ne dalgası lem..dalga denizde, Deniz ben de bide ahaa karşımda, tam dalgacımıyım neyimheee adam hoşçakalın dedi sesini duydum ama yaaaaaaaaaaa :86: bir herif şarkı çığırıyo şimcik..
afiyet olsun .. yarasınnn.
dalga geçmeyin lennn
hayır işte..sen git dosyanı actır..hatta bugun git konuş ki eline bi yığın test verecekler kan testi bunları yaptır gel diye,eşininde yaptırması gerekenler var.. bunları 1 ayda anca tamamlarsın..smear örneği alıyolar zaten 15 günde cıkıyor sonucu..snein mayıs adetine kalabilir işte ondan diyroum hemen git diye sana ben...ben 5 ay uğrastım burdaki kızlar biliyolar her aşamamı
GESOMMM... alıntı yaptım da Leylikoya laf yetiştircem deyi heyecan yaptım :)) unutmuşum yazmayı..neetcez biz bu çalışma ortamıyla kzuum ya, kar tatili bilenem yok bise
ne dalgası lem..dalga denizde, Deniz ben de bide ahaa karşımda, tam dalgacımıyım neyim
DALGACI YİNE Mİ DALDIN,YAKLAŞTIK GÖZÜN AYDIN
RÜZGAR CIKTI GÖNÜLLERDEN, BULUTLARA ERİYORUZ
AŞK DOLU NAĞMELERDEN TÜRKÜLER ÜRETİYORUZ
EDA ÖZÜLKÜ bul dinle gesom,saaa gelsin :))
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
_eLfiDa_,croat,GESHENK+,VENUSTEN,loveli+,leyliko,venus43+,
anaaa :44::44: Uzaylılar uzaylılar, ecinlilier falan derken harbi geldiler bak VENÜSTEN :))
Venüs koşşş kızz,,, akideşlerin geldi ziyarete.. :) sen kahvaltı peşindesin halaa
hımm..toxoplazma var, sistematik hastalıklar diye bisey var dahiliyeden alınıyor gebeliğe engel bi durumu yoktur diye,mikrobiyoloji ve endokrinoloji vardı bide... eşinde de spermiyogram dışında mikrop yada bakteri varmı diye bakılıyor...sen dediğim gibi git bi konuş..bir dahaki adetimde başlamak istiyorum dosyamın eksiği vasa tamamlayayım de için rahat etsin,ben aşılama olmadıgımm için bilmiyorum tabi sende ne var ne yok şu an...canım benim dosyam var zaten. tekrardan mı açtıracam. Öğlen yemeğe giderken önünden geçiyom zaten. yemekhane ile altlı üstlü :) sorarım. Benden daha 1 ay bile olmadı bu tetkikler yapıldı
-AMH
-Troid (antikorlar)
-Smear
-Genetik (Kardiyovasküler hastalıklara yatkınlık ve kromozonlara bakıldı)
Aklıma gelmeyen testlerde olabilir. Bunun dışında başka birşey kalmadı herhalde. Eşimden de üreme olup olmadğına mı bakılıyor. başka nelere bakılacak?
öptüm..
kıssssss geberdürüm senüüübağa geyik haaaaaaaaa hadi şarkı yollamışın affedem barim.. denizin anası... deniz karşısında iş yapmak nasıl olaki??? vay vay vay.. işe bak işe :76:
LOVELİ ilk yazdığımı aynen kopyaladım..
loveli sen burdayken dur sana sorayım ben dün gece sol kasığımın ağrısından uyuyamadım.. polende yedim bu ay.. sen bilmiyorsun şimdi bilecen ve kızacan kıma hemen yaptım artık soğan da yaptım ya ne oldu acaba içeride.. kist yapmışmıdır yada myoma ters etki edip daha büyütme gibi bişi olabilirmi.. asıl merak ettiğim aslında polenden sonra temizlenmiş rahim yumurtalığa fazlaca büyüyen yumurta ile kist endişesi.. ben böyle batmalar ağrılar bilmiyorum ovülasyon zamanlarında ya bide.. göğsümde ara ara çok battı.. normalmi bu durum ne diyon :26:
venüssss aşağıda sana rakip gödrüm baaaaaaaaakk sen kahvaltıya gidende buraya bide VENUSDEN gelmiş aha bak aşşada
günaydın arkidişler
hep görüp duruyorum konunuzuda bi türlü uğramak nasip olmadı kısmet bu güneymişanam bide ne görem benim gezegenden bi ajan daha burdaymış hoş sohbetler kızlar balıklama daldım konunuza
hımm..toxoplazma var, sistematik hastalıklar diye bisey var dahiliyeden alınıyor gebeliğe engel bi durumu yoktur diye,mikrobiyoloji ve endokrinoloji vardı bide... eşinde de spermiyogram dışında mikrop yada bakteri varmı diye bakılıyor...sen dediğim gibi git bi konuş..bir dahaki adetimde başlamak istiyorum dosyamın eksiği vasa tamamlayayım de için rahat etsin,ben aşılama olmadıgımm için bilmiyorum tabi sende ne var ne yok şu an...
ben kaçıyore... üptüm epinizi be yaa
hoşgeldin VENÜSTEN :))günaydın arkidişler
hep görüp duruyorum konunuzuda bi türlü uğramak nasip olmadı kısmet bu güneymişanam bide ne görem benim gezegenden bi ajan daha burdaymış hoş sohbetler kızlar balıklama daldım konunuza
di mi dii miii.... :)) ben DOSTUM diyor baksana...kısım biz biliyoz hayaletleri onlar aleni gelemezlerbunlar konuk, misafir.. hadi elini sıkalım hoşgeldiniz diyelim arkadaş olalım ama VENÜSTEN cuk oturdu he
hoşgeldiiiiin.. ne iyi ettin pat diye girdin aramıza.. bakalım venüs kendi gezegeninden hemşehrisini görünce ne etcekbu arada artış yapıyorsunuz bizim venüste minik venüs de var :)) nüfusunuz gezegenimizde artıyor yane
hoşgeldin VENÜSTEN :))
nasıl orda havalar, hayat varmı sizin orda diycem :)) yenisin anlamıycan..
kalıcı olursan şayet anlaşır tanışırız..
hoşgeldin tekrardan
di mi dii miii.... :)) ben DOSTUM diyor baksana...
Hoşgeldin ddim ben,şakalamaca oldu hoşgeldinim ama anlamıştır umarım..
iyi niyetimi gösterip hoşgeldin dediğime göre misafirimize ben cıkabilirmiyim artık GESOM,varmı destur??
bişey yaptığını sanmıyorum canım yumurta büyürken ağrı yapar yaptığın kürler farklı kürler bir arada yapmasan iyi olurdu ama olmuş artık ne diyim
ben de de polenden dolayı ağrı olurdu çok severdim o ağrıları büyme ağrıları iyi boyuta geldiğinde olur dermişti dr bi kere
bu ay inşallah bu ay son kürler olur bebiş gelirrrrr
bi tek ben varım sanıyordum peşimden başka ajanda göndermişler demek dünyayayok anam bende daha artış martış minik bi venüscük bendede olsa tam süper olacak ama henüz yakalayamadık çok sevindim uzaydaşımın hamiş olmasına darısı başıma inşallah kocişi ikna edebilirsem
hoşgeldiiiiin.. ne iyi ettin pat diye girdin aramıza.. bakalım venüs kendi gezegeninden hemşehrisini görünce ne etcekbu arada artış yapıyorsunuz bizim venüste minik venüs de var :)) nüfusunuz gezegenimizde artıyor yane
hoşgeldin VENÜSTEN :))
nasıl orda havalar, hayat varmı sizin orda diycem :)) yenisin anlamıycan..
kalıcı olursan şayet anlaşır tanışırız..
hoşgeldin tekrardan
bol karlı soğuk bi hava var burda işim çok ama iş yapasım yok fink fink geziniyom kkdepatronda gelmes sanırım böölllleee dolana dolana akşamı ederim beklesin işler 2 lafın belini kırcam şurda
di mi dii miii.... :)) ben DOSTUM diyor baksana...
Hoşgeldin ddim ben,şakalamaca oldu hoşgeldinim ama anlamıştır umarım..
iyi niyetimi gösterip hoşgeldin dediğime göre misafirimize ben cıkabilirmiyim artık GESOM,varmı destur??
ben gidiyom kızlarrr öpüyom sizi okul gidem bennn
kociş istemiyormu?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?