bende benim cifciffff çok kıvırtıyor ya ondan geldiler sandımdı
demek hep geliyorlar böyle :18::18::18: topikte geceleri yalnıs kalmamak lazım
bu gün tekrar test yaptım yine negatif 11 gün gecikti ve hala da regl olmadım.o kadar doluyum ki sinirden ağladım bir sürü acayip bir umutsuzluk çöktü içime.neyse canım çok sıkkın kimsenin canınıda burdan umutsuz konuşup sıkmayım.ben burdaki arkadaşların hiç birini görmediğim halde gıyabında hepinize dua ediyorum,Rabbim istediğinizi en kısa vakitte versin diye,sizlerde bana dua edin lütfen,en azından içim ferahlasın azcık...
selam kızlar
kırmızı uce sürdüm geldim, permekler havada fittir fittir yazıom ama sag işaret ve baş barnaam isyan edii, kaçtır silip yeniliomm
kurumadılar bi türlü yau
selam kızlar
kırmızı uce sürdüm geldim, permekler havada fittir fittir yazıom ama sag işaret ve baş barnaam isyan edii, kaçtır silip yeniliomm
kurumadılar bi türlü yau
çok normal idrarda çıkmaması olabiliyor böyle.mesela ben , idrarda hiç göremedim kanda gördük hatta günler geçti ben yine idrar testi yaptım, bi kere çift çizgi görümm diye :)) ama yine çıkmamıştı.bidahada yapmadım zaten...en kesin sonuç kan testi canım..ayrıca belirtiler vardır yaz bakalım neler var neler yok bi değerlendirelim seni...
selam şekerler napıyosunuz bakalım...
ben bugün napmışım biliyomusunuz..:78: sabah kan hapımı içiyorum diye dolorex ağrı kesici içmilşim.hatta dün akşamda onu içmişim.hapları toplarken farkettim sabah içtiğimin üzerişnden yarım saat yeni geçmişti hemen d r u aradım.bana bi kereden bişey olmaz rahat ol dedi.ama ben rahat olamadım tabi el ayak titriiyor..sonra kendimi kusturdum herşeyi çıkardım.. umarım bişi olmamıştır.
süslendin püslendin geldin aramıza değilmi güzelikselam kızlar
kurumadılar bi türlü yau
selam şekerler napıyosunuz bakalım...
ben bugün napmışım biliyomusunuz..:78: sabah kan hapımı içiyorum diye dolorex ağrı kesici içmilşim.hatta dün akşamda onu içmişim.hapları toplarken farkettim sabah içtiğimin üzerişnden yarım saat yeni geçmişti hemen d r u aradım.bana bi kereden bişey olmaz rahat ol dedi.ama ben rahat olamadım tabi el ayak titriiyor..sonra kendimi kusturdum herşeyi çıkardım.. umarım bişi olmamıştır.
süslüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü :76:
venüscüm belirtileri var aslında psikolojikmi demişti hatta cuma günüydü sanırım sen bir değerlendirme yap bakalım ben kanda baktır diyorum ama sakal bıyık meselesi geneyok ya dinlenmiyoruuum :84: sen nasıl hamile kıyfateleri alıp giyiyordun aklıma geldi bakşimdi bende mi alsam yav çağrı anlamında hani..ne diyon bene... ne ediim ??
anaaaanasıl kusturdun kıs kendini.... ben yapamıyorum o işi işte.. barnakmı saldın ne ettin ?? sakin olsaydın ne titredin hemen dolorex hamileler verilen ilaç mı?? minoset veriyorlar hep.. sen onları bir poşette tut bari karışmasın hiç...
süslendin püslendin geldin aramıza değilmi güzelik
aman dikat et kuzum yaaaaa :26::26::26::26::26::26::26:
ayy sorma valla..ben çok kolay çıkartabilen biriyim..parmak falan yapamam zaten..tatlı bişiler yiyip öğürüyorum bi çıkmaya başladımı azcık , arkasından tutmak mümkün olmuyormidemi boşaltıyorum..ilk aylardada çok çıkarmıştım :)) ama ben normalde de çıkarabilirim...dollorex vermiyolar ama şimdi okudum int den az miktarda içebilir diyor..benim 2 oldu sanırım.sabahki çıktıysa 1 diye hesaplıyorum artık..
zaten bunlar masada benim önümd e duru hep.ama hafta sonu arkadaş gelmişti kahvaltıyı toplarken onları ilaç kutusuna toplamış..bende ordan içerken salak gibi yanlış yunluş içmişm..bu yaptığımı cahiller yapmaz valla..
tamam...
sen napıyon canım..eşin ne zaman çıkabilirmiş peki..
canım belki yarın yada yarından sonra belli değil ama bu hafta içi inşşşşşşş
kesinlikle canım...olumlu mesaj bıunlar..hatta az önce seni okurken aynı ben gibi oldu bikaç aya geshenk hamile dedim...çünkü , bende soğan suyu yaptım , yumurtalıkta kistler var denilince . ama aynı zamanda da sana kızıyom hatta dövüyom ama bende bal polen yapmıştım..sonra korkup bıraktım.soğanı tamamladım adetim düzene girdi.geç geliyodu kürtajdan sonra..düzensiz hatta belli olmuyodu..soğan bunu 26 günlük düzene soktu.arkasından bal polene tam gaz devam e ttim.2 ay dr a gitmemeye karar vermiştim.olmasadı yumurta takibi isteyecektim ama bi baktım ki gelmişş şükürler olsun...bence seninde böyle olacak..hamile kıyafeti konusu daha öncede konuşmuştıuk senle...niyetlenmiştin de al tabikii , hatta bebişine bir patikte alabilirsin...ben zaten tişörtlerim ve bazı tuniklerimde hamile kıyafeti gibiydi :)) göğüs altından genişleyen..çok modaydı zaten..hep öyle giydim..herkes beni hamilelyim ve saklıyorum sanıyodu..millette hamile diye diye hamile kaldım çok şükür.. ama senin yakınada gelecek gibi geli,yo bana..
ayy sorma valla..ben çok kolay çıkartabilen biriyim..parmak falan yapamam zaten..tatlı bişiler yiyip öğürüyorum bi çıkmaya başladımı azcık , arkasından tutmak mümkün olmuyormidemi boşaltıyorum..ilk aylardada çok çıkarmıştım :)) ama ben normalde de çıkarabilirim...dollorex vermiyolar ama şimdi okudum int den az miktarda içebilir diyor..benim 2 oldu sanırım.sabahki çıktıysa 1 diye hesaplıyorum artık..
zaten bunlar masada benim önümd e duru hep.ama hafta sonu arkadaş gelmişti kahvaltıyı toplarken onları ilaç kutusuna toplamış..bende ordan içerken salak gibi yanlış yunluş içmişm..bu yaptığımı cahiller yapmaz valla..
tamam...
sen napıyon canım..eşin ne zaman çıkabilirmiş peki..
inş yaa..evde dinlenir artık..daha rahat edersiniz..işe ne zaman başlıyabilirmiş..daha çok mu yatması gerekiyomuş...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy vallaha mı venüsssşahane olur ..... beni dövdün bide bak kendinde yapmışın senin yolundayım ben gördünmü :93: hadi sonumda senin gibi mutlu sonla bitsin inşallah...
yapar yapar.. hoca verir talkını kendi yutar salkımı.. yapyos hepimis az buçuk minik hatalar... hatalarımız geri dönülmez düzeyde olmasın yeterki.. bakma biz hatayı bilem ölçüsünde yapıyos demi
aminnn inşşş canım...geshenk bi de ben kuran ın mealini okurum sıkıldğım zaman...işte şu sıkıntıda olduğum zamanlarda okuyodum yine , çocukla ilgili bölümleri okudum..orda bir açıklamada Zekeriya peygamber e kimseyle konuşmamasını ve Allah ı zikretmesi söyleniyor.tabi daha düzgün a ma ben özet olarak sööylüyorum...Bende o zamnalr başka sıkıntılarımda vardı hep geceleri gece namazına kaltım ve hep sonra Esma ül Hüsna dan Allah ı zikrettim.mesela , sıkıntıların geçmesi için ve rızıkların açılması için sabah namazı sonrası 72 kez Ya Allah Ya Basit diyerek tesbih çektim.99 isminden kendi ihtiyacım olanları belirlyip tavsiye e dieln sayı kadar hep okudum..ben en çok ta buna inanıyorum...yapmak istersen...
canım bende çok inanıyorum böyle şeylere.. Kur-Anı Kerim mealini iki kere baltan sona okumuştum daha önce ramazanlarda çok okuyorum ama yalan değil epeydir okuduğum ettiğim yok.. burada dualar bayramda kandilde yasin ve bazı sureler dışında şöyle güzelce okumadım aslında her zaman okumamız gerekli ya işte dünyanın ışıltısı cezbediyor unutturuyor bazı şeyleri.. Allahtan hepten uzak değiliz yine dilimizde hep dualar var. tesbih ya halik ya varis ya mutasavvir ya malik vardı bir yerde çocuk için diye biliyorum onu çektim sayısıyla bir kaç defa.. senin dediğinide çekerim tabi... sml cuma günü için istemişti ona okudum o tesbihatta güzel.. anlamıda vardı hatta güzeldi.. bugün soruyordu başka okuyan yokmu bana diye sahi bulayım onu belki okumak isteyen olur... güzel düşüncelerin desteğin için çook teşekkür ederim venüscüm...
güzelikler ben kaçar yatacağım
yarın kadınlar günü gününüz kutlu olsun
güzelikler ben kaçar yatacağım
yarın kadınlar günü gününüz kutlu olsun
ben teşekkür ederimm geshoşummmm
seni,nde yetercim..
bu arada senin ışık hep kaplı göründü ama yazdın nasıl becerdin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?