serbest çalışmamı bu???
iyi akşamlar kızlar.....
ELFİDA canım ben önümüzdeki ay tüpe geçeyim diyom ya. bal, polen ve başka ne yapabilirim_? birde buna ne zaman başlayayım ki? şuan adetimin 4.günü.. inşallah tüpe gerek kalmadan kendiliğinden gelir.
off çok sıkıntılı bir döneme giriyorum işyerinde de hiç huzurum yok çokk mutsuzummmm
dün sağlık ocağına gittim kan testi yaptırmak için cuma günü isteyemiyorlarmış tahlil her nedense. beni bulur zaten hep böyle şeyler.pazartesiyi de atlatayımda olmazsa bir doktora giderim.öğleden sonra kan almıyor hastane keşke alsa sabahta izin almak çok sıkıntılı oluyo.bu kadınların derdi bitmiyo ki valla.ama inşallah hamileyimdir. bu kadar beklemenin sonu boş çıkınca ben çok üzülücem
Şimdiden git de dosyanı actır O zaman Leyliko,muhtemenlen Nisandaki adetinin ikinci günü başlarsın Mayısa da hamile kalırsın.Mayısa bırakma bence,bi aksilik olursa Temmuza kalır,Havalarda ısınıyor hastanede 1 ay kadar mola veriyor.gecikme iyce.. ben adetimde başlamıştım bal-polen yemeye çatlatma iğnesinin vurunacagı gün bıraktım,o gün yemedim..doğrumudur yanlışmıdır bilmiyrum ama gonal-f yi diger kızlara göre daha az kullandım,gelişiverdi yumurtalar...hemde maşALLAH bayagı oluştu..denemek denememek sana kalmış,ben mantıken yedim yani...İş yerinde bende cok rahat değilim Leyliko,ama para kazanmak için bi arac gör işini,kimseyle muhattab olmadan sabah gir,işini gücünü yap,akşama cık derim ben sana..stresten anca böyle uzaklaşabilrisin...
Hımm.. gece eşin evde olaydı anne,baba bahane,kaçırmayın derdim ama..aksi olmuş hakkaten...denkgelir bi ara diiym,başka ne diyim bilemedim
ben o işi cok güzel hallettim ama bilinçsiz..
Öyle ki :
1 gibi uyandı benmki bende zati 12 ye doğru uyandımdı...kahvaltı hazırladı..evi temizliycez, şu halıları serelim bi dedim,tamam dedi kuzum..bana da nasıl uyku bastı anlatamam,gece uyuyan ben değilim sankim....ben sne evi süpürene kadar yarım saatcik uyuyayım sne yatak odasına girince uyanrım zaten deidm..YATIŞ O YATIŞ,patladı gitttiiii2 saat uymuşum :)) ev süpürülmüş,yerler silinmiş (viledayla ama napiyim artık ),halılar serilmiş makineye oturma odasının koltuk örtüleri tıkılmış..ohoo yemekte yapılmış 1 çeşitcik :) ben uyandım bi tv sahpası-kiğtaplık-..vs tozlaırnı aldım,laVOba,WC ovdum....işte hepsi bu ciff oldu :)))
VENÜSS duygu sömürüsüne de gerek kalmadı kız...
aşkama da alışveriş yaptık mutmaaabendeniz tosun gibi yiyomda sölemesi ayıp
kızlarrr nabersinizyarın için plan yapmam lazım , birde hafta kutlama planı yapıcam.azcık çalışayım gelirim yine
venüss sana da günaydın hortlak seni :)
ben de 7 de uyandım, eşim tüm gece çalıştı sabah geldi
tosur tosur uyuyo şu an :))
evde büyük var.. naneli gibi oldum bugün şansıma annemde var :)) eh hep beraber gidilecek demişler.. yarın sabah ben işte olucam..bu gece adam yok.. kem keme küm kümbakacaz artık şu testte olacak diyor ya hani 36 saat içinde süre belli yani ki acaba bu 36 saatin hangi anında bulduk bu ikinci çizgiyi bide o var yaa :26: heyde ben gider.. sana mutlu günler... gelince okurum akşama.. temizlikleri yaptınızmı rahatladınmı sen ??
Hımm.. gece eşin evde olaydı anne,baba bahane,kaçırmayın derdim ama..aksi olmuş hakkaten...denkgelir bi ara diiym,başka ne diyim bilemedim
ben o işi cok güzel hallettim ama bilinçsiz..
Öyle ki :
1 gibi uyandı benmki bende zati 12 ye doğru uyandımdı...kahvaltı hazırladı..evi temizliycez, şu halıları serelim bi dedim,tamam dedi kuzum..bana da nasıl uyku bastı anlatamam,gece uyuyan ben değilim sankim....ben sne evi süpürene kadar yarım saatcik uyuyayım sne yatak odasına girince uyanrım zaten deidm..YATIŞ O YATIŞ,patladı gitttiiii2 saat uymuşum :)) ev süpürülmüş,yerler silinmiş (viledayla ama napiyim artık ),halılar serilmiş makineye oturma odasının koltuk örtüleri tıkılmış..ohoo yemekte yapılmış 1 çeşitcik :) ben uyandım bi tv sahpası-kiğtaplık-..vs tozlaırnı aldım,laVOba,WC ovdum....işte hepsi bu ciff oldu :)))
VENÜSS duygu sömürüsüne de gerek kalmadı kız...
aşkama da alışveriş yaptık mutmaaabendeniz tosun gibi yiyomda sölemesi ayıp
ne kutlamasıymış bu ? meraklı melahat iş başında
yeter nasılsın
sml 4 kilo iyi olsun... kaç kilo daha gitmesi lazım şimdi??
iyilik güzelik sen nasılsın
bize de geliverin hele :)
ne haftası vardı ya?
dün arkadaşım geldi.başka bi ilçede çalışıyor.canı sıkılmış aradı müsaitsen bilet aldım geliyom dedi.gel dedim tabi..o vardı. cumartesi sokaklarda geçti akşam çok yorulmuşum..bide kuaföre gittim saçlarıma iri dalga yaptırdım.kaş bıyık felan..süslendim accık..zira son 3 aydır pasaklı pasaklıydım..hastalık ve yorgunluıktan...arkadaş b,izde kaldı bugün öğle otobüs e bindirdik, sonrada eşimin teyzesinin torunu var onun bebeğini görmeye gittik.doğusu vardı..çok yorgunum.hafta sonu ilk kez bu kadar hareketli geçti..ben gidip yatayım bünyem dayanmıyorrrr....hepinizi öpüyorummm iyi geceler yesin sizi cüceler....
dün arkadaşım geldi.başka bi ilçede çalışıyor.canı sıkılmış aradı müsaitsen bilet aldım geliyom dedi.gel dedim tabi..o vardı. cumartesi sokaklarda geçti akşam çok yorulmuşum..bide kuaföre gittim saçlarıma iri dalga yaptırdım.kaş bıyık felan..süslendim accık..zira son 3 aydır pasaklı pasaklıydım..hastalık ve yorgunluıktan...arkadaş b,izde kaldı bugün öğle otobüs e bindirdik, sonrada eşimin teyzesinin torunu var onun bebeğini görmeye gittik.doğusu vardı..çok yorgunum.hafta sonu ilk kez bu kadar hareketli geçti..ben gidip yatayım bünyem dayanmıyorrrr....hepinizi öpüyorummm iyi geceler yesin sizi cüceler....
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)
_eLfiDa_,
kıslarr...pek de bi az vaktim var,bi bakıyım dedim de 9 bucuk olmuş saat nerdesiniz Zerdal,Gesom-Venüs,Naneli
neyse ben girmeye calışırım bi ara yine..Cılgıncııma 50 ayetel kürsi okudum..bebeginin saglıklı-sıhhatli-hayırlı bi evlat olmasına vesile olur dualarımız inş.
haydi günaydın hepiniseee
günaydınnnkahvaltı yapıcam şimdi..kızlar ya bişi sorimm size..ben hep yumurta haşlarken kabuğu çatlıyo , sonrada yemiyom onu... ( çatlamaması için tuzx dışında ne yapmalıyım...
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
bnm adet gnm 18 şubat başladı-----17mart şimdiki ve beneden dün akıntıyla birlikte çok ama çok az bir kan geldi adetimin 17 . günü ne demekkk.
günaydın kayyum yoktun sende epeydir demek yumurtluyordun o arada :)) tam da konunun üzerine yazdınsanırım yumurtlama kanaması bu... 17.gün ara kanama yani luteal faz... azda gelmiş muhtemelen öyledir çalışma yaptığını umuyorum ..
bazıları sirek koyuyor çok az.. bide direk sıcek yada ılık su ile ocağa koyarsan önce beyazı katıldığından çatlamazmış ben denemedim benim pek çatlamaz... zaten oldum olası bu yumurtalarla sorunum var.. bu konu bana ters :86:
dimi kızz tüm yumurtalar çatlasın hadii..çatlak yumurta olsunlarrrvenüsss iğneyle de deliyorlarmış bak çatlamasın diye.. yav bırak çatlasın nunuka... onu çatlatmak için neler ediyi milletler sende yani heee :97:
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.
bnm adet gnm 18 şubat başladı-----17mart şimdiki ve beneden dün akıntıyla birlikte çok ama çok az bir kan geldi adetimin 17 . günü ne demekkk.
günaydın kayyum yoktun sende epeydir demek yumurtluyordun o arada :)) tam da konunun üzerine yazdınsanırım yumurtlama kanaması bu... 17.gün ara kanama yani luteal faz... azda gelmiş muhtemelen öyledir çalışma yaptığını umuyorum ..
cnm bu konuda beni aydınlatırmısın !!bu konuda bnm hiç bilgim yokk!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?