açtım leylikom.. :)) çok teşekkürrr
slm arkadaşlar ben yeni katıldım buraya ama kimseyle iletişim kuramadım
leylikocum naber önce sğanı yap sonra polen bal canım
venüs anniş naberrrrrr inşallah. tatilll olurr sana
rica ederim canım. senin için çok iyi oldu. yarın da sezeryan mı normal doğum mu?
lütfen herkes dinlesin. hergün yeni bir konu oluyor. bu hafta hep k.doğum
açtım leylikom.. :)) çok teşekkürrr
iyiyim lovelimmm sen nasılsın şekercim..bize bugün tatil ama burda herkes ucmaya kadar devam edebilir diyor..bakalım artık... tatil olursa ne ala...
hımm süpermiş...
hııım yetişmez sanırmmerhaba canım.. eee önümüzdeki aya yetiştireebilecekmiyim ki???? çünkü bal polen sonra kist yapmasın diye korkuyorum. önce soğan sonra da bal+polen+tarçın demi?
iyiyim lovelimmm sen nasılsın şekercim..bize bugün tatil ama burda herkes ucmaya kadar devam edebilir diyor..bakalım artık... tatil olursa ne ala...
hımm süpermiş...
yumurtlama gününüze kadar ilaç kullanın sonra hep bırakın diyor..film , antibiyotik , ağrı kesici yumurtlamadan sonra almayın diyor...
loveli sen burdayken dur sana sorayım ben dün gece sol kasığımın ağrısından uyuyamadım.. polende yedim bu ay.. sen bilmiyorsun şimdi bilecen ve kızacan kıma hemen yaptım artık soğan da yaptım ya ne oldu acaba içeride.. kist yapmışmıdır yada myoma ters etki edip daha büyütme gibi bişi olabilirmi.. asıl merak ettiğim aslında polenden sonra temizlenmiş rahim yumurtalığa fazlaca büyüyen yumurta ile kist endişesi.. ben böyle batmalar ağrılar bilmiyorum ovülasyon zamanlarında ya bide.. göğsümde ara ara çok battı.. normalmi bu durum ne diyon :26:
ben size hep yazarım dinlediğimi... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?