yeteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
naptınız canım merak ettim
inşlh yeter inşlh
naptınız?
hoşgeldin yeter. eşin nasıl canım.
Tentoş nasılsn canım??
kızlar sağolun dr her şey yolunda dediii çok şükürrrrrrr ilaçları düzenlediiiiiii şimdilik
2 ay sonra buraya geleceksin (ünvst has )mr çekeceğiz kontol edeceğiz dediiii
ayyyyy süpppeeerrrr walla aman maşallahhhhh gözünüz aydınn ohhh rahatlamışsındır :))) hep böle mutlu haberler alasınız :))) hepimiz hepiniz kızlar hep güzel haberlerle inş. :)))
sağolun hepiniz ben bu sıkıntıları sizleri dualrıyla aştım bu günlere sizlerin dualrıyla geldim çok şükürrrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim hepimize güzelikler yaşamayı nasip etsin ,
inşşşşşşşşşşşşşşşşş
amiiiiiiinnn canımmmm :))) inşallah hepimiz güzellikler yaşayacağız ve paylaşacağız :)))
hoşgeldin canım :)) yaş ilerledikçe hamilelik durumu zorlaşıyor ama burdaki herkes yılmadan sabırla devam ediyor mücadelesine :)) ben 32 yaşındayım aynen bende erken evlenmedim 28 yaşında evlendim :) evlendikten sonra hiç korunmadık ve hemen doktora gebelik öncesi hazırlık diye kontrole başladım, bütün tahliller sonuna kadar yapıldı (rahim filmi hariç, nedense hangi doktora gittiysem istemedi benden :44:) herşey normal dediler hep, hatta eşimde sperm testide yaptırdı oda normal ama hala bebiş yok, düşün :))) sabrımı sukünetimi koruyorum hep :)) artık rahim filmine geldi sıra onuda çektireyim hatrı kalmasın diye artık espiriye alıyorum ki ve biliyorum hepimizin bir zamanı var :))) yılmadan sabırla şansımızı zorlayacağız :)))
hoşgeldin
üzüntü nasıl da etklilyo di mi.
başka tahlil filan yaptırdınız mı? başka sıkıntınız yoktur inşlh
canım benim inşallah zamanı gelmiştir hepimiz içinbenim ilacım bitecek inşallah yakında dr un dediğini yazarım canım:81
iyiyim canım..uzanmaya devam..bu ara ailemden arkadaslarımdan gelenler oldu..iyi oldu, canım sıkılıyor yoksa..arada çalışıyorum uzaktan..artık en geç bir iki hafta içinde bu bızdık gelir diyoruz
bu hafta sonu ayaklanıcam artık:) ne zaman gelirse miniğim..sağlıkla gelsin de..
heyecan başladı biraz..ama çok düşünmemeye çalışıyorum..o gün ama kesin cok heyecanlanıcam..napıcam bilmiyorum:)
sizler nasılsınız bakalım
kızlar sağolun dr her şey yolunda dediii çok şükürrrrrrr ilaçları düzenlediiiiiii şimdilik
2 ay sonra buraya geleceksin (ünvst has )mr çekeceğiz kontol edeceğiz dediiii
ayyy çok heyecanlıı :))
ohhh hadi çok sevindim.rahat bi nefes alın artık :))
Günaydın kızlar, yoğunum bende biraz.
nasılsınız kızlarrr
oo zeytinzim gelmiş sen nasılsın annecik :)
beyazıt efendi nasıl bakalım :)
biz bırkatıgın gibi burdayız. çilgiini bekliyoz eli kulaanda bebişi geldi gelcek :)
yetercim sevindim eşine. allah daha iyi günler göstersin ikinize de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?