30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ikincide benden :)) ilk söz son söz sana ait elfoşum saygılarrr

ayy ayyyhh estagfurullah pirim :)
ben gecen gece seni yalnız bırakmayayım,senin beklemene karşın cıkıp gitmiyim diye ööle yaptım,dğeilse saygılarda sevgilerde benden sana her daim

Nasılsın bugun,ben ehh işte... hava da ruh halime çanak tutuyo sağolsun,bunguuun,kapallııı,,suratsız bi hava varr

yaflum saygımız sevgimiz karşılıklı... bizde sözün sırası olmaz o aramızdaki tatlı muhabbetimiz bizim hava burda da puslu yağmurlu bende de öyle.. nunuka da oldu galbam testte çift çizgi çıktı sonunda amma velakin adam gececi.. bizimkiler haber vermişler gesmeye gitces benim havamda iyi değil bugün pöffffff........

hımm..bugun işe gitmeden,ya da yarın işten dönünce uygundur kanımca..bu iş illa gece oluciyk diye bişey yok ki GESOM..kaçırma yımırtayı...

havalar nasıl olursa olsun senin havan güzel olsun diyip,gidip kafa dagtımanı ve kendine gelmeni öneriyorum,,ama şu önemli iş vuku bulduktan kelli gitsen daha iyi olur gibi gibi

evde büyük var.. naneli gibi oldum bugün şansıma annemde var :)) eh hep beraber gidilecek demişler.. yarın sabah ben işte olucam..bu gece adam yok.. kem keme küm küm bakacaz artık şu testte olacak diyor ya hani 36 saat içinde süre belli yani ki acaba bu 36 saatin hangi anında bulduk bu ikinci çizgiyi bide o var yaa :26: heyde ben gider.. sana mutlu günler... gelince okurum akşama.. temizlikleri yaptınızmı rahatladınmı sen ??

Hımm.. gece eşin evde olaydı anne,baba bahane,kaçırmayın derdim ama..aksi olmuş hakkaten...denkgelir bi ara diiym,başka ne diyim bilemedim

ben o işi cok güzel hallettim ama bilinçsiz..
Öyle ki :

1 gibi uyandı benmki bende zati 12 ye doğru uyandımdı...kahvaltı hazırladı..evi temizliycez, şu halıları serelim bi dedim,tamam dedi kuzum..bana da nasıl uyku bastı anlatamam,gece uyuyan ben değilim sankim....ben sne evi süpürene kadar yarım saatcik uyuyayım sne yatak odasına girince uyanrım zaten deidm..YATIŞ O YATIŞ,patladı gitttiiii 2 saat uymuşum :)) ev süpürülmüş,yerler silinmiş (viledayla ama napiyim artık ),halılar serilmiş makineye oturma odasının koltuk örtüleri tıkılmış..ohoo yemekte yapılmış 1 çeşitcik :) ben uyandım bi tv sahpası-kiğtaplık-..vs tozlaırnı aldım,laVOba,WC ovdum....işte hepsi bu ciff oldu :)))

VENÜSS duygu sömürüsüne de gerek kalmadı kız...

aşkama da alışveriş yaptık mutmaaa bendeniz tosun gibi yiyomda sölemesi ayıp

fıstıklar ne haber :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

slm nabersınız nişanıda atlattık geldik ama hava acaip soğuk salonda donduk resmen buz kestim.. eve geldim sıcacııııııııııııık yemekte yedım göbişimide şişirdim gözler yine kapanıyooooo

:)))))))))))))) atlattın hadi bunuda..... hominide gırtlak, pufidi kandil, tumba yataaaakkkkk

kızlarrr nabersiniz yarın için plan yapmam lazım , birde hafta kutlama planı yapıcam.azcık çalışayım gelirim yine

kızlarrr nabersiniz yarın için plan yapmam lazım , birde hafta kutlama planı yapıcam.azcık çalışayım gelirim yine

ne kutlamasıymış bu ? meraklı melahat iş başında

yeter nasılsın

sml 4 kilo iyi olsun... kaç kilo daha gitmesi lazım şimdi??

heyyooooooooooooooooooo son yasminimide içtim bitti ilacımmmmmmmmm bakalım doktor ne dicek inşallah çalışmalara başla derrrr

Bir eşi olmalı insanın
Bir eşi olmalı insanın..
Rüzgar onun kokusunu getirmeli,
Yağmur O'nun sesini.
Akşam... onu görecek diye pırpır etmeli yüreği.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan,
Eve dönerken, cennetten köşe almışçasına.
Sevdiği, sakındığı, bakmaya kıyamadığı..
Her bir hücresinden aşkın fışkırdığı,
Çölde okyanusu yaşadığı bir eşi olmalı insanın !

"Ben seni ölene dek seveceğim boş laf.
Ben seni sevdikçe ölmeyeceğim" .

c/yücel

çok şükür iyim canım
sen nasılsın

iyiyim sağol...

can yücel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…