inşALLAH yeterim cıkmaz bişey,sağolasın.ben arkadaşa mesaj yazdım cevap gelince sana yazarım
bu arada testlerine hiç bir sorun çıkmayacak inşşşşşşşşşşşşşşşşş
nee ööle bi şansın olsa 1-2 msj mı atcan.
benim arkadşaımın bööle bişeye ihtiyacı olcek var ya.gece uyumama yine girerim her 10 dakkaya bi msj atarım..sabah bi bakar akideş anaaa özel msj hakkı acılmış..degerid bence benm mutlulguum içinama sne sadece 1-2 msj hele... küs küsss, bozzz
korkama canımm bişley çıkma z zaten çıkarsa 3 lüde çıkyor..peki ens e kalınlığı kaçmış?
b 12 eksik diyosun ya ondan u nutuyosundur hemen :)) evet yaa bend e özledim kızları..
ben sana yazayım msnyi canım.ama pek kulanmam :)) unutuyorum ben onu.geneld e face açık oluyor..
heheeheee öyle kızımmmm bu işlerrrgitmesaydin banane bana mı sordun niiiiiiick değiştirirken
topiğin çaylak kuşu oldun sen
inşALLAH yeterim cıkmaz bişey,sağolasın.
benim nerdeyse ezbrimde tefriciye,50 yi bititiri dahada alırım inşALLAH...
canıum ens e kalınlığı çok güzel. maşallah..2,5 mm in altında olması gerekiyormuş.sakın 3 lü yaptırma artık kafan karışır ben gibi Allah korusun.bak ben hala kesin sonuç bekliyorum bugün 18 gün olduinş güzel haberler gelecek...
ensesi 0.97 mm miniğim boyu da 72 mm di venüsüm 13+1 di cuma gün,normal dedi dr.kanı bekliyoz işte....
ben ne msn ne face kullanıyom düzenli... doğru düzgün kimsem de yok zaten ikisnde de,olanlarında işyerinde internet imkanı yok bende aynen senin gibi nadir acıyom...olsun ver sen yine de,nolmaz nolmaz...face de bi oyun var siddetle tasviye ederem.. quiz matic.... elim boşa düşsün hemen ona giriyom işte,burayada girmiyom arıtk gündüzleir sardım o oyuna fenaa... :))
canım sen oyunun linkini ve bir sürü şey çıktı oyun dışında herşey var
sana ben özel mesaj atarasam senin mesaj sayına faydası mım oluyor?? anlamadım.faydası olacaksa sana atayım 1 ,2 mesajciddi soruyorum
bendede rahim hafif ters banada bilgi verirmisin bu konuda???
Rahim tersliğinin bi sakıncası yok hamile kalınabiliyor, ama biraz geç kalınıyor, bununla bi alakası varmı orasını bilmiyorum. Diz dirsek pozisyonunda çalışma olması lazım. Bide çalışmadan sonra yüzüstü yatıyorsun. Ben yüzüstüde yattım ama tutmayınca tumuyor. Daha önceden 1 kez hamile kaldım ama düşük oldu. Şimdi hayırlısı ile ikincinin tutmasını bekliyoz.
canım nerelerdesin sen, ne durumdasın, nasılsın anlat bakalım.herkese merhaba kızlar :)))
cevap için çok tşklerrr
ben 35 yaşındayım 10yıl evliyim sebepsiz infertilite 4 yıldan beri bebiş istiyoruz olmuyor bu ay klomen kullandım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım belirtide yok sadece göğslerim çok acıyor
ben 35 yaşındayım 10yıl evliyim sebepsiz infertilite 4 yıldan beri bebiş istiyoruz olmuyor bu ay klomen kullandım bugün adet olmam gerekiyordu olmadım belirtide yok sadece göğslerim çok acıyor
canım nerelerdesin sen, ne durumdasın, nasılsın anlat bakalım.
merhaba zerdalcim
kusura bakma canım yaa iş yoğunluğundan yazamadım hiç, ara ara yazdıklarınıza bakmaya çalışıyorum :)) sanırım adet olacağım( 8 ile 10 nisanda olacam gibi, hafif belirti var gibi adet ile ilgili, gene tutmayacak sanki bekliyorum bakalım sonucu, durumu bildirecem kesin, teşekkür ederim merak ettiğin için arkadaşım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?