günaydın kızlar..
size hemen bilgi vereyim çok kalamıycam..perşembe akşamaı dr ultrasonda baktı ama pek konuşmadı yaa uyuz etti beni..mıy mıy bi adam nasıl prof. dur anlamadım..neyse bu ayrıntılı ultrason değilmiş.ama bi 15-20 dk kadar inceledi..bişey görünmüyor ama erken olduğunu söyledi..bazende bi işaret göstermiceğini söyledi.amnioyu önerdi ve 22. haftada detaylıya davet etti..bunları yazarak verdi bize..ben konuşmalrını a nlmadım eşim anlamış..neyse biz görüşmeden çıktık amniyoyu düşünelim dedik dışarda konuştuk eşimle ve kabul ettiğimizi bildirdik.muayenahanede yaptırdık.çok kısa sürdü korktuğum gibi bişide hiç değilmiş...şükürler olsun rahat geçti..şimdi sonuç bekliycez..fish yöntemi istedim bu yöntemle ön sonuç deilen bişey var 3 gün içerisinde kesin olmayan ama ciddiyeti olan sonuçlar gelecek.21 gün sonra kadarda kesin sonuçlar çıkacak..şimdi dualarım sonuçlarımın güzel gelmesi....
hepinizi öpüyorum..
merhaba,
çılgınım doğum mu yapacak? o kadar oldu mu ya... maşallah.. çok sevindim...
kimler hamile başka... ben çok yoğun olduğum için giremiyorum artık pek
selam canım nasılsın çift çizgi yazıyor nickinin altında
merhaba canım, evet öyle yazdım, teste çifti gördüm bugün ancak şimdi diken üstündeyim.. hatırlarsan daha önce iki defa daha görmüşrüm ama gördükten sonra kanamam başlamıştı... dualarnızı eksik etmeyin benden olur mu? çok ihtiyacım var..
sen nasılsın?
yasemincim inşallahhh güzel haberler alırsın haber ver bize
elfida niye üyeliğini iptal etmiş var mı bilgisi olan ???
iyi canım, git bakalım sağlık ocağına belki memnun kalırsın. Yalnız üyelik iptali neden yazıyor. Elfida vitaminlerini ihmal etme canım.63 tane okurum Gesenkim için..ALLAH kabul eder inş.
genişim di mi..sankim ilk geceden kalıvermişte amaaannn yaa olsada olmasada olur havasındayım sankim..
haklısınız valla ne diyim... ama dr konusunda kararsızım tentom, araştırıyorum iyi denilen doktorların hepsi erkek, ben istiyorum bayan olsun doğumuma da girsin diye(şarkı durduruabilrisek tabi )... 1-2 bayan dr ismi daha duydum yakın özel hastanelerde,bide alsancakta muaynesi olan buldum ama hastaneye bağlı olmadıgı için tahliller için ayrı bir günde hastanmelerde gececk diye vazgectim..bi tene buldum hem iyi,hem ilgili,hem bayan,hem tecrübeli,hem bayan amaaa coook uzaakkk..ufff(
gerekceklerim sağlam dğeil ama araştırıyorum inan tentom ya :44::44:
Senin kırmızılara gelince(
bu ayda dene Nisan adetiyle tüpe başla deirm ben tentom (gerek kalmaması en büyük duam ama olmayınca daüzülüyor insna hep ))
gititm sağlık ocagına Zerdalım..hemşire beni görür görmez sen de kansızlık var,rengin sarı dedi..hakkaten demir ve ferritin eksikliğim var..elevite başladım yeni deidm..sabah 8.30 gibi gelde kan alalım demir ilacına başlatalım dedi..sağlık ocagında kadın-doğumcuda varmış... pazartesi gitcem kan vercem..tiroidlerede baktırcam,-tüm vitaminlerede bakılcak yeniden..ööle işte..sıvadım kolları Zerdalım
geçmiş olsun yasemin merak ediyordum seni, inşalah iyi olacak herşey, aminiosentez sonucun güzel gelecek tatlım.günaydın kızlar..
size hemen bilgi vereyim çok kalamıycam..perşembe akşamaı dr ultrasonda baktı ama pek konuşmadı yaa uyuz etti beni..mıy mıy bi adam nasıl prof. dur anlamadım..neyse bu ayrıntılı ultrason değilmiş.ama bi 15-20 dk kadar inceledi..bişey görünmüyor ama erken olduğunu söyledi..bazende bi işaret göstermiceğini söyledi.amnioyu önerdi ve 22. haftada detaylıya davet etti..bunları yazarak verdi bize..ben konuşmalrını a nlmadım eşim anlamış..neyse biz görüşmeden çıktık amniyoyu düşünelim dedik dışarda konuştuk eşimle ve kabul ettiğimizi bildirdik.muayenahanede yaptırdık.çok kısa sürdü korktuğum gibi bişide hiç değilmiş...şükürler olsun rahat geçti..şimdi sonuç bekliycez..fish yöntemi istedim bu yöntemle ön sonuç deilen bişey var 3 gün içerisinde kesin olmayan ama ciddiyeti olan sonuçlar gelecek.21 gün sonra kadarda kesin sonuçlar çıkacak..şimdi dualarım sonuçlarımın güzel gelmesi....
hepinizi öpüyorum..
güzel meryem süresi bebek isteyenler için, okunması gereken bi ayet.kızlarr hamile kalmak isteyenlere tavsiyemm varr
slm kızlar ben kuran kursuna gidiyorum ve dün hocamız bebeği olmayanlar için bi formül söyledi onun arkadaşı bu şekilde hamile kalmış ve normalde hamile kalmsı imkansızmş..doktorlar bile şaşırıyormuş...benim 2 bebeğim öldü benim içinde ikaç dua araştıracak inşallahh..şimdi formüüle gelelim;;; 1 tane elmayı yıkıyoruz sapını ve başındaki püskülü temizliyoruz..bu elmaya 7 defa meryem suresini okuyoruz (abdestli) ve elmayı el ile ikiye bölüp yarısını eşimiz yarısını kendimiz yiyoruz..sonrada evlilik münasebetinde bulunuyoruz..hepsi bu kızlar dediğim gibi bebeği olması imkansız olan bi arkadaş bu şekilde hamile kalmış..faydası olur zararı olmaz bu yöntemi deneyin bence..sizinle paylaşmak istedim rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah...deneyenler bana yazın bak haaaaa
TOPİKLERDEN BİRİNDE BULDUMM
aaa hadi canım, hayırlısı, güzel haberlerini bekliyoz, yoktun uzun zamandır.merhaba canım, evet öyle yazdım, teste çifti gördüm bugün ancak şimdi diken üstündeyim.. hatırlarsan daha önce iki defa daha görmüşrüm ama gördükten sonra kanamam başlamıştı... dualarnızı eksik etmeyin benden olur mu? çok ihtiyacım var..
sen nasılsın?
2-3 gün sabret bakalım, yakın zaman, inşallah güzel çıkacak, gelişmeleri yaz canım. Bu arada nasılsın.inş emelim ya...
ben güyaa fish yöntemi istedim 3 günde sonuç belli olacktı.ama araya cumartesi pazar girdi şimdi aradım siz bi daha aramayımn biz arıcaz sizi dedi hemşire( salı çarşamba belli olur demez miii ( inş hayırlı haberler gelir... kalbim çıkacak yerinden sanki bugün okulda nasıl vakit geçiricem bilkmem...
elfida niye üyeliğini iptal etmiş var mı bilgisi olan ???
günaydın güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr
canım dün diğer topiktede sordula ama bilen yok sanırım
zerdal pek iyi değilimn yaa...sıkıntılıyımmm dua bile edemiyorum..konsantrasyonum sıfır....( Allah a sığındım bi iyi haber gelse şöyle kendime gelicem inş...çok zor geçiyor her geçen dakika...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?