30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Ah özlemim sen ilk yazdığında aklıma geldi, hatta sana özel mesajda çektim, dış gebelik iyi bişey değil biliyorum. Büyürse tüplerden birini götürüyor. hatta geshenklede konuşmuştuk durumu. Ama hamile kaldığını görebilmen açısından sevindirici, tek tüplede kalan kalabiliyor. Lovelinin tek tüpüde tıkalıydı bildiğim kadarıyla, olmazsa ilerde tekrar bi aşılama denersiniz. Ya da canım ben yeni yöntemler deniyeceğim, meyvesini alırsam sanada tavsiye ederim. Allahtan hayırlısı, en azından buna şükür, daha büyüğü daha fazlası olmadı, yumurtalıların var, rahmin var, bebek gelecek olduktan sonra bunlarda yeter.

kızlar bu saatte burda ne işin var demeyin, çok yoğunum, bakın bu saat oldu çalışıyom. Bi yazının sonuçlanmasını bekliyom, beklerkende bi bakayım dedim.

şimdiden rahat ol canım hiç kendini sıkma, hayırlısı bakalım, birkaç ay daha deneyin, olmazsa bi doktora gider, horman tahlillerinize baktırırsınız.

oyy çok geçmiş olsun özlem ( allahtan ümit kesimez. tez zamanda inşlh tektar kalırsın

:)) ne diem ki zerdalım. inşlh öteki aya alırsın müjdeni

biz kardeş olduk benim kocayla

geshenkden haberi olan var mı?

kızlar uzun zaman sonra yenıden geldım sıze bısey danısmam lazım
bugun doktora gıttım adetın 5. gunu klomen kullandım bugunde climara forte dıye bı bant var ıcınden 4 tane cıkıyo onların hepsını yapıstırdım ne ıse yarayacak bılmıyorum da ama persembe doktora gıdene kadar cıkarmayacakmısım . boyle bı deneyım yasayan varmı yada bu konuyla ılgılı bı bılgısı olan.....:26:

:)) ne diem ki zerdalım. inşlh öteki aya alırsın müjdeni

biz kardeş olduk benim kocayla

geshenkden haberi olan var mı?
inşallah canım. bakalım hala beklemedeyiz. Dinlenmeyemi aldınız kendinizi, bakalım tentoş 1 sefer olur tam olur.
merhaba sende özlemdin demi, nerelerdesin bakalım. ben bu bantları duydum ama tam olarak ne işe zarar nasıl kullanılır açıkcası bilgim yok. Yumurta tembelliğimi var sende.

herkesler beklemde sanırım, kızlar herkesler nasıllar.

venus ne durumdasın canım. dinleniyorsun demi, doktora gidecektin ne oldu.:94:

denizanası 2 tarama testleri yaptırıyormusun, tahliller ne durumda, ne alemdesin.:94:

çıldın doğurmadı daha.

geshenkim herşey güzel olacak diyorum.

tentoş yazın hepimiz kafamızı dağıtalım. eylüle hazırlanalım, rahat bi yaz geçirelim dimi.

Bizim artniyetsiz özlem nerelrde bakalım, antepdemi, yoksa rahim filmini mi çektiriyor.:98:

yeterr sen nasılsın, yine misafir peşindemisin.

bebeğim_01 canım karşılaşamıyoz senle. Senem nasıl iyimi, onlada pek görüşemiyoz.

lalehan ne yaptı acaba oda bu ay doğuracaktı.

Aylin ne almadesin, aşılama sonucun ne oldu. :97::97:

melony hamilelik nasıl gidiyor.

özlem64 şimdi nasılsın. raporlumusun.

belenay gelmiyorsun. şimdi ne kararlar aldın. ilaç kullanıyormusun.

Lovelim canım. napersin. örtmenler yaşadı, yaz geliyor. loveli yazın tadını çıkar.

Yeni gelen arkdaşlarımız sizler nasılsınız. herkesin keyfi yerindedir inşallah.

Unuttuklarım varsa onlar nasıllar, böyle yazınca unutuyor insan.herkesin halini sormaya çalıştım. herkeslerin işleri var. Bende çok yoğunum bu sırlar. ama yinede gelmeye çalışıyorum.

evet canım bende özlem :) yumurta tembellıgı var ama bunun sebebı nur topu gıbı bı polıkıstıgım olması :))

Son düzenleme:
kızlaaaarrrrrrrr nerdesınız yaaaaw benı bu belırsız sorularla basbasa bıraktınızzz

tam olarak bilmiyorum ama rahmini hazırlamak için olabilir mi acaba. tüp denemem sırasında jel kullanmıştım bazı doktorların jel yerine bant verdiğini duymuştum. doğru yanlış seni yanıltmak istemem. prospektüsünde yazmıyormu ne işe yaradığı:44:

yazıyoda tıp dılınde yazıyo pek bıs anlamadım

tüp bebek yaptırdığımda yumurtalıklarım orta kaliteydi bu yüzden olmadığını düşünüyorum inşaallah sende en kısa zamanda gebe kalırsın rabbim emeklerini boşa çıkarmaz

şimdiden rahat ol canım hiç kendini sıkma, hayırlısı bakalım, birkaç ay daha deneyin, olmazsa bi doktora gider, horman tahlillerinize baktırırsınız.

Bu hormon testlerinden anlayan var mı?
Geçen hafta yaptırdığım testte :
Prolaktin : 10,38
CA 125 : 15.02
CA 15-3 : 24,12

Gerçi bunları Genel cerrah istemişti.Memede bir kitle görmüştü.Kadın doğumda işe yarar mı bilmiyorum.

tedaviye başladığım zamanlar doktor smear testiyle beraber CA 125 istemişti. 28 çıkmıştı 35 den büyük olmaması gerektiğini söylemişti seninkide normal bence gerçi doktor değilim. prolaktine internetten baktım doktor sitesinde normal değerinin 0-27 aralığında olması gerektiği yazıyor. CA 15-3Normal Değer: 4,50-29,00 U/ml.. bu sonuçları buldum canım kistin falan mı var?

özlemcim çok üzüldüm ama sakın dertlenme ben de tek tüp tıkalı tek tüp şansı azaltsa da ümitsiz olma ben tek tüple hamile kaldım benim bir tanıdık tek tüple 2 defa hamile kaldı iki kızı var kocaman dr benim çokönemsemedi ben rahattım hamile kalınca bak ben gergin olsaydım kafana takacaktın ben takmayınca sen de takmadın hamile kaldın dedi

zerdalım geshenkim tentom aylinim canlarım çılgın daha beişi çıkarmadı bugün çıkmazsa çarşamba 8de olcek ayyyyyy ilk kız yeğen geliyorrrrrr

kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm

Çok teşekkür ederim :) Yormuşum sizi :)
Maalesef polikistik overim var.Hiç sevmiyorum hastalığı.Allah daha beterini vermesin ama kıl,kilo herşey var bende ergenliğimden beri.

Bende 31 yasındayım,1,5 Senedir korunmuyoruz.Açıkcası okadar iş koliktimki geçtimiz Ağustosa kadar pekde umursamıyordum yada çok stresli işim ondan olmuyor diye kendimi kandırıyordum.Bu ay Hsg çektiricem diye doktora gittim,Doktorumu değistirmem gerekti,bu yeni doktorda eksik testler var diyor.Bir ay daha bekliycez Her adet olduğumda ağlamaya baslıyorum veee bu üzüntüye gayet genis bir kocam var.Adamın umrunda değil.Herkesin sormasından,arkadaşlarımın hamile haberlerinden ve de sanki ben bilmiyormusum gibi milletin akıl vermesinden daha bir sterese giriyorum ve hepinizi çok iyi anlıyorum.Kafamıza takmamak lazımmış ,Söylemesi kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…