30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bide hamile olduğumu bi farketsem diyooo farketse nolacak acaba

yeter düşünme artık sen boşver

hoşbuldum uzaydaşım

kız naptım ki kötü niyetinize layık oldum anlamadımki
Yok senle bi ilgisi arkadaşım...şöyle bi örnekleme yapayım :)
ilk cocuk doğar, sonra ikinci gelir aileye de ilki kıskançlığından yapmadığıgını bırakmaz ya..ben de korkarım Venüsüm üzülücek diye :))) bebek gibi kalbi,içinde taşıdıgı bi çocugu var da :))

GESOMM nasıl taklit amaa.. yıllardır yaparım, o mayonez reklamından beri, tosbik bıktıydı, bıktırma sırası size geldi ..napiim Venüs getirdi aklıma

Venüsss... sess ver..ses ver Venüs sess verr....

hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?
Venüsüm selam verebilirmiyis VENÜSTEN e, var mı destur guzummm

ver kuzum ver ama kasımpatım falan deme şimdilik..kıskanıveririm :)) dermişim...gızz o yabancı değil bizim gezegenden

anaaa taktı bekliyii baya baya..tamam.. itiraf ediyorum... ben dün yemek yemedim..

::

hıııı bende yuttum

beğendim beğendim takldiini ekim böcüğüü

venüse pas ver kız kıskanmam ben.. :)) kafadengi kız hissettim benn

VENÜSTen şaka yaparım ha..
bebk maceranı,entrikaları okudum da :))
nerde yaşarsın kaç yaşındasın bilmemekteyiz..??

yok güzelim o bizim köylü onun üzülmesini bende istemem teyze olcam yawww minik venüscük bizim gezegenin kurtarıcısı olur belki azcık venüse doğru yaklaşayım belki banada bulaşırda bende hamile kalırım yawwwww anacım siz kimbilir ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz ben dış kapının dış mandalıyım ara sıra uğrar bi kahvenizi içerim o kadar

kızlar kahve içmeye misafirliğe geldim

hoşgeldiin..
bunların ikiside hamile şimdi kayfeyi yapmak bana düştü yapiim hemen...
bıyııırrr

ben diyetteyim yimek yimem ben.. aç gezerüm.. yok yimek.. ben dün bişeycik yemediiiiimmmm :84:

hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?
Venüsüm selam verebilirmiyis VENÜSTEN e, var mı destur guzummm

onna tanuşup gaynaştulaaaa... no problem

tentoş niye gelmedi ki?? onlara tatil değildi ama ulaşım zormuş sanırım..yorulmuştur belki dimi..

bu arada bize tatil yokmuş yarın..tıpış tıpış okula gidiyoruss... o kadar soğukmuşki dışarısı herke s öyle söylüyor..inanılmaz ayaz çıktı burada...

VENÜSTen şaka yaparım ha..
bebk maceranı,entrikaları okudum da :))
nerde yaşarsın kaç yaşındasın bilmemekteyiz..??

istanbulda yaşıyorum 29 oldum hala bebiş neyim yok çalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim efemmm aslen bulgaristan göçmeniyim kocişte trakya cingenesi ailecek üjjjj bejizzzz bi kızancık yapamadık emme

aa o nasıl söz şekerim..burası çok şeker bi topiktir elfidoş takılıyoo ikimize :)) bak sen bi tanı bizi vazgeçemciksinnn ...inş sana da gelsin yakında bebiş cnm..

aaaa... şaka yapıyorum ya.bizim venüse takııyorum..öyle hissetme sakın.
gel sen sık sık..benim yüüzümden oldu diye üzülürüm inan

beğendim beğendim takldiini ekim böcüğüü

venüse pas ver kız kıskanmam ben.. :)) kafadengi kız hissettim benn
gitcem diyo,arada gelcem diyo :26:
bna alındı herall

hımm.. yorulmuştur kesin.. uyumadan yine de bakar diye dşünüyorum ben Venüsüm yaa...

hannnaa üj bej ha :)
benmde vardı edirneli bi arkadşaım hakkaten h leri söyleyemezdi ya :))
cok şirindi, be ya derdi bi de :)
bende buralara ilk geldşğimde 29 dum..şimdi 30-31 falanım işte..doğal olmadı ocakta LPG taktırdık bana.ayhh kıyamam alınca,k yavrum şimdi..tüp bebek annesiyim 9. haftamdayım... öyle işte :)
MEMNUN OLDUKKK :)

aa o nasıl söz şekerim..burası çok şeker bi topiktir elfidoş takılıyoo ikimize :)) bak sen bi tanı bizi vazgeçemciksinnn ...inş sana da gelsin yakında bebiş cnm..

bebişim sizi kendime yakın görmesem zaten uğramzdım bi daha bazı topikler tapulanmış adete yenisine yer yok ondan sebep dedim

minnoşlar ben çıkıyourm...kociş fırça attı bana.. iyi geceler ...

iyi geceler balımmm

aaaa... şaka yapıyorum ya.bizim venüse takııyorum..öyle hissetme sakın.
gel sen sık sık..benim yüüzümden oldu diye üzülürüm inan

anladım yawww şaka olduğunu azcık nazlanayım dedim

venüsüm fırça yemiş gitmiş.. hain enişte zalim enişte :76: ayırdı bizi

diğer venüslü arkadaşımız göçmenmisin sen eşinde trakyalı roman mı?? aaa farklı bir kesim.. renk kattın bize be ya

aman aman naz olsun tek.
bende yataım artık,yarım saati buur yatmam.yarın devam ederis inş.
hoş kal..iyi geceler Venüsten... :)

bende kaçıyore Gesom...öptüm seni..huzurlu bi gece diledim bile sana

aman aman naz olsun tek.
bende yataım artık,yarım saati buur yatmam.yarın devam ederis inş.
hoş kal..iyi geceler Venüsten... :)

bende kaçıyore Gesom...öptüm seni..huzurlu bi gece diledim bile sana

görüşürüz biraz sonra bende çıkar.. sabah çok zor kalkıyorum..

yok ben söylüyomda bazen gırgırına h leri söylemiyom sen benimkaynanaın konuşmasını duysan koparsın tüp bebek hakkında hiç bişey bilmiyorum çok cahilim açıkcası bu konularda... allah sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin sana bebişim...

ben göçmenim ama taa eskilerden ben tr de doğdum ama aslım oralı eşim çingen değil şakasına söyledim selanik göçmeni ama trakyada doğup büyümüş çok güzel roman oynarız eşimle karşılıklı inletiriz ortalığı diyim sana

sizler nerelisiniz beyaaaaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…