döllenmede de oldu mu o ara habire ağırdı adım atarken bile hani klomen alırsın ya öyle oluyordu adet zamanına kadar olmuştu ama hafiflemişti tabiiniye devam ediyor peki lovelim.. döllenmede de olurmu bu batmalar sende oldumu?? keşke yaaaa...
amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn... gitsin myom gelsin bebiş acık oynayalım şurda sevinelim yav..
kociş istemiyormu?????
sabah mehebbeti eyi gidüyü.. gene gel böle sabahları emi..bak şu batmalar geçene kadar işin var benle.. boyna sorarım ona göre :86:
aman aman naz olsun tek.
bende yataım artık,yarım saati buur yatmam.yarın devam ederis inş.
hoş kal..iyi geceler Venüsten... :)
iyi geceler diyim dedimmm sizeee
venüsten hoşgeldin tatlımm
döllenmede de oldu mu o ara habire ağırdı adım atarken bile hani klomen alırsın ya öyle oluyordu adet zamanına kadar olmuştu ama hafiflemişti tabii
olsun canımmm benim kıymetlimmmm sor canımcım sorrrrr
ben doğum yaptım 5 aylık oğlum var elinden öper
ben buranın en eskilerindenim canım burada ağladım burada sevindim burada öğrendim biçok şeyi biçok şey öğrettim (mecazen diyom )çok şey kattı bana burası en önemlisi dostum çok burda
ben doğum yaptım 5 aylık oğlum var elinden öper
ben buranın en eskilerindenim canım burada ağladım burada sevindim burada öğrendim biçok şeyi biçok şey öğrettim (mecazen diyom )çok şey kattı bana burası en önemlisi dostum çok burda
mert eren teyzesiii
geshenk o şişlik bende de olmuştu hatta ahan da adet olucam şiştim dedim hatta lekelenme olmuştu ağlamıştım hatırlıyormusun aşılama yapıcam demiştim
canım arkadaşım yaaaaaa çok sefiyom kız seniiiiii
venüstencim bal ve polen ye yumurtaları besler diyim ben sana ,
mert eren teyzesiii
geshenk o şişlik bende de olmuştu hatta ahan da adet olucam şiştim dedim hatta lekelenme olmuştu ağlamıştım hatırlıyormusun aşılama yapıcam demiştim
canım arkadaşım yaaaaaa çok sefiyom kız seniiiiii
venüstencim bal ve polen ye yumurtaları besler diyim ben sana ,
slm kıslarrrrrrrrrrrrr yıne ben geldım .. venus2 sende topıkımıze hosgeldıngenshenk kırmızı geldı sonunda ama fena agrı yaptı ya karnımda cuma da dr yolu gozuktu he bu arada o duadan 100 tane okudum eklersın bı zahmet
tamam tatlım yarın inşallah unutmam eklerim.. eklemezsem sen gene hatırlat bana.. bende okurum inşallah başka okuyan niye çıkmıyor yaaa.. kızlar kısacık tesbih niye canınız istemiyor :)) pek tembel oldunuz ama yaaa :)) hadi acık hareket.... özlem sayıya takılma sen okunanlar kabul olur inşallah...
kırmızı geldi demek.. olsun tedavine başlarsın rahatça.. hadi hayırlsı...
loveli bu sefer yakaladıysam valla bilmiyorum ne yapsam seni ziyarete mi gelsem teee oralara :)) inşallah senin yolundayımdır diyorum.. bende seni çoook sefiyom biliyosun sen zaten.. ve artık gideyim diyorum kocam uyukluyor zavallım sabah iş var.. erenim uyuyor ki sen burdasın.. onu kokulu öp benim için olurmu.. ne tatlı oldu kimbilir... görüşürüz canım...
kızlar sizde iyi geceler.. yarın kısmetse görüşürüz...
loveli bu sefer yakaladıysam valla bilmiyorum ne yapsam seni ziyarete mi gelsem teee oralara :)) inşallah senin yolundayımdır diyorum.. bende seni çoook sefiyom biliyosun sen zaten.. ve artık gideyim diyorum kocam uyukluyor zavallım sabah iş var.. erenim uyuyor ki sen burdasın.. onu kokulu öp benim için olurmu.. ne tatlı oldu kimbilir... görüşürüz canım...
kızlar sizde iyi geceler.. yarın kısmetse görüşürüz...
Günaydın kızlar.
Geshenk inşallah hamilesindir kırmışsındır şeytanın bacagını.Benim kırmızılarda teşrif ettiler bugün pis kırmızılar bi ayda gelmesinler ya ne olur gelmesinler.
Günaydın özlemcik, yoktun uzun zamandır nerelerdesin sen.
Kızlar günaydın. işlerim çok yoğun arada bakabiliyorum. Bu haftayıda atlatayım haftaya rahat edecem inşallah.
geshenk bi geçmişe bakayım, senin durumlar ne.
Günaydın zerdal.uzak kalmak iyi geliyor bazen herşeyden.
Ma'rûf-ı Kerhi Hazretleri bir gün talebelerini toplar Dicle kenarındaki hurmalıklara çekilir sohbet ederler. Bu esnada nehirden bir kayık geçer. İçinde birkaç bıçkın genç. Hem içki içerler, hem şarkı söylerler. Bir ara hepten şirazeden çıkar, naralar atarlar. Talebeler bu edepsizliğe çok bozulur. Hatta içlerinden bazıları:
-Ah şu kayık bir devrilse de günlerini görseler, derler
Ardarda patlayan kahkahalardan ders yapılamaz olunca mübarek o yana döner. Ellerini açar ve;
- Ya Rabbi, Sen bu kullarını dünyada neşelendirdiğin gibi ahirette de neşelendir. Onlara hidayet ve istikamet nasip eyle, der.
İşte tam o sıra gençlerden biri sahildeki sohbetin farkına varır, arkadaşlarını uyarır. Mübareği görünce derlenir toparlanırlar. Hatta sazlarını kırar, destileri suya atarlar. Mahçup mahçup gelir, Şeyh Mar'uf'un ellerine kapanırlar. O günden sonra sohbetin müdavimlerinden olurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?