bende okurum 1 tane yasinişerif,arapçam pek iyi değil ama türkçesinden makbul olursa daha fazla alabilirim..Zerdalımda hafta içi listeyi tutar bebğim olur mu? cok güzel düşündün.RABBİM kimin duasını kabul eder bilinmez çünkü,onun bu foruma üye olması,yeterin o mesajları bize getirmesi hiç biri tesadüf değil,üzerimize düşeni yapıp bol bol dua edelim arkadşmıza.okuyunca içim sızladı cız etti derinlerde bir yerde kendi hayatım gözümün önünden geçti.her şeyde aceleci olşumuz hayatımız avuçlarımızın içinden akıp gidiyor ve biz herzaman herşeyden şikayetçiyiz.Allahın en büyük lutfu olan nefes almayı saglıgımızı bile unutturan bu körlük gözümüzün önündeki perde illa böyle bişeylemi kalkacak ya rabbim.sen şifasını ver.canım boncuk senin şuan içinde bulundugun sınav çok zorlu şuan bile bogazım dügüm dügüm okadar üzüldümki canım.
yeter hemen boncuk ve bebegi için 41 yasine başlayalım canım ben 1 tane en kısa sürede boncuk ve bebegi için okuyacam rabbim saglık sıhat nasip etsin insaallah.
dostum ben mrk ediyorum da seni bu kadarcık mı yazdın girdinde topiğe
ben yine yalnızları oynuyorum budra,neden kimse yok?
Geshenk nerde kaç gündür?haneri olan var mı?
uff ya özel msjda yazamıyorum,ben 100 msj nasıl yapıcam ya :84::84:
amaninn amaninnn etmezmezmiyim ben hiç seni merak?kuzummmm naptın s en bakem en son adet ikincisi stresten demiş dr onu duyduydum.ama bence hamilelik öçncesi rahimin sapıtması derler buna halk arasında :)) bence geliyurrrrr geliyurrr junior tentoş çooook yakındainşalllaaaahhhhh Allah ım....hep dua ediyorum kendime , size..her zaman hepiniz gönlümdesiniz
hihiazıcık daha çalış bakem sen
bak ne dicem bi mesajı kopyala dur aynını bana gönder aklına geldikçe.belki 100 bulursun
canımmm gözünnaydınnn.darısıda bize olsun insaallah.sabrettin inat ettin gitmedin bak daha i.olduikisini birlikte gördün rabbim bizlerede nasip etsin insaallah.bende beklemedeyim 13ü işte vallaha bu ay çok yoruldum ama ümidim var her işi yaptım hiç sakınmadım kendimi bakalım.Allah a diyorum varsa sen koru rabbim ben sakınamıyorum kendimi sana emanet diyorum
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
denizANASI,
senemde cvp yazmadan gitti,halbuki bayagı uzun sürede burdaydı
peyki..bende kaçar madem gelen giden yok,az tv izleyip uyumaca
Yalnızım dostlaırm yalnızım yalnızzz
dalga gecme yaaa,elbet benimde 100 msjım olacak bigün,.hem gülceeene veriversene bi 80 msjcık bana,cok var senin,verirsen sana da özel msj yazcamvalla billa
şaka bi yanada gelsenizde muhabbet etsek ya
tentoş naber tatlım..bu aralar topikte kimselerle denk gelemiyoruz.. kaderiyadan da haber yok..o kız niye onlarda kalıyosa yaa hayret bişey...onların meşgul olması gereken işleri var biraz rahat bıraksalarr :97:
iyidir ya. annemlere gittim geldim de bugün accuk yoruldum
sen nassen esas.
valla artık biz o iş için sınır tanıomıozher koşulda itinayla . :)))
bende tanımadım hiç bir zamanaferrim devam böyle ben iyiyim kuzum.kayınvalideye gittik akşam üzeri ordan geldik.napimm işte öyle vakit geçiriyorum.test sonucu bekliyorum hala..
iyi çıkçak inşl o sonuç :)
he uyuyodum o vakitte tentom,sen neden az ugruyon artık cok yoruyo mu cocuklar seni.anam benimmm :)
bi telaştır gidio bu günlerde
geshenk iyidi son konuştugumuzda. ama yık bi iki gündür. bişi olmamıştır umarım
heheh
sorma ya. iki kere kırmızı kart yidim.
çıkış kapısınıa accuk yaklaşmış gibi hissttem ya kendimi, tekme tokat arkalara yollanmış gibin hissediom :))
keşke venüsüm, loveli de aynı şeyi didi
bizim sapıtık veletlerin gelmesi için bünyeini de sapıtması lazım
rezonansı anca ööle yakalıycez herhal
inşlh duların kabul olur..
oy kıyamam sanaaa :)
karpuz kabuu düşmedi daha, ondandır bu yannızınıın
şaka bi yana ben geldim ama sen galiba tosur tosur uyuyon :)
sen nassen esas.
günaydın herkeslere :)
Venüssssssssssshehe he ha gayret 29 olmuşşş
kaderiya mı?tentoş naber tatlım..bu aralar topikte kimselerle denk gelemiyoruz.. kaderiyadan da haber yok..o kız niye onlarda kalıyosa yaa hayret bişey...onların meşgul olması gereken işleri var biraz rahat bıraksalarr :97:
iyi pazarlar yeterim :)günaydın iyi pazarlarrrrrrrrrrr
sen nassen esas.
iyiymiş ya biri anasına biri kayınvalidesine gitsin,ben aşkamları evde tek başıma oturayımm :84:bende tanımadım hiç bir zamanaferrim devam böyle ben iyiyim kuzum.kayınvalideye gittik akşam üzeri ordan geldik.napimm işte öyle vakit geçiriyorum.test sonucu bekliyorum hala..
keyifler nasıl canımmm
iyiyim yeterim ne olsun, eşim uyansın diye bekliyom kahvaltı falan hazırlayyaım değişik olsun diyom,netten bakıcam şimdi pasta-poğaca tarifleirne falan,güzel bide tabak hazırliyim diyom süpriz olsun,ne zamandır ilgilenemiyom eşimle,10 yıllık evliler gibi olduk benm yüzümden
diğer topicte beni mrk eden pek kişi olmamış,msj yazdım sendne başka kaale alanda olmadı,
ne cabuk unutuluyomuş gidenler di mi :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?