:)))) tamam tamam bısı demıyorum sen zaten farkındasınbende bı bakıp cıkım dedım ay kırmızımda bı geldı gosterdı gıttı hala ne gelen var ne gıden kac gundur:18:
ay iyiki demedin :76: bak zerdal da okumuş sana gördünmü.. senin kırmızı kaçıncı günde görünmüştü miktar nasıldı?? ne düşünüyorsun varmı ihtimal
yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı
merhaba özlemciğim, çok iş falan yaptığın içinmi kırmızı geliyor, bende geçen hafta sonu biraz kendimi yormuşum, hafif bi lekenme oldu. regli tarihin ne zaman.
yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı
bu arada genshenk zerdal cok saolun kızlar dua ıcın bence cok guzel bısı oldu bu her hafta bırımız ıcın yapalım bunu derım ben benım dua cok kısa onu okuruz arkasından ayetel kürsi cumaya kadar tamamlarız her cuma bırıne bagıslarız nası fıkırrr
onunda elı kulagında bı kac gun daha beklım barı :)
Günaydınlar mı desem, mutlu günler mi desem bu saatte bilemedim..
NAsılsınız diycem 8 Mat muhabbeti almış başını gitmekte..hiçte anlamam bu kadinlar gününü yafu...
Kutlu olsun yine de günümz diyelim :)
Hani kocalar bize hediye falan alsa bi anlamı olur belkim ama..yok işte anlamsız benm için. :)
Hani bugun ev işlerine paydos desek-yemek bile yapmasak-caışmasak resmi tatil olsa yine 8 mart diye bigün var diye kabul eidcem ama.. yok ki bunlar.. ne bu y ahuu.. bi parmak bal kadınların agzına..istemem akideşim..ben öğüt-övgü istemem-ah vah yazık kadınarda ne eziliyor türkiyede istemem-dayaga karşıyız propagandaları istmemem.. icraat isterim.. o da bizim ülke de yok ..
işten 5.30 a doğru gelip yemek hazırlamak vazifesi olduu için yemek hazırlayan kadının hali ahaa
bu önyargı değişmedikçe 8 Mart falan yok bize...
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
zerdal,pingg+,GESHENK+,_eLfiDa_+,
elfida naber, birazdan yemeğe çıkabilirim, nasılsın canım.
:113::113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113:
Canım bu gün kadınlar gününe mi özeldir nedir, ilk defa kocacığım, gerçi kadınlar günü aklına gelmezde, uyuyamamış sabah, kahvaltı hazırladı. yani bu gün sabak ilk defa rahat ettim, yumurta falan haşlamış, çay yapmı, oh misler gibi yedik. İş arkadaşalrıyla bizde düşündük, madem kadınlar günü o zaman bize resmi tatil olması lazım değilmi diye, şincik program var, çalışmadan katılamıyoruz.Günaydınlar mı desem, mutlu günler mi desem bu saatte bilemedim..
NAsılsınız diycem 8 Mat muhabbeti almış başını gitmekte..hiçte anlamam bu kadinlar gününü yafu...
Kutlu olsun yine de günümz diyelim :)
Hani kocalar bize hediye falan alsa bi anlamı olur belkim ama..yok işte anlamsız benm için. :)
Hani bugun ev işlerine paydos desek-yemek bile yapmasak-caışmasak resmi tatil olsa yine 8 mart diye bigün var diye kabul eidcem ama.. yok ki bunlar.. ne bu y ahuu.. bi parmak bal kadınların agzına..istemem akideşim..ben öğüt-övgü istemem-ah vah yazık kadınarda ne eziliyor türkiyede istemem-dayaga karşıyız propagandaları istmemem.. icraat isterim.. o da bizim ülke de yok ..
işten 5.30 a doğru gelip yemek hazırlamak vazifesi olduu için yemek hazırlayan kadının hali ahaa
bu önyargı değişmedikçe 8 Mart falan yok bize...
hesaplar tam gaz devam, arada mola veriyom, senin hesap yemekhanede yemeği beğenmedim. Sütlü keşkek çorba, etli nohut, pilav, turşu bende şimdi kantinden şinitsel söyledim onu yiyorum çayla. ohcıkmışın bile yemee..iyiyim Zerdalım bi bakayım dedim,yemeği begenmeyince demiyorum da,yiyemeyecegim bi yemek olunca gitmiyorum,dışardan söylüyorum..bende size takılayım bu arada dedim di. Sen nasılsın,bitemdi birifing,hesqaplar kitaplar?
GESO sen nassen :) ne yesek kuzum ya, şurda kıyıda yiyiversek?
:113::113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113: :113:
provakatör GESO, o pankartlar ne kıs :)
valla biz iyiyiz var ya köylerde falan kadın ırgat gibi calışıyor tarlada bahcede,yemeğinide yapıyo,çocuguda alıyo sırtına capayada gidiyo,hasata da.. aman yarabbiiimben binlerce kez şükredeyim halime bunarı düşününce, bazen eşim sorar akşam gelince ( o 7.30a doğru gelir ben 5.30 a doğru ) bana ne bugun de sen yap bende çalıştım,bugun cok yogundu,kalkamıcam hiç derim de, gülümser iyi bakalım der gider hazırlar bi kap yemek :)) ayyh köy yelerinde olsam 2 günde boşardı beni be Gesom herifim de mi :))
Yazık ya ben cok üzülüyorum hakkaten ezilen kadınalra..ama bu saçma sapan 8 MART günü provakatörelrr gün doğurdu..aha yine sağda solda elinde pankartlar toplanan tipler var, cogu da dernek ve örgüt elemanı.. aman aman her günü bahane ediyolar kendilerine vesselam
Zerdalım ya,tavugu görmeyi bırtak adını duyunca içim kalkıyo ya benim..malum yemekhanede de haftada 2 bazn 3 cıkıyoCanım bu gün kadınlar gününe mi özeldir nedir, ilk defa kocacığım, gerçi kadınlar günü aklına gelmezde, uyuyamamış sabah, kahvaltı hazırladı. yani bu gün sabak ilk defa rahat ettim, yumurta falan haşlamış, çay yapmı, oh misler gibi yedik. İş arkadaşalrıyla bizde düşündük, madem kadınlar günü o zaman bize resmi tatil olması lazım değilmi diye, şincik program var, çalışmadan katılamıyoruz.
hesaplar tam gaz devam, arada mola veriyom, senin hesap yemekhanede yemeği beğenmedim. Sütlü keşkek çorba, etli nohut, pilav, turşu bende şimdi kantinden şinitsel söyledim onu yiyorum çayla. oh
Zerdalım ya,tavugu görmeyi bırtak adını duyunca içim kalkıyo ya benim..malum yemekhanede de haftada 2 bazn 3 cıkıyo( balık yiyeyim diyorum 2-3 aydır onuda hiç canım istemiyor..napcam ben bu beyaz et olayını bilemiyorum yanee
Bende bi corba pide söliim bari
ÇOK İYİ BİLİRLER ÖYLE ZAMANI ONLARamaç ortalık karıştırmak olunca üstlerine bulamazsın.. birilerinin kuklaları.. ipleri kimlerin elinde biliyoruz da bi halt edemiyoruz... seyirci kalıyoruz toplu halde... o ezilenlerin sesi soluğu çıkmıyor ya o yüzden ezilmeye devam.. çıkmaması gerekenler saçma sapan eylem peşindeler.. ama bizler o ezilenlerin adına en azından konuşuyor dile getiriyoruz pek etkili olmasada tek yapabildiğimiz bu.. eski zaman kadınları yok diyoruz ama bakıyoruz sokaklarda iyice de arttı hatta kadınlar takır takır vurulup atılıyor niye?? yıllarca sopa atan adam bundan mahrum edildi diye boşanan karısına bu hakkı vermiyor madem dövemiyorum öldürürüm mantığıyla... erkeklerinde ezileni var elbet onları da savunur haklarını veririz.. önemli olan kadın-erkek değil mesele insan olmayı başarmak.. insani yaşamayı öğrenmek...
geshenk bu günü tatil ilan etmek lazım, ama nerde....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?