30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

H.buldum canım sağol. doğru söylüyorsun kafaya takmamak lazım sonuçta biz elimizden geleni yapıyoruz ama iyisiyle kötüsüyle herşey Allah dan. 3. denemeye rahat ve psikolojim iyi girmeye çalışacam.. benim ilk tedavim uzun protokoldü adetin 21. günü lucrinle başlamıştım adetin ikinci günüde göbekten iğnelere başladım. 2. si kısa protokol adetin 2. günü başladım 9. gün çatlatma iğnesi verilmişti. arkadaşlar banada söylediklerinde bazen kızıyorum ama gerçekten ümidimizi kaybetmememiz gerekiyor tedavide moral çok önemli. gerçi bunu başaran var başaramayan var :)

doğru söylüyorsun.. herkesin ruh hali ve kendini dizginlemesi farklı tabi.. tülay sen nerede yaptırıyorsun tüp bebeği şu an 3. denemen yeni baştan mı yoksa dondurulmuşların varmıydı? aynı merkezde mi yine deneyeceksin? yumurta gelişimin nasıl ? döllenmede falan sıkıntı varmı? tutunamama sebebi söylendimi peki sana?? çok sordum dimi :)

oooo hangi sıkıtılarımı yazayım :) ben hiç transfer aşamasına gelemedim maalesef ilkinde 6 yumurta gelişti ama uzun sürdü gelişmesi 5 tanesi boş çıktı 1 tane yumurta hücresi bulundu oda döllenmedi transfer olmadı ikincisinde 5 yumurta gelişmeye başladı 3 tanesi tam gelişti doktorum riske atmayalım toplayalım dedi 2 yumurta hücresi toplandı 1 tanesi döllendi ama maalesef bölünmedi yine transfer olmadı. üçüncüye Allah kerim.. ilk denemem Fertıcenter 2. denemem Florence Nightingale. 3. de orada olacak sanırım çünkü doktorum oraya geçti. doktorumu geç buldum ama kaybetmeyecem inşallah. çok güveniyorum. bende çikolata kisti var geçde olsa öğrendim. eşimde de sperm sayısı çok az ve ileri hareketlisi yok denecek kadar az. bende yok yok yani

Hoşgeldiniz bayanlar, sizlerinde başınızdan çok tecrübeler geçmiş. Bazı bebek doğuran bayanların doğum hikayelerini okuyorum. kimiside gerçekten çok sıkıntıdan sonra bebek sahibi olabilir. Allah hepimizin yüzünü güldürüp sonumuzu iyi etsin. Alnımıza yazılmış olacağı varsa olacak, illaki bişeylerde sebep olacaktır. önemli olan umudumuzu ve inancımızı kaybetmeyelim.

hoş geldin arkadaşım
ben de flroans da tüp denedim tutmadı. doktorun kim?

aşamalar iyi sonuçlanmamış ama yumurtan rahmin var ayrıca hormonların çalışıyor bu da güzel.. en azından tedavi için şansın var.. o çikolata kisti ile neden tüp bebek yapıldı ve hala devam ediliyor bunu anlayamadım.. çikolata kistleri engel ve temzilenmesi gerekli benim bildiğim... eşinin sperm sayısı helede ileri hareketi tüp için engel değil doğal yolla işi uzatır sadece..tek sperm tek yumurta yeterli tüp bebek için.. tabi kaliteli olması şartı ile... o yok yok dediklerin inan pek çoğumuzda var.. inşallah son denemen başarılı olur.. ama o kist olduğu sürece tutsa bile sıkıntı yaşamazsın umarım...

meraba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli
çok özledim sizleri

ceeeeeeeeeeeeeeeee

hoş geldin arkadaşım
ben de flroans da tüp denedim tutmadı. doktorun kim?

seninde orasıydı dimi tentom.. başarılı bir merkez mi acaba ???? araştırmışmıydınız ??

inşallah :) bu ay bu sitede bulduğum bir karışıma başlıyorum tarçıın, çörekotu, karanfil ve bal karışımı ama ne kadar kullanacağımı çözemedim daha kimisi 10 gün diyor kimisi 20 gün kimiside 1 ay :S eşimede keçiboynuzu yediriyorum :))

zamanını yazmayı unutmuşum benim ikinci denemem nisan ortasında yapıldı. en az 2 ay dinlenme verdi doktor en erken haziran sonu olur gibime geliyor. canım senin tedavin nasıl gidiyor?

slm gurbet 67 hic üzülme ben 3 asilmami geride biraktim simdi.ve bu ay tüpe basladim fsh 4 olmus yani süper birsey olmus müciseye inan .benimde yüksekti ümit yok dediler ama varmis allah ol deyince oluyor.gesek asilamayi anladim artik he he .bügün 4 gün ve ben iyne hap bügün basliyom..hayirlisi artik gene yari yolda kalmayim korkum ooooooo.neyse ben cikim iyne saati geldi hadi öpüldünüz kizlar

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
[/B]
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.çılgınkız...............................................03 Mayıs
2.lalehan............................................... 12 Mayıs
3.Melony............................................... 15-16 haziran
4.venüs..................................................11 Ağustos
5.elfida ..................................................2 Ekim
6. kahvelokum..........................................23 kasım
7.senemgy...............................................26 kasım

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint .....................................................29 nisan sonuç..... ????????haber bekliyoruz

Yeteeeeer.............................................. 30 nisan

Zerdal.................................................... 4 mayıs

bebegim_01...............................................8 mayıs

artniyetizm.............................................10 mayıs

GESHENK.................................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Blackberry................................................?

sml.........................................................?

sultanhamza.............................................?

leyliko.....................................................?

Kayyum..................................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

Son düzenleme:
Günaydı kızlar. Geshenk aşağıda bi sen görünüyorsun nasılsın tatlım. haftanın son günü. İnşallah bu gün fazla yoğun olmam. hafta sonu programım şimdidden belli. Yarın iş arkdaşının bebeğini görmeye gidceğiz. 3 tane doğum oldu. Artık, 15 güne bir gideriz. Pazar günüde eve yemekli misafir alacağım. Bu akşamdan temizlik yapmam lazım.

Bu karışımları göz kararı karıştır canım. ben karanfil karıştırmamıştım, öyle ağzımda gevelemiştim. Geçen yıl. Bu karışımları adetin 1 günü başla yumurtlama günene kadar yersin, 15 gün yeter sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…