he uyuyodum o vakitte tentom,sen neden az ugruyon artık cok yoruyo mu cocuklar seni.
1 nisanda sen geldin aklıma raptiye falan koymasalar sandalyesine didim,
yaptımı veletler şaka bişeyler??
bizde öyleydik yauu sonra yok cok terledim,sacım erken yağlandı anne bi baksana ya,yağlanmış yağlanmış dur ben bi banyo yapimm. :)) 55 takla atıyodum 7aynen devam akideşim azimle..... duvarı delecek inşALLAH.... boşluk doldurmaca alsana hangi duvar delecek spermozoidler bilion sen
yaw gitmeeeeee..yakaldımdı seni,ışıgın yaniy bak yeşil yeşilll
iyiyim yeterim ne olsun, eşim uyansın diye bekliyom kahvaltı falan hazırlayyaım değişik olsun diyom,netten bakıcam şimdi pasta-poğaca tarifleirne falan,güzel bide tabak hazırliyim diyom süpriz olsun,ne zamandır ilgilenemiyom eşimle,10 yıllık evliler gibi olduk benm yüzümden
diğer topicte beni mrk eden pek kişi olmamış,msj yazdım sendne başka kaale alanda olmadı,
ne cabuk unutuluyomuş gidenler di mi :44::44:
hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum(( kısmet......
geçmiş olsun leyliko, bence erteleme. hemen başla derimmerhaba canım,
valla mide bulantısından duramıyorum. sanırım ilaçlardan olmalı. Bu arada arkadaşlar GNC ' den arginmax women aldım. erkekler için olanı da var. Bunu inceleyip sizlerde alın derim. Yalnız günde 6 tane içiyorum. İnşallah bu ay herşey güzel olur. hani 2 ay sonra tüp bebek demişlerdi ya geçenlerde aradılar raporum çıkmış. isterseniz 2 ay beklemeyin dediler. bilmiyorum ne yapacağımı?
Yeterciğim sen nasılsn? eşin nasıl oldu?
merhaba canım,
valla mide bulantısından duramıyorum. sanırım ilaçlardan olmalı. Bu arada arkadaşlar GNC ' den arginmax women aldım. erkekler için olanı da var. Bunu inceleyip sizlerde alın derim. Yalnız günde 6 tane içiyorum. İnşallah bu ay herşey güzel olur. hani 2 ay sonra tüp bebek demişlerdi ya geçenlerde aradılar raporum çıkmış. isterseniz 2 ay beklemeyin dediler. bilmiyorum ne yapacağımı?
heheh çok yaratıcı bi şaja yapmışlar sırlaraın altına saklanmışlar
2. ders başında okula ilçe milii egt müd geldi. bütün örtmenner , örtmenner odasında toplandık adamın muhabbetini dinledik. e haliyle derse de 20 dk kadar geç çıktık
sınıfa girdim tüm veletler çantaları sırtlarında kapıyda toplanmışlar
süpriissss 1 nisaaan die bagriıolar
ehi ehi aman da aman kikir kikir
sonra bi tanesi çıktı
örtmenim bis aslında sıralaraın alına saklanmıştık ama bekle bekle siz gelmeyince bogulduk,
çıktık didi
hhahah
çok güldüm ya
şapşallar
masum şapşallar
görmedim kii:26::26:
hangi topik yau
geçmiş olsun nergis. inşlh en kısa zamanda kavuşursun bebişine
dediğin gibi nasip, allah nasip etçek
geçmiş olsun leyliko, bence erteleme. hemen başla derim
o gncdeki hani doktor mu tavsiye etti
bittimi tefriciye yeterim.ben özel msj yazamıyom 100 de 100 diyoşimdilik arkadaşlar tefriciye başlamışlardı istediğin kadar alıp okuyorsun ve HASKENE arkadaşa özelden yazdıkkk allahım kabul etsin şifa versin inşşşş
hosgeldin Leyli..merhaba canım,
İYİYİM CANIM BENİM SEN NASILSIN...neber elfidoşşşummm nasıl gidiyor
bittimi tefriciye yeterim.ben özel msj yazamıyom 100 de 100 diyo
bitmediyse bende bi 50 okuyayım,sen haberleşip bana haber verirmisin canımcım.
İYİYİM CANIM BENİM SEN NASILSIN...
kilo alıyom şiddetle, 4-5 kilo aldım normal dğeil biliom ama etcek bişi yok,ekmeği az yiyom hepsi o..zaten demir eksik B12 eksik..2li test çinko,bakır,magnezyum baıcaklar onlarda eksik cıkarsa telaşlanıyom ben de..pek benm harcım değil telaş melaş işleri..ama sana benzemye başladım kuzuuuu
evet canım sonunda enk geldik..pek takılmıyosun bu aralar sanırım.sizin inbt. neden kesildi bi de sen niye ortadan kayboldun ansızın? yazdım demişsin ama yok ben bulamadım hadi açıkla bana olanları merak edişyorum
deniz nasıl kaçıncu haftadasınız şimdi 2 li yapıldı mı*
annaştıkk... tank yu yeterimtabiki sorarım canım sanada yazarım
tek tek anlatıcam hepiniseee...
ama az sonra..reklamladan kellii..az daha bekle...
100 sms dolsun diy :84::84::84::84:
yahu yazsana bana msn falan özelden..sen özgür kızsın yazarsın özle msj benin kibin köle deelsen, benim dahaa cook çalışmam gerek burjuva olup özel msaj hakları kazanabilşmek için.emekçiyiz kızım biz mavi yakalılarız..sizin gibimiyiz
ama şu aralar nedne giremediğimi yazmışıtm sana unuttun mu beyninin %8 ini kullanamnayan vatandaş..he??
ya sus hele ya..biliom cok O KADR kilo,bak daha can sıkıyo..abovvvvvvvvvşimdiden 4-5 kilo alınırmı kıss ben toplamda 3,5 kilo aldım.dr gayet iyi dedi.bu ilk aylarda alınanlar anneye kalıyormuş bilgin olsun.sonaylarda alınanlar bebişe ona göre :)) demir eksikliği herkeste var canım.bende de var ilaç kullanıyorum.2 lin ne zaman senin ? merak e tme bana istesend e benzeyemezsin ben deli tavuk gibi bişi oldum
hayır yazmadın kiihem benim beynimin % 92 si yeter bunları hatırlamaya
yok kısss..şaka ettim ben,takıldım öölesine..msn mail falan yaz ama sen bana istersen,tentomda yazsın msnsana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesajciddi soruyorum
annaştıkk... tank yu yeterim
nee ööle bi şansın olsa 1-2 msj mı atcan.sana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesajciddi soruyorum
ya sus hele ya..biliom cok O KADR kilo,bak daha can sıkıyo..
2li cuma gititm ultrasona haftaya cuma cıkcakmış kanlarınn ikiside,daha doğrusu biyokimyaya verilen salıya,digeri cumaya cıkcakmış bende cumaya gitcem alıp dr.a göstermeye...eele işte ..hayırlısı bişey cıkmaz inşALLAH...:26:
zaten normalde beynimiz cok az kısmını kullanıyomuş -8 daha bak artık sen şenliğe..ben cokkomiğim herseyi unutuyorum artık..neleri unuttugumu yazacaktım güln diye ama bak onlarıda unuttum valla
yok kısss..şaka ettim ben,takıldım öölesine..msn mail falan yaz ama sen bana istersen,tentomda yazsın msngeso ve zerdalda yazsın,naneli ve kaderde yazsın..kader gelsin artık ya,melonyde geldi kaçtı hemen güya almştı net eve dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?