30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Gesom sen daldın gittin bugun be kuzum,gecmiştemisin nerdesinde bilemiyom.
yatıyom artıkın ben.seni de öpüyruom cok,tatlı huzurlu uykular...

Diş gıcırdatma var mı sende de geceleri? neden düşüyor ki dolguların? gerci zamanı dolunca ya sızı yapar ya düşermiş di mi..iyi erken farketip yeniletmişin bari,cürümesinden yeğdir,gecmiş olsun diyecektim okudum da unuttum yazmayı,mazur gör artıkın...

bash bash... ALLAH ıma emanetsiniz hepinisss..

ii geceler deniz anası :)

hadi allah ras getire :)
eşini degerleri neydi peki?

amin amin

geshenkim geçmiş olsun. dişin mi agrıdı senin :)

yok ağrımadı.. ağrımadan hallettim şükür.. dolgum düşünce oyuk çıktı ortaya korktum ağrı yapacak diye yaptırdım hemen.. bana bu sene tam geçmiş oldu tento yaa :)) geçmeyen kalmadı hep doktorlarla günlerim.. keşkem tıp okusaydım yafu

yok diş gıcırdatma yok elfoşum.. zamanı mı geldi ne bilim çok baktılar ya boğazıma nodüle bıragalandı ya oynadımı işte düştü durduk yerde... şimdi halloldu.. yok geçmişe bakmıyorum söylemesi ayıptır osmana bakıyorum.. cemile evleniyor ali delirdi ya.. mesudeye çok sinir oldum ne yüzsüz ıyyyhhh... tatlım Allah rahatlık versin.. görüşürüz.. öptüm gıdıştan

canım eşiminde benimde değerlerimiz normal gayet sağlıklıyız bütün testleri ne gerekiyosa yaptırdık (haaa sadece rahim filmi çektimedim hiç, onuda doktorum istemedi) doktorum önce aşılama yaparız dedi, aslında orta halli bir aileyiz ne ne kadar tutacak ondanda emin değilim ayrıca doktorum şimdilik özelde fakat ben bir muayeneye gidip ne kadar tutacak ve hemen aşılama mı yapılacak ne yapacak öğreneceğim ona göre düşüneceğim, aslında kafam karışık ne yapacağımıda bilmyorum, bu ayda adeti bekliyorum olunca doktora gideceğim gene artık yapacak birşey yok, gelişmeleri bildiririm kesinlikle ve hepimize bol şanslar :))

hadi allah ras getire :)
eşini degerleri neydi peki?

amin amin

geshenkim geçmiş olsun. dişin mi agrıdı senin :)

eşimin değerleri normal tam olarak hatırlamıyorum ama herşey yolunda imiş baktılar testi yaptılar spermlerde bi sorun yok bende de sorun yokmuş bazen belirlenemeyen nedenlerle olmayabiliyormuş bebiş, bakalım işimiz şansa sanırım :) ayrıca doktora gidilecek ve ona bağlı :)))
teşekkürler canım bu arada :))

:

benden bahsetmemiş

ee bunları yazmışsın buraya ama hala özel mesajda bilgi falan yokk :86:

ne yidiydinnn sen geçen baekem ne yidiydin hııı hadi söyle

canım ya kesinlikle bana bişey söylemedin sen.yanlış hatırlıyosunnnnn :87::87::87:

rahim filmi olmadan nden yapıyor dr tüplerin durumuna bakmadan neden yapıyor benim dr bunların hepsini yapmadan dokunmadı bişeye de sen bilirsin

arkadaşlar meraba, nasılsınız ?
hepinize de tek tek yazmak isterdim ama vaktim yok, net bağlantısı kesilir birazdan
kusura bakmayın iş yoğunluğundan yazamadım hiç, geçmiş de çok ilerlemiş inş en kısa zamanda okurum, yeni sema gelmiş topiğe hoşgelmiş, pabucum dama mı atılmış ne kıskandım birasss
inşaallah hepinizde iyisinizdir, çok öpüyorum sizleri
görüşmek üzre, hoşkalın,iyikalın,güzel kalın, en yakın zamanda da hamiş kalın inşaallah

rahim filmi olmadan nden yapıyor dr tüplerin durumuna bakmadan neden yapıyor benim dr bunların hepsini yapmadan dokunmadı bişeye de sen bilirsin

merhaba loveli

ben 3 yıldır farklı doktorlara gittim, hiç biri rahim filmi tercih etmedi bende nedense ama bütün ne kadar test varsa yaptırdım, alttan üstten ultrasonlarlada bakıldı, adetli ikende bakıldı yani ne varsa rahim filmi hariç bütün herşeyi yaptılar ve bu son doktorumda herşeyi deneriz rahim filmi artık şart dendiğinde yaparız dedi çünkü tavsiye etmiyor rahim filmini çok zor bir süreç dedi, bende güvendim doktoruma bilemiyorum artık, bende sapıtıyorum ne yapacağımı :))) bunlarla uğraşırken düşünürken eskaza süpriz yapsa hamiş kalsakkkk, SÜPPPRRRRİİİİİZZZ dese bebiş keşkem :)))

selam kızlar 3 gündür başım ağrıyor, bu sabah işe gelmedim artık, öğleden sonra geldim. İlaç falanda aldım, başımın ağrısı mideme vurdu, bulantı yaptı. Şimdi biraz iyyim herkes nasıllar.

Geshenkim gelmiş hoş gelmiş. Geshnek şu liste nerde bi yenile canım.

Sema sende 35 lik çıtırsın canım.

Nanelim yoksun bikaçgündür, sen bizim nanelişekerimizsin fıstık.

Artniyetsizim sana hitap edebileceğimiz şöyle rahat bi isim söylesen bizede öyle çağırsak seni. Rahim filmi o kadar riksli bişey değil ya, yapan arkdaşlarınki kolay geçmiş, ayrıca rahim filmiden sonra hamile kalanda çok. eskiden zormuş ama şimdiki sistemede kolay. Loveliyi dinle bence, bende tam rahim filmi çektireceğim ay hamile kalmıştım. sonrada kaldı çektiremedim. Şimdi bekleme sürecindeyim.:97:

Loveli nasılsın, okul nasıl gidiyor.

Tentoş kaçak nerelerdesin senlede görüşemiyoz. Eşin gittimi, durumlar nasıl. İkinci kırmızıdan sonra bir daha kırmızı kart yemedin dimi.

Denizanası sen 100 mesajı tamamla kupa senindir

venusumle uğraşman, ben bi kahve ısmarlayım ona

senem nerelerde kaç gündür yok.

bebeğim_01 arada uğrayıp iyi hallerinizi bildirin kızlar.

Yeter kaç zamandır soramıyorum eşin nasıl oldu.

Diğer kızlarımız nasıllar, unuttuğum varsa soruyorumm hepinize.

zerdalcim merhaba :))

adım özlem, artniyetizm zor sanırım :) artniyetizm benim bulduğum ve sanata niyetli gibi düşündüğüm bir nickim :))) yıllardır kullanıyorumda ama zor ise özlem, özzyy farketmez :))) aslında haklısınızdır gerçekten hep kafam karışık her doktor ayrı bişiy sölüyor artık doktor değiştirmeyeyim dedim bu doktorumda çok iyi diye düşündüğüm için vardır bildiği diyerekten bende dediklerini yapmaya çalışıyorum, ama şundanda istememiş olabilir mi bilmiyorum bende iltihap vardı ben çok ilaç kullandım ve kuruttuğumuzu düşünüyorum, muayeneye gittiğimde kesin belli olur artık ama şikayetlerim yok artık, doktoruma sormuştum rahim filmini oda tavsiye etmedi çok zor bir süreç dedi, walla ne yapacağımıda şaşırdım aslında ankarada anestezili uygun bi yer bulsam (fiyat açısındanda tabi) giderim sanırsam, ooofffff cidddennn kafam karmançurman, hiç bir sorun yokken neden olmaz onuda bilmem yaaa herşeyin hayırlısı :)))

NOT : BURDAKİ HERKESE; Ankarada fiyatları ile beraber anestezili rahim filmi bilen yer var mı acaba, bi araştırayım en azından fikirleriniz bildiğiniz yer varsaaaa bi gideyim uygun bir zamanda

bendee bi dr as denk gelmiştim ki evleneli 6 oldupu halde rahim filmi bile çekmişti ....gereksiz yere ama içim rahat etmişti..ben anestesiziz oldum ayrıca.250 tl di geçen sene şubatta

bendee bi dr as denk gelmiştim ki evleneli 6 oldupu halde rahim filmi bile çekmişti ....gereksiz yere ama içim rahat etmişti..ben anestesiziz oldum ayrıca.250 tl di geçen sene şubatta

venüscüm sanırım doktor doktor değişiyor, bana hep rahim filmi gerek duymayanla denk geldi artık neden istemediler anlamadım, hep şöle düşündüm demekki anlıyolar filmlik bir durumum yokmuşki problemim yokmuşki istemiyolar dedim ama hala hamile kalamayınca artık iyice karıştım ne yapacağımıda şaşırdım bide Ankarada yaşamakta zor burası büyük şehir sürekli ben çalışıyorum 7/24 çalışıyorum, doktorla uğraşma fırsatımda çok zor oluyor, orta halli bir aileyiz eşimle beraber kendi yağımızda kavruluyoruz, bütçeyide ona göre ayarlamaya çalışıyorum işte ne bileyim hep şöle temiz düzgün bi yer bulsam çektirsemmi diye geçmedi değil içimden ama Ankarayı hala bilmiyorum ve sevmiyorum, bir yer denk gelirse çektirebilirmde belli olmaz benim işim ama cidden kafam karışık durumda, aslında sabırla aynı doktora devam etmek gerek, sizler rahim filmi çektirsen iyi olur dediniz artık iyice düşüncelerim karıştı :)))) bilmiyorum walla ne kararsız mışım :)))

Canım kesinlikle sana ankarada akrapol hastanesi ve doktor bülent alp aydını öneririm, keşke ankarada olsam ona giderim ben çok iyi bi doktor. Ama ondan randevu almak oldukça zor. Üstelik insana huzur veren rahatlatan bi doktor. Bi araştır, ankaradaki tanıdıklarından sor, bülent bey. şimdiden randevu alan bile 4 ay sonraya agidebiliyormuş, yorumlardan öyle okudum. hastanede oldukça donanımlı, ve çok rahat.

canım çok şükür işte evin içnde dolaşıyor
inşş daha iyi olcakk

zerdalcim ankaradaki akrapol hastanesini aradım, anestezili ve anestezisiz olarak isteğe göre yapıyorlarmış. anestezili olursa 500+30 tl ücreti, anestezisiz olursa (ki eski yöntemle imiş dijital değil yani) 300+30 tl imiş ve dediğin gibi bülent alp e de ulaşmak zor :))) genelde randevuyu temmuzdan sonraya veriyormuş ama kendisi ile konuşursam belli olmazmış. ama bana rahim filmi anestezili çokkk geldi, bilmiyorum yaaa walla kime gideceğimi ne yapacağımı şaşırdım (( hakkımızda hayırlısı

aslında uygun bi hastane diye biliyordum , fiyatlar böyleyse pahalıymış canım. Ama bebek tedavi için rahim filmi olmasada bi görün ona derim bülent beye. Yumurtalıklar üzerinde falan özel araştırmalar yapmış, ilk yumurtalık naklini yapan kişiymiş sanırım. Yani keşke tedavi sürecini bülent beyle yapsan. hamile kalırsan eğer muhakkak ona git. Ben hamile kalırsam, allah nasip ederse, ona gideceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…