hımm..
tam bi örgüt ruhu taşıyan kadınla beraberim. :))
ama ordan bilmeidğin biseyde şu ki,o bugun dışarıda olan kadınların bir kısmının ya da coğunun (elimde sayı olmadan bunu bilemem ) kadın haklarının umrunda olmadığı,attıkları sloganlara karıştıkları sloganlardan da belliydi..Ben koyun olalım demedim demem de,bir cok seyin (memur zamları,sağlık hakları, özlük hakları ...vs ) bir cogunun o eylemlerle kazanıldıgını da bilmekteyim...
Ancak 1 Mayıs İşçi Bayramıdır, camlar indirilir,canlar yakılır... amacını cok cok aşar bilirsin İstanbullu olarak...
1 Eylül Dünya Barış Günüdür,yapılan mitinglerde kürdistan kurulmasından bahsedilir...
daha cooookkk... cıkıcam da yazamıyroum...
elbette susmayalım,sesimi cıkaralım ama bunu bahane edenlere,ortalığı karıştıranlara,sahiden senin gibi bugün keşke bende dışarda olabilseydim diyenler değilde, günlerdir aylardır bugunu bekleyenlerde benim takıntım.. ha burda Zİmirde bişey olmadı,sakin dağıldılar en azından haberlere bişey yansımadı ama ben karşıyım ya herseyiniçine corba olan belli kesimden...elimde değilll..............
işte bi can vardı, sürekli şiir söyleyen , ondan
Kızım sen beni hiç takip etmiyon, bak ihaml ediyon, yazıyom laptopa:126:, ben doktora gittim geldim, bütün sonuçlarımda allaha şükür temiz ve güzel çıktı. artık doktor işi yok, süreci bekleyip, hamile kalınca gideceğiz. inşallah o günleri görürümde.
Zerdalım ya,tavugu görmeyi bırtak adını duyunca içim kalkıyo ya benim..malum yemekhanede de haftada 2 bazn 3 cıkıyo( balık yiyeyim diyorum 2-3 aydır onuda hiç canım istemiyor..napcam ben bu beyaz et olayını bilemiyorum yanee
Bende bi corba pide söliim bari
zerdal elfoş hamile ya ondan yazmiim ne yediğimi.. zıkkımlandım işte.. bir taraftan yazdım bir taraftan karnım doydu çok şükür...hadi doyun sende işler başlamadan :) dışarıda bir rüzgar, bir güneş,bir yağmur... ilginç bir hava var..
Konu Bilgileri
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
naneliseker
selam kızlar ben geldimbaktım gene görünmeyenler basmış topiki tırstımmm biraz kaçıyom ben :18::18::18::18::18:
sobe sobe sobeee.. yakaladımmmgene mi iyi saatte olsunlara karıştın sen
nere oraa. oraya gelioommtentoşşş bizim okullar yarın tatil.1 günlüğüne
sizde durumlar nasıl.burda tipi aldı başını gidiyor...
Venüs sen de gelmişin ama..tentoda cvp yazıyor onu bekledim azcık ama uzun yaziyy heralde..
ben cıkıyorum, asi ruhlu hakkını arayan Tentom öpüyruom seni, zıt gibi görünsede cümlelerimiz birbirine fikirdeşiz sanıyorum,sne de biliyorsun ülkeyi karıştırmak için böyle günlerin bahane edildiğini..
deilse yazdıkların doğru ve güzel seyler, ama bunlar zaman zaman olan ara eylemlerle kazanılıyor bu belli günlerdeki eylemler daha cok ülke mikserlerinin tekelinde..
öptüm ikinizi de , vaktim olaydı da bi panel yapaydık surda :))
venüs sen de gelmişin ama..tentoda cvp yazıyor onu bekledim azcık ama uzun yaziyy heralde..
Ben cıkıyorum, asi ruhlu hakkını arayan tentom öpüyruom seni, zıt gibi görünsede cümlelerimiz birbirine fikirdeşiz sanıyorum,sne de biliyorsun ülkeyi karıştırmak için böyle günlerin bahane edildiğini..
Deilse yazdıkların doğru ve güzel seyler, ama bunlar zaman zaman olan ara eylemlerle kazanılıyor bu belli günlerdeki eylemler daha cok ülke mikserlerinin tekelinde..
öptüm ikinizi de , vaktim olaydı da bi panel yapaydık surda :))
ya tabi canım. onlara ben de kızıyorum
1 mayısta 1 eylülde orda burda iki bankanın iki dükkanın camını vitrinin indirince devrim yaptıgını zanneden hödüklere yıkıcılara
ikimiz de aynı şeyi düşünüoz aslında
haklar istensin ama yıkıcı olmadan
şiddet kullanan davasında ne kadar haklı olursa olsun daha baştan kaybetmiştir zate :)
nere oraa. oraya gelioomm
amannn beni sıkıyoo paneller
neveettt :))
aynen budur dediğim, yukarıda da yazdım dı, aman pek korktum ufak bi tartışmanın içinde bulucam kendimle seni diye :)) değilse bende döküürüm sokaklara,zaten hükümetten de memmnun deelim,yine götürcekler acık ara farklan.. amannn hadi kaçıyore.. "sihirbazın çıragı" nı izleyeckmişiz.. sıkıcı deeldir umarım ...
bash bashhhh
Venüsüüümm.. zorlayamıyojm zatne kendimi,dediğin gibi 3 hafta daha böyle gitsin,belkim sonra yerim balık falan da..ısrarla balık y e diyolarda ndan korktumdu..öptüm seni de .. hoş ka..sevgiylen kalll
43 acaip bi kış yaşanıyor...biz akşamüstü mısırımızı , cipsimizi aldık eşimle...kaoanıyoz artık eve kar tatili ne yapalımm
sizin kar istanbullu olcek havası tabik ii :)))ohh miss. ne güzel ne güzel
kıskandım sizi
burda da kar atıştırıyo ama biri şaka yapıo bize herhal
duvara sürtülüp dagılan straforlar gibin dagılıyo :)
yere de yapışmıyor namıssız :)
anca havası var
artizzzz
:))))
sizin kar istanbullu olcek havası tabik ii :)))
hihihi şimdi pencereden baktım tipi tam gaz devam..herkes cumaya kadar uzar bu tatil diyor
Geshenk cnm tavsiyene uydum herşeyin hayırlısıı!!!inşallah dediğin gibidir.sen demeseydin ben huzursuz olduğumdan çalışma yapmayacaktımm
burda da tipitip var
ne oldugu belli deeel
sesine bakarsan fırtına, kendine bakarsan zorlama :))
leyliko naptı kızlar ?
geshenk cnm tavsiyene uydum herşeyin hayırlısıı!!!inşallah dediğin gibidir.sen demeseydin ben huzursuz olduğumdan çalışma yapmayacaktımm
günaydın canım.. Inşallah bu çalışma sana hayatının en güzel hediyesini verir... ıngaaaaa sesleriyle sana geri döner... Bide dua ederiz sana hep beraber mutlu oluruz...
Bisimde karımıs var artık yaaaaaaaaaaaaa :87: Beyaslara büründük mutluyus...Sakin sakin lapa lapa savruluyor kar taneleri..... Ama hep aklıma şu dışarıda kalanlar geliyorda bu sevincim acık buruluyor bir tarafımda... Allah yardımcı olsun evsizlere fakire fukaraya... Bize güzel görünen manzara onlara felaket olarak görünüyor çünkü...
Leyliko en son tüpe mi başlayacaktı ????
ay cnmm ya sabah sabah nasıl enerji verdin banaaa!!1hepimize inşallah
lovelim günaydın canım... aman dikkat et sen hasta olma üşütme erenimiz var o hastalanmasın da... çocuklar hastalanınca anneler nasıl çaresiz kalıyor görüyorum çevremde o nedenle hep şunu diyor anneler çocuğum hastalanacağına ben hasta olayım daha iyi.. ama o zamanda çocuğa bakmak zor ve bulaşıcı olcak halbuki.. siz ikinizde hasta olmayın emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?