içini ferah tut canım iyi düşün ki iyi olsun :))) ben hep önce öle yapmaya çalışırım, güzel şeyler söler doktor bence, ben inanıyorum sende inan :))) stresini at canım üzerinden şöle bir silkelen ve yarına haberini bekliyorum en temizinden :)))
kızlar ne haberrrrrrrrrrrrrrrrr
venus çok sevindim
venüscümm oooyyy maşallah, hadi geçmiş olsun, süper haber, aman maşallah :)))
stersliyim canım yarın eşimin kontorlü var inşş güzel şeler söyler dr
günaydın zerdalımmm..bugünkü yazın bambaşka güzelmiş..yarısını okudum ama kahvaltı yapıp geliyrum geri....
,Sanada günaydın canım, yap tabi kahvaltını afiyet olsun, bebişini besle, büyüsün annesi.
bende elif şafağın Aşk romanını bitirdim çok güzeldi, ama canan tanın pirayesi bambaşka. Kızlar şimdi Kumsal ada, mavi tuna romanını okuyorum, buket uzunerin, çok övmüşler bakalım , nasıl bulacağım ben. Ondan sonra Uçurtma avcısı ve ahmet altandan En uzun geceyi okuyacağım. Uçurtma avcıları ve en uzun gece hakkında yorumlarınızı alayım. Okuyanlar çok beğenerek okumuşlar.
günaydın kızlaarrrr :)))
Günaydın canım, nasılsın bakalım.günaydın kızlaarrrr :)))
,
aşk romanı gerçekten güzeldi geçen sene okumuştum..pirayede öyle onu daha öncesinde okumuştum.diğerlerini okumadım canım..epeydir kitaba ara verdimiyi oldu hatırlattığın bak canım istedi şimdi bi roman alayım kendime :)) hatta şu uçurtma avcılarını bi araştırayım..
günaydın :))
Günaydın canım, nasılsın bakalım.
uçurtma acvıları afganistanda geçiyormuş, okuyanlar birkaç gün etkilerinden kurtulamamışlar. ben okuyacağım ama önce elimdekini bitereyim.Okumak bugünlerde içimi açıyor, hayal dünyamı genişletiyor.
merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım geç evlendim 2 yıl çocuk düşünmedik. tabii artık olsun dedim dr kontrole gittim her şey normal demesini bekliyodum ki rahim duvarın kalın dedi som zamanlarda üzüldüğün bir olay var mı diye sordu son 2 ayım çok zor geçmişti adet kanamam az olmuştu ona bağlı olabilir dediçok üzülmüştüm daha başlamadan yelkenler fora diye düşünürken sizin yaşadıklarınızı okuyunca haksızlık ettiğimi fark ettim
arkadaşlar inşallah hepiniz hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız
bundan sonra bende takip etcem bu topiği
yavrum sen erene bak yeter, biz boşluktan okuyoz.kitappp o neeee yenir mi içilir mi ?
durumummm buu maleseffffff
melekler uyandırmış seni. ya da kendini şartlamışsın canım. Sanırım can sıkıcı durumlar var , metanetini koru canım. Amcayada geçmiş olsun. bende 28 yaşımda evlendim.Aynı yaştayız. yaştaşım.nasıl olacağım gün içersinde belli olacak :))) dün gece binip sabah apartopar buraya kayınbabam geldi, eşimin görüşmediğimiz amcası hastanede imiş, bakalım gün içersinde nasıl olacaz, bilemiyorum, şu an iyiyim
birde kızlar sabah çok ilginç bir olay olduuu, biraz etkilendim, şimdi gece ben çalışan bir insanım bilgisayar başında, gecede geç yattım eşimede söledim beni işe giderken ne olur uyandır çok uyumayayım diye, sabah eşim seslendi ama benim çok uykum vardı dedimki eşime uykulu şekilde beni 10.30 da telefon açarak uyandırır mısın, tamam dedi gitti veee belli bir zaman sonra (ben tabi tekrar uykuya dalmışım) eşim seslendi bana gözümü açtım kimse yok saate baktım ve eşime uyandır dediğim saatte uyanmışım, çok garip şaşkın bir şekilde uyandım...
Öyle canım daha yeni başlamışsınız bakalım, hemen canını sıkıp stres yapma, ama doktorun sana söylediği tavsiyelerede uy, bişey varsa, erken teşhis edilir, tedaviye erken başlarsın. Bu arada hoş geldin.merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım geç evlendim 2 yıl çocuk düşünmedik. tabii artık olsun dedim dr kontrole gittim her şey normal demesini bekliyodum ki rahim duvarın kalın dedi som zamanlarda üzüldüğün bir olay var mı diye sordu son 2 ayım çok zor geçmişti adet kanamam az olmuştu ona bağlı olabilir dediçok üzülmüştüm daha başlamadan yelkenler fora diye düşünürken sizin yaşadıklarınızı okuyunca haksızlık ettiğimi fark ettim
arkadaşlar inşallah hepiniz hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız
bundan sonra bende takip etcem bu topiği
yavrum sen erene bak yeter, biz boşluktan okuyoz.
melekler uyandırmış seni. ya da kendini şartlamışsın canım. Sanırım can sıkıcı durumlar var , metanetini koru canım. Amcayada geçmiş olsun. bende 28 yaşımda evlendim.Aynı yaştayız. yaştaşım.
Öyle canım daha yeni başlamışsınız bakalım, hemen canını sıkıp stres yapma, ama doktorun sana söylediği tavsiyelerede uy, bişey varsa, erken teşhis edilir, tedaviye erken başlarsın. Bu arada hoş geldin.
olabilir canım ya şartladım kendimi yada melekler uyandırdı :))) geçmiş olsun dileklerin içinde teşekkürler :))) yaştaşız ama genciz çıtırız değil mi :)))
zerdal canım özelden yazamadım 100 msj yok .....ben pressedi geçen ay aldım kullanmayı 1 kere nasip oldu çunkü evde misafir vardı ......tavsi edermiyım???.....evet ben 35 yaşındayım benim için bir umut kapısı ....ne kaybedebilirim?? türkiyeden alırsan fiyat biraz yuksek okadar ....yurtdışında alırsan çok geç gönderiyorlar......geçen ay bi kere kulandım ...bugün adetim 36 günüm halea adet görmedim....cumartesi günü beta hcg baktırdım 0.1 di salı günü doktorum tekrar istedi 1.20 ..doktorumun dedine göre hamilede olabilirim geç dönlenme birşey varmış(bu sene galiba modaymış) pazartesi tekrar kontrolum var ...kendimi fazla kaptırmak istemiyorum ...bu ay olmasada dewam edicam .......ovulasyon testi pressed ve eşime keçiboynuz pekmezi ......çok uzun oldu k.bakmayın .... denemeye değer
Teşekkür ederim canım, iyi yapmışsın burdan okurum, doğru bi tesbit yani kullanmakla ne kaybederiz. Arısütübalpolenler, muzdu, sütüydü, meyvesiydi dünya kadar para yatırıyoz. bari preseed kullanırsam, avantaj dahada artar, daha önce 1 kere hamile kalmıştım, aslında normal yolla kalabiliyorum, sanırım rahmimin ters olması geç olmasına sebeb oluyor, preseed kullanırsam belki faydalı olur diye düşündüm. Botanikecza yı inceledim, aktar gibi, güvenilir bir yere benziyor. Bu ay geçsin bakalım, öbür aya denerim. ben artık, he şeyi 1 ay öncesinden düşünmeye başladım.
Geç döllenme bu yılın modası neden dersen, geçen iş arkdaşımın eşide geç dölenmeyle hamile kaldı, hiç olmayacak bi zamanda kalmış. 49 gününde beta hcg 50 falandı.Tutunup ilerledi, yavruş, kalp atışlarınıda gördüler. Hamiş şimdi 2 aylık. Darısı başına tatlım.
inşallahhhhhhh inşallahhhhh rabbim kimsenin kucağı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?