- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
anladım canım..ben de demiştim bu konuyla alakalı önce beta HGC bakılıyor zaten diye... yani konuşmuştuk biliyorum ama ne zamana karar verdin onu bilmiyordum.. tabi annenle yada yakın biriyle gitmek fena olmaz ama şunu bilki kısa ve basit bir işlem.. büyütüldüğü gibi değil.. ve gerekli.. hadi bakalım hayırlısı.. gaziantep i bilmiyorum ama antalya da isim yapmış doktorlar var.. devamı nerede olacak tedavinin asıl önemli olan o tabi..
bende başladım Zerdal öyle bir gecer zamanki izlemeye,hafta sonu 2 gün evdeydim ya 12 bölüme kadar geldim 1. bölümden başlayıp...bu haftasonu izleyememde annem gidince izlerim yine fırsat bulşdukça...o kadar direndim ağlatan dizi izlemiciiim deyi dayanamadım nedir bu bu kadar izliyo biizm kızlar diye,ağla ağla helak oldum ama ilk bölümlerdeeşimde yakaladı 1-2 sahnede o da gülmekten helak oldu başımda diziye falan ağlanırmı deyi :))
evet Özlemcim adet bitimi en gec 5 gün içinde cekilmesi gerekiyor..sonrada 10 gün ilişki yasaklaıyolar...
bende severim zuma ve top oyunlarını hatta iş yerimden oynardım bikaç oyunda rekorum vardı ilk 3 teydim :))) hiç farketmediniz mi yau elfoş yazıyodur oralarda.. :)
rahatlamam mı Gesom hem bedenim hem de ruhum dinlendi valla..yemekler hazır,hergün kapıyı gülümseyerek acan biri var evde..ayhh keşkem memlekette calışabilsek. :97::97:
süpermiş,içten gelen minik tekme ha
deniz kızı olsun diyon ha, anneciimde tutturdukız olcak, kız olsun diye..bakalım Tentom haftaya öğreniriz inş.
bende başladım Zerdal öyle bir gecer zamanki izlemeye,hafta sonu 2 gün evdeydim ya 12 bölüme kadar geldim 1. bölümden başlayıp...bu haftasonu izleyememde annem gidince izlerim yine fırsat bulşdukça...o kadar direndim ağlatan dizi izlemiciiim deyi dayanamadım nedir bu bu kadar izliyo biizm kızlar diye,ağla ağla helak oldum ama ilk bölümlerdeeşimde yakaladı 1-2 sahnede o da gülmekten helak oldu başımda diziye falan ağlanırmı deyi :))
evet Özlemcim adet bitimi en gec 5 gün içinde cekilmesi gerekiyor..sonrada 10 gün ilişki yasaklaıyolar...
bende severim zuma ve top oyunlarını hatta iş yerimden oynardım bikaç oyunda rekorum vardı ilk 3 teydim :))) hiç farketmediniz mi yau elfoş yazıyodur oralarda.. :)
rahatlamam mı Gesom hem bedenim hem de ruhum dinlendi valla..yemekler hazır,hergün kapıyı gülümseyerek acan biri var evde..ayhh keşkem memlekette calışabilsek. :97::97:
süpermiş,içten gelen minik tekme ha
deniz kızı olsun diyon ha, anneciimde tutturdukız olcak, kız olsun diye..bakalım Tentom haftaya öğreniriz inş.
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
eee ben buraya her geldiğimd e kimse olmuyor kiii
napıyonuz bakem , gerçi bven sizi hep okuyorumama kendi kendime konuşmak istemediğim için bişey yazmadan çıkıyorum..:78: öylee işteee :)) iyi kaynatmılınız valla kumarlar falan haa bend e tavlayı çok severim ama eşim bıktı artık benle oynamaktan :))
doğru geshencim, kusura bakma yaaa walla yıllarca bilgisayarla uğraşmaktan unutkanlık oldu bende :) sen dedikden sonra hatırladım sende demiştin ewet :))) gaziantep de o zaman yapmayabilirler yada HCG bakarlar ona göre ama antalya da rahim filmi çektirebilirim fakat tedavinin devamını ankarada BÜLENT ALP var ona ulaşmaya ve randevu almaya çalışacağım olmazsa başkasını bulacağım yani ankarada devamı olacak sanırım, şimdi sadece düşüncem yarın ne olur bilemiyorum ama antalya da isim yapmış doktorların isimlerini bana verebilir misin? eğer orda olmam gerekirse araştırayım
bide son bir soru soracağım affına sığınarak anestezili çektiklerinde nasıl oluyor yani komple uyutuyorlar mı ve ne kdar süreli uyutma felan oluyor yani tam bilemiyorumda :)))
sevgilerleee
canım tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider dua et bekle inşallah dış gebelk değildir ve meleğine kavuşursunSlm kızlar Herkesler iyimi.Akşamdan beri sevinçten uçuyodum gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım eşim gitti 2 tanedaha test aldı onlarıda yaptık onlardada çift çizgi.şimdi doktordan geldim kan degirim 5303 ama kese gözükmüyor(((Dış gebelik olma ihtimali yüksekmiş.Sizlerle paylaşmak istedim.
canım tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider dua et bekle inşallah dış gebelk değildir ve meleğine kavuşursun
Slm kızlar Herkesler iyi.Akşamdan beri sevinçten uçuyodum gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım eşim gitti 2 tanedaha test aldı onlarıda yaptık onlardada çift çizgi.şimdi doktordan geldim kan degirim 5303 ama kese gözükmüyor(((Dış gebelik olma ihtimali yüksekmiş.Sizlerle paylaşmak istedim.
çok sevindim
canım sağlıcakla kucakla inşş:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Sagol canım sevinmek için erken daha sanırım.
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bunu netten budum
Dış gebelik: Gebeliğin rahim içinde değil de başka bir yerde yerleşmesi durumunda dış gebelikten söz edilir. Dış gebelik varlığında normalde erken gebelikte karşılaşılan tüm yakınmalar bulunabilir. Bunun yanısıra kanda yapılan ölçümlerde hCG artışının olmsı gerekenden daha düşük olduğu görülür.
Keseyi rahim içinde göremedigi için zaten dış gebelikten şüpelendi.
Slm kızlar Herkesler iyimi.Akşamdan beri sevinçten uçuyodum gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım eşim gitti 2 tanedaha test aldı onlarıda yaptık onlardada çift çizgi.şimdi doktordan geldim kan degirim 5303 ama kese gözükmüyor(((Dış gebelik olma ihtimali yüksekmiş.Sizlerle paylaşmak istedim.
bence de :)nasılsınız kızlar bi bakayım dedim hani kaçak üye sıfatı almıyayım diye:))bu arada ne gülücük gönderebiliyorum nede beğeni yapabiliyorum bilgisayar kafayı yedi bunları yazdığıma şükür
artniyetizm canım rahim filmi için anestezi almana hiç gerek yok yorma vücudunu o kadar çok basit bir işlem sadece ilacı verirken adet sancısı gibi birsancı oluyor okadar ilaç bitince geçiyorişlem kolay yani ben çok korkuyordum öle abarttılar anlatırken allahım öleceğim sanki hastaneye giderken herkesi seferber ettim eşimeyanımda gel eve gelmem zor olucakmış dedim içeri girdim giresiye hatim indirdim inan ama çıkarken gülerek çıktım eşimde şaşırdı kafayı yedi herhal benim hanım dedi çok basit bişeyi bu kadar abartığıma çok güldüm hatta eşim gelmese bile olurmuş filimden sonra işe bilegittimo kadar kolayyani hadi kolay gele:))
kızlar gunaydın nasılsınız
geshenkcim benim doğumum 15 16 haziran gibi dedi doktorum sezeryan olcam iple cekiyorum rabbim herkese nasip etisn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
bu kadar panik yapmana gerek yok inan ki. anesteziliye de gerek yok. dogru dürüst yeni sistemle yapan bi yer bulman yeterli.doğru geshencim, kusura bakma yaaa walla yıllarca bilgisayarla uğraşmaktan unutkanlık oldu bende :) sen dedikden sonra hatırladım sende demiştin ewet :))) gaziantep de o zaman yapmayabilirler yada HCG bakarlar ona göre ama antalya da rahim filmi çektirebilirim fakat tedavinin devamını ankarada BÜLENT ALP var ona ulaşmaya ve randevu almaya çalışacağım olmazsa başkasını bulacağım yani ankarada devamı olacak sanırım, şimdi sadece düşüncem yarın ne olur bilemiyorum ama antalya da isim yapmış doktorların isimlerini bana verebilir misin? eğer orda olmam gerekirse araştırayım
bide son bir soru soracağım affına sığınarak anestezili çektiklerinde nasıl oluyor yani komple uyutuyorlar mı ve ne kdar süreli uyutma felan oluyor yani tam bilemiyorumda :)))
sevgilerleee
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
eee ben buraya her geldiğimd e kimse olmuyor kiii
napıyonuz bakem , gerçi bven sizi hep okuyorumama kendi kendime konuşmak istemediğim için bişey yazmadan çıkıyorum..:78: öylee işteee :)) iyi kaynatmılınız valla kumarlar falan haa bend e tavlayı çok severim ama eşim bıktı artık benle oynamaktan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?