30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evde herif dökmek hahakkat dövüyorlardır ha, yazık adamlara.Biz üniversitede okurken sokağa çıkmaya korkardık, çocuklar ne hallerle okuyorlar, provakatörlük almış başını gitmiş.
çıkat anam çıkart bi pankartda benden

bu arada kızlar bana müsade yemeğimi yedim az işlerim var, yapayım gelirim.

aifyet olsun kızlar demeyi unutmuşum. Elfida yarasın denize, güzel şeyler ye tamam mı?

geshenkim sanada afiyet olsun.

zerdal elfoş hamile ya ondan yazmiim ne yediğimi.. zıkkımlandım işte.. bir taraftan yazdım bir taraftan karnım doydu çok şükür... hadi doyun sende işler başlamadan :) dışarıda bir rüzgar, bir güneş,bir yağmur... ilginç bir hava var..

bide ben farketsem gali hamile olduuumu
az yaz can cekmece yok bende hiç,belkim alternatif olurda yarında onu yerim :) mahrumiyet bölgesinde yaşamıyom korkma,İzmirin tam göbeendeyim :)) ne istesem gelir hemen ayaama..
ne güzel oluyo dimi böyle,hem konuşup hem yemek,gercekmiş gibi :82:

yazmıyorum işteeeee izmirin göbeendeymiş miş miş... belkim orda olmayan bişi bu... sen daha hamile olduğunu bilemiyon kısım bulamassın bu mamaları nabeeerrr..... çoook gerçekçi bakmışsın :82:

yazmıyorum işteeeee izmirin göbeendeymiş miş miş... belkim orda olmayan bişi bu... sen daha hamile olduğunu bilemiyon kısım bulamassın bu mamaları nabeeerrr..... çoook gerçekçi bakmışsın :82:
:103::103: tamam yaa.hayali baktım pembişleri takıp :103: :103:
ben bööle mutlu huzurlu yiyom ya yememi şu iş ortamından uzaklasıp daha cok yarıyodur Denizime teyzesi yeidklerim

ha bu arada ben Deniz diyip duruyorum ya,eşim yan cizmeye başladı bile,erkek olursa siyasi olurmuş,yazık değilmiymiş cocuga,kız olursada yanına başka bişey eklemeyliymişiz falan fialn..attırıyo tepemin tasını,corba tasını yicek kafasına bigün sofrada haberi yokk

deniz ismini sen çok seviyorsun öyle mi? hayalindemiydi hani çocuğum olursa adını deniz koyacam hem kıza hem erkeğe konuyor nasılsa başka alternatif yok şeklindemiydi düşüncen???? soora adam eziliyomu kadın da kadın... işte naklen canlı yayında şiddet eğilimli bir kadın.. adamcağız başka isim isteyince kafaya çorba tası hoooop yalaaahhhh ... şidedete hayır

yafuu iyi de,evlenmeden önce demişim seviyom bu ismi deyi, bide bi kaç tanıdıgın cocugu vardı Deniz isimleri,hepsi birbirinden tatlı,denkgeldi üst üste koycam dedim işte eskilerden..ne var yani daha bi zararı yükü bana da yeri gelicek olucak..benm hakkım dğeilmi ilk cocugumun ismini koymak.
yan cizen erkeklerin kafasına corba tası az gelir, düdüklü tencere gecirmek gerek.ilk bastan de bari be adam,siyasi o isim diye..biz bilmiyoz sanki ne demek olduunu,kör cahiliz ya
Yan cizen,dediiin arkasında durmayan erkeede kadına da şiddete EFET diyorum,bilumum terlik,bardak,tas,çanak fırlatılabilir..

yan çizen adamlara
önce böyleeee :123: sonraaaaa sonraaaa böyleeeeeeeeeee :104: biline öğrenile....

Konu Bilgileri
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)

naneliseker

selam kızlar ben geldim baktım gene görünmeyenler basmış topiki tırstımmm biraz kaçıyom ben :18::18::18::18::18:

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 4 ziyaretçi)

zerdal,

nanelininki kadar olmasada bende yakalandım.

İşler çok, yeni bi iş daha taktılar bana, öğleden sonra çok yoğundum. Kalanınıda yarın hallederim artık.

Hadi iyi akşamlar kızlar.

Bugün kadınlar gününüzü güzel güzel kutlayın.
Bütün kadınlar çiçektir ve çiçekler su ister.

Bu arada bizim gazozcu nerede.:84::84::84::84::84::84:

geshenk anlamadım ben şimdi, iyi saatte olsunlar beni mi takip ediyor :18::18::18: ben ne zaman gelsem onlar burda oluyorlar da
hep beraber halay mı çeksek acep
hayde hopaaaaaaa :92::92::92::92:

yettim gari bu sefer yanında bende varım ama beni gören iiyi saatte olsunlardan kımse kalmadı korktular benden
nasılsın bu arada varmı sende bı gelısme nanelı
hııııö geshenk ben bugun o duaden 100 tane bıde 20 ayetel kursi okudum haberin olsun eklersın

her şey aynı gidiyor, dğişiklik olur mu bilmem ama, artık çok ümitvar değilim....
sende varmı değişiklik ?

b,zde 30 kadın personel var 4 erkek idareci. bi tanesi bile kutlamadı hepsine domates

güzelmiş :)

valla 3-5-6-7 mesaisi vardı beyefendi uyandı uyumadı uyutmadı emdi uyudu paşam hemde nasıluyuyor eee uykum kaçtı yaaaa

valla ben de bilmiom ne işim var 5 te

yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı

hapı bırakınca gelir ama, onda olmasın?:26:

canım elfidam

1857 ABD: İnsanlık dışı koşullara direnen işçilerin grevine karşı polis kanlı bir baskın yapar. Çıkan yangında coğu kadın 129 işçi ölür.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü, o 129 işçinin anısına, ilk kez 1910 yılında kadınlar toplantısında gündeme gelir.

örgütlenen dernekleşen kadınların tırnaklarıyla erkek sisteme karşı verdikleri mücadele neticesine töreden ölüdürlme hafifletici neden olmaktan çıkmıştır mesela..
ya da tecavücüzcüsüyle evlendirilince tecavüz suçunun ortadan kalkması kalkmıştır
doğum izni arttırılmıştır
süt izni verilmiştir
kadına karşı şiddetteki cezalar şu anki haliyle yeterli olmazsa bile arttırılmıştır vs vs

iyi ki o sokakta gösteri yapan kadınlar var diyorum ben. keşke ben de onlar araında olabilsem..

yoksa bizim hödük erkeklerin eline kalaydııkk ohhooooo sırtımızdan sopa eksik olmazdı.

bu devlet öyle bi devlet ki ağlamayana meme vermiyo

her alanda isteyecen arayacan hakkını ki alabilesin.
avrupa böyle yaparak bu hale geldi.
sokagın sesine kulak verevrk :)

teyytt açılın yürüyüş yapasım geldi :)))

bi sloganla bitriem konuşmamı
sinderllaaa gitme baloyaaaa haydi sen de katıl halayaaaaa
lalalaaa lalala lalaa lalaaaaa

Son düzenleme:
hımm..
tam bi örgüt ruhu taşıyan kadınla beraberim. :))
ama ordan bilmeidğin biseyde şu ki,o bugun dışarıda olan kadınların bir kısmının ya da coğunun (elimde sayı olmadan bunu bilemem ) kadın haklarının umrunda olmadığı,attıkları sloganlara karıştıkları sloganlardan da belliydi..Ben koyun olalım demedim demem de,bir cok seyin (memur zamları,sağlık hakları, özlük hakları ...vs ) bir cogunun o eylemlerle kazanıldıgını da bilmekteyim...

Ancak 1 Mayıs İşçi Bayramıdır, camlar indirilir,canlar yakılır... amacını cok cok aşar bilirsin İstanbullu olarak...
1 Eylül Dünya Barış Günüdür,yapılan mitinglerde kürdistan kurulmasından bahsedilir...

daha cooookkk... cıkıcam da yazamıyroum...
elbette susmayalım,sesimi cıkaralım ama bunu bahane edenlere,ortalığı karıştıranlara,sahiden senin gibi bugün keşke bende dışarda olabilseydim diyenler değilde, günlerdir aylardır bugunu bekleyenlerde benim takıntım.. ha burda Zİmirde bişey olmadı,sakin dağıldılar en azından haberlere bişey yansımadı ama ben karşıyım ya herseyiniçine corba olan belli kesimden...elimde değilll..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…