30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

burası sisli ve yağmurl fırtına varrrr sankim
senin havan güzel olsun Lovelim :))
Nasılsın demiycem,denk gelemsekte okuyorum Ereni ve seni ordan burdan :) biliyorum yane

günaydın arkadaşlar. İzmir soğuk ama kar tutmuyor((((((((((((((
aynennn... pek soğukk...

leylikocum naber önce sğanı yap sonra polen bal canım
evet adetin son günü başla soğana..tedaviye başlayınca da bal-polen...fikrimce yani

folik asitin öneminden söz ediyorlar.gebeliğe hazırlık önemli dedi.sizde içiyonuz dimi folik asit...

bak burası elfidaya göre..yicem içcem diye uğraşmayın diyo.ilk 3 ay..sadece toksik madde yeme , radyasyon alma , hatta hoca pisboğazlık yapmayın diyor...
pisboğazlık yaparsam 70 kio olucam ilk 4 ayda...
zati iştahım normall...yiyemeyip tiksindiğim 1 kaç sey dışında normal seyrinde Venüsüm
elfida dinleyebilirsen aç hemen radyoyu...
ohhh... örtmenler evde, işe daha gitmediniz tabe, ben nası acem dinleyem yafu.. iş -güç erkek akideşler.. sen önemli yerleri örenir bana derler toplarsın sağlık ansiklopedim benim

sağol elfidam ben de seni okuyorum hehehehehe canım

elfooşş benimde benimde....içeride erkekler dolu şu an... kulağıma hopörlörü tutayım dedim kulaklık yok yanımda ama açamadım o ayrı.. kaçamak etmişim amaaaaa

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Yeteeeeer.............................................. 03 Mart

Kayyum..................................................17 Mart

naneli şeker ............................................19 Mart

Zerdal.................................................... 25 Mart ( gelmemesimi umarak)

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Belanay...................................................Eylülde tüp....

GESHENK.................................................?

aylint .....................................................?

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

kızlar günlerinizi söylersiniz doğrusunu yazarız..

niyeki leyliko:26::26::26::26:

ney niye canım? ben önümüzdeki ay tüpe geçecem yaa ondan önce bunada mı kontrole gitsem diyorum.

ELFİDA canım tüp için sıraya almıyorlar demi? adetin 2-3. günü gidince işlem tamam demi? yapmam gerekenler neler bilgi verirmisin?

elfooşş benimde benimde....içeride erkekler dolu şu an... kulağıma hopörlörü tutayım dedim kulaklık yok yanımda ama açamadım o ayrı.. kaçamak etmişim amaaaaa

kızlarr yaa bu hocaya da gitsem mi kiii 30 martta gün veriyorlar. yok tüp bebek merkezine mi devam etsem ((
Leyli ben fikrimi süledim bi kaç kez..
sölim mi yine :)) sölim mi sölim mi.. BNECE BMC
yumurta rezervim azalıyomuş diyosun,tek tpüm kapalı diyorsun,aşılama yaptırcam bi daha idyorsun..
aşılamada %20 olan şans sen de %10 demiştim sanırım...
vakit kaybı bana göre.. tövbe estagfurullah bu adam neymiş böyle başarı şansı yükekmiş,tüpe mi bırakıyomuş spermcikleri ....
yaz gelmeden başla tüpe rahatla..tüp bebegin neyinden cekiniyon ki hem.?? tüp bebek diyecekler diye mi* hiç belli bile olmuıyor uzaktan bakıldıgında LPG li oldugum..normal seyrinde seyrediyroum Venüsün peşindeyim işte... yapma sıkıntı başla tüpe arkadaşım dedim ve yine diyroum.. fikrimdir nazcizene sen bilin.. ama daha da kafan karışırsa bu kaaa cümlenin üstüneee

hayır işte..sen git dosyanı actır..hatta bugun git konuş ki eline bi yığın test verecekler kan testi bunları yaptır gel diye,eşininde yaptırması gerekenler var.. bunları 1 ayda anca tamamlarsın..smear örneği alıyolar zaten 15 günde cıkıyor sonucu..snein mayıs adetine kalabilir işte ondan diyroum hemen git diye sana ben...ben 5 ay uğrastım burdaki kızlar biliyolar her aşamamı

GESOMMM... alıntı yaptım da Leylikoya laf yetiştircem deyi heyecan yaptım :)) unutmuşum yazmayı..neetcez biz bu çalışma ortamıyla kzuum ya, kar tatili bilenem yok bise

yok anam yok...... zaten sol kasığım başladı gene batıyor arda pek seyrek sağda da var.. bide göğüs batması off kistlendim üstüne galbam ben.. loveli ye sordum ama görmedi sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…