30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ahh Venüsüm...sana bakıyordum profiline şimdi,ne zaman girmişin en son diye online gördüm..buraya yazıyormuşun demek ki...Cok şükür bak bişey cıkmamış,korkulu düşün sonu hayırdır derler arkadşaım..
21 gün sonrada bişey cıkmayacak RABBİM in izni ile...o kadrdua ediyorsun elini bebginin üstüne koyup,ALLAH ım korur onu o dualrın hayrına..hiç meraklanma sen..

cok öptüm canım benim....

ŞİMDİ GESENKİME DUA EDELİM..hayırlısı ile atlatsın şu oluşan kisti ve agrıları (

gözün aydın canımmmmmmm çok sevindimmmm darısı GESENK olsun inşşşşşşşşş

kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr

slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa

TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM

merhaba,
çılgınım doğum mu yapacak? o kadar oldu mu ya... maşallah.. çok sevindim...
kimler hamile başka... ben çok yoğun olduğum için giremiyorum artık pek

selam canım nasılsın çift çizgi yazıyor nickinin altında

merhaba canım, evet öyle yazdım, teste çifti gördüm bugün ancak şimdi diken üstündeyim.. hatırlarsan daha önce iki defa daha görmüşrüm ama gördükten sonra kanamam başlamıştı... dualarnızı eksik etmeyin benden olur mu? çok ihtiyacım var..
sen nasılsın?

hadi hayırlısı canım yaaaa... bu kez olsun inşallah.
bende aynı canım bideğişiklik yok iki kez silik çizgi gördüm sonra kanamayla son buldu.

yasemincim inşallahhh güzel haberler alırsın haber ver bize

inş emelim ya...

ben güyaa fish yöntemi istedim 3 günde sonuç belli olacktı.ama araya cumartesi pazar girdi şimdi aradım siz bi daha aramayımn biz arıcaz sizi dedi hemşire ( salı çarşamba belli olur demez miii ( inş hayırlı haberler gelir... kalbim çıkacak yerinden sanki bugün okulda nasıl vakit geçiricem bilkmem...

iyi canım, git bakalım sağlık ocağına belki memnun kalırsın. Yalnız üyelik iptali neden yazıyor. Elfida vitaminlerini ihmal etme canım.
geçmiş olsun yasemin merak ediyordum seni, inşalah iyi olacak herşey, aminiosentez sonucun güzel gelecek tatlım.
güzel meryem süresi bebek isteyenler için, okunması gereken bi ayet.
aaa hadi canım, hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoz, yoktun uzun zamandır.
2-3 gün sabret bakalım, yakın zaman, inşallah güzel çıkacak, gelişmeleri yaz canım. Bu arada nasılsın.

geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............20
elfida.............63

toplam............113

kalan.........200

zerdal pek iyi değilimn yaa...sıkıntılıyımmm dua bile edemiyorum..konsantrasyonum sıfır.... ( Allah a sığındım bi iyi haber gelse şöyle kendime gelicem inş...çok zor geçiyor her geçen dakika...

oy tatlım, iyi ol, strese girme, hem dua oku, iyi gelir, kendini rahat hissedersin. Senin sunucu bende merakla bekliyom.

geshenk için ayetel kürsi listesi

naneli............20
loveli.............10
zerdal............60
elfida.............63

toplam............153

kalan.........160

naneli naber??

elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yani üyelik iptali ??????????????????

zerdalım

venüs mesaj kutun ya dolu yada almıyor :79: heyecan yapma maşallahınız var sizin sonuçlar güzel gelecek hem yanılma payları da var bunu da unutma.

kahvelokum hamilelik başlangıcı mı var.. hadi maşallah

loveli eren diş çıkartmaya başlamışmıydı..

tentom hadi olan olmuş giden gitmiş diyelim bencamini al gel iki laf edelim

çılgınım

özlem sende gelsene arada haber ver bari...

öbür özlem sen nerekerdesin??

venüsün hemşehrisi selam be ya..

sultanhamza uğramıyorsun artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…