Allah ım kimseyi ne evlatsız koysun ne de onların acısını göstersin..sağlıklı sıhattli evlatlara sahip olalım inş...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım hayırlısıyla sağsalim bebeşini kucağına almanı diliyorum.ben 35 yaşındayım bizim bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek o da benim için hayal.ben adet günlerimi bile takip etmiyorum.yanlış hatırlamıyorsam eşim emekli maaşı aldığında regli oluyordum.maaş günü 18'i.bugün 21'i ben hala regli olmadım umut işte yine umutlandım acabamı?diyebiliyorum.sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama hala içimde umut var inşallah bende hamileyimdir.
sağol canım çok sağol..inş sağ salim alırız hepimizde kucağımıza..inş sende hamilesindirde bi de sana seviniriz..idrarda hemen çıkma z zaten..
teşekkür ederim iyi dileklerin için.kan testiyle daha çabuk çıkıyor ama daha 3 gün geçti belki yanlış çıkar yaptırsammı yaptırmasammı bilemedim böyle beklemek daha çok üzüyor beni yaptırmasam hamile değilim biliyorum deyip duruyorum ama içim içimi kemiriyor.şu an ağlıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum...
ohhhhh çok şükür yasemin çok mutlu oldum yaaaaaa
kızlar siz nerdesiniz ya nerdesiniz...
Rabbime şükürler olsun ön sonucum temiz çıkmış şimdi aradılar..2 hafta sonrada kesin sonuçlar çıkacak inş onlarda güel gelir..ağlıyorum şimdiii...çok şükür Ya Rabbim çok şükür...
zerdal albüme bakk
zerdal elfida üyeliğini mi iptal ettirmiş
selam kızlar,
bi şey dicem ama gülmeyin :26:ben sayfayı kaybettim ondan gelemedim gebelikte aradım yok sohbette aradım yok geyikte aradım yok arama motoruna arattım yine bulamadım bi sürü msj yazmışım eski msjlardada bulamadım sona eklentilere baktım kahveden buldumgülmeyin kendimi çok beceriksiz hissettim
Ay canım çok sevindim, iyi sonuç çıkacağı içime doğmuştu. 2 hafta sonraki sonuçlarında güzel çıkacak merak etme, bundan sonra güzel güzel sıkıntısız stressiz bebeğine bak, büyüsün, hazırlıklarını yapmaya başlarsın canım.
:)) çok sağol canım...sizin dualarınız sayesinde :)) teşekkür ederim hepinize inş kesin sonuçlarımda temiz gelir..
ayy canım ağlama ya kıyamam..bilirim o adet beklemelerini ... bviz çok kafaya takıyoruz ya ama elde değil işte.. ben adet olmam gerektiği gün öğrenmiştim kanda.ama 35 ti değerim o günlerdede ben dış gebelik geçiriyom diye böğürüyodum böyle...ayy her anı stres öncesi sonrası ..inş artık bundan sonrası hepimiz için çok güzel olsun..inş send e hamilesindir ve bu topicteki bütün fıstıklarrr da öyle olur bu ay..
Allah ım kimseyi ne evlatsız koysun ne de onların acısını göstersin..sağlıklı sıhattli evlatlara sahip olalım inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?