naneli naber??
elfidaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nasıl yani üyelik iptali ??????????????????
zerdalım
venüs mesaj kutun ya dolu yada almıyor :79: heyecan yapma maşallahınız var sizin sonuçlar güzel gelecek hem yanılma payları da var bunu da unutma.
kahvelokum hamilelik başlangıcı mı var.. hadi maşallah
loveli eren diş çıkartmaya başlamışmıydı..
tentom hadi olan olmuş giden gitmiş diyelim bencamini al gel iki laf edelim
çılgınım
özlem sende gelsene arada haber ver bari...
öbür özlem sen nerekerdesin??
venüsün hemşehrisi selam be ya..
sultanhamza uğramıyorsun artık..
slm canım kulaklarım çınladı geldim.Nasılsınız kızlar.
Geshenk geçmiş olsun canım kistmi oluştu.Şimdi nasılsın ?
kaçak senineler yapıyorsun hatun anlat bakalım arada uğrar haber verir benim tanıdığım özlem..
kader misafirin gitmedi mi daha onun da çınlatayım kulağını gelsin bakalım..
aylin hadi sende gel kulağın çan çin çon yapsın çabuk...
daha iyiyim sağol.. oldu öyle bir şey.. gün doğmadan neler doğar bilinmez bakalım daha neler yaşayacağız... şükür günümüze.. sen neler yaptın günler nasıl geçiyor?? ev-iş dimi kışın başka şansımız yokki.. yaz gelsinde tatil yapalım biraz ..
Canım haklısın ne desen ama çok stresliyim ben bu aralar başımda şimşekler çakıyo stresten.Tedavi sırasında bile bukadar strese girmedim şimdi böle boş boş beklemek çıldırtıyor beni.Ama eldende bişey gelmiyor işte.Buraya gelip kimsenin canını sıkmak istemiyorum herkesin yeterince sıkıntısı var zaten.
Canım haklısın ne desen ama çok stresliyim ben bu aralar başımda şimşekler çakıyo stresten.Tedavi sırasında bile bukadar strese girmedim şimdi böle boş boş beklemek çıldırtıyor beni.Ama eldende bişey gelmiyor işte.Buraya gelip kimsenin canını sıkmak istemiyorum herkesin yeterince sıkıntısı var zaten.
saçmalama özlem.. her zaman gel istediğini yaz.. canı sıkılan sana cevap vermez olur biter.. ki arkadaşlarımız hep tanıdığın kişiler öyle canı sıkılacak kimse yok.. biliyorum zor olduğunu.. ama ne yapalım canım elden bişi gelmiyor bırak oluruna bunu başarırsan inan bana hayat daha yaşanır oluyor kolaylaşıyor.. dünyaya gelme amacımız dünyaya bir canlı bırakıp gitme değilki... en güzel zamanlarımız böyle geçecek sonra yaşlılık dayanacak kapıya sonra ne yaşadık ne gördük ne anladık.. koca sıfır üzüntü yazık değilmi.. elimizdekilerin tadını çıkartalım be özlemim eşinle doya doya yaşa günlerini olsun varsın bizde anne olmasak bu dünyanın sonu mu?? asla hayır... olanlar bizden üstünmü.. değil.. biz eksikmiyiz hayır.. eşinle geçen her zamanı değerlendir benden sana tavsiye.. annenle babanla ne bileyim sevdiklerinle.. şu an herkes sağken sağlıklıyken yap bunu..
hoşgeldin özlem bugünlerdede seni merak etmiştim. özlem geçen ay sana söylemiştim ovulasyon dene diye, sadece bişeyler yapmış olmak için, yani heycan katsın diye. Tam çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü çalışırsın. Bende öyle her ay bişey yapmak istiyorum, hiçbişey yapamasam ovulasyon yapıyorum. bu ay elimdekiler bitti, bakalım, önümüzdeki ayda gelmezse, arısütübalpolen karışımı yiyecem, yani hiç değilse kendimi bişeyler yapmış hissediyorum. Daha rahat hissediyorum.
eksik dedinde, bende hep mustafa ceceli, elvan günaydının eksik parçasını dinliyom. napalım canım, bizde varız yalnız değilsin.Canım ya sagol seninle konuşunca rahatlıyorum aslında ben.Psikolok gibi geliyosun bana rahatlatıcı insana huzur veren sözlerin var.Haklısın aslında tüm söylediklerinde ama bazen düşününce içimi boşluk kaplıyor bişeyler eksik hayatta.İnsanlar eksik görüyolar sanki bazen eşimin yüzüne bakınca bile bu eksikligi hissediyorum yada bendeki eksiklikten böle oldugunu görüyorum.Dünyaya gelme amacımız canlı bırakmak degil elbette ama çocuk gördügünde o içinde yanan acıyı nasıl söndürücem onu bilsem herşey yoluna girecek ama o yanan şey sönmüyor bi türlü.
Hoşbulduk canım.Teşekkür ederim merak etttigin için.Bu aralar daha çok strese girdim ya ovulasyon testini nettenmi alıyodunuz.Net adresini ve testin ismin yazarmısın bana.
Canım ya sagol seninle konuşunca rahatlıyorum aslında ben.Psikolok gibi geliyosun bana rahatlatıcı insana huzur veren sözlerin var.Haklısın aslında tüm söylediklerinde ama bazen düşününce içimi boşluk kaplıyor bişeyler eksik hayatta.İnsanlar eksik görüyolar sanki bazen eşimin yüzüne bakınca bile bu eksikligi hissediyorum yada bendeki eksiklikten böle oldugunu görüyorum.Dünyaya gelme amacımız canlı bırakmak degil elbette ama çocuk gördügünde o içinde yanan acıyı nasıl söndürücem onu bilsem herşey yoluna girecek ama o yanan şey sönmüyor bi türlü.
eksik dedinde, bende hep mustafa ceceli, elvan günaydının eksik parçasını dinliyom. napalım canım, bizde varız yalnız değilsin.
wondfo marka kullandım, gittigidiyordan aldık yalnız ben internetten almasını bilmiyorum, eşim alıverdi, ona böyle ismini söyledim. 18 ovulasyon+ 2 gebelik testini 14.90 a almıştık. Ovulasyon bölümünde kullananlarda gayet memnun. Yani hem ucuz, hemde işini görüyor. Çok kaptırmazsın kendini bi denersin. Sadece çift çizgiyi gördüğün günler, senin içinde bi heycan olur.
geshenk tatlım nasılsın canım. sanada laf atayım dimi
ah canımhepimizin hayatında bişiler eksik zaten.. sanki çocukları olanların tam mı hayatları.. ölene kadar da eksik olacaz inan bana.. insanoğlu tam olamaz ki.. hep bir şeyler ister sahip olur başka ister.. ardı arkası bitmez.. kimse kök salmamış dimi dünyaya... bizler ve ardımızda kalanlar mı salacak.. yok.. kısıtlı zamanlarda elimize verilenler bunlar peki bunların tadını çıkartıp öyle mi geçmeliyiz bu yoldan yoksa dertler kederler üretip saplanıp her istediğimize heba mı ederek geçirecez bu yolculuğu.. ve geri dönüşü yok yaşanan hiç bir günün yazık değilmi bu güzel nimetlere verilen nefese doğadaki güzelliklere sağlığımız aklımız başımız yerinde iken değerlendirelim tadını alalım özlemim bana inan biz hiç eksik değiliz..
eksik dedinde, bende hep mustafa ceceli, elvan günaydının eksik parçasını dinliyom. napalım canım, bizde varız yalnız değilsin.
wondfo marka kullandım, gittigidiyordan aldık yalnız ben internetten almasını bilmiyorum, eşim alıverdi, ona böyle ismini söyledim. 18 ovulasyon+ 2 gebelik testini 14.90 a almıştık. Ovulasyon bölümünde kullananlarda gayet memnun. Yani hem ucuz, hemde işini görüyor. Çok kaptırmazsın kendini bi denersin. Sadece çift çizgiyi gördüğün günler, senin içinde bi heycan olur.
geshenk tatlım nasılsın canım. sanada laf atayım dimi
sevgili dostlarım bi cee diyip gidiyom yorgunummmm
at yavrum at bana da at :90: başım kel mi at tabi yaanettiriyon kıss..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?