30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

doğru geshencim, kusura bakma yaaa walla yıllarca bilgisayarla uğraşmaktan unutkanlık oldu bende :) sen dedikden sonra hatırladım sende demiştin ewet :))) gaziantep de o zaman yapmayabilirler yada HCG bakarlar ona göre ama antalya da rahim filmi çektirebilirim fakat tedavinin devamını ankarada BÜLENT ALP var ona ulaşmaya ve randevu almaya çalışacağım olmazsa başkasını bulacağım yani ankarada devamı olacak sanırım, şimdi sadece düşüncem yarın ne olur bilemiyorum ama antalya da isim yapmış doktorların isimlerini bana verebilir misin? eğer orda olmam gerekirse araştırayım

bide son bir soru soracağım affına sığınarak anestezili çektiklerinde nasıl oluyor yani komple uyutuyorlar mı ve ne kdar süreli uyutma felan oluyor yani tam bilemiyorumda :)))

sevgilerleee

saolasın canım :))) bi adım atalımda rahim filmi için bakalım neler olacak :)))

günaydınnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrr keyiflerrrrrrrrrrr nasılllllllllllll

aha da bi dombalak dahaa kıss elfoşş çılgın yakında tombalaklıktan kurtulacak biliyorsun yeni favorim sensin ona göre tombişim şişkom besilim benim yemekler hazır diye çok yutuverme heee malum göbek zaten ileri arkadan da başka şey geri çıkarsa eh bilemeyecem artık

bu arada ben hala erkek deniz gelecek diyorum... hep erkek gibi geliyor bana... meraktayım....

kızım sende var ya hep kimse yokken gelmeyi nasıl başarıyorsun bravo sana niye kendi kendine konuşmuyorsun güzel oluyor aslında öyle :))) Aylin le ben yapıyoruz zevkli dimi kıss aylin :86: hele aylin resmen kendiyle konuşuyor dene bak güsel oluyooo

canım anesteziye hiç gerek yok bence tabi.. valla çektiren biri olarak 10 dakikalık işlem çok kısa süreli ilacın verildiğini duyuyorsun hepsi bu.. tercih senin.. doktora gelince benim bir akrabam var orada bana çok ısrar ettiği bir doktor vardı illa gel bi,r kere o görsün diye.. isim yapmış bende okudum nette.. başarılı imiş.. adı ali fuat şengör.. bide seda soylu diye bir bayanı çok övmüşler.. sende bir araştır istersen.. haaa affa falan sığınma rahat ol istediğini sorabilirsin bildiğim bir şeyse ve okumuşsam mutlaka cevap veririm.. anlaştık kızların hepsi öyledir tecrübe sahibi herkes az çok... ve yardımcıdırlar sağolsunlar.. hadi işin rast gele.. inşallah hemen sonuca varırsın hayırlısıyla...

Son düzenleme:
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... Temmuz
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

denizanası seni erkek inferlitesindeki kızlar merak etmişler

kızlar gunaydın nasılsınız

geshenkcim benim doğumum 15 16 haziran gibi dedi doktorum sezeryan olcam iple cekiyorum rabbim herkese nasip etisn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

nasılsınız kızlar bi bakayım dedim hani kaçak üye sıfatı almıyayım diye:))bu arada ne gülücük gönderebiliyorum nede beğeni yapabiliyorum bilgisayar kafayı yedi bunları yazdığıma şükür
artniyetizm canım rahim filmi için anestezi almana hiç gerek yok yorma vücudunu o kadar çok basit bir işlem sadece ilacı verirken adet sancısı gibi birsancı oluyor okadar ilaç bitince geçiyorişlem kolay yani ben çok korkuyordum öle abarttılar anlatırken allahım öleceğim sanki hastaneye giderken herkesi seferber ettim eşimeyanımda gel eve gelmem zor olucakmış dedim içeri girdim giresiye hatim indirdim inan ama çıkarken gülerek çıktım eşimde şaşırdı kafayı yedi herhal benim hanım dedi çok basit bişeyi bu kadar abartığıma çok güldüm hatta eşim gelmese bile olurmuş filimden sonra işe bilegittimo kadar kolayyani hadi kolay gele:))

Slm kızlar Herkesler iyimi.Akşamdan beri sevinçten uçuyodum gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım eşim gitti 2 tanedaha test aldı onlarıda yaptık onlardada çift çizgi.şimdi doktordan geldim kan degirim 5303 ama kese gözükmüyor (((Dış gebelik olma ihtimali yüksekmiş.Sizlerle paylaşmak istedim.

canım tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider dua et bekle inşallah dış gebelk değildir ve meleğine kavuşursun

çok sevindim
canım sağlıcakla kucakla inşş :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

Son düzenleme:
özlemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bak bunu netten budum

Dış gebelik: Gebeliğin rahim içinde değil de başka bir yerde yerleşmesi durumunda dış gebelikten söz edilir. Dış gebelik varlığında normalde erken gebelikte karşılaşılan tüm yakınmalar bulunabilir. Bunun yanısıra kanda yapılan ölçümlerde hCG artışının olmsı gerekenden daha düşük olduğu görülür.

Keseyi rahim içinde göremedigi için zaten dış gebelikten şüpelendi.

özlem gözün aydın inşl degildir öyle..
bence de :)
kızlar gunaydın nasılsınız

geshenkcim benim doğumum 15 16 haziran gibi dedi doktorum sezeryan olcam iple cekiyorum rabbim herkese nasip etisn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

amin amin :) ne çabuk geço zaman ya

bu kadar panik yapmana gerek yok inan ki. anesteziliye de gerek yok. dogru dürüst yeni sistemle yapan bi yer bulman yeterli.
ben çektirdikten sonra işe gittim.
belenayın dediği gibi ilaç verilirken ufacıkın bi sancı oluyo . bi çimdiklik

ii be sen nabıon :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…