evde herif dökmek haaynen katılıyroum basından sonuna...
provakatörler konusunda,o polisin gözaltına aldıgı joplarla yerde sürüklenenler var ya,cogunun o eylemle ilgisi yok,mesela eşim gecen yılki burdaki bi eylemde "üniversite de harclara hayır" protestosunda gözaltına alınan 10 kişiden 6 sının üniversite ögrencisi olmadıgını söyelmişti..cok şaşırmıştımbu kadınlqr günüde öyel,orda varsa eylem bak bakalım bugun ezilen kadınlara benziyolar mı,akisne evde herifleirni dövüyodur onlar be, coguda bilmemnerelere üyeler ..cünkü ezilen sesini cıkarmaıyo ki yazık,evinde camaşır mı yıkıyo şu an,soba mı dolduruyo artık bilmiyoum ((
çıkat anam çıkart bi pankartda bendenevet... o zaman olur ... böle kuru kuruya gününüz kutlu olsun olurmu hiçmadem günümüz bir etkinlik yapın gezi düzenleyin, hediyeler yollayın demi ama.. yokkk olmas böle çıkarttıracaklar bak gene pankartımı :113:
zerdal elfoş hamile ya ondan yazmiim ne yediğimi.. zıkkımlandım işte.. bir taraftan yazdım bir taraftan karnım doydu çok şükür...hadi doyun sende işler başlamadan :) dışarıda bir rüzgar, bir güneş,bir yağmur... ilginç bir hava var..
bide ben farketsem gali hamile olduuumu
az yaz can cekmece yok bende hiç,belkim alternatif olurda yarında onu yerim :) mahrumiyet bölgesinde yaşamıyom korkma,İzmirin tam göbeendeyim :)) ne istesem gelir hemen ayaama..
ne güzel oluyo dimi böyle,hem konuşup hem yemek,gercekmiş gibi :82:
:103::103: tamam yaa.hayali baktım pembişleri takıp :103: :103:yazmıyorum işteeeeeizmirin göbeendeymiş miş miş... belkim orda olmayan bişi bu... sen daha hamile olduğunu bilemiyon kısım bulamassın bu mamaları nabeeerrr..... çoook gerçekçi bakmışsın :82:
:103::103: tamam yaa.hayali baktım pembişleri takıp :103: :103:
ben bööle mutlu huzurlu yiyom ya yememi şu iş ortamından uzaklasıp daha cok yarıyodur Denizime teyzesi yeidklerim
ha bu arada ben Deniz diyip duruyorum ya,eşim yan cizmeye başladı bile,erkek olursa siyasi olurmuş,yazık değilmiymiş cocuga,kız olursada yanına başka bişey eklemeyliymişiz falan fialn..attırıyo tepemin tasını,corba tasını yicek kafasına bigün sofrada haberi yokk
yafuu iyi de,evlenmeden önce demişim seviyom bu ismi deyi, bide bi kaç tanıdıgın cocugu vardı Deniz isimleri,hepsi birbirinden tatlı,denkgeldi üst üste koycam dedim işte eskilerden..ne var yani daha bi zararı yükü bana da yeri gelicek olucak..benm hakkım dğeilmi ilk cocugumun ismini koymak.deniz ismini sen çok seviyorsun öyle mi? hayalindemiydi hani çocuğum olursa adını deniz koyacam hem kıza hem erkeğe konuyor nasılsa başka alternatif yok şeklindemiydi düşüncen???? soora adam eziliyomu kadın da kadın... işte naklen canlı yayında şiddet eğilimli bir kadın..adamcağız başka isim isteyince kafaya çorba tası hoooop yalaaahhhh ... şidedete hayır
yafuu iyi de,evlenmeden önce demişim seviyom bu ismi deyi, bide bi kaç tanıdıgın cocugu vardı Deniz isimleri,hepsi birbirinden tatlı,denkgeldi üst üste koycam dedim işte eskilerden..ne var yani daha bi zararı yükü bana da yeri gelicek olucak..benm hakkım dğeilmi ilk cocugumun ismini koymak.
yan cizen erkeklerin kafasına corba tası az gelir, düdüklü tencere gecirmek gerek.ilk bastan de bari be adam,siyasi o isim diye..biz bilmiyoz sanki ne demek olduunu,kör cahiliz ya
Yan cizen,dediiin arkasında durmayan erkeede kadına da şiddete EFET diyorum,bilumum terlik,bardak,tas,çanak fırlatılabilir..
yan çizen adamlara
önce böyleeee :123: sonraaaaasonraaaa böyleeeeeeeeeee :104: biline öğrenile....
taaam annaştık... bi doğsun ben biliyom yapacaamı :)
öptüm snei..
ben kaçmaca,işler beni bekler.
yettim gari bu sefer yanında bende varım ama beni gören iiyi saatte olsunlardan kımse kalmadı korktular benden
nasılsın bu arada varmı sende bı gelısme nanelı
hııııö geshenk ben bugun o duaden 100 tane bıde 20 ayetel kursi okudum haberin olsun eklersın
Günaydın bayanlar dünya kadınlar gününüz kutlu olsun, bzim burda program var ama işlerde yoğun nasıl katılacam bilmiyorum.
Geshenk canım nasılsın.
venus ne zamandır sana laf atayım diyorum, nasılsın, bebeğin adı ne olacak. nasıl sevelim, bi isim tak oğluşuna.
Bu Anlamlı Günümüz Kutlu olsun
Bir kadın güçlüdür aslında.
Hatta erkeklerden çok daha güçlüdür.
Ama bu gücünü her zaman ortaya koymasını sevmez.
İster ki Erkeğin gücü kendisine huzur versin.
Kendi kendine yapabileceği şeyleri bile Erkeğin yapmasını bekler.
Böylece hem daha kadın olduğunu hissedecektir hem de
erkeğinin ne kadar güçlü olduğunu görecektir.
Ancak kadın gücünü göstermek istediğinde onu engelleyemezsiniz.
Yapmak istediği bir şey varsa mutlaka yapar.
Bir kadın sevgilidir aslında.
İçinde her zaman sevgiyi taşır.
Sevdiklerinden kolay kolay ayrılamaz. Sevdiklerini kolay kolay kıramaz.
Zor sever ama tam sever.
Bir kadının tam anlamıyla sevebilmesi için
yüreğinin kabul ettiğini beyninin de kabul etmesi gerekir.
Ve sevmezse de onu asla sevmeye zorlayamazsınız.
Belki kolayca yüreğine girebilirsiniz.
Ancak beyninde yer etmemişseniz her an terk edilebilirsiniz.
Sevmediği halde terk etmeyen kadınlar da var elbette.
Bunun nedeni ise engelleyemedikleri "acımak" duygusudur.
Can DÜNDAR
valla 3-5-6-7 mesaisi vardı beyefendi uyandı uyumadı uyutmadı emdi uyudu paşam hemde nasıluyuyor eee uykum kaçtı yaaaa
Sağol canım seninde. neler yapıyorsun.
anam sabah 5 te ne işiniz var, yatın uyuyun, ben çok uykucuyum ya.
Güzel, gönül neler ister daha daha, ama çaresiz.
Buda güzel.
yukardaki yazıları okurken içimden geçti, can dündarın yokmu diye. Ve sonunda geldi. Eline sağlık canım, günün anlam ve önemine uymuş.
sağolasın.. sende iyisindir inşallah...
bu can lar feci karışmış he.. ben yazmışım can yücel sen demişin tanrıyar altta yazıyor can dündarbiz diyelim buna can-ı gönülden bir şiir diye... hangi can olduğu önemli değil.. C an dan olsun da nasıl olursa olsun heyt
yok ıhtımal dogum kontrol hapı kullanıyodum pazar gunu bıttı ılac kırmızı gelınce de doktora gıtcektım cumartesı hafıf bı leke geldı dahada yok bısı
Günaydınlar mı desem, mutlu günler mi desem bu saatte bilemedim..
NAsılsınız diycem 8 Mat muhabbeti almış başını gitmekte..hiçte anlamam bu kadinlar gününü yafu...
Kutlu olsun yine de günümz diyelim :)
Hani kocalar bize hediye falan alsa bi anlamı olur belkim ama..yok işte anlamsız benm için. :)
Hani bugun ev işlerine paydos desek-yemek bile yapmasak-caışmasak resmi tatil olsa yine 8 mart diye bigün var diye kabul eidcem ama.. yok ki bunlar.. ne bu y ahuu.. bi parmak bal kadınların agzına..istemem akideşim..ben öğüt-övgü istemem-ah vah yazık kadınarda ne eziliyor türkiyede istemem-dayaga karşıyız propagandaları istmemem.. icraat isterim.. o da bizim ülke de yok ..
işten 5.30 a doğru gelip yemek hazırlamak vazifesi olduu için yemek hazırlayan kadının hali ahaa
bu önyargı değişmedikçe 8 Mart falan yok bize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?