Burdan konuşun kızlar, bide özeldemi yazışıyorsunuz. Sizi gidiler sizi
venus sonucunu hayırlısı ile bekliyoz.
canım klomene bağlı olabilir ama belikide bebişin sana süpriz yapmıştır
Sizede baya olmuş canım, nasip ama ilk defa bu aymı tedaviye başladınız. Yumurtaların az mı gelişiyor. Hayırlısı olsun, klomenlede hamile kalanlar oluyor tabi, ben 1 ay kullandım olmadı. Şimdi arısütübal polen karışımı yiyorum, o da yumurtlara iyi geliyor. Ama çok fazla geçirmeden aşılama yada tüp bebek tedavisine başlayın canım.
selam kızlar. deniz anası, şiferli mesaclar gönderion bah :) almasınlar içeri seni :)))
test sonuçların ii çıkçak ii :) ama kio durumun tehlika çanlar çalıo haberin ola :)
zerdlaım nassen guzum
geshenk nerelerde ya kaç gündür??
sema doktor ne dio? neymiş mesele?
:)
yeterim okudum msjını, 100 alırım ben canım tefriciye,özelden yazamıyom..
ama birasdan bütün forumun oyunlarına gereksiz sayfalrına girip cıkıcam..7eşim evde yokken tamamlayayım şu 100msjı :))
dimi ama yetercim, gidiyom sacma sapan son kelimeden isim türetmece, ingilizce harf bulmaca..vs oynuyorsun işte bi yarım saatt..ayrı zevkliymiş oyunlar bölümüde ha,takılırım arada,sardı baya beni,ya ne saçma bir şey 100 mesaj olunca ne oluyorkiiii
ben senin adına yazacağım arkadaşa 100 tane aldığını
75 doğumlu musun Sema?3ay yumurta takibi yapıldı bir sorun yoktu ama gebelik oluşmadı geçen ay klomene başladım hem ben hem eşim bitki kürler yapıyoruz geçen ay başlamıştık hakımızda hayırlısı ....
dimi ama yetercim, gidiyom sacma sapan son kelimeden isim türetmece, ingilizce harf bulmaca..vs oynuyorsun işte bi yarım saatt..ayrı zevkliymiş oyunlar bölümüde ha,takılırım arada,sardı baya beni,
75 doğumlu musun Sema?
uğraslarınız sonuç verir umarım, daha yeni başladınız kürlere,tedaviye falan?
yeni başlamışsınız daha calışmlara yani.3 ay içinde gelir inşALLAH minik meleğinizewet 75 doğumluyum yeni başladık sayılır 3 ay yumurta takibi yapıldı 1 ay klomen kulandım ve kür eşim keçiboynuz pekmezi bende polen tarçin bal karışımı
Geshenk hoşgeldin.nerelerdesin?
nasılsın?
inşallah rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın
merak edip soranlara özelden kopyalıyıver dediydim Gesom,mrk etmesinler diye sadece.hoşbulduk canım..yaa senin durumu tek tek anlatacakmıydım pardon yaa.. ben hallederim venüse mi söylenecek.. meraklı venüs nolcak çatladı dimi :)))) benim işler yoğun.. dişimin dolgusu düşmüştü onu yaptırdım bir tane daha çıktı sonra o da oldu akşamları yorgun giremedim işte kaç gündür.. ne var ne yok varmı değişiklikler?? sen nasılsın?? 100 yapamadınmı daha kısss :))
ya Venüse bende akşamları neden giremediğimi ayazmışıtr unutmuş.artniyetizm merhaba nasılsın?? sen aşılama mı yaptıracaksın??
elfoşş ben senin durumu aslında münasip dille açıklamıştım bu arada.. aklıma geldi.. hani es geçtim sanma.. diğer kızlar da biliyorlar demiştim ama venüs kalmış meraklı venüs hemde :))
artniyetizm merhaba nasılsın?? sen aşılama mı yaptıracaksın??
elfoşş ben senin durumu aslında münasip dille açıklamıştım bu arada.. aklıma geldi.. hani es geçtim sanma.. diğer kızlar da biliyorlar demiştim ama venüs kalmış meraklı venüs hemde :))
merhaba geshenkcim, teşekkür ederim iyiyim umarım sende iyisindir :)) ewet ben aşılama konumuna geldim artık sanırım :))) doktorum aşılama yapalım demişti en son ama ben bide ovulasyon testi aldım geçen ay onla bi denedim ama başarısız olacak sanırım( 8 ile 10 nisanda adet olucam hafif belirtileri var gibi, zaten daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama 5 gün yapıyosun testi sadece ilk gün çift çizgi çıktı sonrasında tek çizgi oldu, hüsrana orda uğradım, aslında çoktan doktora gitmem gerekirdi aşılama için ama ben gene şansımı denedim, bakalım artık 3 yıldır yılmak yok :)))
merhaba geshenkcim, teşekkür ederim iyiyim umarım sende iyisindir :)) ewet ben aşılama konumuna geldim artık sanırım :))) doktorum aşılama yapalım demişti en son ama ben bide ovulasyon testi aldım geçen ay onla bi denedim ama başarısız olacak sanırım( 8 ile 10 nisanda adet olucam hafif belirtileri var gibi, zaten daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama 5 gün yapıyosun testi sadece ilk gün çift çizgi çıktı sonrasında tek çizgi oldu, hüsrana orda uğradım, aslında çoktan doktora gitmem gerekirdi aşılama için ama ben gene şansımı denedim, bakalım artık 3 yıldır yılmak yok :)))
inşallah rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?