lovelim kaçta okul?? tatil yokmu size kar dolayısıyla ???
günaydın arkadaşlar. İzmir soğuk ama kar tutmuyor((((((((((((((
eh artık cemreler düştü çok kalmaz kar belkide... burada sürekli yağıyor ama eriyor bir taraftan o kadar yağmaya çokta birikmiş değil...
ne oldu senin durumlar ?? tentomda merak etmiş soruyordu seni...
ya canım ben önümüzdeki ay tüpe başlayayım diyorum. Ne derece doğru bilemiyorum. Bu ay adetim yeni bitti sayılır. Sizlere de sormak istiyorum bu ay soğan suyu, bal, polen, tarçın yesem miki? tüp öncesi neler yapayım? neler yapmayayım? lütfen bilgilendirirmisiniz beni.
slm arkadaşlar ben yeni katıldım buraya ama kimseyle iletişim kuramadım
günaydınnnnnn
burda karlar yerleri kapladı okullar bugün tatil.inş yarında tatil yaparlar.gece tipi devam etti ama şimdi durmuş..az sonra başlar belki dimi kızlar
ama işte geshoşun dediği gibi odunu kömürü olmayanlar ve evi olmayanlar için çok üzülüyorum onlar için dua ediyorum...
geshoşum benim doğum tarihi Rabbim nasip ederse , kesin olmamakla beraber 11 ağutos görünüyor...
ya canım ben önümüzdeki ay tüpe başlayayım diyorum. Ne derece doğru bilemiyorum. Bu ay adetim yeni bitti sayılır. Sizlere de sormak istiyorum bu ay soğan suyu, bal, polen, tarçın yesem miki? tüp öncesi neler yapayım? neler yapmayayım? lütfen bilgilendirirmisiniz beni.
gebişlerimiz ve gebiş adaylarımız lütfen canli
dinlermisiniz?
Benim çalıştığım üniversitenin radyosu. Dün konu tüp bebekti. Bugün başka. Hergün 10.30 sağlık sohbeti var. Üniversitedeki hocaların Bilginiz olsun
canım hemen yazarım.. demek yaz çocuğu geliyor tam da ramazanda dimi :)) hadi yırrtın oruçtanhayırlısıyla olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?