20 Nisan Alemlerin Sultanı Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) in Doğum Günü..
Hoş Geldin Ya Muhammed Mustafa...
Rabiülevvel ayının 12. Pazartesi gecesi, yapılan hesaplamalara göre, Miladi takvime göre 20 Nisan'a denk gelen gece idi.
İşte bu geceye Veladet-i Nebi gecesi diyor ve onun bütün kalbimizle, ruhumuzla her sene yeniden yâd edip kutluyoruz. Bütün kâinatla bu geceyi karşılayarak onun âleme teşrifine kıyam ediyoruz.
Getirdiği ebedi nura, açtığı saadet caddesine ve sünnet-i seniyyesine yeniden sımsıkı sarılmak ve Mevlid Kandilini vesile ederek ona yeniden biatimizi, bağlılığımızı tazelemek ne yüce bir şeref ve ne büyük bir saadettir.
geshenk sana öğretecem yerini diye bütün topink öğrendi, zuma oynarken bizim arniyetsizmle bebeğim_01 de gördüm zumada,aşağıda oyunu oynayanların nikleride yazıyor. Bütün topincek ordaydık. Topları vurmak zevklide, mausu çok tutunca kolum ağrıyor. O yüzden çok sık oynayamıyorum.Ama kupa benimdir, kızlar
geshenk sana öğretecem yerini diye bütün topink öğrendi, zuma oynarken bizim arniyetsizmle bebeğim_01 de gördüm zumada,aşağıda oyunu oynayanların nikleride yazıyor. Bütün topincek ordaydık. Topları vurmak zevklide, mausu çok tutunca kolum ağrıyor. O yüzden çok sık oynayamıyorum.Ama kupa benimdir, kızlar
geçmişi okudum çok güldüm
hele götlüğe koptummmmmmm
iyisin canım, başka bi oyun buldum, 2 kere bronz madalya aldım. Sonunda. yumurta falan topluyon.ya bende fena sayılmam zerdal
Aylin ilk sorduğunda bende öyle anladım. Sonra senin yazını bir kere daha okutum. Kötülük.anaaaa bunların hepsi kumarcıymış meğersemben bulana kadar top yekün hurrraaaa gitmişler kadınlar zerdal kıss birinci mi oldun yoksa... ben seni geçerim kiiiiiiiiiiiiiii
ah aylin aaahhhh ne etti lafımıben terbiyeli yazdım lovelim inan bak... o art niyetli aylin var yaa girdi topiğe 2 dakika gottülüğü gö......k yaptı çıktı :26: :78:
geçmişi okudum çok güldüm
hele götlüğe koptummmmmmm
evet ya çok güldüm zerdal yaaaa
günaydınlar efeniiiimmmnasılsınız??????
buldum dün akşamüzeri ama bir kere oynadım tabi işler çıktı.. top çok var yaa orda :)))))))) hepsinle sırayla oynarım :))
sen harikasın zerdalım... ne güzel bilgilendiriyorsun bizi sağol ellerine sağlık...
burda hava kapalı sıkıcı boğucu ama ona inaaaaattttt güzel bir gün ve iyiyiiiiimmmmmmteşekkür ederim, sende iyisindir diye düşünüyorum :)))) sevgilerleeeeeeeeeee
sorma özlem burası da öyle.. yaz bize geç gelecek daha doğrusu baharı yaşamadan yaza direk geçiş yapacağız diye düşünüyorum nerdeyse hıdırellez yaklaştı hala soğuk yağmur mevcut :)) ne çizmelerden ne de kışlık giyeceklerden kurtulamadık henüz... en çok da piknik yapasım var her hafta kapalı olunca yapamıyoruz onu da.. vee çok feci oyuna kaptırdık zerdal bana bir gösterdi olay bittioyun furyası var topicte senin rahim filmi ne oldu?? karar verdinmi??
aynen sabahları ne giyeceğimi şaşırdım artık, derme çatma giyinip geliyoz. hava çok soğuk ve yağmurlu.
:82::82::82::82::82::82:
Akşam osmanı izledinmi, yav o aliye sinir oluyorum sorma. berrinle ahmetin sahnesi öldürdü beni, akşam yine güzeldi. Sonunda mesude istediğini alacak. O aylinin kocasınada sinir oldum, sonunda abisine yok benim kadınıda al diyecekti. Öyle şeymi olur. Bu kadarıda fazla ileri.
artık filmi seyretmek istemiyorum.. sinirlerim bozuluyor.. mesude nin o eve girmesini kabullenemiyorum yuh yani.. kıtlık mı çıktı yani soner de iapatlayacam diye başka kimse kalmadı mı da ona gitti.. ali zaten evrim geçirmiş insan şekli almış bir hayvan olduğu için yoruma gerek bile yok.. sürekli drama arkadaş.. ruhum daralıyor artık.. hiç mi mutlu günleri olmadı bunlarınbu gidişle inan izlemiyecem...
sorma özlem burası da öyle.. yaz bize geç gelecek daha doğrusu baharı yaşamadan yaza direk geçiş yapacağız diye düşünüyorum nerdeyse hıdırellez yaklaştı hala soğuk yağmur mevcut :)) ne çizmelerden ne de kışlık giyeceklerden kurtulamadık henüz... en çok da piknik yapasım var her hafta kapalı olunca yapamıyoruz onu da.. vee çok feci oyuna kaptırdık zerdal bana bir gösterdi olay bittioyun furyası var topicte senin rahim filmi ne oldu?? karar verdinmi??
walla aynı fikirdeyim ki ben sıcak yerin insanıyım ama içanadoluda tıkılıp kaldım((
rahim filmide baya bi önceki sayfalarda yazmıştım gerilerde kaldı tabikide şimdi haftaya gaziantepe ziyarete gidiyorum, teyzeme söledim burası çok pahalı orda tanıdığın yer var mı diye hem annem de gelecek yalnız olmak istemiyorumda(( kabus yaptım kendime neyse işte orda yada annemler antalyada üniv. hastanelerinde de ücretsiz anestezili oluyomuş öle bişiyler olacak yani kısaca bu iş mayısda hallolmuş olacak sanırım, ona göre bildiricem size sonucu ama zerdal mi sölemişti sanırım ben bilmiyordum rahim filmini adetten 2-3 gün sonra çekiyolar hamilelik riski felan olabilir diye sanırım
yani duruma göre yaaa gaziantep yaa antalya mayısda halledeceğim inş. :))))
bende başladım Zerdal öyle bir gecer zamanki izlemeye,hafta sonu 2 gün evdeydim ya 12 bölüme kadar geldim 1. bölümden başlayıp...bu haftasonu izleyememde annem gidince izlerim yine fırsat bulşdukça...o kadar direndim ağlatan dizi izlemiciiim deyi dayanamadım nedir bu bu kadar izliyo biizm kızlar diye,ağla ağla helak oldum ama ilk bölümlerdeaynen sabahları ne giyeceğimi şaşırdım artık, derme çatma giyinip geliyoz. hava çok soğuk ve yağmurlu.
:82::82::82::82::82::82:
Akşam osmanı izledinmi, yav o aliye sinir oluyorum sorma. berrinle ahmetin sahnesi öldürdü beni, akşam yine güzeldi. Sonunda mesude istediğini alacak. O aylinin kocasınada sinir oldum, sonunda abisine yok benim kadınıda al diyecekti. Öyle şeymi olur. Bu kadarıda fazla ileri.
evet Özlemcim adet bitimi en gec 5 gün içinde cekilmesi gerekiyor..sonrada 10 gün ilişki yasaklaıyolar...walla aynı fikirdeyim ki ben sıcak yerin insanıyım ama içanadoluda tıkılıp kaldım((
rahim filmide baya bi önceki sayfalarda yazmıştım gerilerde kaldı tabikide şimdi haftaya gaziantepe ziyarete gidiyorum, teyzeme söledim burası çok pahalı orda tanıdığın yer var mı diye hem annem de gelecek yalnız olmak istemiyorumda(( kabus yaptım kendime neyse işte orda yada annemler antalyada üniv. hastanelerinde de ücretsiz anestezili oluyomuş öle bişiyler olacak yani kısaca bu iş mayısda hallolmuş olacak sanırım, ona göre bildiricem size sonucu ama zerdal mi sölemişti sanırım ben bilmiyordum rahim filmini adetten 2-3 gün sonra çekiyolar hamilelik riski felan olabilir diye sanırım
yani duruma göre yaaa gaziantep yaa antalya mayısda halledeceğim inş. :))))
bende severim zuma ve top oyunlarını hatta iş yerimden oynardım bikaç oyunda rekorum vardı ilk 3 teydim :))) hiç farketmediniz mi yau elfoş yazıyodur oralarda.. :)geshenk sana öğretecem yerini diye bütün topink öğrendi, zuma oynarken bizim arniyetsizmle bebeğim_01 de gördüm zumada,aşağıda oyunu oynayanların nikleride yazıyor. Bütün topincek ordaydık. Topları vurmak zevklide, mausu çok tutunca kolum ağrıyor. O yüzden çok sık oynayamıyorum.Ama kupa benimdir, kızlar
rahatlamam mı Gesom hem bedenim hem de ruhum dinlendi valla..yemekler hazır,hergün kapıyı gülümseyerek acan biri var evde..ayhh keşkem memlekette calışabilsek. :97::97:tentooo o lafı aylin delisi nereye çekti aldanma sen böyle saptırmalara :)))) bak yaflum o gottülük dü yanim kötülüğün iç anadolu çorum vs. şivesi ile söylenmiş haliydi.. açıklamamı yapayım.. yanlık anlaşılma olmasın.. ah aylin aahhhh
sohbetinizi kaçırdım ben.. kimse kalmamış... denizanası sen naaaabıyon anam görüşemiyoruz... anneciğin gelince rahatladın dimi...
süpermiş,içten gelen minik tekme haKadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ :)
:76::76::76:
aylin kaçtın mı hemen
En iyisi kayıplar için önce camiden ilan ettirelim, çıkmazsa müge anlıya falan çıkarız artık, bir bir tespit eder bulup getiririzvenus giriyorda yazı yazmıyor sanırım. çekecem kulaklarını gelsinde
Gideriz yolumuzdan, arada küçük kaçamakların bi zararı olmaz, suçuda şeytana atarız olur biter,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?