30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arkadaşım nereye kaçtınnn???
luteal faz ne demek beni aydınlatırmısınnn!!bu konuyu ben bilmiyorum açıkcasııı

YOK KAÇMADIM AZ EVVEL VERDİĞİM CEVABI YAZARKEN SANA İŞİM ÇIKTI... luteal faz ara oluyor adet döngüsü ortası anlamında yani o arada her kadın farklı zamanlarda yumurtlar bunu anlamak içinde akıntı, ateş,tes vs.. gibi yöntemlerle arayış içine girer ama senin yumurtlama anında kanaman olmuş çok az olmasındanda anladığımız bu.. çok gelseydi luteal faz yetmezliği derdim... bu senin için çok iyi.. hemen çalış 24 saat içinde gidecek bak ona göre :))

ama dün bunun yüzünden çalışma yapmadımkiiii!!

ama dün bunun yüzünden çalışma yapmadımkiiii!!

olsun bugün müsaitsen yap daha gitmemiştir sen şansını dene.. adetlerin düzenlimi dediğim gibi mi siklus dönemin?? ve dün tam olarak ne zaman oldu bu kanama?? akıntının şeklini de yazabilirmisin biraz??

olsun bugün müsaitsen yap daha gitmemiştir sen şansını dene.. adetlerin düzenlimi dediğim gibi mi siklus dönemin?? ve dün tam olarak ne zaman oldu bu kanama?? akıntının şeklini de yazabilirmisin biraz??

cnm dün 17. gündü adetim 18 şubat başladıı. 17 mart yenisi hiç şaşmaz benimki gününde olur.bu gün sabah çok az akıntı ile birlikte incecik kırmızı kan geldi

günaydın kızlar, nasılsınız. geshenkim nasılsın, ovulasyon ne oldu. Ben pek yoğunum, azcık hesaplardan başımı kaldırdım. Mola verdim.

cnm dün 17. gündü adetim 18 şubat başladıı. 17 mart yenisi hiç şaşmaz benimki gününde olur.bu gün sabah çok az akıntı ile birlikte incecik kırmızı kan geldi

daha bu sabah yanii hım anladım şimdi.. kesin yumurtlama kanamsı o halde ve kaçan bişi de yok rahat ol.. eşin akşama evde olacaktır diye umuyorum hemen çalışmanı güzel güzel yap inşallah yakalrasın canım.. ne güzel bak sana aleni işaret geliyor :) sana da değerlendirmek kalıyor.. hadi inşallah hayırlı sonucunu da paylaşırsın 15 gün sonra :)) mutlu oluruz hep birlikte..

günaydın kızlar, nasılsınız. geshenkim nasılsın, ovulasyon ne oldu. Ben pek yoğunum, azcık hesaplardan başımı kaldırdım. Mola verdim.

günaydın zerdoşum heleki geldin... ne zaman bitcek bu işler kuzum ?? o konu karıştı acık sorma hiç.. bakalım pek karıştı trafik.. bu ayda geçsin bir dahaki aya düzgün yapcam her şeyi ve nasip olurda çalışma fırsatı bulursam tabi :)) bizde hep bir nasipsizlik var ki var sanki gözle görülmeyen bir güç engelliyor bu olayı gibi.. illa bişiler karışıyor her şey tam olsa :)) eh nasip diyorum bende artık başkada bişi demiyorum..

sen neler yaptın? nasıl geçti hafta sonun?? senin ovülasyonda yaklaştı dimi...

inşallah cnmm !ama hiç 18. inde olurmu diye düşünmeden edemirum kuzum yaaaa

neden???? :26: 20. gün bile olabilir.. sen hep 14-15 gibi mi olur sanıyorsun.. mesela benim her ay aynı tarihte değil ovülasyonum pek çok arkadaşında burada da öyledir... yumurta o zamana kadar ancak büyüyüp olgunlaşıp çatlıyor olabilir... normal bir zaman.. benimde bu ay 16-17-18 gibi.. tahminen.. bak testte de öyle çıktı... geçmi buluyorsun bu tarihi.. neden olmaz diye düşündünki????

Son düzenleme:

İnternete göre bu hafta görünüyor ovulasyon, ama ben geç yumurtluyorum ya hafta sonunu bulur. perşembe günü yani 15 inde ovulasyon yapacam.
Kuzum neden karıştı senin işler, anlat bakalım.

18.inde olur canım neden olmasın, ben geçen ay 18 inde ovulasyonda çift çizgiyi gördüm. 20 sinde çatlama oldu. 34. günümdede regli oldum. hatta 34.günde olacağımı bildiğim için, o tarihe kadar bekledim. Normal şartlarda 3 gün geçti diye düşünürsün. Ama benimki geçmemişti. Ondan önceki ayda 16.sında çift çizgiyi görmüştüm. yani 18.inde oluyor canım.

İnternete göre bu hafta görünüyor ovulasyon, ama ben geç yumurtluyorum ya hafta sonunu bulur. perşembe günü yani 15 inde ovulasyon yapacam.
Kuzum neden karıştı senin işler, anlat bakalım.

dün sabah baktım sonunda çift çizgiyi buldum ama müsait durum yoktu... bidee ben bu ay polen yedim soğanı yaparken .. kısma ama sende bana :78: yani karıştı aynı anda olmamalıydı ama ben yaptım işte.. bakalım bir dahaki ay hiç bişi katmadan sadece soğanı uygulayacam sadece miyomdan kurtulmak için .. no bebek sadece myom için öyle işte...

anlaşılan calışılamamaış
zati bu ay kür yaptıydın, cokda üzülme derim ben.soan kürü etkisini gösterdikten 2-3 ay sonra olumlu sonuç veriyor genelde diye duyuyorum ben..hoop yaptık kürü o ay hamiş olmuyo genelde..sıkma canını,öyle de düşünme sakın,bi güç var bilmem nee

eferiiimmm

eyvallahhh tezahüratları ayrıca alıcam yaflum.. mersüüüüüüüü

Keşke polen yemeseydin, myoma iyi gelebilir. Tosuncuk biraz daha büyümesin. Peki hadi yedin de, çalışma neden olmadı. Çift çizgiyi gördükten 2 gün sonrasına kadar çalışabilirsin. O zaman bu akşam çalış, çünkü benimkilerde takip ettiğim çift çizgiden 2 gün sonra çatlıyom. yani çift çizgiyi gördüğünde çalışma yapmam işe yaramıyor. Bu sefer bırakmayacağım. çift çizgiyi gördükten 2 gün sonrada çalışacağım.

Elfida nasılsın canım, kaç haftalık oldun sen, doktor buldunmu , bi daha nezaman gideceksin doktora.

tamam örtbenim öyle yapiim barim... ne bileyim yaaa geçen aylarda hiç çift çizgi olmadı ve geç regl geldi yaa hani bana en son yumurtalar zayıf ve sayısı azlıyor demişti ya doktor efendi acaba o nedenle mi dedim ne edem polen yiyim bari dimiştim sonra soğan suyuna karar verince bırakmadım bile bile.. amaaaann nasip be... bir taraftan küçülsün diye baskı bir taraftan beslenince belkim sapıtır hım :26: bakalım ne oldu görces artık hepten mi büyüdü şaftı mı kaydı bende merak ediyorum

Senin myom kafayı yeyipte bi çıkış yolu bulupta atmasın kendini dışarı. hayırlısı artık canım. Dediğin gibi yumurtalar içinde polen yemen lazım. hayırlısı olsun canım, inşallah şu myomundan kurtulursun.

valla istediğimiz o zaten.. onu isteyen yok yani boşuna durmasın anlasın acık dimi :117: muameleden çaksın biras üstüne almasın poleni o yumurta içindi... ona soğanın suyu

meraba kızlar,geçmişe bakamadım, yoğunum fırsat bulunca gelip okurum inşaallah
hepinize öpücük gönderecek kadar vaktim vardı sizleri öptüm gidiyorum artık çokkkk yoğun bugün :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…