30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar sağolun dr her şey yolunda dediii çok şükürrrrrrr ilaçları düzenlediiiiiii şimdilik
2 ay sonra buraya geleceksin (ünvst has )mr çekeceğiz kontol edeceğiz dediiii

ayyyyy süpppeeerrrr walla aman maşallahhhhh gözünüz aydınn ohhh rahatlamışsındır :))) hep böle mutlu haberler alasınız :))) hepimiz hepiniz kızlar hep güzel haberlerle inş. :)))

ayyyyy süpppeeerrrr walla aman maşallahhhhh gözünüz aydınn ohhh rahatlamışsındır :))) hep böle mutlu haberler alasınız :))) hepimiz hepiniz kızlar hep güzel haberlerle inş. :)))

sağolun hepiniz ben bu sıkıntıları sizleri dualrıyla aştım bu günlere sizlerin dualrıyla geldim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim hepimize güzelikler yaşamayı nasip etsin ,
inşşşşşşşşşşşşşşşşş

amiiiiiiinnn canımmmm :))) inşallah hepimiz güzellikler yaşayacağız ve paylaşacağız :)))

amiiiiiiinnn canımmmm :))) inşallah hepimiz güzellikler yaşayacağız ve paylaşacağız :)))

iinnşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
yuvalarımızzzzzzzzzzz hamişlerleeeeeeeeeeee doluppppppppppppp bebişlerleeeeeeeeee taşsınnnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş bir sürü yeğeneimiz olsunnnnnnnnnnnnnnnn innşşşşşşşşşşşşşşşşşş

canım benim inşallah zamanı gelmiştir hepimiz için benim ilacım bitecek inşallah yakında dr un dediğini yazarım canım:81

hoşgeldin
üzüntü nasıl da etklilyo di mi.

başka tahlil filan yaptırdınız mı? başka sıkıntınız yoktur inşlh

dayımın kızı domuz gribi oldu ve ölümden döndü o dönemde çok üzüldüm ve adetim kesildi Allaha çok şükür yeğnim iyileşti çok şükür.. tabii üzüldüğümüz dönemin acısı sürüyo(malum rahim duvarı) ama Allahım en iyisini biliyo tedavi olunca inşallah bişeycik kalmayacak :26: hepimiz çocuğumuzu kuağımıza alcağız

kan tahlili yaptı işte başka bi sıkıntı yok ilaç bitince adet olcam sonrada dr gitcem işte bekliyoruz

Son düzenleme:

ayyy çok heyecanlıı :))

kızlar sağolun dr her şey yolunda dediii çok şükürrrrrrr ilaçları düzenlediiiiiii şimdilik
2 ay sonra buraya geleceksin (ünvst has )mr çekeceğiz kontol edeceğiz dediiii

ohhh hadi çok sevindim.rahat bi nefes alın artık :))

sağol canımmmmmmmmmmmmmmm inşşşşşşşşşşşş

merhabalar,
beni hatırlıyorsunuzdur umarım... size güzel bir haberim var... 7 haftalık hamileyim... darısı isteyen herkesin başına inş...
bu arada çılgınım doğum yapacakmış... o kadar oldu mu ya... zaman ne çabuk geçiyor.. bir avazda inş... güzel haberlerini bekliyorum...
sizlerde iyisinizdir umarım.. işler çok yoğun olduğu için girip okuyamıyorum.. inş güzel haberler vardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…