30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hoşgeldin aramıza
inşallah hamilesindir, inşaallah bebeğin seni bu sefer bırakmaz

hadi gözün aydın :)

hoşgeldin
:))
emekli maaşına göre mi regl?? :)))

inşlh olumlu haber alırsın

kızlar yoktum bikaç gündür
işgüç aile meseleleri

ne var ne yok geçö,şe çok dalamıyorum
elfida neden iptal ettirdi üyeliğini ya??
umarım kötü bişi olmamıştır?
uf yaaa

elfiddaaam duy sesimzizzz

gözün aydın canım, inşaallah bundan sonra da başka sorunlar çıkmaz,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebeğini

amin canım inş....

temiz gelecek canım, ultrasyondada bişey çıkmamıştı zaten, iyi bebeğin inşallah.

karnın nasıl büyyüdümü, hamiş kıyafetleri giyormusun.

hamiş kıyafetleri pek olmuyor canım daha :)) tuhaf duruyo pek büyümedim zaten 1,5 kilo almışım şimdiye kadar...elbise giyiyorum , bi taned e hamile pantolunum var azıcık büyük geliyo ama :)) üstüne uzun hırkalarla idare ediyoz işte :))

kimbilir canım belkide hamilesindir..dediğim gibi kan testi yaptır...inş artık hamile haberleri almaya başlayalım..

tentoşum nasılsın canım, görüşemiyoz bu günlerde gelmeyi ihmal etme, gündüz girebilsen ne iyi olur.

Bende bugünlerde canım sıkılıyor, yaz gelsede bi izin yapsak, bi rahatlasak.

Günaydın kızlar bugünde çarşamba oldu, haftalar ne çabuk geçiyor, zamanı elimizde tutamıyoruz.

Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde
'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:

'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'

Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.

Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever:
'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştir

günaydın prenseslerrrrr :)))))

selam loveli, okul nasıl gidiyor. dersleri artık bahçede yaparsın demi. havalar ısındı iyice.

venusun branşı neydi acaba.

anasınıfı :)) 23 nisan hazırlıkları başladı bakalım.... zor oluyo ama napcan işte çocuk bayyramı...

günaydın prenseslerrrrr :)))))

anasınıfı :)) 23 nisan hazırlıkları başladı bakalım.... zor oluyo ama napcan işte çocuk bayyramı...

iyi venus lafını üstüne gelir, doğru anasınıfıydı unutmuşum. Onlar çok küçük çok tatlı olurlar be ya uğraşması zor allah kolaylık versin.

zerdalll napıyon bi tanem...

loveli erenin resimlerine baktım çok tatlı..send e öyle hatta sen bana çok tanıdığım biriymişsin gibi geldi..avataradki resimde sensin dimi...

geshenkk nerdesin kuzum...benim özel mesajı soruydun sen boş bomboş hatta sildim herşeyi..ve özel mesaj alabiliyorum acaba seninkimi dolu ?? dicem ama dolu olsa görürsün heralde..neyse bakalım..napıyon sen soğansuyunu bıraktın mı şimdi... en son ne oldu d r a gittin mi bidaha..miyomd a değişiklik var mı?

elfidaya noldu yaaa ?? keşke telefonumu yazsaydım ona..

iyi venus lafını üstüne gelir, doğru anasınıfıydı unutmuşum. Onlar çok küçük çok tatlı olurlar be ya uğraşması zor allah kolaylık versin.

:))) evet canım uğraşması zor oluyor problemli çocuk varsa helke..geçen sene delirmiştim resmen hiperaktiviteli çocuklar yüzünden..ama bu yıl şükür iyiler bide bu sene sadece 10 tane öğrencim var...

Elfidayı bende merak ettim, avatardaki resim loveli değil. Şimdiki çocuklar hep hiperaktif.

yasaminciğim bende iyiyim, adetimi bekliyom, sanki bişey yokmuş gibi, olursam eğer arısütübalpolen karışımına başlıyacağım. Dün onunla ilgili araştırmalar yaptım, bi ara burayada kopyalarım.

senem seninle yazıştığımız o topink ordan kaldırılmış heralde, sana nasıl ulaşacağımı düşünüyordum, özel mesaj atacaktım. nasılsın bakalım.

hadi bakalım hayırlısı canım...rahim kendini hazır hissettiği an hamile kalınıyomuş kürtaj sonrası falan filan..artık senind e vakti zamanı bugün ayrın kalırsın inş..ama tabiki ağlıklı sıhhatlice ... bal polen müthiş bişi gerçekten bende hep onu kullandım...ayyy artık şöyle senden geshenkten tentoştan hamile haberi alsak yaaa...ne güzel olurr ama inş olacak çoookkk yakında hemde hemideeee sorunsuz hamilelik verecek Rabbim inş...ben çıkıcam birazdan okula kenidnmize iyi bakın öpt

sağol canım inşallah şöyle sağlıklı sıahatli sorunsuz bi hamilelik olsa, bu günlerde bende hamiş haberi almak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…