30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende okurum 1 tane yasinişerif,arapçam pek iyi değil ama türkçesinden makbul olursa daha fazla alabilirim..Zerdalımda hafta içi listeyi tutar bebğim olur mu? cok güzel düşündün.RABBİM kimin duasını kabul eder bilinmez çünkü,onun bu foruma üye olması,yeterin o mesajları bize getirmesi hiç biri tesadüf değil,üzerimize düşeni yapıp bol bol dua edelim arkadşmıza.

sENEM SNE HAMİLEYDİN YENİ Dİ Mİ.?
ama 1 ay önce falan hatırlıyorum buraya ilk geldiğini hamile dğeildin o zaman sanki,yeni mi hamile kaldın;?hayırlı olsun sağlıklı bi hamilelik olsun inşALLAH.

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)

denizANASI,

senemde cvp yazmadan gitti,halbuki bayagı uzun sürede burdaydı

peyki..bende kaçar madem gelen giden yok,az tv izleyip uyumaca
Yalnızım dostlaırm yalnızım yalnızzz

anam benimmm :)
bi telaştır gidio bu günlerde
geshenk iyidi son konuştugumuzda. ama yık bi iki gündür. bişi olmamıştır umarım

heheh
sorma ya. iki kere kırmızı kart yidim.
çıkış kapısınıa accuk yaklaşmış gibi hissttem ya kendimi, tekme tokat arkalara yollanmış gibin hissediom :))

keşke venüsüm, loveli de aynı şeyi didi
bizim sapıtık veletlerin gelmesi için bünyeini de sapıtması lazım
rezonansı anca ööle yakalıycez herhal

inşlh duların kabul olur..

oy kıyamam sanaaa :)
karpuz kabuu düşmedi daha, ondandır bu yannızınıın

şaka bi yana ben geldim ama sen galiba tosur tosur uyuyon :)

tentoş naber tatlım.. bu aralar topikte kimselerle denk gelemiyoruz.. kaderiyadan da haber yok..o kız niye onlarda kalıyosa yaa hayret bişey...onların meşgul olması gereken işleri var biraz rahat bıraksalarr :97:

iyidir ya. annemlere gittim geldim de bugün accuk yoruldum

sen nassen esas.

valla artık biz o iş için sınır tanıomıoz her koşulda itinayla . :)))

sen nassen esas.

bende tanımadım hiç bir zaman aferrim devam böyle ben iyiyim kuzum.kayınvalideye gittik akşam üzeri ordan geldik.napimm işte öyle vakit geçiriyorum.test sonucu bekliyorum hala..

he uyuyodum o vakitte tentom,sen neden az ugruyon artık cok yoruyo mu cocuklar seni.
1 nisanda sen geldin aklıma raptiye falan koymasalar sandalyesine didim,
yaptımı veletler şaka bişeyler??

sen nassen esas.

bizde öyleydik yauu sonra yok cok terledim,sacım erken yağlandı anne bi baksana ya,yağlanmış yağlanmış dur ben bi banyo yapimm. :)) 55 takla atıyodum 7aynen devam akideşim azimle..... duvarı delecek inşALLAH.... boşluk doldurmaca alsana hangi duvar delecek spermozoidler bilion sen

hehe he ha gayret 29 olmuşşş
Venüsssssssssss
bak başka topiclere dadanırım etme eyleme bööle bana.
vir diyom 70-80 msaccık virmiyon,bide karşıma gecip gülüyorn...vicdansız SAbuhaaa :84::84:

kaderiya mı?
kaptırdı o pc.yi venüsüm kuzene, herifide kanepede uyuyodur akşamları,kaderde tv.lerde dizilere sarmıştır bence..15 aymı yapcak ki bu kardeş askerliğini hakketen ya, 5ay yetmiyo mu?gelse artık,haileyim dese bide dimi.

sen nassen esas.

bende tanımadım hiç bir zaman aferrim devam böyle ben iyiyim kuzum.kayınvalideye gittik akşam üzeri ordan geldik.napimm işte öyle vakit geçiriyorum.test sonucu bekliyorum hala..
iyiymiş ya biri anasına biri kayınvalidesine gitsin,ben aşkamları evde tek başıma oturayımm :84:
adalet mi buuuuu :84:

kendin ettim ettim kendm buldum,gül gibi saraldım soldum eyvah eyvaahhhhh

keyifler nasıl canımmm

iyiyim yeterim ne olsun, eşim uyansın diye bekliyom kahvaltı falan hazırlayyaım değişik olsun diyom,netten bakıcam şimdi pasta-poğaca tarifleirne falan,güzel bide tabak hazırliyim diyom süpriz olsun,ne zamandır ilgilenemiyom eşimle,10 yıllık evliler gibi olduk benm yüzümden

diğer topicte beni mrk eden pek kişi olmamış,msj yazdım sendne başka kaale alanda olmadı,
ne cabuk unutuluyomuş gidenler di mi :44::44:

bizim orası bu aralar sesiz biraz
canım ilgilen tabiki eşlerimiz bizim her şeyimizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…