2007 yılında anembriyonik gebelik yaşadım bende o zaman tıpkı hamile gibiydim adetim gecikince test yaptım hamileyim 1 ayda 5 kg aldım göğüslerim şişti herşey yolundaymış gibi sonra ...
dr'lar beklemeye gerek yok dedi ama kabul etmedim kürtaj olmayı ve bekledim taaa ki düşük yapana kadar.ve düştü((
şu an o zamanki gibi değilim aynı belirtiler yok hatta belirti yok sadece midem ekşiyor ve kasık bölgemde gezinen arasıra gelip giden bir sancı var ve adetim gecikti kaç gün olduğunu bile tam olarak bilemiyorum sizce hamilemiyim???
kızlar siz nerdesiniz ya nerdesiniz...
Rabbime şükürler olsun ön sonucum temiz çıkmış şimdi aradılar..2 hafta sonrada kesin sonuçlar çıkacak inş onlarda güel gelir..ağlıyorum şimdiii...çok şükür Ya Rabbim çok şükür...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım hayırlısıyla sağsalim bebeşini kucağına almanı diliyorum.ben 35 yaşındayım bizim bebeğimiz olmuyor tek çaremiz tüp bebek o da benim için hayal.ben adet günlerimi bile takip etmiyorum.yanlış hatırlamıyorsam eşim emekli maaşı aldığında regli oluyordum.maaş günü 18'i.bugün 21'i ben hala regli olmadım umut işte yine umutlandım acabamı?diyebiliyorum.sabah dayanamadım test yaptım negatif çıktı ama hala içimde umut var inşallah bende hamileyimdir.
gözün aydın canım, inşaallah bundan sonra da başka sorunlar çıkmaz,sağlıkla kucağına alırsın inşaallah bebeğini
temiz gelecek canım, ultrasyondada bişey çıkmamıştı zaten, iyi bebeğin inşallah.
karnın nasıl büyyüdümü, hamiş kıyafetleri giyormusun.
2007 yılında anembriyonik gebelik yaşadım bende o zaman tıpkı hamile gibiydim adetim gecikince test yaptım hamileyim 1 ayda 5 kg aldım göğüslerim şişti herşey yolundaymış gibi sonra ...
dr'lar beklemeye gerek yok dedi ama kabul etmedim kürtaj olmayı ve bekledim taaa ki düşük yapana kadar.ve düştü((
şu an o zamanki gibi değilim aynı belirtiler yok hatta belirti yok sadece midem ekşiyor ve kasık bölgemde gezinen arasıra gelip giden bir sancı var ve adetim gecikti kaç gün olduğunu bile tam olarak bilemiyorum sizce hamilemiyim???
hadi gözün aydın :)
hoşgeldin
:))
emekli maaşına göre mi regl?? :)))
inşlh olumlu haber alırsın
kızlar yoktum bikaç gündür
işgüç aile meseleleri
ne var ne yok geçö,şe çok dalamıyorum
elfida neden iptal ettirdi üyeliğini ya??
umarım kötü bişi olmamıştır?
uf yaaa
elfiddaaam duy sesimzizzz
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde
'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever:
'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştir
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde
'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever:
'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştir
selam loveli, okul nasıl gidiyor. dersleri artık bahçede yaparsın demi. havalar ısındı iyice.
venusun branşı neydi acaba.
günaydın prenseslerrrrr :)))))
anasınıfı :))23 nisan hazırlıkları başladı bakalım.... zor oluyo ama napcan işte çocuk bayyramı...
iyi venus lafını üstüne gelir, doğru anasınıfıydı unutmuşum. Onlar çok küçük çok tatlı olurlar be ya uğraşması zor allah kolaylık versin.
zerdalll napıyon bi tanem...
loveli erenin resimlerine baktım çok tatlı..send e öyle hatta sen bana çok tanıdığım biriymişsin gibi geldi..avataradki resimde sensin dimi...
geshenkk nerdesin kuzum...benim özel mesajı soruydun sen boş bomboş hatta sildim herşeyi..ve özel mesaj alabiliyorum acaba seninkimi dolu ?? dicem ama dolu olsa görürsün heralde..neyse bakalım..napıyon sen soğansuyunu bıraktın mı şimdi... en son ne oldu d r a gittin mi bidaha..miyomd a değişiklik var mı?
elfidaya noldu yaaa ?? keşke telefonumu yazsaydım ona..
:))) evet canım uğraşması zor oluyor problemli çocuk varsa helke..geçen sene delirmiştim resmen hiperaktiviteli çocuklar yüzünden..ama bu yıl şükür iyiler bide bu sene sadece 10 tane öğrencim var...
Elfidayı bende merak ettim, avatardaki resim loveli değil. Şimdiki çocuklar hep hiperaktif.
yasaminciğim bende iyiyim, adetimi bekliyom, sanki bişey yokmuş gibi, olursam eğer arısütübalpolen karışımına başlıyacağım. Dün onunla ilgili araştırmalar yaptım, bi ara burayada kopyalarım.
hadi bakalım hayırlısı canım...rahim kendini hazır hissettiği an hamile kalınıyomuş kürtaj sonrası falan filan..artık senind e vakti zamanı bugün ayrın kalırsın inş..ama tabiki ağlıklı sıhhatlice ... bal polen müthiş bişi gerçekten bende hep onu kullandım...ayyy artık şöyle senden geshenkten tentoştan hamile haberi alsak yaaa...ne güzel olurr ama inş olacak çoookkk yakında hemde hemideeee sorunsuz hamilelik verecek Rabbim inş...ben çıkıcam birazdan okula kenidnmize iyi bakın öpt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?