30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

arabayla gidip geliyorum. yakın sayılır. ama ne bilim pek bi halsizim yorgunum sıkkınım işte.tadım yok, tadınızı da kaçirmiimm

Havalardandır canım, can sıkkınlığı hepimizde var. Yemeklerini falan iyi ye canım, kendine dikkat et. Gez dolaş alşıveriş yap. At can sıkıntını. Takma kafaya tokadan başka bişey derdi, bizim müdürün bi tanesi öyle derdi.

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

zerdal,cilginkiz+,tentation+,
3 silahşör, 1 ziyaretçi. geshenk gelirsen dalton olacağız sonra gelen olursa voltran.

Bu arada aylin gazozcusu nerelerde ne olduki sonuç. :26::26::26::26: meraktayız.

Burdayım, nasılsın bakalım, tam 40 haftayı tamamla canım. Sonra doktorun bi karar verir.
yarın kontrolde dicem cıkmazsa kes al diye:)) panik olacağıma

yavlum tentommm..su moralini düzeltsek artık..yerim seni görürsün

:13:
İllaki çıkar ordan ama ne zaman.

naza çekti iyicene kendini..ultrasonda gostermez, erken cıkacak bu dediler cıkmaz..40 haftayı cok geçmesi de tehlikeli..daha cok gerilirim valla..

tento kıs bahar geldi ne güsel..ortalık cıvıldamaya başlar..
yeni dedikodular yok mu bu arada..
aylinim gazozcumunu bugun ya da yarındı test günü..ben onu araştırayım barii..:82:

arabayla gidip geliyorum. yakın sayılır. ama ne bilim pek bi halsizim yorgunum sıkkınım işte.tadım yok, tadınızı da kaçirmiimm

al bendende o kadar

bugün starda gördüm bir ara ömerçip vardı film.. gazoz sahnesi vardı aklıma tabi hemen aylin geldi :))))

evet kaka yapması kötüymüş. Son günlerde daha sık kontrolden geçmek lazım. aman ihmal etme. Bi dahaki kotrol ne zaman.

kontrolümüz yarın zerdalim..
kıslar havalar da sıkıntılı yaa..içiniz sıkıldı sizin..ben de beklemekten sıkılmış durumdayım..zaten heyecan da var

evet kaka yapması kötüymüş. Son günlerde daha sık kontrolden geçmek lazım. aman ihmal etme. Bi dahaki kotrol ne zaman.

kaka mıııı bide o var dimi hay Allah yaaa.. yok yok gününü tamamlıyor çocuk annesiyle tek beden günlerin tadını çıkartıyor..

kaka mıııı bide o var dimi hay Allah yaaa.. yok yok gününü tamamlıyor çocuk annesiyle tek beden günlerin tadını çıkartıyor..

sadece o da değil, plasenta görevini dolduruyor, bebek cok büyüyor..Allah korusun yaw..
herşey stres yaw..39. haftada cogu doguyor halbusem

kontrolümüz yarın zerdalim..
kıslar havalar da sıkıntılı yaa..içiniz sıkıldı sizin..ben de beklemekten sıkılmış durumdayım..zaten heyecan da var

Tam size cevaplar yazayım diye işaretledim, ama bi koşturuyom sorman. Hadi iyi akşamlar kızlar tekrar gelemem sanırım.

bebişller belli bir zamanda çıkmayınca plesenta yaşlanıyor bebeği besleyemiyor bebiş kaka yaparsakötü çişini yapıyor o sorun olmuyor da

ben bu hafta çok gezdim geshenk.haddimi aştım resmen.iş çıkşı arabayı parkedip çarşıda 10 tur attım resmen.hele çarşamba günü , okulda nmüze gezisi vardı oraya gşittik orda zaten hep ayakta çok yoruldum.sonra iş çıkışı pazara gittik.arabada çok uzaktaydı park sorunu yüzünden.çok yüğrüdüm ayakta kaldım o gece uyayamadım zaten yorgunluktan.o günden beri yatıyom bakalım okuldan gelince.bi bugün size bakem d edim.

sabah ablamla konuşltum tel de o da öyle söyledi.kendimi dinlenmeye aldım bakalım :)) bugün okulda resmen gerdi beni hiç oynamıyooo yaa.neyseki az önce arbada minicik bi kıpırtı yaptı..bide sağ kasığpım çok ağrıyoo i, hele tuvaletim geldiğinde merdivenlerden zor çıkıyorum.bakalım dr ne diycek?

oyy geçmiş ola venüsüm. sen bi dogurcan biz dokuz :)

kocam ve annemde öyle söylüyoo...

havadandır o...bi açılıyo bi kapanıyo...

venüsüm sen çok yormuşsun kendini yorma gerek yok dinlen çikolata ye o da yorulmuştur dinleniyordur annesi kasık ağrısıyorgunluktandır bebiş baskı yapmıştır ben de de oldu çünkü

karnına vur tepki verir dürt bakam karnıı

Venüsüm yorulmuşsundur ondan olmuştur arkadaşım, korkma artık, evham yapıp durma lütfen..ben gecen gün 5-10 dakka arası kıvrılıp kaldım, doğgrulamadım bile sancıdan, herkesler toplandı başıma o kadar kötü oldum yani düşün, dedim içimden gitti bebeğim nasıl korktum..10 dakka sonra hafifledi eşimi cagırdım al beni diye, evde uzandım biraz gecti..bugunde randevum vardı gitmedim artık...sende telaş yapma bişey yoktur..ALLAh ın korudugunu biz koruyamayız onun kadar emin ol....

Çılgınımmmm.... senin kız harbi nazlı olcak.her işi nazlı bizim bebeklerin, erken doğmasını beklemezdim zaten çılgın bebenin :) gecikmesinden korkma 42. haftada normal doğum yapan arkadaşım var, gayet saglıklı bebek ve anne var şu an dünyada .. 4 Mayısda doğacak snein ebbek gibi hissettim su an cılgının ya..hayırdır inşALLAH

tentomm...havalardandır di mi iç sıkıntın, başkabi derdin tasan yoktur inş (

Geshenkim o ara düzensiz geliyodun giib geldi,hemen kızmışın abna..sonra da gönlümü almsıın ama hangisi gercek anlayamadım :44::44: ben düzensiz geliyom da ondan seni ööle sandım heral gesom, affet bu akılsız akideşini...

ferah şeker az ugruyor hala anlaşılan...bızzz cızzzz bağlantıda poroblem var :))

Özlem64 ( cok üzüldüm inan..hayırlısı böyledir demekten başka bişey gelmiyo aklıma, ama yanlış yere tutunan kısa sürede doğru yerede tutunabilir diye ümit ediyorum..inşALLAH...

Artniyetizim rahim filmini ben bi kez daha cekileyim sen korkma dicem ama hem bana zarar hem sana no fayda :))) telaşlı hatunun biri de sensin aramızda anlaşılan....

veeeeeeeeee Zerdal.. biliyom bunu hiçokumuycan yada tee pztesi okuycan ama bu sana
anne hakkı başlıklı yazıyıda cok begendim ama begeni tıklamyı unuttum :)) ALLAH herkese, hepimize üzxerinde hak sahibi olabilecegimzi hayırlı eevlatlar nasip etsin...

karnıma mı vurimmm çöok sert kız benim karnım korkarım ben :18:

elfidoşşşum yorguluktandır diyorum bende.yarın sabah dr a gidicez kontrole sabırsızlanıyom 3 haftadır görmüyom minişimi..kimbilir napıyoo,kaç gr oldu ? merak ediyomm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…