30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

slm arkadaşlar ben yeni katıldım buraya ama kimseyle iletişim kuramadım

hoşgeldin.. hemen iletişme geçelim canım... kendinden bahset istersen.. tanıyalım seni.. yaş? evlilik? bebek düşüncesi? uygulanan tedaviler? sorun varmı?? bak iletişim hemen oluştu :)))

venüs anniş naberrrrrr inşallah. tatilll olurr sana

iyiyim lovelimmm sen nasılsın şekercim..bize bugün tatil ama burda herkes ucmaya kadar devam edebilir diyor..bakalım artık... tatil olursa ne ala...

rica ederim canım. senin için çok iyi oldu. yarın da sezeryan mı normal doğum mu?

lütfen herkes dinlesin. hergün yeni bir konu oluyor. bu hafta hep k.doğum

hımm süpermiş...

folik asitin öneminden söz ediyorlar.gebeliğe hazırlık önemli dedi.sizde içiyonuz dimi folik asit...

yumurtlama gününüze kadar ilaç kullanın sonra hep bırakın diyor..film , antibiyotik , ağrı kesici yumurtlamadan sonra almayın diyor...

loveli sen burdayken dur sana sorayım ben dün gece sol kasığımın ağrısından uyuyamadım.. polende yedim bu ay.. sen bilmiyorsun şimdi bilecen ve kızacan kıma hemen yaptım artık soğan da yaptım ya ne oldu acaba içeride.. kist yapmışmıdır yada myoma ters etki edip daha büyütme gibi bişi olabilirmi.. asıl merak ettiğim aslında polenden sonra temizlenmiş rahim yumurtalığa fazlaca büyüyen yumurta ile kist endişesi.. ben böyle batmalar ağrılar bilmiyorum ovülasyon zamanlarında ya bide.. göğsümde ara ara çok battı.. normalmi bu durum ne diyon :26:

merhaba canım.. eee önümüzdeki aya yetiştireebilecekmiyim ki???? çünkü bal polen sonra kist yapmasın diye korkuyorum. önce soğan sonra da bal+polen+tarçın demi?
hııım yetişmez sanırm
bal polen tarçın yok bunda ben kullanmadım adetle başlayıp yumurtlama bitene kadar kullanırsın yumurtlama bitince bırakırsın ben böyle yaptım
iyiyim lovelimmm sen nasılsın şekercim..bize bugün tatil ama burda herkes ucmaya kadar devam edebilir diyor..bakalım artık... tatil olursa ne ala...

hımm süpermiş...

bol bol dinlenirsin ne güzel

bak burası elfidaya göre..yicem içcem diye uğraşmayın diyo.ilk 3 ay..sadece toksik madde yeme , radyasyon alma , hatta hoca pisboğazlık yapmayın diyor...

belki kızacaksın ama benimde 1 kaç ay önce öyle olmuştu. hatta ilk aşılama döneminde kist olmuştu. benimde batmalar ve özellikle göğüs ağrım oldu. saçlarım da çok döküldü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…