30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum (( kısmet......

hayır:lı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum (( kısmet......

canım sağlık olsunnnn üzme kendini diyemiyorum beklen şey gelmeyine üzülüyor insan ama inşşş sonraki ay gelirrrrrrrr

ayy keşke gels e şöyle dese :" kızlar uzun zamandır giremedim.haberde veremedim kusura bakmayın.ama mahvetti ebni bu hamilelik :)) kusmaktan ve yatmaktan kalakamdım deseee " ayyyyy ne güzel olur dimiii yaaa...

o kuzene başlıcam a rtık ben..aile apartmanı niye buynda kalıyosa hayret bişey ya..

diğer topik derken hangisi *???? ayrılanlar mı yoksa sizin erkek inferlitesi mi??

hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum (( kısmet......

hayırlısı olsun kuzum.adet oluyorsan ahala umut var demek bi daha kiş aya inş...

Son düzenleme:
ultrasyon muayelerinde öğrendim canım.
ilk arkadaş ben oluyorum
kız sen elfd mısın yoksammm
Ta kendisi.
canım ayetleride kopyalayıp burada paylaşırsan sevinirz bilgi için teşşekürler .insaallah isteyen herkesi sevindirir rabbim
Ben bulup kopyalayım canım.
Bu ay öyle yapacağız bakalım. Artık ne yapıp nasıl çalışacağımı şaşırmış durumdayım. Aslında ovulasyonu yakalyıp zamanlıda çalışmışım ama tutmayınca tutmuyor. Sen nasılsın canım. Hayırlı haberlerini bekliyoz.
sENEM SNE HAMİLEYDİN YENİ Dİ Mİ.?
ama 1 ay önce falan hatırlıyorum buraya ilk geldiğini hamile dğeildin o zaman sanki,yeni mi hamile kaldın;?hayırlı olsun sağlıklı bi hamilelik olsun inşALLAH.
yeni hamiş ya, aslında eskidi sayılır. 2 aylık falan oldu.
Hayırlısı canım, seninkide benimki gibi geçikiyor demekki.

Kuranı kerimde okunuşu
87. Ve zen nuni iz zehebe müğadıben fe zanne el len nakdira aleyhi fe nada fiz zulümati el la ilahe illa ente sübhaneke innı küntü minez zalimın

88. Festecebna lehu ve necceynahü minel ğamm ve kezalike nüncil mü'minın

Anlamı.

87. Balık sahibi (Yunus'u da); hani o, kızmış vaziyette gitmişti ki; bundan dolayı kendisini sıkıntıya düşürmeyeceğimizi sanmıştı. (Balığın karnındaki) Karanlıklar içinde: "Senden başka ilah yoktur, sen yücesin, gerçekten ben zulmedenlerden oldum" diye çağrıda bulunmuştu.
88. Bunun üzerine duasına icabet ettik ve onu üzüntüden kurtardık. İşte biz, iman edenleri böyle kurtarırız.

ben bu duayı daha önceden duymuştum. Dua etmek önemli tabi. Kızlar meryem süreside çok önemli, ben bu ay okuyabildiğim kadar meryeme başlıyacağım.

Loveli için ayetel kürsi okuyalım. herkesinki bitti sanırım. Allah onuda bebeği erenide nazarlardan saklasın. Okuyacak olanlar sayıyı bildirsin.

Bir profesor, sosyoloji sinifindaki ogrencilerini Baltimore sehrinin
kenar mahallelerine gondermis ve o bolgede yasayan 200 erkek cocugunun
durumlarini arastirmalarini ve her bir cocugun gelecegi hakkinda bir
degerlendirme yapmalarini istemisti. Ogrenciler hemen hepsi bu
cocuklarin gelecekte hicbir sanslarinin olmadigini dile getirmislerdi.
Bundan tam yirmi bes yil sonra bir baska sosyoloji profesoru tesadufen bu
calismayi buldu ve ogrencilerinden bu projeyi surdurmelerini ve ayni
cocuklara ne oldugunu arastirmalarini istedi. Ogrenciler, o bolgeden tasinan ya da
olen 20 cocuk disindaki 180 cocuktan 176'sinin olaganustu bir basari
gosterip, avukat, doktor ya da isadami olduklarini ortaya cikardilar.
Profesor cok etkilenmisti ve bu konuyu izlemeye karar verdi. Birer yetiskin
olan o cocuklarin hepsi o bolgede yasadiklari icin, her biriyle bulusma sansi
oldu. "O kosullarda nasil bu kadar basarili oldunuz?" sorusuna
verdikleri cevap hep ayniydi: "Mahalle okulunda bir ogretmenimiz
vardi. Onun sayesinde." Profesor, bu ogretmeni cok merak etmisti. Hala hayatta
oldugunu ogrendigi yasli ogretmenin izini bulmasi zor olmadi. Kendisini
ziyaret etmek icin evine kadar gitti. Karsisinda yillarin yuzune ekledigi
kirisikliklara ragmen hala dinc duran bir yasli kadin buldu. Merakla
yasli kadina bu cocuklari kenar mahallelerden kurtarip, basarili birer
yetiskin olmalarini saglamak icin kullandigi sihirli formulun ne
oldugunu sordu.

Yasli ogretmenin gozleri parladi ve dudaklarinin kenarinda bir
gulumseme belirdi: "Cok basit" dedi, "Ben o cocuklari cok sevdim."

günaydınnnnnnnnnnnnnn

yeter günaydın canım, boncuk için açılan forma baktım. sayılı dua okumak yasakmı. Biz şimdiye kadar okuduk hep hiç uyarı almadık. link dağıtmak falan hep yasak diyorlar. herkes yapıyor bunu. Üstelik boncuğun durumu çok farklı hepimiz üzüldük. Allah hayırlar versin hepimiz hakkında.

LEYLİKO KISSSS NERELERDESİN SEN***topiğe geldin sana yazarken kayboldun..burda buldum seni......gelde konuşalım....

zerdalım bende anlamadım arkadaş bize link atığı akşam biz girdik o topiğe sabah bir baktım (işte şu kadar okurum ben )mesajların bir kısmı silinmiş
bizde özelden yazdık arkadaşa
ayrıca bizm başka topikleirmizde var hala dayılı dualrımız var okuduğumuz ve hiç uyarı falan almadık neden böyle bir şey yazılmış bilmiyorum üstelik gerçekten boncuk ve boncuk gibi olanların da ayrıcalığı olmalı diye düşünüyorummm

zaten sayfalara baktım ne okundu ne söylendi anlayamadım, ne okuyacağımıda bilemeden dua ederim diye düşündüm. Boncuk kardeşime allahtan acil şifa ve sabır diliyorum. inşallah yavruşuna bişey olmaz. Bebeğinin doğmasıyla acılarını utur, o bebekte ona hayırlı bir evlat olur.

şimdilik arkadaşlar tefriciye başlamışlardı istediğin kadar alıp okuyorsun ve HASKENE arkadaşa özelden yazdıkkk allahım kabul etsin şifa versin inşşşş

leyliko napersin canım. kaç zamandır yoktun.neler yaptın.

merhaba canım,

valla mide bulantısından duramıyorum. sanırım ilaçlardan olmalı. Bu arada arkadaşlar GNC ' den arginmax women aldım. erkekler için olanı da var. Bunu inceleyip sizlerde alın derim. Yalnız günde 6 tane içiyorum. İnşallah bu ay herşey güzel olur. hani 2 ay sonra tüp bebek demişlerdi ya geçenlerde aradılar raporum çıkmış. isterseniz 2 ay beklemeyin dediler. bilmiyorum ne yapacağımı?

Yeterciğim sen nasılsn? eşin nasıl oldu?

dedim leyliko bi selam bile vermeden gittimi ne etti dedim. Bence rapor çıktıysa hiç bekleme canım, hemen başla. Günde 6 tane çok fazla değilmi, doktormu söyledi.

dedim leyliko bi selam bile vermeden gittimi ne etti dedim. Bence rapor çıktıysa hiç bekleme canım, hemen başla. Günde 6 tane çok fazla değilmi, doktormu söyledi.

evet canım. bitkisel bir ilaç. onun dışında biosteron, aspirin ve matifon içiyorum. Ama yumurta sorunu olanların kullanması gereken bir ilaç(arginmax). erkekte de sperm arttırıcı. Erkek kapmanyada bilginiz olsun. Benim AMH düşük çıktı ya ondan doktor önerdi.

Zelal canım söylemeyeyim diyom ama dayanamıyacam senin rahim tersti demi??? eğer öyle ise pozisyon farklı biliyorsun demi?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…