Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. GESHENK
2. naneliseker+
3. tolunay35
4. sml81
5. VENUSTEN
6. venus43+
bugün hiç boş kalmadık :))) görünenlerle çok şükür.. böle olunca hayali varlıklar kaçıştı :)))
VENUSTEN senin şu cepten ovülasyon nasıl bişi merak ettim ben onu ??
Aynen dediğin gibi bende otuzlarını sürmekte ve halaaaa bebek sahibi olamamaktayım.benim sorunum uterus anomalisi yani uterus bicornis.bebiş tutunacak yer bulamayıp beni terkediyormuşşş,önümüzdeki ay ameliyat olacağım galiba.ama bu durumda olup ameliyatsız bebeği olan çok kişi var.o yüzden demoralize bir şekilde yaşayıııp gidiyoruz işte
mmmm biri pasta mı dedi :))) naneli şeker mutlu senelere.....
Aynen dediğin gibi bende otuzlarını sürmekte ve halaaaa bebek sahibi olamamaktayım.benim sorunum uterus anomalisi yani uterus bicornis.bebiş tutunacak yer bulamayıp beni terkediyormuşşş,önümüzdeki ay ameliyat olacağım galiba.ama bu durumda olup ameliyatsız bebeği olan çok kişi var.o yüzden demoralize bir şekilde yaşayıııp gidiyoruz işte
şu sevgililer gününde moda olan telefon varya taşlı maşlı tvde dönüp duruyor bana onu evlilik yıldönümümüzde almıştı kociş taaaaa kimse o teli bilmiyorken 7-8 ay falan oluyo alalı sona bi baktım içinde menstrual diye bi bölüm var oraya adet olduğun günü yazıyorsun ortalama periyodunu yazıyosun takvim çıkıyo o takvimde hangi gün ne kadar kalma riskin var belli oluyor mesela yumurtlama günlerini siyahla işaretlemişler diyelimki yumurtlama günlerin bitti 2 gün sonra % 57 kalma şansın var gibi gün gün % de olarak görüyorsun hemde kociş çakmıyo davayı
şu sevgililer gününde moda olan telefon varya taşlı maşlı tvde dönüp duruyor bana onu evlilik yıldönümümüzde almıştı kociş taaaaa kimse o teli bilmiyorken 7-8 ay falan oluyo alalı sona bi baktım içinde menstrual diye bi bölüm var oraya adet olduğun günü yazıyorsun ortalama periyodunu yazıyosun takvim çıkıyo o takvimde hangi gün ne kadar kalma riskin var belli oluyor mesela yumurtlama günlerini siyahla işaretlemişler diyelimki yumurtlama günlerin bitti 2 gün sonra % 57 kalma şansın var gibi gün gün % de olarak görüyorsun hemde kociş çakmıyo davayı
bende istedim o telefondan, hatta yüzsüz yüzsüz kocişe bana doğum günü hediyesi olarak al bile dedim :78::78::78: şimdi paramız yok dedi,sonra söz alırım dedi :26: kandırdı beni
vaaaaaaaayy tam bir hanım telefonu yani bu.. taşları boşuna konulmamış.. güzelmiş ama inte deki gibi tahmini hesaplama yöntemi bu.. adet döngün farklı olabilir her ay bunu bu şekilde bulmak zor.. sen akıntılarını kontrol et bari...
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 1 ziyaretçi)
1. GESHENK
2. naneliseker+
3. tolunay35
4. sml81
5. VENUSTEN
6. venus43+
bugün hiç boş kalmadık :))) görünenlerle çok şükür.. böle olunca hayali varlıklar kaçıştı :)))
VENUSTEN senin şu cepten ovülasyon nasıl bişi merak ettim ben onu ??
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
venus43,
ben yetiiimmmm ben garippppp ben yazıkkkkk oyyyyy
nereye gittiniz lennn
bend e gideyim bi makarna yapayım..evimizin baş yemeğii.....
canım benim işim çıktı .. hep yalnız kalıyor benim venüsüm yaaa...
bende yemeğimi yedim artık :)) sarımsaklı yoğurtlu makarna , karışık turşubenim velet doğunca ilk makarna isticek bu gidişle..en çok yediğim şeyy
sahi sen dün ne yeidydin kızzz
amma merak ettiniz arkadaş bu gidişle canlı yayında ana haber bültenine taşınacak bu konu peehhdimeemm bağaneeeeeeee
makarna benimde favori yemeğim aslında çok severim.. her çeşidini.. bide biz evde yapıyoruz ramazandan önce onu da ayrı bir severim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?