30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yaşamadım rahatlayamayacağım sanırım belenay hepiniz doğru sölüyorsunuz eminim adet sancısı gibidir şöledir böledir doğru kesinlikle ama öle bir durum ki benim ruh halim başıma gelmeli yaşamalıyım sonra rahatlarım sanırım, çünküüü cidden çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk korkuyorum yalan yok walla gülüyorum kendime bazen ben kazara hamile kalsam nasıl doğuracam diyeki normal doğumu mantıklı görenlerden biri olmama rağmen, ne garip dimi şnsanın kendisi ile alakalı olunca böle karmaşık hale geliyo ben gibi :))) teşekkür ederim ama beni genede rahatlattın :))) hepinizden böle rahatlatıcı sözler duyuyorum başınızdan geçenler çok memnun kalıyorum, hepiniz mutlu olun dileklerini olsun emiiiiii

Sagol tentation.İnşallah degildir.

tamam sen filmi çekil sonra konuşalım bu kadar stres yaptığına değmiyecek gel gel gel güzelim gel hiç acımıcak sanırım böyleydi tarkanın şarkısı:)))

inşallah kesen oluşur canım, çok sevindik hamile kalmana, durumunu merakla bekliyoruz. Allah hayırlısını versin.

günaydınlarrrrrrrrr hayırlı cumalrrrrrrrrrrrrrrr
rabbim cuma hürmetine dualrımızı kabl etsinnnnnnnnnnnnnn

HERKESE GÜNAYDIN

özlem tebrik ederim...

melony hemen yazıyorum canım tarihini.. ne var ne yok şişko oldun mu artık :))

zerdalım nasılsın yaflum???

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... 15-16 haziran
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint .....................................................29 nisan sonuç.....

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

Son düzenleme:
HERKESE GÜNAYDIN

özlem tebrik ederim...

canım topinke girdim ama yoğunluk yakamı bırakmıyor.:18::18::18::18:
iyidir canım benden çarşamba perşembe bol bol akıntıyla geçti, sanırım yumurtladım. Yine 35 günde görecem adeti. 3-4 aydır böyle 35 günde oluyorum, sanırım benimkinin düzenide bu. Sen nasılsın.

günaydın fıstıklarr napıyosunuz.... bugün 23 nisanı kutluycaz inş..hava çok güzel ve açık bugün :))

kızlar gunaydın nasılsınız

geshenkcim benim doğumum 15 16 haziran gibi dedi doktorum sezeryan olcam iple cekiyorum rabbim herkese nasip etisn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Napersiniz kızlar, venus gerçi buralarda da, kaçaklar bir bir çıkmaya başlamış, geshenk müge anlı işe yaradı galiba.

venus canım nasılsın, merak ettim seni. Oğluş nasıl büyüyormu, yaramazlık yapmıyor demi.

günaydın fıstıklarr napıyosunuz.... bugün 23 nisanı kutluycaz inş..hava çok güzel ve açık bugün :))

oh ne güzel senin miniklerle kutla canım. Biz 23 nisan neyim unuttuk. tatil olunca iyi oluyorduda, bu senede körüntaşı cumartesiya geldi. Bi faydası olmadı yani bize. Uşakta yokki, gösterisine gitsek.Öyle canım.

Selam arkadaşlar ,ben 30 dan büyük olup hamile kalamayanlardanım.
Bir kaç sayfa okudum çok eğlenceli bir topiğe benziyor,arada bende katılabilir miyim?

Bir kaç sayfa okudum çok eğlenceli bir topiğe benziyor,arada bende katılabilir miyim?

tabiki tatlım, hoşgeldin. Tanıt bakalım kendini, kaç yıldur bebek düşünüyor. aşamların nedir.

herkese merhaba kızlaaaaaaarrrrrrrrr gününüz mavi bir gökyüzü gibi güzel geçsin emiiiiiiiiii

hoşgeldin...
bizde 30 luk çıtırlar olarak bulduk birbirimizi burada :)) 30 u kaç geçtin sakıncası yoksa :) bende geçtim epey oldu valla nerdeyse 40 a daha bir yakın hale geliyorum istediğin zaman katıl arada derede ne zaman istersen :81: her telden çalarız biss

zerdal kıss müge anlı yı duyan tırsıyor :) yusuf yusuf çıkıyorlar tehditler işe yaradı galbam

Ben 7 yıldır evliyim ama 4 yıldır bebek istiyorum.
Aşılama ve bir tüp bebek denemeleri başarısız oldu maalesef.

bendensin.. bende 1 aşılama bir tüp birde dondurulmuşlarımla transferim var.. sonuç = 0 ..... hiç tınlamadı bile.. bakalım saldık çayıra mevlam kayıra ...

herkese merhaba kızlaaaaaaarrrrrrrrr gününüz mavi bir gökyüzü gibi güzel geçsin emiiiiiiiiii

amiiiiinnnnnnnn....... sağolasın... açtı dimi hava :))) burda da güneş var ama sıcak yok henüz rüzgarlı accık.. ışığı bile yetiyor valla güneşin çok seviyorum güneşi aydınlığı yaa.. karanlık havalardan içim kararıyor.. artık yaz gelsin dimi...

Son düzenleme:
özlemcim olur rahat ol canım

ah bi rahat olabilsem loveli test yaptıgım andan itibaren yerimde duramıyorum.

inşallah kesen oluşur canım, çok sevindik hamile kalmana, durumunu merakla bekliyoruz. Allah hayırlısını versin.

Sagol zerdal inşallah oluşur kese.

HERKESE GÜNAYDIN

özlem tebrik ederim...

Sagol geshenk .

cadı bacılarımmmmmmmmmmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzz keyifler nasıllllllllllllllllllllllllllllllll rabbim uma hürmetine yaptığınız bütün dualrı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…