- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
nasılsınız kızlar bi bakayım dedim hani kaçak üye sıfatı almıyayım diye:))bu arada ne gülücük gönderebiliyorum nede beğeni yapabiliyorum bilgisayar kafayı yedi bunları yazdığıma şükür
artniyetizm canım rahim filmi için anestezi almana hiç gerek yok yorma vücudunu o kadar çok basit bir işlem sadece ilacı verirken adet sancısı gibi birsancı oluyor okadar ilaç bitince geçiyorişlem kolay yani ben çok korkuyordum öle abarttılar anlatırken allahım öleceğim sanki hastaneye giderken herkesi seferber ettim eşimeyanımda gel eve gelmem zor olucakmış dedim içeri girdim giresiye hatim indirdim inan ama çıkarken gülerek çıktım eşimde şaşırdı kafayı yedi herhal benim hanım dedi çok basit bişeyi bu kadar abartığıma çok güldüm hatta eşim gelmese bile olurmuş filimden sonra işe bilegittimo kadar kolayyani hadi kolay gele:))
özlem gözün aydın inşl degildir öyle..
bence de :)
amin amin :) ne çabuk geço zaman ya
bu kadar panik yapmana gerek yok inan ki. anesteziliye de gerek yok. dogru dürüst yeni sistemle yapan bi yer bulman yeterli.
ben çektirdikten sonra işe gittim.
belenayın dediği gibi ilaç verilirken ufacıkın bi sancı oluyo . bi çimdiklik
ii be sen nabıon :)
yaşamadım rahatlayamayacağım sanırım belenayhepiniz doğru sölüyorsunuz eminim adet sancısı gibidir şöledir böledir doğru kesinlikle ama öle bir durum ki benim ruh halim başıma gelmeli yaşamalıyım sonra rahatlarım sanırım, çünküüü cidden çooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk korkuyorum yalan yok walla gülüyorum kendime bazen ben kazara hamile kalsam nasıl doğuracam diyeki normal doğumu mantıklı görenlerden biri olmama rağmen, ne garip dimi şnsanın kendisi ile alakalı olunca böle karmaşık hale geliyo ben gibi :))) teşekkür ederim ama beni genede rahatlattın :))) hepinizden böle rahatlatıcı sözler duyuyorum başınızdan geçenler çok memnun kalıyorum, hepiniz mutlu olun dileklerini olsun emiiiiii
Slm kızlar Herkesler iyimi.Akşamdan beri sevinçten uçuyodum gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı gözlerime inanamadım eşim gitti 2 tanedaha test aldı onlarıda yaptık onlardada çift çizgi.şimdi doktordan geldim kan degirim 5303 ama kese gözükmüyor(((Dış gebelik olma ihtimali yüksekmiş.Sizlerle paylaşmak istedim.
geshenk canım buralardamısın, yeşil ışık yanıyordu
nasılsın tatlışımmmm
HERKESE GÜNAYDIN
özlem tebrik ederim...
melony hemen yazıyorum canım tarihini.. ne var ne yok şişko oldun mu artık :))
zerdalım nasılsın yaflum???
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
eee ben buraya her geldiğimd e kimse olmuyor kiii
napıyonuz bakem , gerçi bven sizi hep okuyorumama kendi kendime konuşmak istemediğim için bişey yazmadan çıkıyorum..:78: öylee işteee :)) iyi kaynatmılınız valla kumarlar falan haa bend e tavlayı çok severim ama eşim bıktı artık benle oynamaktan :))
kızlar gunaydın nasılsınız
geshenkcim benim doğumum 15 16 haziran gibi dedi doktorum sezeryan olcam iple cekiyorum rabbim herkese nasip etisn bizde sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Napersiniz kızlar, venus gerçi buralarda da, kaçaklar bir bir çıkmaya başlamış, geshenk müge anlı işe yaradı galiba.nasılsınız kızlar bi bakayım dedim hani kaçak üye sıfatı almıyayım diye:))bu arada ne gülücük gönderebiliyorum nede beğeni yapabiliyorum bilgisayar kafayı yedi bunları yazdığıma şükür
artniyetizm canım rahim filmi için anestezi almana hiç gerek yok yorma vücudunu o kadar çok basit bir işlem sadece ilacı verirken adet sancısı gibi birsancı oluyor okadar ilaç bitince geçiyorişlem kolay yani ben çok korkuyordum öle abarttılar anlatırken allahım öleceğim sanki hastaneye giderken herkesi seferber ettim eşimeyanımda gel eve gelmem zor olucakmış dedim içeri girdim giresiye hatim indirdim inan ama çıkarken gülerek çıktım eşimde şaşırdı kafayı yedi herhal benim hanım dedi çok basit bişeyi bu kadar abartığıma çok güldüm hatta eşim gelmese bile olurmuş filimden sonra işe bilegittimo kadar kolayyani hadi kolay gele:))
günaydın fıstıklarr napıyosunuz....bugün 23 nisanı kutluycaz inş..hava çok güzel ve açık bugün :))
Selam arkadaşlar ,ben 30 dan büyük olup hamile kalamayanlardanım.
Bir kaç sayfa okudum çok eğlenceli bir topiğe benziyor,arada bende katılabilir miyim?
Selam arkadaşlar ,ben 30 dan büyük olup hamile kalamayanlardanım.
Bir kaç sayfa okudum çok eğlenceli bir topiğe benziyor,arada bende katılabilir miyim?
Napersiniz kızlar, venus gerçi buralarda da, kaçaklar bir bir çıkmaya başlamış, geshenk müge anlı işe yaradı galiba.
venus canım nasılsın, merak ettim seni. Oğluş nasıl büyüyormu, yaramazlık yapmıyor demi.
Ben 7 yıldır evliyim ama 4 yıldır bebek istiyorum.
Aşılama ve bir tüp bebek denemeleri başarısız oldu maalesef.
herkese merhaba kızlaaaaaaarrrrrrrrrgününüz mavi bir gökyüzü gibi güzel geçsin emiiiiiiiiii
özlemcim olur rahat ol canım
inşallah kesen oluşur canım, çok sevindik hamile kalmana, durumunu merakla bekliyoruz. Allah hayırlısını versin.
HERKESE GÜNAYDIN
özlem tebrik ederim...
melony hemen yazıyorum canım tarihini.. ne var ne yok şişko oldun mu artık :))
zerdalım nasılsın yaflum???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?