zor giriyor işyerinden hepten tüyüp kaçıyor :)))))))))) valla nasıl olmuş ne kadar zamanda olmuş meraktayım bende.. miyomu içindemiydi dışındamı onu bile hatırlamıyo...
sence o ağrılar buna mı delalet ne dersin??? sende ağrı yapmışmıydı böyle akşam o kadar değil öğlen hele yemek yedikten sonra kıvrandırıyor resmen anlamadım neyin nesi bu........
naneli darmadağınnnbebekimmm gel toparla beni, unuttuklarımı da hatırlat
boşa çatladı gettiiii yımırtaaaaa akşam misafir vardı, sağolsun annem bize heeeçççç demeden akşama misafir davet etmiş ben zaten dişçiden geç geldim, yemek bulaşık evin hali perişan bi zil çaldı ben kızkardeşim ve eşi annemin yanına gelmiştir diye düşündüm balkona bi çıktı eşim buyrun felan diyo adam içeri bi geldi misafir geldi sema,kapıda küçük bi ordu var dedi :26: ben böyle kaldım
annem de sağolsun yabancı değil ya teyzenler,dayınlar felan diyo birdeofff anneeee offffff
işte bu saat oldu ben hala bişiylerle uğraşıyorum koşturuyorum, haftasonu için eşimle planlarımız vardı,alışverişe gidecektik,gezmeklere gidecektikaman işte napalım artık, hayaller başka baharlara :26:
ben senin sorulardan kaçmıyorum ki, ben cevaplıycam da bağlantımı kesiyor müdür
rahim içinde çok sayıda myom vardı 6 cm olan içinde tüpleri tıkıyor demişti doktorrr :26:
3 ay boyunca içtim soğan kürünü adet düzensizliğim zaten vardı, ama 15 günde bir adet oluyordum ben, sonra 20 gün oldu en sonunda da düzene girdi 26/28 gün oldu . ama düzenleyici ilaç kullanmadım, hatta hiç bir ilaçta kullanmadan sadece soğan kürünün yaptım kanalarım bi çok yoğun oluyordu, bi damla damala oluyordu. en sonunda o myomlardan kurtuldum
sen devam et inşaallah seninde sonuç güzel olur
slm genshen hayırdır klübü senmi bekliyosunnasılsın günün nası geçti bugün dün baya kaynatmışssınız
naneli darmadağınnnbebekimmm gel toparla beni, unuttuklarımı da hatırlat
boşa çatladı gettiiii yımırtaaaaa akşam misafir vardı, sağolsun annem bize heeeçççç demeden akşama misafir davet etmiş ben zaten dişçiden geç geldim, yemek bulaşık evin hali perişan bi zil çaldı ben kızkardeşim ve eşi annemin yanına gelmiştir diye düşündüm balkona bi çıktı eşim buyrun felan diyo adam içeri bi geldi misafir geldi sema,kapıda küçük bi ordu var dedi :26: ben böyle kaldım
annem de sağolsun yabancı değil ya teyzenler,dayınlar felan diyo birdeofff anneeee offffff
işte bu saat oldu ben hala bişiylerle uğraşıyorum koşturuyorum, haftasonu için eşimle planlarımız vardı,alışverişe gidecektik,gezmeklere gidecektikaman işte napalım artık, hayaller başka baharlara :26:
ben senin sorulardan kaçmıyorum ki, ben cevaplıycam da bağlantımı kesiyor müdür
rahim içinde çok sayıda myom vardı 6 cm olan içinde tüpleri tıkıyor demişti doktorrr :26:
3 ay boyunca içtim soğan kürünü adet düzensizliğim zaten vardı, ama 15 günde bir adet oluyordum ben, sonra 20 gün oldu en sonunda da düzene girdi 26/28 gün oldu . ama düzenleyici ilaç kullanmadım, hatta hiç bir ilaçta kullanmadan sadece soğan kürünün yaptım kanalarım bi çok yoğun oluyordu, bi damla damala oluyordu. en sonunda o myomlardan kurtuldum
sen devam et inşaallah seninde sonuç güzel olur
iyi geceler geshenkkkk
sanada... okudunmu sana yazdığımı?? canını sıkma olurmu..
şimdi girdim bakayım dedim.. evet dün gece buluştuk matine vardı :))) iyiyim sen nasılsın??
valla çok yorgunum gözlerim kapanıyo dün onca temizliğin ardından kayınvalıdem gelmekten vaz gectı bosuna yoruldum yanı bızde bos durmayalım dıye ev bakmaya gıttık kac saat gezdık bılmıyoorum eşim yorgunluktan kanepede sızdı :) yarında kuzenımın nısanı var anlıcan dınlenmeye pek fırsat kalmıyo
şimdi girdim bakayım dedim.. evet dün gece buluştuk matine vardı :))) iyiyim sen nasılsın??
valla çok yorgunum gözlerim kapanıyo dün onca temizliğin ardından kayınvalıdem gelmekten vaz gectı bosuna yoruldum yanı bızde bos durmayalım dıye ev bakmaya gıttık kac saat gezdık bılmıyoorum eşim yorgunluktan kanepede sızdı :) yarında kuzenımın nısanı var anlıcan dınlenmeye pek fırsat kalmıyo
taşınacakmısın?? ev taşımak zor.. bu kadar yorma kendini :)
Şimdiden git de dosyanı actır O zaman Leyliko,muhtemenlen Nisandaki adetinin ikinci günü başlarsın Mayısa da hamile kalırsın.Mayısa bırakma bence,bi aksilik olursa Temmuza kalır,Havalarda ısınıyor hastanede 1 ay kadar mola veriyor.gecikme iyce.. ben adetimde başlamıştım bal-polen yemeye çatlatma iğnesinin vurunacagı gün bıraktım,o gün yemedim..doğrumudur yanlışmıdır bilmiyrum ama gonal-f yi diger kızlara göre daha az kullandım,gelişiverdi yumurtalar...hemde maşALLAH bayagı oluştu..denemek denememek sana kalmış,ben mantıken yedim yani...İş yerinde bende cok rahat değilim Leyliko,ama para kazanmak için bi arac gör işini,kimseyle muhattab olmadan sabah gir,işini gücünü yap,akşama cık derim ben sana..stresten anca böyle uzaklaşabilrisin...iyi akşamlar kızlar.....
ELFİDA canım ben önümüzdeki ay tüpe geçeyim diyom ya. bal, polen ve başka ne yapabilirim_? birde buna ne zaman başlayayım ki? şuan adetimin 4.günü.. inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir.
off çok sıkıntılı bir döneme giriyorum işyerinde de hiç huzurum yok çokk mutsuzummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?