30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

2012de yapcakmışız erkenmiş neresi erken yawwww 30a dayadım merdiveni ben diyorum

sen ne yap et kandır adamı.. daha olmadı ondan habersiz işler çevir o yönde elinden geleni yap yani.. sonra araması daha zor.. bak biz nelerle uğraşıyoruz.. zaman kaybı hiç iyi değil canım.. şimdiki aklım olsaydı inan çok daha önce davranırdım ama nasip tabi.. yaş sorun daha ileride daha öncesinde değerlendir bu durumu... en azından genel kontrollerinizi yaptırın bilin sorun varmı yokmu...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. VENUSTEN
3. leyliko
4. tolunay35
5. croat

croat okuyormusun :))) ses vermedin...

tolunay merhaba...

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 2 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. suskun73
3. VENUSTEN
4. leyliko
5. tolunay35

bide suskun gelmiş.. merhaba suskun artıyor aleni ziyaretler.. :)) gizlilerde var tabi her zamanki gibi...

sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)

GESHENK....... 100
ZERDAL..........100 (CANIM 100 de bana okumuş)

arkadaşlar tesbihi çekebilenler bildirsin sonrasında ayetel kürsi okuyalım.. bu şekilde devam ederiz artık.. sırasıyla.. isteğe duruma göre...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Yeteeeeer.............................................. 03 Mart

Kayyum..................................................17 Mart

naneli şeker ............................................19 Mart

Zerdal.................................................... 25 Mart ( gelmemesimi umarak)

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Belanay...................................................Eylülde tüp....

GESHENK.................................................?

aylint .....................................................?

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

kızlar günlerinizi söylersiniz doğrusunu yazarız..

ahhhh be güzelim bi kansa artık sağdan soldan soranlar oluyor çocuk yokmu diye adam delleniyor artık sizemi sorcam ne zaman çocuk yapacağımı diyor dur genel bi anlatayımda ben yavaş yavaş öğreniyorum neyin ne olduğunuz sizler daha bilgilisinizdir bu konularda 2009 eylül ayında evlendik ama ben vajinusmustum 2010 mayısa kadar tık yoktu yatak odamızda sonra yenince yavaş yavaş alıştım ama malesef sonrasında trafik kazası geçirdik 3-4 ay yine bi şey yapamadık haliyle sonra doğum kontrol hapını bıraktım düzene girdi herşey şükür en son 15 gün önce jinekoloğa gittim herşey güzel temiz dedi sadece kuruluk yaşıyorum onun için jel verdi birde mantar için ilaç kullanıyorum bu aralar plan kurdum 2 tane prezervatifi deldim çekmeceye sakladım en son geçen gece dedim mantar geçmemiştir istersen prezervatif kullan yok gerek yok dedi yemedi planım geri tepti ben diyorumki yaş gittikçe zor oluyor hamilelik oda diyorki annem kardeşimi 35 yaşında doğurdu bişey olmaz ama onun 3. çocuğu ilk çocuğu değilki...gerçekten zorluk yaşanıyormu sizlerden 30 ve 30 üstü ilk bebeğine hamile kalanlar neler yaşadı ? çokmu üzerine düşüyorum ? beklemeliyim ?

evet canım yaşımız itibariyle ilk hamilelik zor gerçekten.. sen fazla bekleme.. geçmiş olsun bu arada neler yaşamışsın bu kadarcık zamanda... şu dalaveren hoşuma gitti bak sende ışık görüyorum :))) devam et bu tip entrikalara :))) ulaşman gereken böyle bir amacın varsa günah olmaz herhalde :))) üzerine düşmekte çok haklısın canım.. sen takıl bize çok şey öğrenirsin.. biz bilirkişi olduk iyice.. çok mezunlar verdik burda.. artık anlayana....

offf of merhabaaa

senin de yaş 30 larda mı?? bebek konusunda düşünceler varmı??

walla bebişim allah görüyor içimi dışımı biliyor rabbim bence günah değildir hem kalınca söylerim böyle böyle yaptım diye doktor dediki bana 3 ay korunmasız ilişkiye girin eğer olmazsa gelirsiniz şu an için herşey temiz size kalmış dedi bide bişey sorcam mantar falan olunca hamile kalınmazmı yada zorlaştırırmı çok cahilim bu konularda bacım daha kadın olmayı yeni öğrendim anne adaylığını hiç bilmiyorum...mesela ne yapmam lazım ? ilk önce sigarayı bırakmalıyım sanırım :87:canım boşver anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az

benım olmam gerekıyodu ama hala olmadım beklıyorum:18:

beklenen kırmızı yerine bebiş olur inşallah..

canım mantar hamileliğe engel değil... sen madem sorun yok özellikle yumurtlama zamanlarında güzelce çalışmanı yap... inşallah hayırlısıyla da olur... alavere dalavere,, olmadı güzellikle bu işin peşini bırakma derim sana.. mantarda geçici bir durum ona takılma.. yumutlama günlerini bulabilmen için adet döngünü eğer düzenliyse bir hesapla son adetinin 14 gün öncesi eğer 28 gün ise bu tabi belli olmuyor değişebiliyor... testlerde var akıntın ile ve ateş ölçme gibi yöntemlerle bulabiliyorsun.. bu işini kolaylaştırır.. öğrenirsin kadın olmayı. helede o çatala oturdukça doktor kontrollerinde :))))))

nıye bızım burda kar tutmuyo yaaaaaaaaaaa bende cıkıp kar topu oynamak ıstıyorum okul tatıl olsa kociş işe gitmese oynasak aynı zamanda cokta uykum var. bu arada kımse nıye bana dua okumuyo acaba... offffffffff kırmızılarda gelmedı hala nerde kaldı acaba :26: hıc bı belırtıde yok gelecegıne daır noluyo acaba bana ya

sml için (Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)

GESHENK....... 100
ZERDAL..........100 (CANIM 100 de bana okumuş)

arkadaşlar tesbihi çekebilenler bildirsin sonrasında ayetel kürsi okuyalım.. bu şekilde devam ederiz artık.. sırasıyla.. isteğe duruma göre...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

Kayyum..................................................17 Mart

naneli şeker ............................................19 Mart

Zerdal.................................................... 25 Mart ( gelmemesimi umarak)

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Belanay...................................................Eylülde tüp....

GESHENK.................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

aylint .....................................................? nerdesin seennn??

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

kızlar günlerinizi söylersiniz doğrusunu yazarız..

sevindim nedense bu aralar sık sık mantar oluyor bende çok sık su içmem gerekiyormuş içiyorum bol bol inşallah şifa olur yumurtlama günlerimi cep telimde bi özellik var o hesaplıyor kaynatmaya başlamadan önce kontrol ediyorum ama eşim sperm vermediği sürece ne kadar hesaplasamda kalamam onu ikna etmem lazım bi şekilde o çatal zaten korkulu rüyam en son hastaneyi ayağa kaldırmıştım sinir bi doktor yüzünden bi dahada gitmedim ona nasıl alışcam hiç bilmiyorum sağol canımcım güzel bilgilerin için rabbim en kısa zamanda sanada anne olmayı nasip eder inşallah

zerdalla benim okuduğum yetti sana belki gelmiş olabilir misafirin hıııı :97:

biuyur gel burda kar fazlasıyla var, hala da ara ara yağıyor, yarım metreye yaklaşacak bu hızla
her yer bembeyaz ve öyle çok soğuk ki :18::18::18: öğlen yemek için dışarı bile çıkmak istemedim buraya söyledim yedimmmm ohhhh missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…