30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım bu güzel gecenin hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin insaallah

ya bende fena sayılmam zerdal

anaaaa bunların hepsi kumarcıymış meğersem ben bulana kadar top yekün hurrraaaa gitmişler kadınlar zerdal kıss birinci mi oldun yoksa... ben seni geçerim kiiiiiiiiiiiiiii

geçmişi okudum çok güldüm
hele götlüğe koptummmmmmm

ah aylin aaahhhh ne etti lafımı ben terbiyeli yazdım lovelim inan bak... o art niyetli aylin var yaa girdi topiğe 2 dakika gottülüğü gö......k yaptı çıktı :26: :78:

Son düzenleme:
ya bende fena sayılmam zerdal
iyisin canım, başka bi oyun buldum, 2 kere bronz madalya aldım. Sonunda. yumurta falan topluyon.
Aylin ilk sorduğunda bende öyle anladım. Sonra senin yazını bir kere daha okutum. Kötülük.

tabi sen bulana kadar bütün topink öğrendi yerini. Üçüncü oldum, bronz aldık madalyayı.
geçmişi okudum çok güldüm
hele götlüğe koptummmmmmm
loveli nabersin, maşllah bütün geçmişi okuyup, bütün yazılarımı beğenmişsin. Nasılsın bakalım.

evet ya çok güldüm zerdal yaaaa

canım lovelim beni de pek beğenmiş Rabbim hep güldürsün hiç ağlatmasın tatlı lovelimi....

yaaa zerdal ben bırak madalyanın bronzunu gümüşünü skorumu bilem kaydettiremedim ama yaaaaa aslında yüksek puanlar yaptım inanmazsınız siz şimdi :84: böyle giderse kumara gene elveda edecem he

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

Dilara.....................................................17 nisan (geçti) nerdesin ne oldu diloş alooooooo

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................ ?

Belanay...................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

burda hava kapalı sıkıcı boğucu ama ona inaaaaattttt güzel bir gün ve iyiyiiiiimmmmmm teşekkür ederim, sende iyisindir diye düşünüyorum :)))) sevgilerleeeeeeeeeee

burda hava kapalı sıkıcı boğucu ama ona inaaaaattttt güzel bir gün ve iyiyiiiiimmmmmm teşekkür ederim, sende iyisindir diye düşünüyorum :)))) sevgilerleeeeeeeeeee

sorma özlem burası da öyle.. yaz bize geç gelecek daha doğrusu baharı yaşamadan yaza direk geçiş yapacağız diye düşünüyorum nerdeyse hıdırellez yaklaştı hala soğuk yağmur mevcut :)) ne çizmelerden ne de kışlık giyeceklerden kurtulamadık henüz... en çok da piknik yapasım var her hafta kapalı olunca yapamıyoruz onu da.. vee çok feci oyuna kaptırdık zerdal bana bir gösterdi olay bitti oyun furyası var topicte senin rahim filmi ne oldu?? karar verdinmi??

Son düzenleme:

aynen sabahları ne giyeceğimi şaşırdım artık, derme çatma giyinip geliyoz. hava çok soğuk ve yağmurlu.

:82::82::82::82::82::82:

Akşam osmanı izledinmi, yav o aliye sinir oluyorum sorma. berrinle ahmetin sahnesi öldürdü beni, akşam yine güzeldi. Sonunda mesude istediğini alacak. O aylinin kocasınada sinir oldum, sonunda abisine yok benim kadınıda al diyecekti. Öyle şeymi olur. Bu kadarıda fazla ileri.

artık filmi seyretmek istemiyorum.. sinirlerim bozuluyor.. mesude nin o eve girmesini kabullenemiyorum yuh yani.. kıtlık mı çıktı yani soner de iapatlayacam diye başka kimse kalmadı mı da ona gitti.. ali zaten evrim geçirmiş insan şekli almış bir hayvan olduğu için yoruma gerek bile yok.. sürekli drama arkadaş.. ruhum daralıyor artık.. hiç mi mutlu günleri olmadı bunların bu gidişle inan izlemiyecem...

mesude mübarek eve giriyor, aahtarı kaptığı gibi somerin odasında o belgeleri buluyor, pes yani, bazen benimde daralıyor ama bağımlılık yaptı, izliyoz.

Cemilede hala koruyor aliyi, polise doğru düzgün ifade vermedi.

Kızlar ben kaçar, birazda işler yoğun, hepinize iyi akşamlar. Öpüldünüz.

walla aynı fikirdeyim ki ben sıcak yerin insanıyım ama içanadoluda tıkılıp kaldım ((

rahim filmide baya bi önceki sayfalarda yazmıştım gerilerde kaldı tabikide şimdi haftaya gaziantepe ziyarete gidiyorum, teyzeme söledim burası çok pahalı orda tanıdığın yer var mı diye hem annem de gelecek yalnız olmak istemiyorumda (( kabus yaptım kendime neyse işte orda yada annemler antalyada üniv. hastanelerinde de ücretsiz anestezili oluyomuş öle bişiyler olacak yani kısaca bu iş mayısda hallolmuş olacak sanırım, ona göre bildiricem size sonucu ama zerdal mi sölemişti sanırım ben bilmiyordum rahim filmini adetten 2-3 gün sonra çekiyolar hamilelik riski felan olabilir diye sanırım

yani duruma göre yaaa gaziantep yaa antalya mayısda halledeceğim inş. :))))

bu arada bende biraz oyun manyaklığım vardır heleki zuma , bejeweled gibi oyunlar beni kopartıyo bende çok takılırım böle böle oyunlara hep, kafa dağıtıyo azıcık boşverin arada oynamak güzzzeeeeellll

anladım canım..ben de demiştim bu konuyla alakalı önce beta HGC bakılıyor zaten diye... yani konuşmuştuk biliyorum ama ne zamana karar verdin onu bilmiyordum.. tabi annenle yada yakın biriyle gitmek fena olmaz ama şunu bilki kısa ve basit bir işlem.. büyütüldüğü gibi değil.. ve gerekli.. hadi bakalım hayırlısı.. gaziantep i bilmiyorum ama antalya da isim yapmış doktorlar var.. devamı nerede olacak tedavinin asıl önemli olan o tabi..

kızlar sllmmmmmmmmmnasılsınız ben yoruldum bugün geç geldim o yüzdenn geçmişede bakamıyorum inşş herkesler iyidir

bende başladım Zerdal öyle bir gecer zamanki izlemeye,hafta sonu 2 gün evdeydim ya 12 bölüme kadar geldim 1. bölümden başlayıp...bu haftasonu izleyememde annem gidince izlerim yine fırsat bulşdukça...o kadar direndim ağlatan dizi izlemiciiim deyi dayanamadım nedir bu bu kadar izliyo biizm kızlar diye,ağla ağla helak oldum ama ilk bölümlerde eşimde yakaladı 1-2 sahnede o da gülmekten helak oldu başımda diziye falan ağlanırmı deyi :))

evet Özlemcim adet bitimi en gec 5 gün içinde cekilmesi gerekiyor..sonrada 10 gün ilişki yasaklaıyolar...

bende severim zuma ve top oyunlarını hatta iş yerimden oynardım bikaç oyunda rekorum vardı ilk 3 teydim :))) hiç farketmediniz mi yau elfoş yazıyodur oralarda.. :)
rahatlamam mı Gesom hem bedenim hem de ruhum dinlendi valla..yemekler hazır,hergün kapıyı gülümseyerek acan biri var evde..ayhh keşkem memlekette calışabilsek. :97::97:

Kadına yönelik şiddeti destekliyorum.. Ancak ; içten gelen minik bir tekmeyse. ♥ :)
:76::76::76:

aylin kaçtın mı hemen
süpermiş,içten gelen minik tekme ha
deniz kızı olsun diyon ha, anneciimde tutturdukız olcak, kız olsun diye..bakalım Tentom haftaya öğreniriz inş.

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43

eee ben buraya her geldiğimd e kimse olmuyor kiii

napıyonuz bakem , gerçi bven sizi hep okuyorum ama kendi kendime konuşmak istemediğim için bişey yazmadan çıkıyorum..:78: öylee işteee :)) iyi kaynatmılınız valla kumarlar falan haa bend e tavlayı çok severim ama eşim bıktı artık benle oynamaktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…