iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz
ALLAH isteyen herkese anneLik duygusunu yaşatır inş..:81:
ALLAH korumuş saklamış belenay,yaptıgı bir dua,verdiği bi sadaka korumuş şükür..iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz
iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz
enerji tasarufu yapıyorum
ALLAH isteyen herkese anneLik duygusunu yaşatır inş..:81:
söylemiyor sırrını :) kaçmış hemen.. çok sıkıştırdın be venüs
hııı uykusu geliverdi bu saattesenide kaçırdıydım akşamüstü dimi dün ne yedin diye diye sahi ne yedin
yaav yürü git :76: sonra dicem ben sana özel
kızlaaarr kimler var bakiiim venüs, belenay.. elfida vardı bir ara nirdeeee....
dur dur ..ben sana bi deniz anası taklidi yapayım :))elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
deniz anasıııııııııııııııııııııııııııııııı :87: :81: :86::76:
dur dur ..ben sana bi deniz anası taklidi yapayım :))
dENİZZZ GEL OĞLUMMM
tamam hadi o zamn özelden mesaj bekliyorum sendenelfidaya söylemem
hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?kızlar kahve içmeye misafirliğe geldim
tamam hadi o zamn özelden mesaj bekliyorum sendenelfidaya söylemem
dur dur ..ben sana bi deniz anası taklidi yapayım :))
dENİZZZ GEL OĞLUMMM
hoşgeldinnnnn:101:
hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?
Venüsüm selam verebilirmiyis VENÜSTEN e, var mı destur guzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?