30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...

Son düzenleme:
VENÜSTEN kahvaltıya gittim hemen bulmuşunuz başka bi Venüs

slm VENÜSTEN niyeyse okuyunca bi hoş oldu içim kıskandım sanursam

yok anam yok...... zaten sol kasığım başladı gene batıyor arda pek seyrek sağda da var.. bide göğüs batması off kistlendim üstüne galbam ben.. loveli ye sordum ama görmedi sanırım...

yaa hemen kötüye yorma bakalım..belki miyom cebelleşiyo içerde , son saniyelerini ya da bebiş geliyooo evrene ve gezegenlere olumlu mesajlar gönderelim... nitekim gezegenler bastı topiği...

ama dur ben de seninle dalga geçeyim DENİZANASIIIIIII geshoş

hııı duydum duydum bi kahvaltıya gittim hemn aldatmışınız benii

heeee yakında tüm gezegenler toplanacak buraya...nanelişeker geceleri giremez artıkım

minik venüs mü ay bu süper olduuu minik venüss

sağoll canım...darısı hepinizin başına olsun inşşşşşşşş

bu ay inşallah bu ay son kürler olur bebiş gelirrrrr

ayyyy inşş yaaaa...aminnnnn ......

müsaade senin yaflum dur gene öpem

geshenkte her fırsatta bi öpüyooo

ne çok şey yaşamısınız...neyse beterin beteri var...nasipse olur inş...ama geç kalmamak lazım...zira burada hamile kalanlarda kolay kalamadılar...

benım olmam gerekıyodu ama hala olmadım beklıyorum:18:

geliiyo olmasın :)))

selaaaammmmmmmmmm soğuk kış gününde, topiği böyle sıcacık bulmak ne güzel

öğle arasındamısın kızz.. :)) özlüyoz seni

canımmmm sizi görmek ne güzel, son zamanlarda hep ziyaretçilerle muhatap oluyordum

hayaletler vardı merak etme biz baskın çıkınca kaçtılar sende insana hasret kaldın dimi tek yakalıyorlar seni nedense hep

afiyet bal şeker olsun.. yarasın.

hep boyle ümitleniyorum ama boşa cıkıyo daha cok uzuluyorum sonra. hem normalde olmayan sey hap kullanırken mı olacak hıc sanmıyorum

hepimiz aynıyız be özlemcim... öyle deme orası hiç belli olmaz..

benim kocişte 2009 da yapaaktı bebek, 2008 de evlendik bizde, 2011 deyiz hala bebek yok
umudumuz 2012 artık

siz öyle ertelerseniz onlarda naz eder işte böle... zamanı vardır gelir inşallah.

hala istemiyormusunuz bi sorunmu var canım ? inşallah olur en kısa zamanda yawwww benimde göbişim kocaman olsun artık istiyorum

böle... daha da tombalak olasın eşinde şaşsın kalsın bu iş nasıl oldu diye :26:

iyiki doğdun naneliiiiiiiii

nice yıllara geniş aile olarak hemde...

öperim hiç anlamam gel bi öpüüüm senide kıskaaaanç venüssssssss :76: denizanası süpeeerrrr :128: aferin sağa gel bi daa öpem ayy venüs ağrılar inşallah senin dediğin için olsun kısss gitsin meret myom demi... tem tersi olmasında.. olurmu olur şaftını kaydırdık sonuçta bi besle bi yok et böle :111: oldu mikropcuk...

zerdalla benim okuduğum yetti sana belki gelmiş olabilir misafirin hıııı :97:

dimi ama duanın çok olması değil içten ve kabul olması ünemli...hadi bakalım özlemmcik :))

doğum günün kutlu olsun canımç.....

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)

1. GESHENK
2. naneliseker+
3. tolunay35
4. sml81
5. VENUSTEN
6. venus43+

bugün hiç boş kalmadık :))) görünenlerle çok şükür.. böle olunca hayali varlıklar kaçıştı :)))

VENUSTEN senin şu cepten ovülasyon nasıl bişi merak ettim ben onu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…