slm kızlar moralim çok bozuk dış gebelikten dolayı cuma günü laparoskopi ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan degerim 11300 lere çıkmış doktor acil almamız lazım dedi laparoskopide sag kanalda kalmış gebelik kurtaramadık dedi doktor sag kanalımı almışlar.O kadar çok moralim bozukki alışmaya çalışıyorum bu duruma zaten az olan hamile kalma şansım iyice azaldı.
Hoşbulduk:)
Ben yeni evliyim.Bir süre flört ettik,yeni evlendik.İlişkimiz yavaş yavaş rayına oturdu sayılır.
Ben doğruyu söylemek gerekirse çok ısrarcı olmamaya çalışıyorum.Çünkü düşündükçe karamsarlaşıyorum.allah hayırlısını versin diyorum.
slm kızlar moralim çok bozuk dış gebelikten dolayı cuma günü laparoskopi ve kürtaj olmak zorunda kaldım kan degerim 11300 lere çıkmış doktor acil almamız lazım dedi laparoskopide sag kanalda kalmış gebelik kurtaramadık dedi doktor sag kanalımı almışlar.O kadar çok moralim bozukki alışmaya çalışıyorum bu duruma zaten az olan hamile kalma şansım iyice azaldı.
merhaba kızlar, çok yoğunum, ben yoğunluktan uğrayamadım. herkesler nasıllar. Bu gün 33.günüm. Dün dayanamadım test yaptım tabi kocaman tek çizgi, ateşim 2 gündür düşük. Ama nedense ara sıra kasık batması oluyor. Sanrım 2-3 güne hastalanırım, benim 35 .günde geliyor. aslında arısütü balpolen yedim, bu ay biraz daha erken olur diye bekledim ama, olmadı. Akıntıma göre perşembeye kadar beklemem lazım. Sanrım biraz daha para harcayacağız. Diğer aya başka şeyler deniyeceğim.
inşallah canım. bakalım hala beklemedeyiz. Dinlenmeyemi aldınız kendinizi, bakalım tentoş 1 sefer olur tam olur.:)) ne diem ki zerdalım. inşlh öteki aya alırsın müjdeni
biz kardeş olduk benim kocayla
geshenkden haberi olan var mı?
merhaba sende özlemdin demi, nerelerdesin bakalım. ben bu bantları duydum ama tam olarak ne işe zarar nasıl kullanılır açıkcası bilgim yok. Yumurta tembelliğimi var sende.kızlar uzun zaman sonra yenıden geldım sıze bısey danısmam lazım
bugun doktora gıttım adetın 5. gunu klomen kullandım bugunde climara forte dıye bı bant var ıcınden 4 tane cıkıyo onların hepsını yapıstırdım ne ıse yarayacak bılmıyorum da ama persembe doktora gıdene kadar cıkarmayacakmısım . boyle bı deneyım yasayan varmı yada bu konuyla ılgılı bı bılgısı olan.....:26:
kızlaaaarrrrrrrr nerdesınız yaaaaw benı bu belırsız sorularla basbasa bıraktınızzz
evet canım bende özlem :) yumurta tembellıgı var ama bunun sebebı nur topu gıbı bı polıkıstıgım olması :))[/QUO
yumurta tembelliği bende de var sebebide nurtopu gibi çikolata kistimin olmasıymışkızlar bu mesajları beğenmek ne işe yarıyor önüme geleni beğendim diye tıklıyorum vardır bir hikmeti diye ama hata mı yapıyorum:97:
tam olarak bilmiyorum ama rahmini hazırlamak için olabilir mi acaba. tüp denemem sırasında jel kullanmıştım bazı doktorların jel yerine bant verdiğini duymuştum. doğru yanlış seni yanıltmak istemem. prospektüsünde yazmıyormu ne işe yaradığı:44:
PEKİ HİÇ SEBEP GÖSTERİLDİMİ OLMAMASI ile ilgili yada tutmasıyla ilgili son işlemlerden sonra.. bende 1 aşılama 1 tüp bir dondurulmuş arada kendimce deneler uğraştım durdum ama olamadıne yapalım kısmet... eğer sorun yoksa sebebi iyice araştırıldıysa dene tabi 3. kez.. defalera deneyip tutturanda var.. kendi kendine onca uğraş sonrası kalanda var.. zamanı gelince engel yok.. hayırlısı olsun canım.. umudunu kaybetme karamsar olma ama çok fazlada bu düşünceyle kendini yıpratma..
şimdiden rahat ol canım hiç kendini sıkma, hayırlısı bakalım, birkaç ay daha deneyin, olmazsa bi doktora gider, horman tahlillerinize baktırırsınız.
Bu hormon testlerinden anlayan var mı?
Geçen hafta yaptırdığım testte :
Prolaktin : 10,38
CA 125 : 15.02
CA 15-3 : 24,12
Gerçi bunları Genel cerrah istemişti.Memede bir kitle görmüştü.Kadın doğumda işe yarar mı bilmiyorum.
tedaviye başladığım zamanlar doktor smear testiyle beraber CA 125 istemişti. 28 çıkmıştı 35 den büyük olmaması gerektiğini söylemişti seninkide normal bence gerçi doktor değilim. prolaktine internetten baktım doktor sitesinde normal değerinin 0-27 aralığında olması gerektiği yazıyor. CA 15-3Normal Değer: 4,50-29,00 U/ml.. bu sonuçları buldum canım kistin falan mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?