30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kürlerden 6 ay kulandıktan sonra faydasını görebiliyoruz

Bitki çayları 3 ayda etkili olabiliyor, belli olmuyor, bitkisi ve kürune göre değişiyor, onlardanda çok kullandım. Görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın bakalım.

iyiyim canım..uzanmaya devam..bu ara ailemden arkadaslarımdan gelenler oldu..iyi oldu, canım sıkılıyor yoksa..arada çalışıyorum uzaktan..artık en geç bir iki hafta içinde bu bızdık gelir diyoruz
bu hafta sonu ayaklanıcam artık:) ne zaman gelirse miniğim..sağlıkla gelsin de..
heyecan başladı biraz..ama çok düşünmemeye çalışıyorum..o gün ama kesin cok heyecanlanıcam..napıcam bilmiyorum:)

sizler nasılsınız bakalım

nasıl olacak doğum, normalmi, sezeryanmı, sağlıklı bi şekilde doğsun, doğum esnasında bizlere dua etmeyi unutma. Hastane terliğinin altına ismimizi yazacaktık, geçenlerde öyle bi muhabbet olmuştu dimi bu arada doğuma gidenler meryem süresi okuyor, çılgınım fırsat bulabilirsen oku tamam mı? Doğum kolay geçiyormuş.

Yalnız canım, meryem süresi okursan, orda secde geçiyor tilavet secdesini yapmayı unutma.

SECDE AYETLERİ VE TİLAVET SECDESİ

Kuran-ı Kerim ayetlerinde 14 tane secde ayeti vardır. Bunlardan birini okuyan veya işiten her mükellefe secde vacib olur. Bu secdeye tilavet secdesi denir.

YAPILIŞI: “Niyet ettim ALLAH rızası için tilavet secdesi yapmaya” diye niyet edilerek eller kaldırılmaksızın “Allâhü Ekber” denilerek secdeye gidilir. Secdede üç kere “Sübhâne rabbiyel âlâ” denilir. Daha sonra “Allâhü Ekber” denilerek secdeden kalkılır. Kalktıktan sonra “Semi’nâ ve eta’nâ gufrâneke Rabbena ve ileykel masir” denir.

Kur’an-i Kerim’deki secde Ayet-i Kerimelerini okuyan ve dinleyen mü’minler, üzerlerine vacib olan secde hususunda titizlik göstermelidirler Çünkü bu amel; şeytani ve tağuti güçleri hüsrana uğratan bir olaydır

okuyayım canım..
su an belli değil valla..son dakika da ne karar verilirse. normal olacaksa normal olsun diyom ben..ama en doktor bir sıkıntı gorurse sezeryan da olur..biricik bebeğim o benim..onun sağlıkla doğması onemli.

Ay canım benim inşallah, güzelce doğurup kucağına alırsın tatlım. merakla bekliyoz, alemin çılgın kızını.

naneli yazılarımı beğenip çıkıyormusun kız, bi ce de bari. Kahve neyimde ikram ederiz hani

canlar hadi iyi akşamlar ben çıkar. öpüyorum hepinizi.

çılgın canım Allah seni ve bebişini korusun. Doğumda benim içinde dua edermisin?

hoşgeldin
üzüntü nasıl da etklilyo di mi.

başka tahlil filan yaptırdınız mı? başka sıkıntınız yoktur inşlh

iyidir be leyliko
ya sen neler yaptın
noldu tüp işi??

iyiyim canım. benim AMH testim düşük çıktı şimdi ilaç kullanıyorum. belki bu ay ya da önümüzdeki ay olabilir.

adetimin 10.günü gittim yumoş 17 mm olmuş. doktor iyi dedi. bu arada sen AMH ye baktırdın mı? birde lütfen ARGİNMAX WOMEN ı kullanın eşiniz için de men olanını alın.

baktırmadım. yumurta rzervlerim iyimiş sordum. bişi görsem teset isterim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…