Çok güzel ve anlamlı bi paylaşım teşekkürler zerdal.
Beğendiğine sevindim, bende pek yoğunum, doğru düzgün giremiyorum, şimdi biraz hallettimde geldim. Uzun zamandırdan beri fırsat buldukça hikaye yayınlıyorum anlamlı oluyor, aslında bildiğimiz şeyler ama hatırlamış oluyoruz.
Kırzmızılar gelmiş. hayırlısı olsun. Özlem adetin 3. günü bi hormon testi yaptır canım. Hormonlarla ilgili herhan gibi durum varmı diye.
Doğum günün kutlu olsun canım. herşey gönlünce olsun.kızlar bugün benim doğum günümmmm
hızla ilerliyor zaman, yaş geçiyor, her doğum günüme yada evlilik yıldönümüne bebişle girmeyi hayal ediyorum hep, inşaallah bu hayalimiz tez zamanda gerçek olur...
Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun. ameliyatını olup, biran önce bebiş çalışmalarına başla.Allah dermansız dert vermesin.Aynen dediğin gibi bende otuzlarını sürmekte ve halaaaa bebek sahibi olamamaktayım.benim sorunum uterus anomalisi yani uterus bicornis.bebiş tutunacak yer bulamayıp beni terkediyormuşşş,önümüzdeki ay ameliyat olacağım galiba.ama bu durumda olup ameliyatsız bebeği olan çok kişi var.o yüzden demoralize bir şekilde yaşayıııp gidiyoruz işte
belenay canım, geçmiş olsun. anladım bişey oduğunu ama bilgisayarın falan bozuldu sandım, ya da işle ilgili bişey. abine büyük geçmiş olsun.iyi akşamlar nasılsınız arkadaşlar umarım herkes iyidir 10 gündür gremedim nete şu 10 gündeömrümden ömürgitti kötü günler geçirdik ama çok şimdi herşey yolunda abim sancılanmış işyerinde acilegötürmüşler doktor üşütmeye bağlı gaz sıkışması demiş yollamış sonra ben gittim yanına ve eve getirdim amasancıları geçmedi başka bir hastanenin aciline götürdüm dahadoktor bakar bakmaz bağırsağı delinmiş acil ameliyat olması gerekir biraz daha gecikirsek ölür dedi hemen ameliyata aldılar ve doktor neden daha önce getirmediniz diye kızdı bizde durumu anlattık azdaha geç kalsak abim bugün aramızda olmayacaktı bağırsak delinince bütün pislik karın içine dolmuş ve zehirlemeye başlamış 3 gün yoğun bakımda yattı doktor durumu kritik eğer dikiş tutmazsa hastayı kaybedebiliriz dedi o 3 gün kabus gibiydi çok dua ettim çok şükür rabbim onu bizebağışladı hastanedeydik dün taburcu olduk şimdi iyileşmeye çalışıyoruz birdoktorun kurbanı oluyorduk az daha ama şükür geçti o günler artık eski günleredönmeye çalışıyoruz
Ahamda topinki venuslüler bastı. Birazda marslı falan istiyozistanbulda yaşıyorum 29 oldum hala bebiş neyim yokçalışıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim efemmm aslen bulgaristan göçmeniyim kocişte trakya cingenesi ailecek üjjjj bejizzzz bi kızancık yapamadık emme
hadi canım hayırlara çıkar inşallah. Geshenk adet tarihini çift çizgiyi gördüğün günün 15.gününü hesapla. yani tam 2 hafta 1 gün olarak. inşallah gelmez kırmızılar. canım kassık batman olmu ya, dün değil ondan önceki gün, sen dünde çalışsaydın. Ovulasyonda olabilir. neyse artık hayırlısı dualarım seninle.loveli bu sefer yakaladıysam valla bilmiyorum ne yapsam seni ziyarete mi gelsem teee oralara :)) inşallah senin yolundayımdır diyorum.. bende seni çoook sefiyom biliyosun sen zaten.. ve artık gideyim diyorum kocam uyukluyor zavallım sabah iş var.. erenim uyuyor ki sen burdasın.. onu kokulu öp benim için olurmu.. ne tatlı oldu kimbilir... görüşürüz canım...
kızlar sizde iyi geceler.. yarın kısmetse görüşürüz...
Doğum günün kutlu olsun canım. herşey gönlünce olsun.
Hoşgeldin tatlım. Geçmiş olsun. ameliyatını olup, biran önce bebiş çalışmalarına başla.Allah dermansız dert vermesin.
belenay canım, geçmiş olsun. anladım bişey oduğunu ama bilgisayarın falan bozuldu sandım, ya da işle ilgili bişey. abine büyük geçmiş olsun.
Ahamda topinki venuslüler bastı. Birazda marslı falan istiyoz
hadi canım hayırlara çıkar inşallah. Geshenk adet tarihini çift çizgiyi gördüğün günün 15.gününü hesapla. yani tam 2 hafta 1 gün olarak. inşallah gelmez kırmızılar. canım kassık batman olmu ya, dün değil ondan önceki gün, sen dünde çalışsaydın. Ovulasyonda olabilir. neyse artık hayırlısı dualarım seninle.
Dün tentoşa ve kendime okudum. Yine bugünde okurum duaları.
merhaba
özlem hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli.. kırmızı gelmiş .. gelsin o da lazım canım olmasa onu aramak da var... hayır için gelsin güzel güzel gelsin düzeniyle gelsin dimi.. sonra bir gün gelmesin süpriz yapsın beklenene bıraksın yerini...
zerdal hikayen çok hoş yine.... işlere boğuldun kaldın sende aah bitsede bir dinlensen... dün çok kalabalıktık biz bende soğan suyuna baktım sabahtan biraz çok giremedim işlerim vardı.. sol kasık ve göğüs baıtp duruyor anlamadım gitti ne iştir ??? loveli güzel şeyler yazdı sağolsun bende kist olursa diye endişe ettim daha önce böyle uzun süreli olmadığı için..
O zaman süreci bekleyeceğiz canım, hayırlısı, özlem ya da ovulasyon testi yapıp tam günlerinde çalışsan. Çünkü her ay ovulasyonumuz farklı zamanlarda oluyor. tam çift çizgiyi görürüsün, o günlerde 2-3 gün çalışma yaparsın. hem senin içinde bi farklılık olur.Yok canım hormonlarla ilgili bi sorun.Yani daha önce yoktu o kadar araştırıldı laparoskopi bilem oldum ben ama sonuç ortada her ay yine yiyoruz kırmızı kartı.Hayırlısı bakalım Allahım büyük elbetteki hakkımızda hayırlı olanı yazmıştır alnımıza.
ben hamile kaldığım ay bende kassık batmalarımı hissetmiştim. ama gögüslerde hiçbişey hissetmedim. bakalım canım, inşallah soğan suyu ve yakı işe yarar. Özlem sen hiç yakı denedinmi.merhaba
özlem hoşgeldin nasılsın görüşmeyeli.. kırmızı gelmiş .. gelsin o da lazım canım olmasa onu aramak da var... hayır için gelsin güzel güzel gelsin düzeniyle gelsin dimi.. sonra bir gün gelmesin süpriz yapsın beklenene bıraksın yerini...
zerdal hikayen çok hoş yine.... işlere boğuldun kaldın sende aah bitsede bir dinlensen... dün çok kalabalıktık biz bende soğan suyuna baktım sabahtan biraz çok giremedim işlerim vardı.. sol kasık ve göğüs baıtp duruyor anlamadım gitti ne iştir ??? loveli güzel şeyler yazdı sağolsun bende kist olursa diye endişe ettim daha önce böyle uzun süreli olmadığı için..
O zaman süreci bekleyeceğiz canım, hayırlısı, özlem ya da ovulasyon testi yapıp tam günlerinde çalışsan. Çünkü her ay ovulasyonumuz farklı zamanlarda oluyor. tam çift çizgiyi görürüsün, o günlerde 2-3 gün çalışma yaparsın. hem senin içinde bi farklılık olur.
ben hamile kaldığım ay bende kassık batmalarımı hissetmiştim. ama gögüslerde hiçbişey hissetmedim. bakalım canım, inşallah soğan suyu ve yakı işe yarar. Özlem sen hiç yakı denedinmi.
ne duası okudun??
(Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin)
bu duayı okudum canım. bu akşamda özleme okuyayım.
Yakı nasıl yapılıyor denemedim ben.
O zaman süreci bekleyeceğiz canım, hayırlısı, özlem ya da ovulasyon testi yapıp tam günlerinde çalışsan. Çünkü her ay ovulasyonumuz farklı zamanlarda oluyor. tam çift çizgiyi görürüsün, o günlerde 2-3 gün çalışma yaparsın. hem senin içinde bi farklılık olur.
ben hamile kaldığım ay bende kassık batmalarımı hissetmiştim. ama gögüslerde hiçbişey hissetmedim. bakalım canım, inşallah soğan suyu ve yakı işe yarar. Özlem sen hiç yakı denedinmi.
işte canım adet gördükten sonra, ovulasyon gününü geçirmeden, yani ovulasyon olmadan adetin 11-12 günlernide poponun üstüne ,beline doğru enlemesine eşin yapıştırıversin. 2 gün dursun canım, sonra çıkarırısın. ovulasyondan önce olmasına dikkat et. Kısmet tabi. Yakı topinki vardı ordan bi oku istersen. aklına yatmazsa yapma. Geshenkin bel ağrısı vardı, o yüzden geshenkede yaptırdık.
o kassık batmanın şiddetli olduğu gün yumurtlamış olabilirsin, bende 2 aydır çok net yaşıyorum. ama o kassık batmaların devam ederse iyiye işaret.canım daha çok erken ama bu belirtiler gebelik nedenli olmaz yaaa.. daha pazar günü tahminen yumurtladım hatta pazartesi salı mı desem :26: tuhaf yaa anlamadım gitti...
eee öbür özleminki bittimi acaba.. kaç tane lazımdı ona yaa.. sen şimdi tento bide kendine mi okudun?? gözünü seveyim işlerini bitirde al şu dua listesini benden :)) bir düzenleyiver.. kızlar tembelleşti zaten hiç okuyayım diyen yoksen bir hizaya sok hele
o kassık batmanın şiddetli olduğu gün yumurtlamış olabilirsin, bende 2 aydır çok net yaşıyorum. ama o kassık batmaların devam ederse iyiye işaret.
slm de özlem, 2 özlem oldu, 2 venus oldu. Ben bu akşam ozlem64 okurum. işlerimi tamamlayım alırım canım senden dua listesi. inşallah önümüzdeki hafta rahat ederim. bakalım bende bugün yapacam ovulasyon testini, öğlen 1 te başlarız çiş tutmaya, tam eve gittiğimde 4 saat geçmiş olur. Bugün 15.günüm.
teşekkür ederim tatlışımmmmmNaneli doğum günün kutlu olsun arkadaşımmm... sağlıklı-huzurlu-beklentilerin seni buldugu güzel bi yaş olsun bu inş....
dur dur ..ben sana bi deniz anası taklidi yapayım :))
dENİZZZ GEL OĞLUMMM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?