30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 5 ziyaretçi)

naneliseker

.... ..... ....

kızlar nerdesiniz ya, ben geldim gene üç harfliler sarmış topiki :18::18::18::18:
ben doğum günü çocuğuyum ilişmeyin bana dedimmmm

kızlar bu incir kürüne başka bir yerde rastladım sizlerlede paylaşayım dedim;

bu gün sabah saraçoğlu vardı tv de kızlar..
Kolay hamile kalmak için 1.Kürü verdi..çatlama için 2.kürü..

YUMURTA REZEVLERİ AZALANLAR İÇİN: 9 adet kuru incir bölerek bir tencereye konulacak 2,5 su bardağı suda 15 dk kaynatın dedi soğuyunca süzüp için
20-25 gün kadar devam edin Allahın izniyle yumurta toplanması başlayacak dedi..
sabahtan 1 bardak öğleden sonra 1 bardak içilecek..

ÇATLAMA SORUNU olanlarda ise : bir tencerede 2,5 su bardağı suya 9 adet kuru incir bölerek konulacak ve 15 dk. kaynatılacak..
yine farklı bir tencereye 2,5 su bardağı su konulacak 4 tane taze havuç bölerek atılacak ve 20dk kaynatılacak soğuyunca süzülecek ve ikisi bir kap içinde karıştırlacak.
sabahtan 1 bardak öğleden sonra 1 bardak içilecek..

her 2 kürde buzdolabında muhafaza edilecek bittikçe yenisi yapılacak..
İkinci kürde dikkat edin 2si farklı tencerelerde kaynatılıp aynı kaba süzülecek..sebebi ise beraber
kaynatılırsa birbirlerinin kimyasını değiştiriyormuş..
buda adet dönemince sanırım süresini söylemedi..bence 12.gün ile 16.gün arası yapmak mantıklı daha erkenden yumurtalığı çatlamamak lazım.
etkisini 1-2 günde göstereceği için muhtemelen normal çatlama zamanlarına denk gelecektir..

iyi akşamlar nasılsnızın hatunlar

hımmmmmm ben sanırım nereden yürütğünü buldum

Naneli doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm... sağlıklı-huzurlu-beklentileirn seni buldugu güzel bi yaş olsun bu inş.

Venüsüm 43 üm nasılsın??makarnacı Venüs,nasıl yiyion o kadar makarnayı ben ayda 1 mecburen yerim ya,kuru kuru geliyor bana...

yaa ben çok sviyorum makarnayı...yoğurtlu , salçalı , peynirli...bayılırım çok yemişim karnım şişşş çay içeceğim şimdi..

naber elfidoşşş bugün kar taili yaptık.ama yarın okul varmış (
tızımm saten örtmenlik okudum ama memur oldum, bide sen tatil faan deyip döndürme beni hüseyin Çeliklere,,saycam yine içimden dışımdan her türlü...SAna iyi yatışlar ben hep calışıyom ,yaz kış-kar-dolu-yağmır farketmiyyy

sen fen bilgisi öğretmeniydin dimi.... bende çok kızıyorum bu drumlara ama yapacak bişi yok işte...

nereye kaçtıun hemen..

nice senelere sağlık huzur ve eşinle birlikte bir yıl geçir
rabbim sana yeni yaşında mucizenide gönderir inşşşşşş

birde ben varımmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ışıkkkkk ?????????????????

elfida kaçmıştırr

yaa senin ışıgın niye yanmıyoo...

kulağıma söyle bari ışıııııııkkkkkkkkkkk ?????

biri beni mi cıgırdıııı

misafir var,cocuklar duymasın isliyos,önümde pc bakıyom arada..kimse olmayınca cıktımdı gezip gezip.
Tento da gelseee

bu saatlerde gelirdi ama yoookkk

iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…