30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgınım allahım meleğini sağsağlim kucağına almayı nasip etsin
kahve lokum canım meleğini sen ve bütün hamişler sağlıkla kucakların alaırlar inş.
rabbim tüm isteyenlere tattırsın anne olmayı amin

zerdalcim ben ovulasyon testleri ayrı bir yerde aldım gg den aldım 20 ovulasyon testi 10 gebelik testi 19 tl idi ama ben ordan aldım ovulasyon testlerden memnun kalmadımmmm
Sağol canım. bende gg den alıyorum. ben benimkilerden memnun kalmıştım. Wondfo markaydı. Şimdi elimde kalmadı bitti.
Hayırlı olsun, darısı başımıza, daha önce hiç hamile kalmamıştın demi. FSH sorunun vardı sanırım.
merhaba zeytin. Bebeğin nasıl büyüyormu. Senin gittiğin türbe elif şafakın aşk romanında geçen Bayazit bistami hz. sanırım canım, çok önemli evliyalardan biriymiş. Romanı okurken aklıma sen geldin, şems hazretleri, mevlanayla tanışması esnasında geçiyor ismi. Ordan çıkarak bi araştırma yapmıştım. Beyazite ikinci isimde koydunuz mu?

Hammad... Bir zamanlar Bağdat'ın en zenginlerindendi. Dünyalık adına nesi var nesi yoksa dağıttı. ... ve Bağdat'ın en fakiri oldu.

Bir gün kapısını çalarlar. Evde değildir, bir müddet beklerler. Tam sonra geliriz diye ayrılmak üzereydiler ki gelir. Elinde yiyecekler. Sofraya otururlar. Yemek esnasında içeriye o ana kadar görmedikleri yabancı biri gelir bir şey söylemeden Hammad'a otuz altın uzatır. Hammad'ın rengi gider, sarsılır ve:

- Almam!

- Alacaksın.

Yabancı adam o kadar ısrar ederki, Hammad almayacağı konusunda herkesin duyacağı şekilde yemin eder. O anda bir kadın seslenir: :

- Bakın siz şunun yaptığına ! Bugün bu yediklerinizi alabilmek için, başımdan başörtümü aldı, pazara gitti sattı, yiyecek aldı. Şimdi de verilen parayı o kadar ısrara karşın kabul etmiyor, bir de üstelik almam diye yemin ediyor.

Sessizlik.... Kadına hiç kimse cevap vermez... Sessizliğin ve sıkıntının hakim olduğu bir ortamda lokmalar boğazlardan aşağı yuvarlanır yuvarlanabildiği kadar. sonunda içlerinden bir dayanamaz ve sorar:

- Hem böyle bir ihtiyaç içindesin, hem de sana verilen otuz altını kabul etmiyorsun. Söyleyebilirmisin neden?

- Hanımımın başörtüsünü pazara götürüp satmak için dolaşırken bir ses duydum "Bu işi bizim için yapıyorsun! Karşılığı sana tez ulaşır!" Eve dönüp o adamın bana otuz altını getirdiğini görünce, anladım ki, karşılığı geliyor. Onun için kabul etmedim.

Aman! Aman! Dikkat! Dikkatli ol, bir iş yaptın da karşılık bekleme. Karşılık beklemek bir yana, karşılık ister gibi de durma.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım Allah, derdim dermanım Allah, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya Allah, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

zerdalcığım günaydın

bugün 21.gün için kan verdim progesterona baktırdım. bide HCG ye

Progesteron 15.275
Hcg 0 dediler

sonucu telde öğrendim. elimde yazılı belge yok. ama progesteron çok iyi demi. çatlamışmıdır yumurta??

Son düzenleme:

Günaydın canım, ben hiç progesteron testi yaptrmadım canım, bilemyeceğim. Doktora bi göster bakalım, ne diyecek.

nasıll yaniii seninin yumurtlayıp yumurtlamadığına bakmıyorlar mı?

aminnnnnnnnnn......

Son düzenleme:
yeni gelen arkadaşlar isterlerse listeye alırız.. lütfen söyleyin ekleyelim isteyenleri..

hepinize hayırlı cumalar.. herkes iyidir umarım...

çılgın doğurmak üzere günü var aslında ama inşallah gününde gelmesi dileğiyle sıradaki yeğenimizi dört gözle bekliyoruz...

evet biz seni hatırlıyoruz da senin de hatırlamandan daha mutlu olduk.. ayrıca yeni yolcuna da kendi adıma çook sevindim.. hayırlı olsun.. tebrik ederim..

zerdal nasılsın canım
evet beyazıtın ismi o zata ait
ikinci ismi efe oldu
beyazıt efe büyüyo teyzesi
geshenk nasılsın canım
hayırlı cumalar buarada kızlar
rabbim isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın amin

nasılsınız kızlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
hergün yeni bir hamiş varmı diye açıyorum neti hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü neler yaşadığımızı ancak bizler biliriz
bu aradacumanız mübarek olsun bu mübarek gün hürmetine rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamiş arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin evladı olan arkadaşlarada rabbim kolaylık versin hayırlı evlat olurlar inşallah görüşmek dileğiyle

Büyüsün bakalım, geçen yıl bu zamanlar hamile kalmıştın, yanlış hatırlamıyorsam, efede güzel olmuş yanına. Bende iyiyim canım, bekliyoz bakalım zamanımızı.
Çılgının artık heran doğurabilir. Kızlar canlanın biraz, hadin bakalım, yeni hamileler duymak istiyorum. Geshenk benimki 4 mayıs.
adet göreceğin tarihi söylüyorsun canım, 10 mayıs olsa gerek.

Son düzenleme:
Bazen görüyordum seni, dediğin gibi allah büyük, mucizeler büyük, testlerini yaptırdığın yer güvenilir bi yermi, bi yanlışlık falan yoktur, fsh değerin düşünce, biran önce tüpe başlayın canım. Hayırlısı olsun, o kadar umutsuz olma, bugünlerde birçok arkadaşa söylüyorum sanada söyleyim, meryem duası oku, secde ayetinide yaparsın, inşallah bi faydası olur. Hz.meryemin nasıl hamile kaldığını biliyorsun, bunu veren allah, neleri vermez. Dualarımızı allah kabul etsin. Hepimizin yüzünü güldürsün.

merhaba zerdalcim, pardon ben olduğumuz adeti yazıyoruz sanıyordum .ok pardon :))) ben 30 güne bir oluyorum o zaman 9 mayıs da adet olmam lazım sanırım bu doğrudur, sölediğin için teşekkür ederim :)))

canım benim Allah hepimize çok güzel sabırlar vermiş, herşeyde vardır bir hayır diye bakarım ben ve hep iyi düşün sakın kendini bırakma, her kötü olayın ardından iyi birşey olur, kötü düşünceleri defet düşüncelerinden ki senin canında çok kıymetli unutma bunu, Allah bedenimizi bize iyi bakmamız kaydı ile vermiş, elimizde değil eminim üzülmemek ama elimizden geldiğince üzüntüyü defetmeye çalışmalıyız diyorum ve gelecek biliyorum herkese iyi güzel haberler, günler gelecek :))) eminim :)))

hepimize inşallah kolay güzel günler dileği ile...

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

naneli şeker ............................................ ?

Zerdal.................................................... 4 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

Yeteeeeer.............................................. ?

GESHENK.................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Belanay...................................................?

aylint .....................................................?

Blackberry................................................?

senemgy..................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…