2012de yapcakmışız erkenmiş neresi erken yawwww 30a dayadım merdiveni ben diyorum
biuyur gel burda kar fazlasıyla var, hala da ara ara yağıyor, yarım metreye yaklaşacak bu hızla
her yer bembeyaz ve öyle çok soğuk ki :18::18::18: öğlen yemek için dışarı bile çıkmak istemedim buraya söyledim yedimmmm ohhhh missss
benim kocişte 2009 da yapaaktı bebek, 2008 de evlendik bizde, 2011 deyiz hala bebek yok
umudumuz 2012 artık
yok anam yok...... zaten sol kasığım başladı gene batıyor arda pek seyrek sağda da var.. bide göğüs batması off kistlendim üstüne galbam ben.. loveli ye sordum ama görmedi sanırım...
ne dalgası lem..dalga denizde, Deniz ben de bide ahaa karşımda, tam dalgacımıyım neyim
DALGACI YİNE Mİ DALDIN,YAKLAŞTIK GÖZÜN AYDIN
RÜZGAR CIKTI GÖNÜLLERDEN, BULUTLARA ERİYORUZ
AŞK DOLU NAĞMELERDEN TÜRKÜLER ÜRETİYORUZ
EDA ÖZÜLKÜ bul dinle gesom,saaa gelsin :))
Konu Bilgileri
Users Browsing this Thread
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 1 ziyaretçi)
_eLfiDa_,croat,GESHENK+,VENUSTEN,loveli+,leyliko,venus43+,
anaaa :44::44: Uzaylılar uzaylılar, ecinlilier falan derken harbi geldiler bak VENÜSTEN :))
Venüs koşşş kızz,,, akideşlerin geldi ziyarete.. :) sen kahvaltı peşindesin halaa
günaydın arkidişler
hep görüp duruyorum konunuzuda bi türlü uğramak nasip olmadı kısmet bu güneymişanam bide ne görem benim gezegenden bi ajan daha burdaymış hoş sohbetler kızlar balıklama daldım konunuza
hoşgeldiiiiin.. ne iyi ettin pat diye girdin aramıza.. bakalım venüs kendi gezegeninden hemşehrisini görünce ne etcekbu arada artış yapıyorsunuz bizim venüste minik venüs de var :)) nüfusunuz gezegenimizde artıyor yane
bi tek ben varım sanıyordum peşimden başka ajanda göndermişler demek dünyayayok anam bende daha artış martış minik bi venüscük bendede olsa tam süper olacak ama henüz yakalayamadık çok sevindim uzaydaşımın hamiş olmasına darısı başıma inşallah kocişi ikna edebilirsem
bu ay inşallah bu ay son kürler olur bebiş gelirrrrr
müsaade senin yaflumdur gene öpem
ahhhh be güzelim bi kansa artık sağdan soldan soranlar oluyor çocuk yokmu diye adam delleniyor artık sizemi sorcam ne zaman çocuk yapacağımı diyordur genel bi anlatayımda ben yavaş yavaş öğreniyorum neyin ne olduğunuz sizler daha bilgilisinizdir bu konularda 2009 eylül ayında evlendik ama ben vajinusmustum 2010 mayısa kadar tık yoktu yatak odamızda sonra yenince yavaş yavaş alıştım ama malesef sonrasında trafik kazası geçirdik 3-4 ay yine bi şey yapamadık haliyle sonra doğum kontrol hapını bıraktım düzene girdi herşey şükür en son 15 gün önce jinekoloğa gittim herşey güzel temiz dedi sadece kuruluk yaşıyorum onun için jel verdi birde mantar için ilaç kullanıyorum bu aralar plan kurdum 2 tane prezervatifi deldim çekmeceye sakladım en son geçen gece dedim mantar geçmemiştir istersen prezervatif kullan yok gerek yok dedi yemedi planım geri tepti ben diyorumki yaş gittikçe zor oluyor hamilelik oda diyorki annem kardeşimi 35 yaşında doğurdu bişey olmaz ama onun 3. çocuğu ilk çocuğu değilki...gerçekten zorluk yaşanıyormu sizlerden 30 ve 30 üstü ilk bebeğine hamile kalanlar neler yaşadı ? çokmu üzerine düşüyorum ? beklemeliyim ?
benım olmam gerekıyodu ama hala olmadım beklıyorum:18:
selaaaammmmmmmmmm soğuk kış gününde, topiği böyle sıcacık bulmak ne güzel
hala istemiyormusunuz bi sorunmu var canım ? inşallah olur en kısa zamanda yawwww benimde göbişim kocaman olsun artık istiyorum
canımmmm sizi görmek ne güzel, son zamanlarda hep ziyaretçilerle muhatap oluyordum
biuyur gel burda kar fazlasıyla var, hala da ara ara yağıyor, yarım metreye yaklaşacak bu hızla
her yer bembeyaz ve öyle çok soğuk ki :18::18::18: öğlen yemek için dışarı bile çıkmak istemedim buraya söyledim yedimmmm ohhhh missss
hep boyle ümitleniyorum ama boşa cıkıyo daha cok uzuluyorum sonra. hem normalde olmayan sey hap kullanırken mı olacakhıc sanmıyorum
benim kocişte 2009 da yapaaktı bebek, 2008 de evlendik bizde, 2011 deyiz hala bebek yok
umudumuz 2012 artık
hala istemiyormusunuz bi sorunmu var canım ? inşallah olur en kısa zamanda yawwww benimde göbişim kocaman olsun artık istiyorum
heeee yakında tüm gezegenler toplanacak buraya...nanelişeker geceleri giremez artıkım
öğle arasındamısın kızz.. :)) özlüyoz seni
VENÜSTENkahvaltıya gittim hemen bulmuşunuz başka bi Venüs
slm VENÜSTENniyeyse okuyunca bi hoş oldu içim kıskandım sanursam
yaa hemen kötüye yorma bakalım..belki miyom cebelleşiyo içerde , son saniyeleriniya da bebiş geliyooo evrene ve gezegenlere olumlu mesajlar gönderelim... nitekim gezegenler bastı topiği...
ama dur ben de seninle dalga geçeyim DENİZANASIIIIIII geshoş
hııı duydum duydum bi kahvaltıya gittim hemn aldatmışınız benii
heeee yakında tüm gezegenler toplanacak buraya...nanelişeker geceleri giremez artıkım
minik venüs müay bu süper olduuu minik venüss
sağoll canım...darısı hepinizin başına olsun inşşşşşşşş
ayyyy inşş yaaaa...aminnnnn ......
geshenkte her fırsatta bi öpüyooo
ne çok şey yaşamısınız...neyse beterin beteri var...nasipse olur inş...ama geç kalmamak lazım...zira burada hamile kalanlarda kolay kalamadılar...
geliiyo olmasın :)))
öğle arasındamısın kızz.. :)) özlüyoz seni
zerdalla benim okuduğum yetti sana belkigelmiş olabilir misafirin hıııı :97:
kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
doğum günün kutlu olsun canım.....
geshenkkkkk çok teşekkür ederim tatlımmmm, ayyyy çok duygulandımmmmm
iyi ki varsınızzzzhepinizi de çok seviyorum
naneli şekerim benim doğum günün kutlu olsun canım benım nice senelere umarım yenı yaşın yeni bi bireyle şenlenir... hadi tut dileğini
VENÜSTENkahvaltıya gittim hemen bulmuşunuz başka bi Venüs
slm VENÜSTENniyeyse okuyunca bi hoş oldu içim kıskandım sanursam
walla onların bi suçu yok ben balıklama daldım konuyaslm bizim köylü yok bebişim kıskanılacak bi durum yok asıl ben seni kıskandım yawwwww sen gel venüsten bi dünyalıdan bebek al maşallah bebişim şaka bi yana tebrik ederim allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin kolay doğumlar versin
yaa hemen kötüye yorma bakalım..belki miyom cebelleşiyo içerde , son saniyeleriniya da bebiş geliyooo evrene ve gezegenlere olumlu mesajlar gönderelim... nitekim gezegenler bastı topiği...
bi geçerken uğradım yawww basmadım kimseyi
hııı duydum duydum bi kahvaltıya gittim hemn aldatmışınız benii
ben masumum kocamdan başka elime kimsenin eli değmedi bişeycik yapmadım yawww
minik venüs müay bu süper olduuu minik venüss
bende minik venüs istiyommmmm :84:
sağoll canım...darısı hepinizin başına olsun inşşşşşşşş
aminnnnnnnnnnnn
ne çok şey yaşamısınız...neyse beterin beteri var...nasipse olur inş...ama geç kalmamak lazım...zira burada hamile kalanlarda kolay kalamadılar...
işte benim derdimde o geç kalmamak ama herşey allahın takdiri beklemekten başka bi şey gelmiyor şu an elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?