karnıma mı vurimmmçöok sert kız benim karnım korkarım ben :18:
elfidoşşşum yorguluktandır diyorum bende.yarın sabah dr a gidicez kontrole sabırsızlanıyom 3 haftadır görmüyom minişimi..kimbilir napıyoo,kaç gr oldu ? merak ediyomm
Allah iyiliğini versinntekme tokat girmicen karnını dürtücen yavvvv
hoşgeldin hanpanMerhaba,
35 yaşımdayım.Yaklaşık 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.Polikistikoverim var.Kilom da aldı başını gitti(
tünaydın arkadaşlar. Nasılsınız?
Hazreti Peygamberimiz (s.a.s.) eshabıyla oturmuş sohbet ediyordu. Bir kadın sahabe Resulullah'ın huzuruna telaşla girerek:
- Ya Resûlellah! Şu anda kocam ölüm dçşeğinde, belki biraz sonra ölmüş olacak... Yalnız yanında kelime-i şehadet getirdiğimi anladığı ve kendiside getirmeye çalıştığı halde şehadet kelimesi getiremiyor. Kocamın imansız gitmesinden korkuyorum. Bu hususta bir yardımınızı bekliyorum, dedi.
Hazreti Peygamberimiz:
- Kocan sağlığında ne gibi kötü harekette bulunurdu? diye sordu.
Kadın hiçbir kötü amelinin olmadığını, namazını kılıp her türlü ibadetini noksansız yerine getirmeye çalıştığını söyledi.
Bu sefer Peygamberimiz:
- Kocanızın dünyada kimi var? diye sordu.
Kadın ihtiyar bir annesi olduğunu söyleyince Peygamberimz (s.a.s.) kadının kocası Alkama'nın anasın huzura çağırdı. Hazreti Alkama'nın anası, Hazreti Peygamberimizin huzuruna çıktı. Peygamberimiz:
- Oğlun sana karşı nasıl hareket ederdi? Oğlundan memnunmusun? diyr sordu.
Alkamanın anası:
- Ya Resulullah, oğlum evleninceye kadar çok iyi muamele ederdi. Evlendikten sonra hanımını dinledi, bana hor bakmaya başladı. Hatta son zamanda evini bile ayırdı. Ben de üzüldüm, onun bu hareketine, dedi.
Peygamberimiz (s.a.s.) yaşlı kadına; oğlunun ölüm döşeğinde olduğunu, hakkını helâl etmediği takdirde cehennem azabı çekeceğini söylediyse de kadın:
- Hakkımı helâl etmem ey Allah'ın Resûlü, dedi.
Alkama ise evde yatıyor, hâlâ şehadet kelimesi getiremiyordu.
Hazreti Peygamberimi, kadının annelik şefkatini harekete geçirmek için, orada bulunanlara:
- Bana biraz odun hazırlayın, diye emir verdi.
Kadın hayretle :
- Odunu ne yapacaksın ya Resûlellah! diye sormaktan kendini alamadı.
Çünkü o da şüphelenmişti.
Peygamber Efendimiz :
- Oğlunu yakacağım... Zira yarın cehennemde yanacağına cezasını burada çeksin, daha iyi buyurunca, kadın dayanamadı,
- Oğlumun gözümün önünde yanmasına razı olamam ya Resûlellah ! Ona hakkımı helal ediyorum, dedi.
Murat hasıl olmuştu... Hazreti Peygamberimiz, Bilâl-ı Habeşi Hazretlerini göndererek :
- Git bakalım, Alkama ne haldedir? buyurdular.
- Bilâl-i Habeşi Alkam'nın yanına varıp şehadet kelimesei telkin ettiğinde, Alkama'nın dili açılmıştı :
- Lâ ilâhe illallâh, Muhammedün Resûlüllah, deyip ruhunu Allah'a teslim etti.
hoşgeldin hanpan
pko lu olup da hamile kalan çok arkadaşım var benim. doktorun ne tedavi önerdi ne aşamadsınız şu an?
ben sebepsiz oldugum halde 4 yıldır hamile kalamıom :) 3 negatif aşılama ve bir negatif tüpüm var
::))
mapus damında şu kadar leşim var deyem kabadıyalr gibin oldum he :)
selam tülay ya sen?
günaydın canlarrrrrrrrrrriyi pazarlarrrrrrrrrr
canım hoşgeldin sakın pes etme ben de tek tüple hamile kaldım şimdi çok şükür oğlum kucağımda daha bir sürü arkadaşımız da öyleMerhaba,
35 yaşımdayım.Yaklaşık 4 aydır hamile kalmaya çalışıyorum.Polikistikoverim var.Kilom da aldı başını gitti(
tünaydın sağol sanada iyi pazarlar. tatlıses tv de yumurta kalitesi ve sperm hareketlerine iyi gelen bitkisel tedavilerle ilgili pprogram izliyorumsizin kullandığınız neler var arkadaşlar. ben bu ay karanfil, tarçın, çörekotu, keten tohumu bal karşımına başladım eşimde keçiboynuzuna devam bunları kullanıp yararını kullanan var mı? yada daha neler yemem gerekiyor bu konuda bilgi verebilir misiniz? birde hangi duaları okumak gerekiyor..
canım hoşgeldin sakın pes etme ben de tek tüple hamile kaldım şimdi çok şükür oğlum kucağımda daha bir sürü arkadaşımız da öyle
ben yumurta kalitesi için polen ve bal yedim sonuç oğlum kucağımda Rabbim vesile kıldı onları
ben balda yiyorum ama saf yani acı bal ye diyorlar sen normal marketten aldığımız balı mı yedin.
hakiki baldı bi arkadaş memleketten getirmişti bal tek olmaz polen al aktardan her sabah aç karna adetle beraber 1 talı kaşı bal bir tatlı kaşığı polen ye bunu yumurtlama bitene kadar devam et yumurtlama bitince bırak ben öyle yaptım yumurtlamayıateş ölçme yöntemiyle buldum
Hoşbulduk :))hoşgeldin hanpan
pko lu olup da hamile kalan çok arkadaşım var benim. doktorun ne tedavi önerdi ne aşamadsınız şu an?
ben sebepsiz oldugum halde 4 yıldır hamile kalamıom :) 3 negatif aşılama ve bir negatif tüpüm var
::))
mapus damında şu kadar leşim var deyem kabadıyalr gibin oldum he :)
selam tülay ya sen?
canım hoşgeldin sakın pes etme ben de tek tüple hamile kaldım şimdi çok şükür oğlum kucağımda daha bir sürü arkadaşımız da öyle
ben yumurta kalitesi için polen ve bal yedim sonuç oğlum kucağımda Rabbim vesile kıldı onları
teşekkürle canım çiçekler için, okuyorum yazıların, bazen cevap yazmaya fırsatım olmuyor. bende dondurma ısmarlayım bari.:131:veeeeeeeeee Zerdal.. biliyom bunu hiçokumuycan yada tee pztesi okuycan ama bu sana
anne hakkı başlıklı yazıyıda cok begendim ama begeni tıklamyı unuttum :)) ALLAH herkese, hepimize üzxerinde hak sahibi olabilecegimzi hayırlı eevlatlar nasip etsin...
hoşgeldin canım, kiloların için bi önlem düşündünmü. Yenimi evlendin. daha yeni düşünüyorsun, olur inşallah. Sen 4 ay deyince geçmişe gittim, ilk düşündüğümde deli gibi bebek istiyordum. istedikçe gelmedi bu sıpa, böylelikle nerdeyse 2 yıla yaklaştık. ayların günlerin hesapını yaparak. demekki bu işin sonunda sabretmesini öğürendik. allah aratmasın canım.Merhaba,
bebeğim nasılsın canım, görüşemiyoz. Adet gününn az kaldı, belirti varmı. Sende bu ay preseed kullandın dimi, bende regli olunca kullancağım canım.günaydın kızlar.i.pazarlar herkesler nerede bakalım pazar uykusumu çekiyorsunuzzz.
ayy ben düngece düşünceden uyuyamadımmmmm aayy sürekli hamile oldugum dr. kontrollerii hayall gücümün hat savhaya çıktıgı bir geceydii 1 saatt yatakta döndüm sabahta uyuyamadım kalktım erkenden i.ce stresoldum ben yaaa kızlar 29 ile 30unda satları olan arkadaşlar var onlardan ses çıkmadı çok merak ediyorum ne yaptılar bu arada bende geri sayım başladı son 7 gün Allah insaallahh melegimin müjdesiyle sevindirir
zerdal okudum çok begendim canım hatta agladım.rabbim bizimde annemize babamıza kaynana ve kayınbabamıza karşı görevlerimizi saygımızı yitirmemizi onların helalligini almamızı nasip etsin.insaallah bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin
slm kızlar moralim çok bozuk dış gebelikten dolayı cuma günü laparoskopi ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan degerim 11300 lere çıkmış doktor acil almamız lazım dedi laparoskopide sag kanalda kalmış gebelik kurtaramadık dedi doktor sag kanalımı almışlar.O kadar çok moralim bozukki alışmaya çalışıyorum bu duruma zaten az olan hamile kalma şansım iyice azaldı.
ay canım üzülme nolur ALLAHtan ümit kesilmez.çocuk neden olmuyodu senin.
Hoşbulduk:)teşekkürle canım çiçekler için, okuyorum yazıların, bazen cevap yazmaya fırsatım olmuyor. bende dondurma ısmarlayım bari.:131:
hoşgeldin canım, kiloların için bi önlem düşündünmü. Yenimi evlendin. daha yeni düşünüyorsun, olur inşallah. Sen 4 ay deyince geçmişe gittim, ilk düşündüğümde deli gibi bebek istiyordum. istedikçe gelmedi bu sıpa, böylelikle nerdeyse 2 yıla yaklaştık. ayların günlerin hesapını yaparak. demekki bu işin sonunda sabretmesini öğürendik. allah aratmasın canım.
bebeğim nasılsın canım, görüşemiyoz. Adet gününn az kaldı, belirti varmı. Sende bu ay preseed kullandın dimi, bende regli olunca kullancağım canım.
slm kızlar moralim çok bozuk dış gebelikten dolayı cuma günü laparoskopi ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan degerim 11300 lere çıkmış doktor acil almamız lazım dedi laparoskopide sag kanalda kalmış gebelik kurtaramadık dedi doktor sag kanalımı almışlar.O kadar çok moralim bozukki alışmaya çalışıyorum bu duruma zaten az olan hamile kalma şansım iyice azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?