Gesom sen daldın gittin bugun be kuzum,gecmiştemisin nerdesinde bilemiyom.
yatıyom artıkın ben.seni de öpüyruom cok,tatlı huzurlu uykular...
Diş gıcırdatma var mı sende de geceleri? neden düşüyor ki dolguların? gerci zamanı dolunca ya sızı yapar ya düşermiş di mi..iyi erken farketip yeniletmişin bari,cürümesinden yeğdir,gecmiş olsun diyecektim okudum da unuttum yazmayı,mazur gör artıkın...
bash bash... ALLAH ıma emanetsiniz hepinisss..
hadi allah ras getire :)
eşini degerleri neydi peki?
amin amin
geshenkim geçmiş olsun. dişin mi agrıdı senin :)
Gesom sen daldın gittin bugun be kuzum,gecmiştemisin nerdesinde bilemiyom.
yatıyom artıkın ben.seni de öpüyruom cok,tatlı huzurlu uykular...
Diş gıcırdatma var mı sende de geceleri? neden düşüyor ki dolguların? gerci zamanı dolunca ya sızı yapar ya düşermiş di mi..iyi erken farketip yeniletmişin bari,cürümesinden yeğdir,gecmiş olsun diyecektim okudum da unuttum yazmayı,mazur gör artıkın...
bash bash... ALLAH ıma emanetsiniz hepinisss..
elbette yılma sakın... onuna kadar devam.. yalnız sana tavsiym aşılama yerine direk tüpe geçd derim.. aynı ilaçlar aynı masraf hemen hemen.. yüzdesi tüpün daha fazla.. şansa bırakacağına spermleri içeriye döllenmiş olarak verilse sanki daha iyi gibi.. tabi detaylı bakıldıysa her şeye.. ben ikisini de deneyip hüsrana uğramış biriyim ama genel anlamda tüp daha yüksek benim görüşüm.. özelde mi yaptırıyorsun tabi bu da var.. eğer devlette ise önce aşılama şartı var zaten ikiye düştü şimdi üç idi hepten daha öncesinde.. bol şans canım..işlem tarihlerini bize yaz olurmu..
hadi allah ras getire :)
eşini degerleri neydi peki?
amin amin
geshenkim geçmiş olsun. dişin mi agrıdı senin :)
selam kızlar. deniz anası, şiferli mesaclar gönderion bah :) almasınlar içeri seni :)))
test sonuçların ii çıkçak ii :) ama kio durumun tehlika çanlar çalıo haberin ola :)
zerdlaım nassen guzum
geshenk nerelerde ya kaç gündür??
sema doktor ne dio? neymiş mesele?
:)
hoşbulduk canım..yaa senin durumu tek tek anlatacakmıydım pardon yaa.. ben hallederim venüse mi söylenecek.. meraklı venüs nolcak çatladı dimi :)))) benim işler yoğun.. dişimin dolgusu düşmüştü onu yaptırdım bir tane daha çıktı sonra o da oldu akşamları yorgun giremedim işte kaç gündür.. ne var ne yok varmı değişiklikler?? sen nasılsın?? 100 yapamadınmı daha kısss :))
artniyetizm merhaba nasılsın?? sen aşılama mı yaptıracaksın??
elfoşş ben senin durumu aslında münasip dille açıklamıştım bu arada.. aklıma geldi.. hani es geçtim sanma.. diğer kızlar da biliyorlar demiştim ama venüs kalmış meraklı venüs hemde :))
merak edip soranlara özelden kopyalıyıver dediydim Gesom,mrk etmesinler diye sadece.
ama sms değil mail yazmışım ben yazdıklarımı dşününce anlamamış olman normal ne yazdığımı bölük pörcük gelmişitr cünkü telefona haliyle...
az kaldı Gesom..oyun oynadım ya sorma son harften isimtüretmece,son kelimeden kelime türetmece falan..100e yaklastımda sıkıldım bıraktım..bakalım 100. msjıma kimmüşerref oliciiik...renk getirdim hayatıma kısa bi amaç koydum, 100 msj :)) ulaşınca kendimi mutlu edip pasta-çikolata falan yiycem..az yemeye calışıyomda,ödül bu o yüzden :)))
ya Venüse bende akşamları neden giremediğimi ayazmışıtr unutmuş.
snede yamışızındır unutmuştur o yine..balık hafızalı oldu iyce
diyene bakkk ..benn.. b12 diplerde..
canım eşiminde benimde değerlerimiz normal gayet sağlıklıyız bütün testleri ne gerekiyosa yaptırdık (haaa sadece rahim filmi çektimedim hiç, onuda doktorum istemedi) doktorum önce aşılama yaparız dedi, aslında orta halli bir aileyiz ne ne kadar tutacak ondanda emin değilim ayrıca doktorum şimdilik özelde fakat ben bir muayeneye gidip ne kadar tutacak ve hemen aşılama mı yapılacak ne yapacak öğreneceğim ona göre düşüneceğim, aslında kafam karışık ne yapacağımıda bilmyorum, bu ayda adeti bekliyorum olunca doktora gideceğim gene artık yapacak birşey yok, gelişmeleri bildiririm kesinlikle ve hepimize bol şanslar :))
rahim filmi olmadan nden yapıyor dr tüplerin durumuna bakmadan neden yapıyor benim dr bunların hepsini yapmadan dokunmadı bişeye de sen bilirsin
rahim filmi olmadan nden yapıyor dr tüplerin durumuna bakmadan neden yapıyor benim dr bunların hepsini yapmadan dokunmadı bişeye de sen bilirsin
selam kızlar 3 gündür başım ağrıyor, bu sabah işe gelmedim artık, öğleden sonra geldim. İlaç falanda aldım, başımın ağrısı mideme vurdu, bulantı yaptı. Şimdi biraz iyyim herkes nasıllar.
Geshenkim gelmiş hoş gelmiş.Geshnek şu liste nerde bi yenile canım.
Sema sende 35 lik çıtırsın canım.
Nanelim yoksun bikaçgündür, sen bizim nanelişekerimizsin fıstık.
Artniyetsizim sana hitap edebileceğimiz şöyle rahat bi isim söylesen bizede öyle çağırsak seni. Rahim filmi o kadar riksli bişey değil ya, yapan arkdaşlarınki kolay geçmiş, ayrıca rahim filmiden sonra hamile kalanda çok. eskiden zormuş ama şimdiki sistemede kolay. Loveliyi dinle bence, bende tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kalmıştım. sonrada kaldı çektiremedim. Şimdi bekleme sürecindeyim.:97:
Loveli nasılsın, okul nasıl gidiyor.
Tentoş kaçak nerelerdesin senlede görüşemiyoz. Eşin gittimi, durumlar nasıl. İkinci kırmızıdan sonra bir daha kırmızı kart yemedin dimi.
Denizanası sen 100 mesajı tamamla kupa senindir
venusumle uğraşman, ben bi kahve ısmarlayım ona
senem nerelerde kaç gündür yok.
bebeğim_01 arada uğrayıp iyi hallerinizi bildirin kızlar.
Yeter kaç zamandır soramıyorum eşin nasıl oldu.
Diğer kızlarımız nasıllar, unuttuğum varsa soruyorumm hepinize.
merhaba loveli
ben 3 yıldır farklı doktorlara gittim, hiç biri rahim filmi tercih etmedi bende nedense ama bütün ne kadar test varsa yaptırdım, alttan üstten ultrasonlarlada bakıldı, adetli ikende bakıldı yani ne varsa rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptılar ve bu son doktorumda herşeyi deneriz rahim filmi artık şart dendiğinde yaparız dedi çünkü tavsiye etmiyor rahim filmini çok zor bir süreç dedi, bende güvendim doktoruma bilemiyorum artık, bende sapıtıyorum ne yapacağımı :))) bunlarla uğraşırken düşünürken eskaza süpriz yapsa hamiş kalsakkkk, süppprrrriiiiizzz dese bebiş keşkem :)))
bendee bi dr as denk gelmiştim ki evleneli 6 oldupu halde rahim filmi bile çekmişti ....gereksiz yere ama içim rahat etmişti..ben anestesiziz oldum ayrıca.250 tl di geçen sene şubatta
zerdalcim merhaba :))
adım özlem, artniyetizm zor sanırım :) artniyetizm benim bulduğum ve sanata niyetli gibi düşündüğüm bir nickim :))) yıllardır kullanıyorumda ama zor ise özlem, özzyy farketmez :))) aslında haklısınızdır gerçekten hep kafam karışık her doktor ayrı bişiy sölüyor artık doktor değiştirmeyeyim dedim bu doktorumda çok iyi diye düşündüğüm için vardır bildiği diyerekten bende dediklerini yapmaya çalışıyorum, ama şundanda istememiş olabilir mi bilmiyorum bende iltihap vardı ben çok ilaç kullandım ve kuruttuğumuzu düşünüyorum, muayeneye gittiğimde kesin belli olur artık ama şikayetlerim yok artık, doktoruma sormuştum rahim filmini oda tavsiye etmedi çok zor bir süreç dedi, walla ne yapacağımıda şaşırdım aslında ankarada anestezili uygun bi yer bulsam (fiyat açısındanda tabi) giderim sanırsam, ooofffff cidddennn kafam karmançurman, hiç bir sorun yokken neden olmaz onuda bilmem yaaa herşeyin hayırlısı :)))
NOT : BURDAKİ HERKESE; Ankarada fiyatları ile beraber anestezili rahim filmi bilen yer var mı acaba, bi araştırayım en azından fikirleriniz bildiğiniz yer varsaaaa bi gideyim uygun bir zamanda
selam kızlar 3 gündür başım ağrıyor, bu sabah işe gelmedim artık, öğleden sonra geldim. İlaç falanda aldım, başımın ağrısı mideme vurdu, bulantı yaptı. Şimdi biraz iyyim herkes nasıllar.
Geshenkim gelmiş hoş gelmiş.Geshnek şu liste nerde bi yenile canım.
Sema sende 35 lik çıtırsın canım.
Nanelim yoksun bikaçgündür, sen bizim nanelişekerimizsin fıstık.
Artniyetsizim sana hitap edebileceğimiz şöyle rahat bi isim söylesen bizede öyle çağırsak seni. Rahim filmi o kadar riksli bişey değil ya, yapan arkdaşlarınki kolay geçmiş, ayrıca rahim filmiden sonra hamile kalanda çok. eskiden zormuş ama şimdiki sistemede kolay. Loveliyi dinle bence, bende tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kalmıştım. sonrada kaldı çektiremedim. Şimdi bekleme sürecindeyim.:97:
Loveli nasılsın, okul nasıl gidiyor.
Tentoş kaçak nerelerdesin senlede görüşemiyoz. Eşin gittimi, durumlar nasıl. İkinci kırmızıdan sonra bir daha kırmızı kart yemedin dimi.
Denizanası sen 100 mesajı tamamla kupa senindir
venusumle uğraşman, ben bi kahve ısmarlayım ona
senem nerelerde kaç gündür yok.
bebeğim_01 arada uğrayıp iyi hallerinizi bildirin kızlar.
Yeter kaç zamandır soramıyorum eşin nasıl oldu.
Diğer kızlarımız nasıllar, unuttuğum varsa soruyorumm hepinize.
Canım kesinlikle sana ankarada akrapol hastanesi ve doktor bülent alp aydını öneririm, keşke ankarada olsam ona giderim ben çok iyi bi doktor. Ama ondan randevu almak oldukça zor. Üstelik insana huzur veren rahatlatan bi doktor. Bi araştır, ankaradaki tanıdıklarından sor, bülent bey. şimdiden randevu alan bile 4 ay sonraya agidebiliyormuş, yorumlardan öyle okudum. hastanede oldukça donanımlı, ve çok rahat.
zerdalcim ankaradaki akrapol hastanesini aradım, anestezili ve anestezisiz olarak isteğe göre yapıyorlarmış. anestezili olursa 500+30 tl ücreti, anestezisiz olursa (ki eski yöntemle imiş dijital değil yani) 300+30 tl imiş ve dediğin gibi bülent alp e de ulaşmak zor :))) genelde randevuyu temmuzdan sonraya veriyormuş ama kendisi ile konuşursam belli olmazmış. ama bana rahim filmi anestezili çokkk geldi, bilmiyorum yaaa walla kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım(( hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?