30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

valla istediğimiz o zaten.. onu isteyen yok yani boşuna durmasın anlasın acık dimi :117: muameleden çaksın biras üstüne almasın poleni o yumurta içindi... ona soğanın suyu
ona soğanın suyu, myom ancak buna layık dimi, içsin başı dönsün, kussun aşağılardan bi yerden.
meraba kızlar,geçmişe bakamadım, yoğunum fırsat bulunca gelip okurum inşaallah
hepinize öpücük gönderecek kadar vaktim vardı sizleri öptüm gidiyorum artık çokkkk yoğun bugün :26:

merhaba nanelim nazi kampı ancak bu kadar izin alabiliyon dimi canım. Olsun canım, arada bakıp ce bile demen yeterli. Nasılsın bakalım.

geshenk yıne nobettesın nasılsın eskıden leyla yapardı bu ıslerı sahıden ondan haber yokmu napıyo acaba :26: benim dua işi de yattı galiba dimi bu arada sen nerde oturuyosun çalışmıyomusun çocukla ılgılı ne gıbı bı sorun var tedavı falan goruyomusun

yeni açtım hep beni buluyorsun sende.. :) ben eskisiyim buranın biz hep buralarda oluruz :) zerdalda vardı az evvel sabahtan diğer arkadaşlarda.. fırsat bulan geliyor ben bu aralar buluyorum... çalışıyorum canım şu an işyerindeyim... çocukla ilgili sorun yok.. öyle diyorlar.. çok dürtünce olasılıklar çıkabiliyor ama tam sebep yok... tedavi değil de 2 tüp bir aşılama deneyimim var ... senin duaları yazmıştım cuma günü hatırlatırız yine...

ben okurum canım, cuma yazdımda, yanıma lamamışım, bu akşam 100 tane okurum. o yazdığın duayı, şimdi çantama koydum.

geshenk istyen varsa yine ayetel kürsi okuyalım.
Biraz zaman geçsin bende isteyeceğim.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 3 ziyaretçi)

naneliseker

kendimi kötü hissettim, görünmeyen ziyaretçiler olunca geso,zerdal topiği okutsak mı acep görünmezler basıyor bugünlerde hep

Son düzenleme:
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

naneliseker

kızlar nerdesiniz ya, ziyaretçi sayısı hızla artıyor korkmaya başladım :18::18::18::18:

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

naneliseker

kızlar nerdesiniz ya, ziyaretçi sayısı hızla artıyor korkmaya başladım :18::18::18::18:

YETTİM NANELİ .. afaganlar mı 3 harfliler mi desem ne desem basmışlar gene gece gündüz burdalar.. meçhul kişileeeeeeeeeeeeerrrr nasılsınız ????????

ne haber kızlar yemek yiyeceğim gelirim

bu gün tekrar test yaptım yine negatif 11 gün gecikti ve hala da regl olmadım.o kadar doluyum ki sinirden ağladım bir sürü acayip bir umutsuzluk çöktü içime.neyse canım çok sıkkın kimsenin canınıda burdan umutsuz konuşup sıkmayım.ben burdaki arkadaşların hiç birini görmediğim halde gıyabında hepinize dua ediyorum,Rabbim istediğinizi en kısa vakitte versin diye,sizlerde bana dua edin lütfen,en azından içim ferahlasın azcık...

canım hepimizin böyle olduğu zamanlar var üzme kendini hayırlısı olsun hakkında
bir dr git
inşşş bebişin daha fazala bekletmesin seni

doktor işi ne oldu peki?? kanda test??? bu şekilde yapma canım sen neden umutsuzluğa kalpıdınki şimdi?? bunu düşünmeni gerektirecek olan ne?? kimse sıkılmaz sen o kısmını düşünme rahat ol yaz rahatla.. hepimiz zaman zaman nelerimizi döküp rahatlamıyoruzki.. insani bir durum üzülmek sıkılmak sevinmek kadar... bizlerde heep dualar ettik herkes için ayırt etmeden tanımadığımız kişler elbette kim kimi tanıyorki burada konuştuk tanıştık dertleştik arkadaş olduk.. kafası uyanlar birarada ... sıkılan cevap vermez en fazla... sen artık şu testini yaptır ama olurmu... bide böyle hep olumsuz düşünme ne malum belki oldu.. olmamışsa da dünyanın sonu mu bu.. defalarca negatif gören insanlarız her birimiz bak gene eğlenip gülüşüyoruz.. nasip deyip çalışmalar devam anlaştıkmı

canım hepimizin böyle olduğu zamanlar var üzme kendini hayırlısı olsun hakkında
bir dr git
inşşş bebişin daha fazala bekletmesin seni

yeter naber?? eşin iyiye gidiyordur umarım... Allah acil şifalar versin...

canım çok şükür daha iyiydi bu gün tek sıkınıtısı yoğun bakımda olmak

canım çok şükür daha iyiydi bu gün tek sıkınıtısı yoğun bakımda olmak

bir tanıdık hastalanmış aniden bende ziyarete gittim az evvel.... yoğun bakımda.. eşi mahvolmuş hastanede 5 gündür yemiyor içmiyor nasıl ağlıyor orada bekleyene daha zor yaaa.. Allah yardım etsin hiç kolay değil.. her an haber bekliyorlar sandalye üstlerinde gece gündüz.. pek üzüldüm geldim...

evet canım yaaa ben bu gün 13. gündür yoğun bakımın kapısındayım neler yaşanıyor çok fenaydı bu gün yine yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…