arabayla gidip geliyorum. yakın sayılır. ama ne bilim pek bi halsizim yorgunum sıkkınım işte.tadım yok, tadınızı da kaçirmiimm
yarın kontrolde dicem cıkmazsa kes al diye:)) panik olacağımaBurdayım, nasılsın bakalım, tam 40 haftayı tamamla canım. Sonra doktorun bi karar verir.
faruk buyru idi. tutmadı mlsf
ikinciyi yaza düşünüyorum memorial var aklımda.
iyidir be. çok fena yorgun oluyorum bu günlerde. :dün de uyuyup kalmışım
bizim doktorlar orasıyla anlaştıgı için ordaydık. bilmiom başarısını. bizde başaralıl olamadıgı kesin işte
kolay gelsin. ay hafta sonuna hiç bişiyi yetiştiremiom ben , o kadar yapılcak şey var ki.
çook işim var ama hiiç gücüm yok
eheheh. bebegein gelmesi gibi dogması da nazlı :)
oyy geçmiş ola venüsüm. sen bi dogurcan biz dokuz :)
yarın kontrolde dicem cıkmazsa kes al diye:)) panik olacağıma
İllaki çıkar ordan ama ne zaman.
arabayla gidip geliyorum. yakın sayılır. ama ne bilim pek bi halsizim yorgunum sıkkınım işte.tadım yok, tadınızı da kaçirmiimm
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
zerdal,cilginkiz+,tentation+,
3 silahşör, 1 ziyaretçi. geshenk gelirsen dalton olacağızsonra gelen olursa voltran.
Bu arada aylin gazozcusu nerelerde ne olduki sonuç. :26::26::26::26: meraktayız.
al bendende o kadar
bugün starda gördüm bir ara ömerçip vardı film.. gazoz sahnesi vardı aklıma tabi hemen aylin geldi :))))
:13:
naza çekti iyicene kendini..ultrasonda gostermez, erken cıkacak bu dediler cıkmaz..40 haftayı cok geçmesi de tehlikeli..daha cok gerilirim valla..
tento kıs bahar geldi ne güsel..ortalık cıvıldamaya başlar..
yeni dedikodular yok mu bu arada..
aylinim gazozcumunu bugun ya da yarındı test günü..ben onu araştırayım barii..:82:
evet kaka yapması kötüymüş. Son günlerde daha sık kontrolden geçmek lazım. aman ihmal etme. Bi dahaki kotrol ne zaman.
kaka mııııbide o var dimi hay Allah yaaa.. yok yok gününü tamamlıyor çocuk annesiyle tek beden günlerin tadını çıkartıyor..
kontrolümüz yarın zerdalim..
kıslar havalar da sıkıntılı yaa..içiniz sıkıldı sizin..ben de beklemekten sıkılmış durumdayım..zaten heyecan da var
kaka mııııbide o var dimi hay Allah yaaa.. yok yok gününü tamamlıyor çocuk annesiyle tek beden günlerin tadını çıkartıyor..
venüs niye öyle çok ağrılı sızılı oldun acaba sen.. her şeyin normal.. havalardanmı acaba.. dikkat et canım kendine.. dinlen uykunu düzenli al.. çılgın bebek herhalde çılgınca geliş yapacak tezleri çürütecek ortalığı kasıp kavuracak heeyyyyyt çılgın bebiş geliyor ey mileeettttilklerin kızı geliyooooorrrrrrr heyooooooooooooooooo :124:
çıılgın mı nazlı mı:))
bu arada ingiltere düğün olayına bakıyosss..gelin geliyor bakalım..
venüscüm cok yorduysa kendini enerji bebeğe kalmadığından az hareket eder..şimdi enerji verici bişiler ye ayaklarını uzat ve yat..gporeceksin enerjiyi sen harcamayınca o kıpırdanacak
oyy geçmiş ola venüsüm. sen bi dogurcan biz dokuz :)
venüsüm sen çok yormuşsun kendini yorma gerek yok dinlen çikolata ye o da yorulmuştur dinleniyordur annesi kasık ağrısıyorgunluktandır bebiş baskı yapmıştır ben de de oldu çünkü
karnına vur tepki verir dürt bakam karnıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?