hayır:lı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum(( kısmet......
Venüsssssssssss
bak başka topiclere dadanırım etme eyleme bööle bana.
vir diyom 70-80 msaccık virmiyon,bide karşıma gecip gülüyorn...vicdansız SAbuhaaa :84::84:
kaderiya mı?
kaptırdı o pc.yi venüsüm kuzene, herifide kanepede uyuyodur akşamları,kaderde tv.lerde dizilere sarmıştır bence..15 aymı yapcak ki bu kardeş askerliğini hakketen ya, 5ay yetmiyo mu?gelse artık,haileyim dese bide dimi.
iyiyim yeterim ne olsun, eşim uyansın diye bekliyom kahvaltı falan hazırlayyaım değişik olsun diyom,netten bakıcam şimdi pasta-poğaca tarifleirne falan,güzel bide tabak hazırliyim diyom süpriz olsun,ne zamandır ilgilenemiyom eşimle,10 yıllık evliler gibi olduk benm yüzümden
diğer topicte beni mrk eden pek kişi olmamış,msj yazdım sendne başka kaale alanda olmadı,
ne cabuk unutuluyomuş gidenler di mi :44::44:
hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum(( kısmet......
ultrasyon muayelerinde öğrendim canım.zerdalcım alıntı yapamamışım ama bu sana :))
bebeğin büyüklüğüyle de alakası varmış tekrar hamile kalmanın ama tabi bu dr lar söylemiyo halk arası söylenüm yani..o zaman a z kalmış önümüzdeki ay ya da öbür aya olur inş..en sağlıklısından..rahimin ters olduğunu naıl öğrendin en rahim filmi çektirmemiştin diye hatırlıyorum..bence çok bekletmeyecek hemen gelecek gibi egliyor :))
ilk arkadaş ben oluyorumkimse yok
bende giyip uyuyayım en iyisi...
yarın eşim gececi gelseniz de 2 laflasak olmamı yaa,hemde ertesi gün pazar
İlk arkadaşlık teklifimi aldım,şerefte duydum
özelden cvp yazdım yine özene bezene..zonnk oldu 100 msj didi yine :84:
Neyse hadi bash bashhh..gelen giden olmiyciik anlaşılan
Ta kendisi.kız sen elfd mısın yoksammm
Ben bulup kopyalayım canım.canım ayetleride kopyalayıp burada paylaşırsan sevinirz bilgi için teşşekürler .insaallah isteyen herkesi sevindirir rabbim
Bu ay öyle yapacağız bakalım. Artık ne yapıp nasıl çalışacağımı şaşırmış durumdayım. Aslında ovulasyonu yakalyıp zamanlıda çalışmışım ama tutmayınca tutmuyor. Sen nasılsın canım. Hayırlı haberlerini bekliyoz.zerdalcım rabbim insaallah tez zamanda sanada verir.okudum çok üzüldüm ama senin yumurtlama dönemin bizden çok farklı oyüzden bence sen ovülasyon testlerine takılma seneminde yaptıgı ve dedigi gibi 1 boş bir dolu yap adeten sonra 10.günle 28.gün arasında dene seninde dedigin gibi 35 günde bir adet oluyormuşsun ben mesela 28 günde en geç 30 günde olurum mutlaka hiç sekmez gecikmez.günümden önce olurum hep oyüzden sen bizden farklı deneyeceksin canım.insaallah bu ay kuzuna kavuşursun bakarsın yeni yılın ilk bebbişi senin olur
yeni hamiş ya, aslında eskidi sayılır. 2 aylık falan oldu.sENEM SNE HAMİLEYDİN YENİ Dİ Mİ.?
ama 1 ay önce falan hatırlıyorum buraya ilk geldiğini hamile dğeildin o zaman sanki,yeni mi hamile kaldın;?hayırlı olsun sağlıklı bi hamilelik olsun inşALLAH.
Hayırlısı canım, seninkide benimki gibi geçikiyor demekki.hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum(( kısmet......
günaydınnnnnnnnnnnnnn
yeter günaydın canım, boncuk için açılan forma baktım. sayılı dua okumak yasakmı. Biz şimdiye kadar okuduk hep hiç uyarı almadık. link dağıtmak falan hep yasak diyorlar. herkes yapıyor bunu. Üstelik boncuğun durumu çok farklı hepimiz üzüldük. Allah hayırlar versin hepimiz hakkında.
zerdalım bende anlamadım arkadaş bize link atığı akşam biz girdik o topiğe sabah bir baktım (işte şu kadar okurum ben )mesajların bir kısmı silinmiş
bizde özelden yazdık arkadaşa
ayrıca bizm başka topikleirmizde var hala dayılı dualrımız var okuduğumuz ve hiç uyarı falan almadık neden böyle bir şey yazılmış bilmiyorum üstelik gerçekten boncuk ve boncuk gibi olanların da ayrıcalığı olmalı diye düşünüyorummm
şimdilik arkadaşlar tefriciye başlamışlardı istediğin kadar alıp okuyorsun ve HASKENE arkadaşa özelden yazdıkkk allahım kabul etsin şifa versin inşşşşzaten sayfalara baktım ne okundu ne söylendi anlayamadım, ne okuyacağımıda bilemeden dua ederim diye düşündüm. Boncuk kardeşime allahtan acil şifa ve sabır diliyorum. inşallah yavruşuna bişey olmaz. Bebeğinin doğmasıyla acılarını utur, o bebekte ona hayırlı bir evlat olur.
leyliko napersin canım. kaç zamandır yoktun.neler yaptın.
merhaba canım,
valla mide bulantısından duramıyorum. sanırım ilaçlardan olmalı. Bu arada arkadaşlar GNC ' den arginmax women aldım. erkekler için olanı da var. Bunu inceleyip sizlerde alın derim. Yalnız günde 6 tane içiyorum. İnşallah bu ay herşey güzel olur. hani 2 ay sonra tüp bebek demişlerdi ya geçenlerde aradılar raporum çıkmış. isterseniz 2 ay beklemeyin dediler. bilmiyorum ne yapacağımı?
Yeterciğim sen nasılsn? eşin nasıl oldu?
şimdilik arkadaşlar tefriciye başlamışlardı istediğin kadar alıp okuyorsun ve HASKENE arkadaşa özelden yazdıkkk allahım kabul etsin şifa versin inşşşş
dedim leyliko bi selam bile vermeden gittimi ne etti dedim. Bence rapor çıktıysa hiç bekleme canım, hemen başla. Günde 6 tane çok fazla değilmi, doktormu söyledi.
şimdi regliyim canım inşallah bittiğinde okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?