30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Aynen dediğin gibi bende otuzlarını sürmekte ve halaaaa bebek sahibi olamamaktayım.benim sorunum uterus anomalisi yani uterus bicornis.bebiş tutunacak yer bulamayıp beni terkediyormuşşş,önümüzdeki ay ameliyat olacağım galiba.ama bu durumda olup ameliyatsız bebeği olan çok kişi var.o yüzden demoralize bir şekilde yaşayıııp gidiyoruz işte

şu sevgililer gününde moda olan telefon varya taşlı maşlı tvde dönüp duruyor bana onu evlilik yıldönümümüzde almıştı kociş taaaaa kimse o teli bilmiyorken 7-8 ay falan oluyo alalı sona bi baktım içinde menstrual diye bi bölüm var oraya adet olduğun günü yazıyorsun ortalama periyodunu yazıyosun takvim çıkıyo o takvimde hangi gün ne kadar kalma riskin var belli oluyor mesela yumurtlama günlerini siyahla işaretlemişler diyelimki yumurtlama günlerin bitti 2 gün sonra % 57 kalma şansın var gibi gün gün % de olarak görüyorsun hemde kociş çakmıyo davayı

böylece bize yepyeni bir boyut getirdin iyiki geldin bak biz bu konuda bilgisiz.. bizi denemyimlerinle aydınlatmanı umuyoruz.. demek böyle bir şey de var.. peki nasıl anlaşıldı bu sende?? her şeye çare var moral bozmak yok.. kafanı dağıtırsın burda.. gördüğün gibi konu hep bebek değil geyik muhabbet öyle işte :)) sakın umudunu kaybetme ne gibi tedavi uygulanıyor bunun için?

canım geçmiş olsun allah acil şifalar versin allah allah neler neler varmış öyle ilk defa duyuyorum benim bi arakadaşımda kist vardı ameliyat oldu 1 ay sonra hamile kalmış şok oldular resmen inşallah seninde beklemediğin bir anda hemen oluverir bebişin

bende istedim o telefondan, hatta yüzsüz yüzsüz kocişe bana doğum günü hediyesi olarak al bile dedim :78::78::78: şimdi paramız yok dedi,sonra söz alırım dedi :26: kandırdı beni

vaaaaaaaayy tam bir hanım telefonu yani bu.. taşları boşuna konulmamış.. güzelmiş ama inte deki gibi tahmini hesaplama yöntemi bu.. adet döngün farklı olabilir her ay bunu bu şekilde bulmak zor.. sen akıntılarını kontrol et bari...

canlar sizi çok özlemişim, sohbette çok güzeldi, ama benim acil işler var yapılması gereken, bağlantı da gider zaten az sonra :26:
nazi kampının çalışkan memuruyum ben
hepinizi de kocaman öpüyorummmmm
pastalar için de çooookkk teşekkür ederimmmmm
kociş ne aldı bakalım merak ediyorum bugün akşam olmaz gayrı

bende istedim o telefondan, hatta yüzsüz yüzsüz kocişe bana doğum günü hediyesi olarak al bile dedim :78::78::78: şimdi paramız yok dedi,sonra söz alırım dedi :26: kandırdı beni

bende 1 şirket hattı bide kendi hattım vardı 2 tel taşıyodum sürekli öylesine rast gele bi telefoncuya girdik eşim kendine bakıyordu benim bu telin broşürüne gözüm takıldı kilitlendim resmen sonra eşim çaktı bundanmı istiosun dedi hıhı dedim tamam alalım dedi olmaz paramız yok dedim sonra adama benim 2 teli verdik üstüne azcık para koyduk aldık çok memnunum evde eğer eski teliniz varsa götür hepsini üstüne eklersin azcık canım gerçi biz aldığımızda 349 tl idi tel benim 2 tel 250 tl tuttu kalan 100 tl de 10 taksite böldüler ayda 10 tl bişey değil yani :13:

canım o ayki adet döngünü yazıyorsun ona göre hesaplıyor akıntıyıda kontrol ediyorum tabi hemen hemen tutuyo tabi henüz hamiş kalamadığım için tutup tutmadığını tescilleyemiyorum

ben de nerak ettim :26: ben bid e dün senin ne yediğini merak e ttiydim şimdi geldi aklıma..ne yedin sen elfidaya söylemiyodun..hadi bana söyle nolurrr....canım istemicek söz...

Allah şifanı versin canım..ama bak bebş ahibi olnalr var diyosun..umut varsa sabırla beklemek düşecek biz kullara... ama kims e çok beklemesin inş...

hımmm...evet pembe telefonnn...ne güzelmiş güle güle kullan...

çook teşekkürler arkadaşlar.geshenk çim bir yıl sonunda bebiş olmayınca dr a gittik film önerdi.film sonucunda belli oldu.bakalım artık beklioruz günümüzü.şu ameliyat ta bir gecsin,sonra gelsin bebişşşşş inşallaaaahhhh allah herkese hayırlısını nasip etsinnn amin,,

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

venus43,
ben yetiiimmmm ben garippppp ben yazıkkkkk oyyyyy

nereye gittiniz lennn
bend e gideyim bi makarna yapayım..evimizin baş yemeğii.....

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)

venus43,
ben yetiiimmmm ben garippppp ben yazıkkkkk oyyyyy

nereye gittiniz lennn
bend e gideyim bi makarna yapayım..evimizin baş yemeğii.....

canım benim işim çıktı .. hep yalnız kalıyor benim venüsüm yaaa...

canım benim işim çıktı .. hep yalnız kalıyor benim venüsüm yaaa...

bende yemeğimi yedim artık :)) sarımsaklı yoğurtlu makarna , karışık turşu benim velet doğunca ilk makarna isticek bu gidişle..en çok yediğim şeyy

sahi sen dün ne yeidydin kızzz

amma merak ettiniz arkadaş bu gidişle canlı yayında ana haber bültenine taşınacak bu konu peehh dimeemm bağaneeeeeeee

makarna benimde favori yemeğim aslında çok severim.. her çeşidini.. bide biz evde yapıyoruz ramazandan önce onu da ayrı bir severim...

hıı kesme makarna mı erişte gibi şeyler yani...evet ben onada bayılırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…