30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Burdan konuşun kızlar, bide özeldemi yazışıyorsunuz. Sizi gidiler sizi

venus sonucunu hayırlısı ile bekliyoz.

ben Gesheneke msj yazıp durumu anlatmıştım ama onun vakti olmamış sanırım özelden size yazmaya, benim Venüsün sorularına özelden genişce cvp vermem lazım ama ahh şu 100 msj,ilk üye olduugmda hiç bu kadar ihtiyac duymamıştım bu özel msjlara, hiçte sevmem fısıl fısıl özelden konuşmayı ama ortam ve koşullar mecbur kıldı bunu Zerdalım bne napam :))

selam kızlar. deniz anası, şiferli mesaclar gönderion bah :) almasınlar içeri seni :)))

test sonuçların ii çıkçak ii :) ama kio durumun tehlika çanlar çalıo haberin ola :)

zerdlaım nassen guzum

geshenk nerelerde ya kaç gündür??

sema doktor ne dio? neymiş mesele?
:)

3ay yumurta takibi yapıldı bir sorun yoktu ama gebelik oluşmadı geçen ay klomene başladım hem ben hem eşim bitki kürler yapıyoruz geçen ay başlamıştık hakımızda hayırlısı ....

şifreli mi..anlayana apaçık be ya :)) zeki kıs seni :)
kilo deme ya, takmamaya calışıyom da hatta takmıyom bea..saldım giidyo işte 67 yi gördüm hemde sabah aç karına tartısı... 80le tamamlarım artık..napalım geldikleir gibi giderler 1-2 yıl sonra kafama takmamaya kararlıyım sadece ekmeği kesiyom tentom...

yeterim okudum msjını, 100 alırım ben canım tefriciye,özelden yazamıyom..
ama birasdan bütün forumun oyunlarına gereksiz sayfalrına girip cıkıcam..7eşim evde yokken tamamlayayım şu 100msjı :))

ya ne saçma bir şey 100 mesaj olunca ne oluyorkiiii
ben senin adına yazacağım arkadaşa 100 tane aldığını

ya ne saçma bir şey 100 mesaj olunca ne oluyorkiiii
ben senin adına yazacağım arkadaşa 100 tane aldığını
dimi ama yetercim, gidiyom sacma sapan son kelimeden isim türetmece, ingilizce harf bulmaca..vs oynuyorsun işte bi yarım saatt..ayrı zevkliymiş oyunlar bölümüde ha,takılırım arada,sardı baya beni,

3ay yumurta takibi yapıldı bir sorun yoktu ama gebelik oluşmadı geçen ay klomene başladım hem ben hem eşim bitki kürler yapıyoruz geçen ay başlamıştık hakımızda hayırlısı ....
75 doğumlu musun Sema?
uğraslarınız sonuç verir umarım, daha yeni başladınız kürlere,tedaviye falan?

dimi ama yetercim, gidiyom sacma sapan son kelimeden isim türetmece, ingilizce harf bulmaca..vs oynuyorsun işte bi yarım saatt..ayrı zevkliymiş oyunlar bölümüde ha,takılırım arada,sardı baya beni,

ben arkadaşa 100 tane aldığını yazdım canımmm
aaaaaaaaaaaaaaaa zevliklidir oyunlar ben ilk girdiğimde topiklerden çok takılıyordum oyunlaraaaaa artık kadar çok girmiyorummmmmmmmmmmm

75 doğumlu musun Sema?
uğraslarınız sonuç verir umarım, daha yeni başladınız kürlere,tedaviye falan?

ewet 75 doğumluyum yeni başladık sayılır 3 ay yumurta takibi yapıldı 1 ay klomen kulandım ve kür eşim keçiboynuz pekmezi bende polen tarçin bal karışımı

Geshenk hoşgeldin.nerelerdesin?
nasılsın?

hoşbulduk canım..yaa senin durumu tek tek anlatacakmıydım pardon yaa.. ben hallederim venüse mi söylenecek.. meraklı venüs nolcak çatladı dimi :)))) benim işler yoğun.. dişimin dolgusu düşmüştü onu yaptırdım bir tane daha çıktı sonra o da oldu akşamları yorgun giremedim işte kaç gündür.. ne var ne yok varmı değişiklikler?? sen nasılsın?? 100 yapamadınmı daha kısss :))

artniyetizm merhaba nasılsın?? sen aşılama mı yaptıracaksın??

elfoşş ben senin durumu aslında münasip dille açıklamıştım bu arada.. aklıma geldi.. hani es geçtim sanma.. diğer kızlar da biliyorlar demiştim ama venüs kalmış meraklı venüs hemde :))

merak edip soranlara özelden kopyalıyıver dediydim Gesom,mrk etmesinler diye sadece.
ama sms değil mail yazmışım ben yazdıklarımı dşününce anlamamış olman normal ne yazdığımı bölük pörcük gelmişitr cünkü telefona haliyle...

az kaldı Gesom..oyun oynadım ya sorma son harften isimtüretmece,son kelimeden kelime türetmece falan..100e yaklastımda sıkıldım bıraktım..bakalım 100. msjıma kimmüşerref oliciiik...renk getirdim hayatıma kısa bi amaç koydum, 100 msj :)) ulaşınca kendimi mutlu edip pasta-çikolata falan yiycem..az yemeye calışıyomda,ödül bu o yüzden :)))

ya Venüse bende akşamları neden giremediğimi ayazmışıtr unutmuş.
snede yamışızındır unutmuştur o yine..balık hafızalı oldu iyce
diyene bakkk ..benn.. b12 diplerde..

merhaba geshenkcim, teşekkür ederim iyiyim umarım sende iyisindir :)) ewet ben aşılama konumuna geldim artık sanırım :))) doktorum aşılama yapalım demişti en son ama ben bide ovulasyon testi aldım geçen ay onla bi denedim ama başarısız olacak sanırım ( 8 ile 10 nisanda adet olucam hafif belirtileri var gibi, zaten daha önce yazmıştım okudun mu bilmiyorum ama 5 gün yapıyosun testi sadece ilk gün çift çizgi çıktı sonrasında tek çizgi oldu, hüsrana orda uğradım, aslında çoktan doktora gitmem gerekirdi aşılama için ama ben gene şansımı denedim, bakalım artık 3 yıldır yılmak yok :)))

elbette yılma sakın... onuna kadar devam.. yalnız sana tavsiym aşılama yerine direk tüpe geçd derim.. aynı ilaçlar aynı masraf hemen hemen.. yüzdesi tüpün daha fazla.. şansa bırakacağına spermleri içeriye döllenmiş olarak verilse sanki daha iyi gibi.. tabi detaylı bakıldıysa her şeye.. ben ikisini de deneyip hüsrana uğramış biriyim ama genel anlamda tüp daha yüksek benim görüşüm.. özelde mi yaptırıyorsun tabi bu da var.. eğer devlette ise önce aşılama şartı var zaten ikiye düştü şimdi üç idi hepten daha öncesinde.. bol şans canım..işlem tarihlerini bize yaz olurmu..

hadi allah ras getire :)
eşini degerleri neydi peki?
inşallah rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın

amin amin

geshenkim geçmiş olsun. dişin mi agrıdı senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…