30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Zelal canım söylemeyeyim diyom ama dayanamıyacam senin rahim tersti demi??? eğer öyle ise pozisyon farklı biliyorsun demi?:26:[/QUOTE]

bendede rahim hafif ters banada bilgi verirmisin bu konuda???

heheh çok yaratıcı bi şaja yapmışlar sırlaraın altına saklanmışlar

2. ders başında okula ilçe milii egt müd geldi. bütün örtmenner , örtmenner odasında toplandık adamın muhabbetini dinledik. e haliyle derse de 20 dk kadar geç çıktık

sınıfa girdim tüm veletler çantaları sırtlarında kapıyda toplanmışlar

süpriissss 1 nisaaan die bagriıolar
ehi ehi aman da aman kikir kikir

sonra bi tanesi çıktı
örtmenim bis aslında sıralaraın alına saklanmıştık ama bekle bekle siz gelmeyince bogulduk,
çıktık didi

hhahah
çok güldüm ya
şapşallar
masum şapşallar

yaw gitmeeeeee..yakaldımdı seni,ışıgın yaniy bak yeşil yeşilll

görmedim kii:26::26:

hangi topik yau
hayırlı pazarlar arkadaşlar hamilemiyim, değilmiyim derken bu sabah regl oldum (( kısmet......

geçmiş olsun nergis. inşlh en kısa zamanda kavuşursun bebişine
dediğin gibi nasip, allah nasip etçek
geçmiş olsun leyliko, bence erteleme. hemen başla derim
o gncdeki hani doktor mu tavsiye etti

sağol canım eşim daha iyi çok şükür

sıraların altına tenefüste saklanmıştır onlarda e sende 20 dakka gecikince etti yarım saat,,ağrımışıtr minicik bacacıkları...sende ne şaşırırdın dimi sınıfa girip kimseyi göremeyince masumluğa-saflığa bakya esas dünya onların beyninde saklı işte..masum,sade,ilk akla geldiği gibi hesapsız..keşke öyle kalabilse dünya :97::97:

diğer topic=erkek infertiletisi tentom...
1-2 kişi sormuş sadece beni (
üzüldüm yau, arkadaşlıklar her yerde aynı bence,mrk etmezmi insna hiç,hadi etmedin,girdim beni mrk etmeyin dedim yeni nickimle hiç kimse sallamamış beni..denizanası cagrıısım bilenem yapmamış,üzüldüm işte öyle kısacık bi serzenişti benimkisi buraya girdğim kadrda sık girmiyorum gerci oraya gerci eskisi kadar onalrda haklı ama her girdiğimde konuşuyorudm herkesle Tentom..ayhh duygusallığım tuttu yine (

şimdilik arkadaşlar tefriciye başlamışlardı istediğin kadar alıp okuyorsun ve HASKENE arkadaşa özelden yazdıkkk allahım kabul etsin şifa versin inşşşş
bittimi tefriciye yeterim.ben özel msj yazamıyom 100 de 100 diyo
bitmediyse bende bi 50 okuyayım,sen haberleşip bana haber verirmisin canımcım.

hosgeldin Leyli..
ben başla tedaviye derim,yaza kalmasın şu iş..değilse bak ta eulüle ekime kalacak..ben ne cok bekledimdi bilion dimi

VENÜSSSS NAPAN BACIM YA... DENKGELDİK SNEİNLE HELE

neber elfidoşşşummm nasıl gidiyor
İYİYİM CANIM BENİM SEN NASILSIN...
kilo alıyom şiddetle, 4-5 kilo aldım normal dğeil biliom ama etcek bişi yok,ekmeği az yiyom hepsi o..zaten demir eksik B12 eksik..2li test çinko,bakır,magnezyum baıcaklar onlarda eksik cıkarsa telaşlanıyom ben de..pek benm harcım değil telaş melaş işleri..ama sana benzemye başladım kuzuuuu

evet canım sonunda enk geldik..pek takılmıyosun bu aralar sanırım.sizin inbt. neden kesildi bi de sen niye ortadan kayboldun ansızın? yazdım demişsin ama yok ben bulamadım hadi açıkla bana olanları merak edişyorum

deniz nasıl kaçıncu haftadasınız şimdi 2 li yapıldı mı*

abovvvvvvvvv şimdiden 4-5 kilo alınırmı kıss ben toplamda 3,5 kilo aldım.dr gayet iyi dedi.bu ilk aylarda alınanlar anneye kalıyormuş bilgin olsun.sonaylarda alınanlar bebişe ona göre :)) demir eksikliği herkeste var canım.bende de var ilaç kullanıyorum.2 lin ne zaman senin ? merak e tme bana istesend e benzeyemezsin ben deli tavuk gibi bişi oldum

tek tek anlatıcam hepiniseee...
ama az sonra..reklamladan kellii..az daha bekle...
100 sms dolsun diy :84::84::84::84:
yahu yazsana bana msn falan özelden..sen özgür kızsın yazarsın özle msj benin kibin köle deelsen, benim dahaa cook çalışmam gerek burjuva olup özel msaj hakları kazanabilşmek için.emekçiyiz kızım biz mavi yakalılarız..sizin gibimiyiz

ama şu aralar nedne giremediğimi yazmışıtm sana unuttun mu beyninin %8 ini kullanamnayan vatandaş..he??

hayır yazmadın kii hem benim beynimin % 92 si yeter bunları hatırlamaya

sana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesaj ciddi soruyorum

ya sus hele ya..biliom cok O KADR kilo,bak daha can sıkıyo..
2li cuma gititm ultrasona haftaya cuma cıkcakmış kanlarınn ikiside,daha doğrusu biyokimyaya verilen salıya,digeri cumaya cıkcakmış bende cumaya gitcem alıp dr.a göstermeye...eele işte ..hayırlısı bişey cıkmaz inşALLAH...:26:

hayır yazmadın kii hem benim beynimin % 92 si yeter bunları hatırlamaya

zaten normalde beynimiz cok az kısmını kullanıyomuş -8 daha bak artık sen şenliğe..ben cokkomiğim herseyi unutuyorum artık..neleri unuttugumu yazacaktım güln diye ama bak onlarıda unuttum valla
sana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesaj ciddi soruyorum
yok kısss..şaka ettim ben,takıldım öölesine..msn mail falan yaz ama sen bana istersen,tentomda yazsın msn geso ve zerdalda yazsın,naneli ve kaderde yazsın..kader gelsin artık ya,melonyde geldi kaçtı hemen güya almştı net eve dimi...

nee ööle bi şansın olsa 1-2 msj mı atcan.
benim arkadşaımın bööle bişeye ihtiyacı olcek var ya.gece uyumama yine girerim her 10 dakkaya bi msj atarım..sabah bi bakar akideş anaaa özel msj hakkı acılmış..degerid bence benm mutlulguum için ama sne sadece 1-2 msj hele... küs küsss, bozzz

korkama canımm bişley çıkma z zaten çıkarsa 3 lüde çıkyor..peki ens e kalınlığı kaçmış?

b 12 eksik diyosun ya ondan u nutuyosundur hemen :)) evet yaa bend e özledim kızları..
ben sana yazayım msnyi canım.ama pek kulanmam :)) unutuyorum ben onu.geneld e face açık oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…