30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım sen en terkedilmiş zamanlarına denk geldin :)))))) çok neşeli ve kalabalıktık biz... bakma hamile kalanlara, doğuranlar hastalananlar derken tekledik bu aralar.. baharla tekrar neşelenecez inşallah.. yeni hamileler çıkacak zerdalım bekliyor bunu ona göre :)) buraya takılıp bir müddet sonra gidenlerin bile aklı burda yaaa :76: niye bu kadar çok ziyaretçimiz var sanıyorsun :82:

heheh sempozyumdayım ben..homini gırtlak pufidi kandil tumba yatak sempozyumu

hosgeldin canım sen de bu arada aramıza

canım ben sana kıyamamm..nerdesin sen şimdi? izmirde değil misin? kime gidiyorsun muayeneye..
belki alternatif bir doktora daha gorunsen..neler gordum ben bizim merkezde.doktor moral veren biri olmalı...

sen de tontiş olasın inşallahh geshenk..bak ne dalga geçicem senle:))))))
dillarra gitti mi?

loveli gordum sanki:)

BELENAY canımm hiç canını sıkma. Bana da öyle dediler. Hatta AMH testim bile çok düşük çıktı. FSH benim de 18 de idi. Çok şükür şimdi düştü. Sana önerim Hayıt Drogunu eczanelerden alabilirsin. onu iç derim. Ayrıca yumurtalıklara çok iyi gelen Arginmax women' ı da kullan. Ben bu ay ilk defa kullandım ve acayip faydasını gördüm.

LOVELİ canım sana da sorum olacak. Ben sabah progesterona baktırdım 15.14 çıktı. benim yumurta çatlamışmıdır?

hah leyliko da gelmiş..
bence de fsh yuksekliği cok insanda var..
testler dogrudur da baska bir doktor değerlendirse iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…