Progesteron : 15.14
Estradiol : 175.3
HCG : 0.100
çıkmışş((((( sanırım bu sefer de olmadıı ya olabilir mi ki??
adet tarihin ne zaman.
leylikomm kesin yumurtlamıssın..
kaçıncı gunundesin onu da yazsana..kaçıncı gün sonucu bunlar
:84::84::84::84: burda da biraz daha ıhınmak gerek. sonra geliyor geliyor, hoooplokum yerim senin o çekirdeğini..kıyamam..Allah'ım korusun sizi...
he zerdal oyle doguracam ben ne varDD ne gülüyonn
gecen ay 26 martta adet oldum.
bugün 21.günüm.
ve bu ay hiç boş geçirmedim....
Biraz erken gibi, belli olmaz tabi, tam adet tarihinin geçmesini bekle.
sağol canım bu 2 gün çalışma olamayacak((
bana neden cevap vermiyorsunuz arkadaşlar?????
buldum ben kulaklarından çekip getireceğim
geshenkhadi bunlar sana
lovelimm benim yaaaa,nasılsın?
ben dogurdum doguracam modundayım..:95:
:95::95::95::95: bu pozisyonda doğuruyogibisin
canım zaten yumurtlamışsın..gerek yok..
şimdi bu progesterondan birsey anlayamayız..onemli olan adet geçince de bu hormonun yüksek kalması..
hadi inşallahh
yazarız.. naaaabıyon
:119:
eli kulağında her an yumurtlayabilir çok yaklaşmayın :89:
:81:
saol tentoşum, tutsun da hayırlısıylan..iyi be sen nabıon :))
hadi hayrıslı olsun aylinim :) -de senin doktor sana tüp yapıo olmasın yannışnıknan :)) neden o kadar çok tutuo yau
benim ilaçlarla birlikte 600 miydü neydi?
amaann bebek için doktorlara harcadığım parayla dünyayı gezeydiimm, gdilmedik delik pirakmamaıştım :)
hadi gene gel
amin inşallah canım :)hayırlı olsun terfi etmişsin canım bebişli olsun inşşşşşş
canım banada fazla geldi bu ücret bizim burada özelde yaptırırsan 500 tl artı ilaçlar onlarda özelde 500 tl civarında ama kurumlu olursa has hiç ödemiyorsun ilaçlrda 200 tl gibi tutuyor
ivet doğru deyon.. bakalım gelir inşallah..para kaznaılır sorun deel Aylincim..yeterki gelsin bebeğin..ama hakketen pek pahalı ya ben o fiyata tüpü hallettim nerdeyse...şaşıyom kalıyom siizn doktrlara
yavrıııııııııım nabıyon :) hayırsızdan geshenkine meydey meydey nasılsın gulümooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo kimler gelmiiiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :119: siz buraya uğrarmıydınız hanum efendü.. nerdesin kıs sen.. en son bandajlıydın iğneler bile başlamışsın iyi haber barim verdin.. daha bugün aklımdaydın hayırsızlığın vesilesiyle
aşılama tüple hemen ehemn yaklaşık fiyat ben olsam direk tüpe giderdim geçen artniyetizme de demiştim hatta.. bari az daha garanti gibi..
kimse yokken gelirsen kendi sesinle ayrılırsın işte
ii sen nabiyen
kısım hiiiç ziyaretçin de yokmuş.. bak ben gelince patlama oluyor nabeerrrr
bende iyiyim sen nabıyon :111:
çoluk çocuk anan baban nabıyoooooooooooo
:122:
:115: evet öyleyisdir
ağlatma kkıs venüsü :)
yandaaannnn :118:
verme verme
dinleyin hocanızı
hakkında hayırlısı olsun inşallah.. şansın bol olsun özlem.. uzun bir yolculuk bu.. duygu yoğunluğu ile dolu umarım sen yolun sonunda bebeğine kavuşup hiiiç anlamzsın bu yolculuğu...
helal sanaa beee...bitanesin sen..
iki tane olan benim :))) biri donuklardandı biri tam işlem :)) bide aşım var cosss... sonuç fosssss
ooooo aylin hanımlar gelmişler, kız tamda dün seni anmıştım, sesimemi geldin. yavruhayırlı olsun aylinim, mucedeleye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?