30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:)))) tamam tamam bısı demıyorum sen zaten farkındasın bende bı bakıp cıkım dedım ay kırmızımda bı geldı gosterdı gıttı hala ne gelen var ne gıden kac gundur:18:

ay iyiki demedin :76: bak zerdal da okumuş sana gördünmü.. senin kırmızı kaçıncı günde görünmüştü miktar nasıldı?? ne düşünüyorsun varmı ihtimal

ay iyiki demedin :76: bak zerdal da okumuş sana gördünmü.. senin kırmızı kaçıncı günde görünmüştü miktar nasıldı?? ne düşünüyorsun varmı ihtimal

yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı

yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı

merhaba özlemciğim, çok iş falan yaptığın içinmi kırmızı geliyor, bende geçen hafta sonu biraz kendimi yormuşum, hafif bi lekenme oldu. regli tarihin ne zaman.

bu arada genshenk zerdal cok saolun kızlar dua ıcın bence cok guzel bısı oldu bu her hafta bırımız ıcın yapalım bunu derım ben benım dua cok kısa onu okuruz arkasından ayetel kürsi cumaya kadar tamamlarız her cuma bırıne bagıslarız nası fıkırrr

Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur kadın. Çoğu zaman değil, her zaman her gözün nuru, hayatın can damarıdır. İnsanlığın devamı için olmazsa olmazdır. En büyük dertlerin dertlisi, en büyük mutlulukların ardındaki kahramandır.

Kadın; denizin dibindeki inci, parlaklığıyla gözleri alan yakuttur. Küçük şeylerden mutlu olan, mutlu olduğunu da, mutlu olmasına sebep olanı da unutmayandır.

Hep zarar gören ama kimseye zarar vermeyen kişidir. Çilekeştir. Zillete düşendir. Bir kenara itilen, canı çıkana kadar dövülendir. Her kabağın başına patladığı yazgısı kara talihsizlerin talihsizidir. Allah'ın kadını bir emanet olarak verdiğini unutan adamlara adam olmadıklarını anlatan sessiz aktörlerdir.

Kadın; babasının ayakları altındaki paspastır. Bazen eşinin zulmünü görmezden gelen eş, bazen de abilerinin elinde kalandır. Erkeğin adının çapkına çıktığı tecavüzlerde adına kahpe koyulandır.

Şehit tabutuna sarılmış gözyaşı döken şehit anasıdır. Asla katillere boyun eğmeyen, bebeği sırtında Kurtuluş Savaşına mermi taşıyandır. En asil alın terinin en muhteşem sahibidir.

Benim bu satırları yazıyor olmamın vesilesidir. Canımın içi, gözümün bebeğidir. Gözünden damlayacak bir tek yaşa ömrümü feda edeceğim kişidir. Gönül bahçemde açan rengârenk güllerin arasındaki en güzel çiçektir.

İnsan olmanın vesilesidir. Havva'dır kadın. Sevgilinin can damarı Amine'dir. Latife eş Hatice'dir. Bir iffet abidesi Meryem'dir.

Kadın?

Kadın her 8 Mart'ta adına istatistikler tutulan, 9 Mart'ta da unutulandır. (maalesef) :)

Yani kadın anadır, yardır. Kıymeti kıymetsizleştirenlerin karşısında dimdik duran candan öte candır.

eeeeeeeee sökülemiyosun yani... doğum kontrol hapı kullanırkende hamile kalanlar duydum özlem keşke öyle olsa yaaa..

:128:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,pingg+,GESHENK+,_eLfiDa_+,

elfida naber, birazdan yemeğe çıkabilirim, nasılsın canım.

Günaydınlar mı desem, mutlu günler mi desem bu saatte bilemedim..
NAsılsınız diycem 8 Mat muhabbeti almış başını gitmekte..hiçte anlamam bu kadinlar gününü yafu...
Kutlu olsun yine de günümz diyelim :)
Hani kocalar bize hediye falan alsa bi anlamı olur belkim ama..yok işte anlamsız benm için. :)

Hani bugun ev işlerine paydos desek-yemek bile yapmasak-caışmasak resmi tatil olsa yine 8 mart diye bigün var diye kabul eidcem ama.. yok ki bunlar.. ne bu y ahuu.. bi parmak bal kadınların agzına..istemem akideşim..ben öğüt-övgü istemem-ah vah yazık kadınarda ne eziliyor türkiyede istemem-dayaga karşıyız propagandaları istmemem.. icraat isterim.. o da bizim ülke de yok ..

işten 5.30 a doğru gelip yemek hazırlamak vazifesi olduu için yemek hazırlayan kadının hali ahaa

bu önyargı değişmedikçe 8 Mart falan yok bize...

:113::113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

zerdal,pingg+,GESHENK+,_eLfiDa_+,

elfida naber, birazdan yemeğe çıkabilirim, nasılsın canım.

cıkmışın bile yemee..iyiyim Zerdalım bi bakayım dedim,yemeği begenmeyince demiyorum da,yiyemeyecegim bi yemek olunca gitmiyorum,dışardan söylüyorum..bende size takılayım bu arada dedim di. Sen nasılsın,bitemdi birifing,hesqaplar kitaplar?

GESO sen nassen :) ne yesek kuzum ya, şurda kıyıda yiyiversek?

:113::113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113:

provakatör GESO, o pankartlar ne kıs :)
valla biz iyiyiz var ya köylerde falan kadın ırgat gibi calışıyor tarlada bahcede,yemeğinide yapıyo,çocuguda alıyo sırtına capayada gidiyo,hasata da.. aman yarabbiiim ben binlerce kez şükredeyim halime bunarı düşününce, bazen eşim sorar akşam gelince ( o 7.30a doğru gelir ben 5.30 a doğru ) bana ne bugun de sen yap bende çalıştım,bugun cok yogundu,kalkamıcam hiç derim de, gülümser iyi bakalım der gider hazırlar bi kap yemek :)) ayyh köy yelerinde olsam 2 günde boşardı beni be Gesom herifim de mi :))

Yazık ya ben cok üzülüyorum hakkaten ezilen kadınalra..ama bu saçma sapan 8 MART günü provakatörelrr gün doğurdu..aha yine sağda solda elinde pankartlar toplanan tipler var, cogu da dernek ve örgüt elemanı.. aman aman her günü bahane ediyolar kendilerine vesselam

Canım bu gün kadınlar gününe mi özeldir nedir, ilk defa kocacığım, gerçi kadınlar günü aklına gelmezde, uyuyamamış sabah, kahvaltı hazırladı. yani bu gün sabak ilk defa rahat ettim, yumurta falan haşlamış, çay yapmı, oh misler gibi yedik. İş arkadaşalrıyla bizde düşündük, madem kadınlar günü o zaman bize resmi tatil olması lazım değilmi diye, şincik program var, çalışmadan katılamıyoruz.
hesaplar tam gaz devam, arada mola veriyom, senin hesap yemekhanede yemeği beğenmedim. Sütlü keşkek çorba, etli nohut, pilav, turşu bende şimdi kantinden şinitsel söyledim onu yiyorum çayla. oh

ÇOK İYİ BİLİRLER ÖYLE ZAMANI ONLAR amaç ortalık karıştırmak olunca üstlerine bulamazsın.. birilerinin kuklaları.. ipleri kimlerin elinde biliyoruz da bi halt edemiyoruz... seyirci kalıyoruz toplu halde... o ezilenlerin sesi soluğu çıkmıyor ya o yüzden ezilmeye devam.. çıkmaması gerekenler saçma sapan eylem peşindeler.. ama bizler o ezilenlerin adına en azından konuşuyor dile getiriyoruz pek etkili olmasada tek yapabildiğimiz bu.. eski zaman kadınları yok diyoruz ama bakıyoruz sokaklarda iyice de arttı hatta kadınlar takır takır vurulup atılıyor niye?? yıllarca sopa atan adam bundan mahrum edildi diye boşanan karısına bu hakkı vermiyor madem dövemiyorum öldürürüm mantığıyla... erkeklerinde ezileni var elbet onları da savunur haklarını veririz.. önemli olan kadın-erkek değil mesele insan olmayı başarmak.. insani yaşamayı öğrenmek...

Zerdalım ya,tavugu görmeyi bırtak adını duyunca içim kalkıyo ya benim..malum yemekhanede de haftada 2 bazn 3 cıkıyo ( balık yiyeyim diyorum 2-3 aydır onuda hiç canım istemiyor..napcam ben bu beyaz et olayını bilemiyorum yanee
Bende bi corba pide söliim bari

şintseli iyice kızartıp, ekmek arasına salata, turşu koyuyarlar güzel oluyor, yoksa normal tavuk yemeğinden bende bıktım. köfte, karışık tost onlardanda yedim, bu sefer değişik olsun dedik. oh ye bakayım pideleri, bizim kantindede ıspanaklı ve patatesli pide var, onlar sarmıyor beni, kıymalı olacak.
Balk ye ama sana iyi olur. hazır mevsimindeyken.

geshenk sen ne yiyorsun.

aynen katılıyroum basından sonuna...
provakatörler konusunda,o polisin gözaltına aldıgı joplarla yerde sürüklenenler var ya,cogunun o eylemle ilgisi yok,mesela eşim gecen yılki burdaki bi eylemde "üniversite de harclara hayır" protestosunda gözaltına alınan 10 kişiden 6 sının üniversite ögrencisi olmadıgını söyelmişti..cok şaşırmıştım bu kadınlqr günüde öyel,orda varsa eylem bak bakalım bugun ezilen kadınlara benziyolar mı,akisne evde herifleirni dövüyodur onlar be, coguda bilmemnerelere üyeler ..cünkü ezilen sesini cıkarmaıyo ki yazık,evinde camaşır mı yıkıyo şu an,soba mı dolduruyo artık bilmiyoum ((

geshenk bu günü tatil ilan etmek lazım, ama nerde....

evet... o zaman olur ... böle kuru kuruya gününüz kutlu olsun olurmu hiç madem günümüz bir etkinlik yapın gezi düzenleyin, hediyeler yollayın demi ama.. yokkk olmas böle çıkarttıracaklar bak gene pankartımı :113:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…