kürlerden 6 ay kulandıktan sonra faydasını görebiliyoruz
canlarım ben geldim nasılsınız?
hoşgeldin canımnasılsın bakalım.
iyiyim canım..uzanmaya devam..bu ara ailemden arkadaslarımdan gelenler oldu..iyi oldu, canım sıkılıyor yoksa..arada çalışıyorum uzaktan..artık en geç bir iki hafta içinde bu bızdık gelir diyoruz
bu hafta sonu ayaklanıcam artık:) ne zaman gelirse miniğim..sağlıkla gelsin de..
heyecan başladı biraz..ama çok düşünmemeye çalışıyorum..o gün ama kesin cok heyecanlanıcam..napıcam bilmiyorum:)
sizler nasılsınız bakalım
nasıl olacak doğum, normalmi, sezeryanmı, sağlıklı bi şekilde doğsun, doğum esnasında bizlere dua etmeyi unutma. Hastane terliğinin altına ismimizi yazacaktık, geçenlerde öyle bi muhabbet olmuştu dimibu arada doğuma gidenler meryem süresi okuyor, çılgınım fırsat bulabilirsen oku tamam mı? Doğum kolay geçiyormuş.
okuyayım canım..
su an belli değil valla..son dakika da ne karar verilirse. normal olacaksa normal olsun diyom ben..ama en doktor bir sıkıntı gorurse sezeryan da olur..biricik bebeğim o benim..onun sağlıkla doğması onemli.
okuyayım canım..
su an belli değil valla..son dakika da ne karar verilirse. normal olacaksa normal olsun diyom ben..ama en doktor bir sıkıntı gorurse sezeryan da olur..biricik bebeğim o benim..onun sağlıkla doğması onemli.
tsh hormonum düzelmişl hadi :)) sonucu alıp gösterdim.dr 8. ayda tekrarlayalım dedi.. ama sorun yok dedi , mutlu oldum.. :))
kızlar slmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm
stersliyim canım yarın eşimin kontorlü var inşş güzel şeler söyler dr
naptınız?kızlar slmmmmmmmmmmmmmm ben geldimmmmmm
hoşgeldin yeter. eşin nasıl canım.
Tentoş nasılsn canım??
merhaba arkadaşlar 31 yaşındayım geç evlendim 2 yıl çocuk düşünmedik. tabii artık olsun dedim dr kontrole gittim her şey normal demesini bekliyodum ki rahim duvarın kalın dedi som zamanlarda üzüldüğün bir olay var mı diye sordu son 2 ayım çok zor geçmişti adet kanamam az olmuştu ona bağlı olabilir dediçok üzülmüştüm daha başlamadan yelkenler fora diye düşünürken sizin yaşadıklarınızı okuyunca haksızlık ettiğimi fark ettim
arkadaşlar inşallah hepiniz hayırlısıyla yavrunuzu kucağınıza alırsınız
bundan sonra bende takip etcem bu topiği
iyidir be leyliko
ya sen neler yaptın
noldu tüp işi??
iyiyim canım. benim AMH testim düşük çıktı şimdi ilaç kullanıyorum. belki bu ay ya da önümüzdeki ay olabilir.
adetimin 10.günü gittim yumoş 17 mm olmuş. doktor iyi dedi. bu arada sen AMH ye baktırdın mı? birde lütfen ARGİNMAX WOMEN ı kullanın eşiniz için de men olanını alın.
stersliyim canım yarın eşimin kontorlü var inşş güzel şeler söyler dr
baktırmadım. yumurta rzervlerim iyimiş sordum. bişi görsem teset isterim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?