30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

heheeheee öyle kızımmmm bu işlerrr gitmesaydin banane bana mı sordun niiiiiiick değiştirirken

topiğin çaylak kuşu oldun sen

ensesi 0.97 mm miniğim boyu da 72 mm di venüsüm 13+1 di cuma gün,normal dedi dr.kanı bekliyoz işte....

ben ne msn ne face kullanıyom düzenli... doğru düzgün kimsem de yok zaten ikisnde de,olanlarında işyerinde internet imkanı yok bende aynen senin gibi nadir acıyom...olsun ver sen yine de,nolmaz nolmaz...face de bi oyun var siddetle tasviye ederem.. quiz matic.... elim boşa düşsün hemen ona giriyom işte,burayada girmiyom arıtk gündüzleir sardım o oyuna fenaa... :))

heheeheee öyle kızımmmm bu işlerrr gitmesaydin banane bana mı sordun niiiiiiick değiştirirken

topiğin çaylak kuşu oldun sen

reerkarnasyon yaşadım tıızm ben..bakma 2011 maart doğumlu olduuma aslında ohoooo
sen gelirken o yolladan ben gdiyodum,yada bak unututm yine sen giderken ben geliyodum..hangiis doğruysa işte :))

ben çaylak-ben çırak -ben papatyaaa oooyhhh :)))

Canım benim ya istemeye istemeye ayağımı sürüye sürüye gidiyom ben, tosbiğin filmi gelmiş, bi doyurayım..

film de film ya,yedi bitirdi başımın etini,"da vinci şifresi" izliycekmiş..ben ilk ceyrekte uyurum garanti..

cok öpüyorum seni Venüsüm....

ZERDALLLL... seni de öpüyom sabah kuşum

canıum ens e kalınlığı çok güzel. maşallah..2,5 mm in altında olması gerekiyormuş.sakın 3 lü yaptırma artık kafan karışır ben gibi Allah korusun.bak ben hala kesin sonuç bekliyorum bugün 18 gün oldu inş güzel haberler gelecek...

inşş güzel haberler alırsın canımm

canım sen oyunun linkini ve bir sürü şey çıktı oyun dışında herşey var

selam kızlar çok yoğunum. herkes nasıllar. elfida sağol tatlışım, bende seni öpüyorum. Akşam kuşu. Deniz nasıl büyüyormu, miden falan nasıl, doktor buldun mu?

sana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesaj ciddi soruyorum

Burdan konuşun kızlar, bide özeldemi yazışıyorsunuz. Sizi gidiler sizi

venus sonucunu hayırlısı ile bekliyoz.

bendede rahim hafif ters banada bilgi verirmisin bu konuda???

Rahim tersliğinin bi sakıncası yok hamile kalınabiliyor, ama biraz geç kalınıyor, bununla bi alakası varmı orasını bilmiyorum. Diz dirsek pozisyonunda çalışma olması lazım. Bide çalışmadan sonra yüzüstü yatıyorsun. Ben yüzüstüde yattım ama tutmayınca tumuyor. Daha önceden 1 kez hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi hayırlısı ile ikincinin tutmasını bekliyoz.

cevap için çok tşklerrr

ben 35 yaşındayım 10yıl evliyim sebepsiz infertilite 4 yıldan beri bebiş istiyoruz olmuyor bu ay klomen kullandım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım belirtide yok sadece göğslerim çok acıyor

ben 35 yaşındayım 10yıl evliyim sebepsiz infertilite 4 yıldan beri bebiş istiyoruz olmuyor bu ay klomen kullandım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım belirtide yok sadece göğslerim çok acıyor

Sizede baya olmuş canım, nasip ama ilk defa bu aymı tedaviye başladınız. Yumurtaların az mı gelişiyor. Hayırlısı olsun, klomenlede hamile kalanlar oluyor tabi, ben 1 ay kullandım olmadı. Şimdi arısütübal polen karışımı yiyorum, o da yumurtlara iyi geliyor. Ama çok fazla geçirmeden aşılama yada tüp bebek tedavisine başlayın canım.

canım klomene bağlı olabilir ama belikide bebişin sana süpriz yapmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…