PŞŞŞTTT...
özelden yemek paylaşımı yasaq, siz böyle yapınca düşünüyom düşünüyomdüşündüğüm seyleri canım istiy haberiniz olaa...
mesela Gesenk kumpir yemiş olabilir,iskender de yemiş olabülü, kısırda yemiş olabülü...
hangisi hangisi? bak hepisni canım istyedi, daha düşüneyim mi GESOOO:
Yok senle bi ilgisi arkadaşım...şöyle bi örnekleme yapayım :)
hoşbuldum uzaydaşım
kız naptım ki kötü niyetinize layık oldum anlamadımki
hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?
Venüsüm selam verebilirmiyis VENÜSTEN e, var mı destur guzummm
anaaa taktı bekliyii baya baya..tamam.. itiraf ediyorum... ben dün yemek yemedim..
::
ilk cocuk doğar, sonra ikinci gelir aileye de ilki kıskançlığından yapmadığıgını bırakmaz ya..ben de korkarım Venüsüm üzülücek diye :))) bebek gibi kalbi,içinde taşıdıgı bi çocugu var da :))
GESOMM nasıl taklit amaa.. yıllardır yaparım, o mayonez reklamından beri, tosbik bıktıydı, bıktırma sırası size geldi ..napiim Venüs getirdi aklıma
Venüsss... sess ver..ses ver Venüs sess verr....
ilk cocuk doğar, sonra ikinci gelir aileye de ilki kıskançlığından yapmadığıgını bırakmaz ya..ben de korkarım Venüsüm üzülücek diye :))) bebek gibi kalbi,içinde taşıdıgı bi çocugu var da :))
GESOMM nasıl taklit amaa.. yıllardır yaparım, o mayonez reklamından beri, tosbik bıktıydı, bıktırma sırası size geldi ..napiim Venüs getirdi aklıma
Venüsss... sess ver..ses ver Venüs sess verr....
kızlar kahve içmeye misafirliğe geldim
PŞŞŞTTT...
özelden yemek paylaşımı yasaq, siz böyle yapınca düşünüyom düşünüyomdüşündüğüm seyleri canım istiy haberiniz olaa...
mesela Gesenk kumpir yemiş olabilir,iskender de yemiş olabülü, kısırda yemiş olabülü...
hangisi hangisi? bak hepisni canım istyedi, daha düşüneyim mi GESOOO:
hoşgeldin de ben bilemedim şimdi sana iyi niyet göstersek mi göstermesek mi?
Venüsüm selam verebilirmiyis VENÜSTEN e, var mı destur guzummm
VENÜSTen şaka yaparım ha..
bebk maceranı,entrikaları okudum da :))
nerde yaşarsın kaç yaşındasın bilmemekteyiz..??
yok güzelim o bizim köylü onun üzülmesini bende istemem teyze olcam yawww minik venüscük bizim gezegenin kurtarıcısı olur belki azcık venüse doğru yaklaşayım belki banada bulaşırda bende hamile kalırım yawwwwwanacım siz kimbilir ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz ben dış kapının dış mandalıyım ara sıra uğrar bi kahvenizi içerim o kadar
aaaa... şaka yapıyorum ya.bizim venüse takııyorum..öyle hissetme sakın.yok güzelim o bizim köylü onun üzülmesini bende istemem teyze olcam yawww minik venüscük bizim gezegenin kurtarıcısı olur belki azcık venüse doğru yaklaşayım belki banada bulaşırda bende hamile kalırım yawwwwwanacım siz kimbilir ne zamandır birbirinizi tanıyorsunuz ben dış kapının dış mandalıyım ara sıra uğrar bi kahvenizi içerim o kadar
gitcem diyo,arada gelcem diyo :26:beğendim beğendim takldiini ekim böcüğüü
venüse pas ver kız kıskanmam ben.. :)) kafadengi kız hissettim benn
hımm.. yorulmuştur kesin.. uyumadan yine de bakar diye dşünüyorum ben Venüsüm yaa...tentoş niye gelmedi ki?? onlara tatil değildi ama ulaşım zormuş sanırım..yorulmuştur belki dimi..
bu arada bize tatil yokmuş yarın..tıpış tıpış okula gidiyoruss... o kadar soğukmuşki dışarısı herke s öyle söylüyor..inanılmaz ayaz çıktı burada...
hannnaa üj bej ha :)istanbulda yaşıyorum 29 oldum hala bebiş neyim yokçalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim efemmm aslen bulgaristan göçmeniyim kocişte trakya cingenesi ailecek üjjjj bejizzzz bi kızancık yapamadık emme
aa o nasıl söz şekerim..burası çok şeker bi topiktir elfidoş takılıyoo ikimize :)) bak sen bi tanı bizi vazgeçemciksinnn ...inş sana da gelsin yakında bebiş cnm..
minnoşlar ben çıkıyourm...kociş fırça attı bana..iyi geceler ...
aaaa... şaka yapıyorum ya.bizim venüse takııyorum..öyle hissetme sakın.
gel sen sık sık..benim yüüzümden oldu diye üzülürüm inan
aman aman naz olsun tek.bebişim sizi kendime yakın görmesem zaten uğramzdım bi daha bazı topikler tapulanmış adete yenisine yer yok ondan sebep dedim
iyi geceler balımmm
anladım yawww şaka olduğunu azcık nazlanayım dedim
venüsüm fırça yemiş gitmiş.. hain eniştezalim enişte :76: ayırdı bizi
diğer venüslü arkadaşımız göçmenmisin sen eşinde trakyalı roman mı?? aaa farklı bir kesim.. renk kattın bize be ya
aman aman naz olsun tek.
bende yataım artık,yarım saati buur yatmam.yarın devam ederis inş.
hoş kal..iyi geceler Venüsten... :)
bende kaçıyore Gesom...öptüm seni..huzurlu bi gece diledim bile sana
hoşgeldiin..
bunların ikiside hamile şimdi kayfeyi yapmak bana düştü yapiim hemen...
bıyııırrr
Eki Görüntüle 155545
ayyyy ellerine sağlık bebişimmmm çok teşekkürler bi dahaki sefere ben kahvemi yapı gelirim :13:
ben diyetteyim yimek yimem ben.. aç gezerüm.. yok yimek.. ben dün bişeycik yemediiiiimmmm :84:
onna tanuşup gaynaştulaaaa... no problem
hannnaa üj bej ha :)
benmde vardı edirneli bi arkadşaım hakkaten h leri söyleyemezdi ya :))
cok şirindi, be ya derdi bi de :)
bende buralara ilk geldşğimde 29 dum..şimdi 30-31 falanım işte..doğal olmadı ocakta LPG taktırdık bana.ayhh kıyamam alınca,k yavrum şimdi..tüp bebek annesiyim 9. haftamdayım... öyle işte :)
MEMNUN OLDUKKK :)
venüsüm fırça yemiş gitmiş.. hain eniştezalim enişte :76: ayırdı bizi
diğer venüslü arkadaşımız göçmenmisin sen eşinde trakyalı roman mı?? aaa farklı bir kesim.. renk kattın bize be ya
iyi geceler diyim dedimmm sizeee
venüsten hoşgeldin tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?