kısa süredir bu sayfada yazışıyorum kızlar çok memnunum hepinizden, çok çok şekersiniz ve ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum, her gün muhakkak kontrol eetmeye çalışıyorum kim ne yazmış ne eklemiş diye :))))
süpeeeeerrrr yaaaaaa :))))
Evet özlemciğim ortamımız gayet sıcak ve güzeldir, çılgın doğum yapacak, sana geçen bahsettğim proflar bunlar, geshenk, loveli, çılgın, bu sıralar malum konferanslar, sempozyumlar, her yerde bi etkinlik, oturum yapmaktan ancak gelebiliyorlaraylin danışmanı yine yok, sesime gel hatun, o gün gelip ce demiş gitmişsin.
bende 17 nisan olmasi gerek
kızz hayırsız diloş nerelerdesin sen bakiiim ne ara geldin de gittin :)))))))) oh oh ne güzel bugün yaaaa herkesler gelmiş içim açıldı.. özlemişim sizi kızlar..
diloş 17 nisanı ekliyorum canım.. daha sık gel artık ona göre :))
anammm nihayet dolu buldum topiği
kıslarrrrrrrr kıslarr yüreğim sızlarr.
zeytinim de gelmiş gitmiş..
nasıl fıstık oğlusunn..
lokummm kısss sana özel mesaj attım şimdi..yavlumm yaaa cok sevindim..
şimdi kendine cok dikkat edicenn..
tombişşşşşşşşşşşşşşşşş karnı burnunda naaaabıyooon tombalak
heheh sempozyumdayım ben..homini gırtlak pufidi kandil tumba yatak sempozyumu
hosgeldin canım sen de bu arada aramıza
nasılsınız kızlar aslında iyi olduğunuzu biliyorum çünkü sürekli okuyorum yazdıklarınızı ama yazma cesaretim yoktu zor bir dönemden geçiyorum erken menapoz teşhisi ile cebelleşiyorum moralim bozuk ama şimdi daha iyiyim toparlanmaya çalışıyorum hiç aklıma gelmeyen şey başıma geldi doktorum sağolsun moralimin bozulmasına yardımcı oldu fsh değerim yüksek erken menapoz riskim varmış bizde tüp yapalım hemen dedik bu durumda tüp bebek şansın yüzde beş dedi tutmazmış önce ilaçla düşmesi gerekiyormuş fshın biz normal yolla olur diye beklerken şimdi tüp bebek bile yapamıyoruz ama ne yapalım kısmet nette araştırdım o kadar çok mucize yaşanmışki artık umutluyum bebeğim olur yada olmaz bilemiyorum ama rabbimden hep hayırlısını diliyorum bundada vardır birr hayır şimdilik ilacımı kullanıp beklemekten başka yol yok tabi biz çalışmalara devam ediyoruz ne yapalım umut kapısı bir mucizede bize uğrarmı diye bekliyoruz ilk zamanlar şoku atlatmak zor oldu çok şaşkındık ama şimdi daha iyiyz toparlanıyoruz kimbilir kısmet topiğehergün geldim uğradım yazdıklarınızı okudum ama yazmak içimden gelmedi sanki hayata küstüm sürekli uyumak istiyordum sanırsam bunalımın eşiğine geldim ama rabbime şükür şimdi çok iyiyim dahada iyi olacağım bu ay adetin üçüncü günü yine kan vereceğim testin tekrarı için umarım düşmüştür değer yoksa iaca devam biliyorsunuz hormon ilaçlarının etkilerini oyyyy oyyy Allah yardımcımız olsun Allah herkesin yardımcısı olsun kimseyi bu yolda eylemesin hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin amin
hergün yeni bir hamiş varmı diye açıyorum neti hamile haberi alınca çok seviniyorum çünkü neler yaşadığımızı ancak bizler biliriz
bu aradacumanız mübarek olsun bu mübarek gün hürmetine rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hamiş arkadaşlarımıza hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin evladı olan arkadaşlarada rabbim kolaylık versin hayırlı evlat olurlar inşallah görüşmek dileğiyle
ooo bütün kızlar toplanmış haberim yokkkkk ahan da bastımmm
kızlaaaaaarrrrrrr
belenaycım bi dr daha gitsen mi acaba
bulalım onuuuuuu
LOVELİ canım sana da sorum olacak. Ben sabah progesterona baktırdım 15.14 çıktı. benim yumurta çatlamışmıdır?
lovelimm benim yaaaa,nasılsın?
ben dogurdum doguracam modundayım..:95:
çatlamıştır ya çatlamış demek için 10u geçmesi gerek diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?