senin havan güzel olsun Lovelim :))burası sisli ve yağmurl fırtına varrrr sankim
aynennn... pek soğukk...günaydın arkadaşlar. İzmir soğuk ama kar tutmuyor((((((((((((((
evet adetin son günü başla soğana..tedaviye başlayınca da bal-polen...fikrimce yanileylikocum naber önce sğanı yap sonra polen bal canım
folik asitin öneminden söz ediyorlar.gebeliğe hazırlık önemli dedi.sizde içiyonuz dimi folik asit...
pisboğazlık yaparsam 70 kio olucam ilk 4 ayda...bak burası elfidaya göre..yicem içcem diye uğraşmayın diyo.ilk 3 ay..sadece toksik madde yeme , radyasyon alma , hatta hoca pisboğazlık yapmayın diyor...
ohhh... örtmenler evde, işe daha gitmediniz tabe, ben nası acem dinleyem yafu.. iş -güç erkek akideşler.. sen önemli yerleri örenir bana derler toplarsın sağlık ansiklopedim benimelfida dinleyebilirsen aç hemen radyoyu...
senin havan güzel olsun Lovelim :))
Nasılsın demiycem,denk gelemsekte okuyorum Ereni ve seni ordan burdan :) biliyorum yane
aynennn... pek soğukk...
evet adetin son günü başla soğana..tedaviye başlayınca da bal-polen...fikrimce yani
pisboğazlık yaparsam 70 kio olucam ilk 4 ayda...
zati iştahım normall...yiyemeyip tiksindiğim 1 kaç sey dışında normal seyrinde Venüsüm
ohhh... örtmenler evde, işe daha gitmediniz tabe, ben nası acem dinleyem yafu.. iş -güç erkek akideşler.. sen önemli yerleri örenir bana derler toplarsın sağlık ansiklopedim benim
senin havan güzel olsun Lovelim :))
Nasılsın demiycem,denk gelemsekte okuyorum Ereni ve seni ordan burdan :) biliyorum yane
aynennn... pek soğukk...
evet adetin son günü başla soğana..tedaviye başlayınca da bal-polen...fikrimce yani
pisboğazlık yaparsam 70 kio olucam ilk 4 ayda...
zati iştahım normall...yiyemeyip tiksindiğim 1 kaç sey dışında normal seyrinde Venüsüm
ohhh... örtmenler evde, işe daha gitmediniz tabe, ben nası acem dinleyem yafu.. iş -güç erkek akideşler.. sen önemli yerleri örenir bana derler toplarsın sağlık ansiklopedim benim
sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
GESHENK....... 100
ZERDAL..........100 (CANIM 100 de bana okumuş)
arkadaşlar tesbihi çekebilenler bildirsin sonrasında ayetel kürsi okuyalım.. bu şekilde devam ederiz artık.. sırasıyla.. isteğe duruma göre...
niyeki leyliko:26::26::26::26:
elfooşşbenimde benimde....içeride erkekler dolu şu an... kulağıma hopörlörü tutayım dedim kulaklık yok yanımda ama açamadım o ayrı.. kaçamak etmişim amaaaaa
Leyli ben fikrimi süledim bi kaç kez..kızlarr yaa bu hocaya da gitsem mi kiii 30 martta gün veriyorlar. yok tüp bebek merkezine mi devam etsem((
hayır işte..sen git dosyanı actır..hatta bugun git konuş ki eline bi yığın test verecekler kan testi bunları yaptır gel diye,eşininde yaptırması gerekenler var.. bunları 1 ayda anca tamamlarsın..smear örneği alıyolar zaten 15 günde cıkıyor sonucu..snein mayıs adetine kalabilir işte ondan diyroum hemen git diye sana ben...ben 5 ay uğrastım burdaki kızlar biliyolar her aşamamıney niye canım? ben önümüzdeki ay tüpe geçecem yaa ondan önce bunada mı kontrole gitsem diyorum.
ELFİDA canım tüp için sıraya almıyorlar demi? adetin 2-3. günü gidince işlem tamam demi? yapmam gerekenler neler bilgi verirmisin?
kızlarr yaa bu hocaya da gitsem mi kiii 30 martta gün veriyorlar. yok tüp bebek merkezine mi devam etsem((
açtım açtım
yaa bu sülenir mi şimdi be Venüs..program bittiiiii
hayır işte..sen git dosyanı actır..hatta bugun git konuş ki eline bi yığın test verecekler kan testi bunları yaptır gel diye,eşininde yaptırması gerekenler var.. bunları 1 ayda anca tamamlarsın..smear örneği alıyolar zaten 15 günde cıkıyor sonucu..snein mayıs adetine kalabilir işte ondan diyroum hemen git diye sana ben...ben 5 ay uğrastım burdaki kızlar biliyolar her aşamamı
GESOMMM... alıntı yaptım da Leylikoya laf yetiştircem deyi heyecan yaptım :)) unutmuşum yazmayı..neetcez biz bu çalışma ortamıyla kzuum ya, kar tatili bilenem yok bise
program bittiiiii
ben kahvaltı yapıp geliyomm bacılarrr
yaa bu sülenir mi şimdi be Venüs..
kızın göbee catladydı accem accem deyi
olsun o da bi başarı bunlar GESOya,yarına azırlık yapmış oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?