Bende 31 yasındayım,1,5 Senedir korunmuyoruz.Açıkcası okadar iş koliktimki geçtimiz Ağustosa kadar pekde umursamıyordum yada çok stresli işim ondan olmuyor diye kendimi kandırıyordum.Bu ay Hsg çektiricem diye doktora gittim,Doktorumu değistirmem gerekti,bu yeni doktorda eksik testler var diyor.Bir ay daha bekliycezHer adet olduğumda ağlamaya baslıyorum veee bu üzüntüye gayet genis bir kocam var.Adamın umrunda değil.Herkesin sormasından,arkadaşlarımın hamile haberlerinden ve de sanki ben bilmiyormusum gibi milletin akıl vermesinden daha bir sterese giriyorum ve hepinizi çok iyi anlıyorum.Kafamıza takmamak lazımmış ,Söylemesi kolay
kızlar uzun zaman sonra yenıden geldım sıze bısey danısmam lazım
bugun doktora gıttım adetın 5. gunu klomen kullandım bugunde climara forte dıye bı bant var ıcınden 4 tane cıkıyo onların hepsını yapıstırdım ne ıse yarayacak bılmıyorum da ama persembe doktora gıdene kadar cıkarmayacakmısım . boyle bı deneyım yasayan varmı yada bu konuyla ılgılı bı bılgısı olan.....:26:
Bende 31 yasındayım,1,5 Senedir korunmuyoruz.Açıkcası okadar iş koliktimki geçtimiz Ağustosa kadar pekde umursamıyordum yada çok stresli işim ondan olmuyor diye kendimi kandırıyordum.Bu ay Hsg çektiricem diye doktora gittim,Doktorumu değistirmem gerekti,bu yeni doktorda eksik testler var diyor.Bir ay daha bekliycezHer adet olduğumda ağlamaya baslıyorum veee bu üzüntüye gayet genis bir kocam var.Adamın umrunda değil.Herkesin sormasından,arkadaşlarımın hamile haberlerinden ve de sanki ben bilmiyormusum gibi milletin akıl vermesinden daha bir sterese giriyorum ve hepinizi çok iyi anlıyorum.Kafamıza takmamak lazımmış ,Söylemesi kolay
kızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
özlemcim çok üzüldüm ama sakın dertlenme ben de tek tüp tıkalı tek tüp şansı azaltsa da ümitsiz olma ben tek tüple hamile kaldım benim bir tanıdık tek tüple 2 defa hamile kaldı iki kızı var kocaman dr benim çokönemsemedi ben rahattım hamile kalınca bak ben gergin olsaydım kafana takacaktın ben takmayınca sen de takmadın hamile kaldın dedi
zerdalım geshenkim tentom aylinim canlarım çılgın daha beişi çıkarmadı bugün çıkmazsa çarşamba 8de olcek ayyyyyy ilk kız yeğen geliyorrrrrr
Bu hormon testlerinden anlayan var mı?
Geçen hafta yaptırdığım testte :
Prolaktin : 10,38
CA 125 : 15.02
CA 15-3 : 24,12
Gerçi bunları Genel cerrah istemişti.Memede bir kitle görmüştü.Kadın doğumda işe yarar mı bilmiyorum.
evet canım bende özlem :) yumurta tembellıgı var ama bunun sebebı nur topu gıbı bı polıkıstıgım olması :))[/QUO
yumurta tembelliği bende de var sebebide nurtopu gibi çikolata kistimin olmasıymışkızlar bu mesajları beğenmek ne işe yarıyor önüme geleni beğendim diye tıklıyorum vardır bir hikmeti diye ama hata mı yapıyorum:97:
bi işe yaradıını düşünmüom :)
tam olarak bilmiyorum ama rahmini hazırlamak için olabilir mi acaba. tüp denemem sırasında jel kullanmıştım bazı doktorların jel yerine bant verdiğini duymuştum. doğru yanlış seni yanıltmak istemem. prospektüsünde yazmıyormu ne işe yaradığı:44:
evet tüp de rahimle ebmbriyonun aynı senrkronu yakalaması iççin verilii
herkesler beklemde sanırım, kızlar herkesler nasıllar.
venus ne durumdasın canım. dinleniyorsun demi, doktora gidecektin ne oldu.:94:
denizanası 2 tarama testleri yaptırıyormusun, tahliller ne durumda, ne alemdesin.:94:
çıldın doğurmadı daha.
geshenkim herşey güzel olacak diyorum.
tentoş yazın hepimiz kafamızı dağıtalım. eylüle hazırlanalım, rahat bi yaz geçirelim dimi.
Bizim artniyetsiz özlem nerelrde bakalım, antepdemi, yoksa rahim filmini mi çektiriyor.:98:
yeterr sen nasılsın, yine misafir peşindemisin.
bebeğim_01 canım karşılaşamıyoz senle. Senem nasıl iyimi, onlada pek görüşemiyoz.
lalehan ne yaptı acaba oda bu ay doğuracaktı.
Aylin ne almadesin, aşılama sonucun ne oldu. :97::97:
melony hamilelik nasıl gidiyor.
özlem64 şimdi nasılsın. raporlumusun.
belenay gelmiyorsun. şimdi ne kararlar aldın. ilaç kullanıyormusun.
Lovelim canım. napersin. örtmenler yaşadı, yaz geliyor. loveli yazın tadını çıkar.
Yeni gelen arkdaşlarımız sizler nasılsınız. herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Unuttuklarım varsa onlar nasıllar, böyle yazınca unutuyor insan.herkesin halini sormaya çalıştım. herkeslerin işleri var. Bende çok yoğunum bu sırlar. ama yinede gelmeye çalışıyorum.
zerdalım yufka yüreklim :)
allah herşeyi gönlüne göre versin
oyy sen anlatıon bana sıkıntı basıo. allah kolaylık versin yeter
ne salak kuraları var devletin ya
illa ki durduk yere aşılama mı yaptırcan. olmayacaanı bile bile.
gerkesiz yere de o kadar ilacı alcan vucuduna
töbe töbeee
takmamak gerekte elde mi oslmaly, ALLAH ım tez zamanda sana da versin bi evlat, erkekler öyle malesef,kendiliğinden hadi tedaviye başlayalım diyeni duymadım daha.Bende 31 yasındayım,1,5 Senedir korunmuyoruz.Açıkcası okadar iş koliktimki geçtimiz Ağustosa kadar pekde umursamıyordum yada çok stresli işim ondan olmuyor diye kendimi kandırıyordum.Bu ay Hsg çektiricem diye doktora gittim,Doktorumu değistirmem gerekti,bu yeni doktorda eksik testler var diyor.Bir ay daha bekliycezHer adet olduğumda ağlamaya baslıyorum veee bu üzüntüye gayet genis bir kocam var.Adamın umrunda değil.Herkesin sormasından,arkadaşlarımın hamile haberlerinden ve de sanki ben bilmiyormusum gibi milletin akıl vermesinden daha bir sterese giriyorum ve hepinizi çok iyi anlıyorum.Kafamıza takmamak lazımmış ,Söylemesi kolay
zerdalım gidiyorum tabi kontrollere hatta 15 güne bi gitmeye başladım. 2litest ve 3lü testim temiz cıktı cok şükür..bi tek renkli doplerim kaldı, mayıs sonuna..hayırlısı inşALLAHözlemcim çok üzüldüm ama sakın dertlenme ben de tek tüp tıkalı tek tüp şansı azaltsa da ümitsiz olma ben tek tüple hamile kaldım benim bir tanıdık tek tüple 2 defa hamile kaldı iki kızı var kocaman dr benim çokönemsemedi ben rahattım hamile kalınca bak ben gergin olsaydım kafana takacaktın ben takmayınca sen de takmadın hamile kaldın dedi
zerdalım geshenkim tentom aylinim canlarım çılgın daha beişi çıkarmadı bugün çıkmazsa çarşamba 8de olcek ayyyyyy ilk kız yeğen geliyorrrrrr
PEKİ ARALIKta bitiyor mu tüp bebek hakkın yetercim, doktorun dediği gibi yumurta kaliten düzelnce yaptırsan da bilimsel olarak daha cok yaklaşsan bebege.ALLAH istedimi yumurta kalitesi, sperm sayısı hikaye biliyon zaten ...hayırlısı arkadaşım yakızlar mrhb nasılsınız ben yine çok yorgunummm
sgk ya gittim eşimin rapor parasını amak için(eşimin raporu açık rapor ben rapor bitmeden ücret ödenmiyor diye biliyrdum ama artık her ay ödeme yapılıyormuş)ama has taburcu edlirken eşim bazı evrakları eksik yapışlar bu gün tekrar has gittim evrakları düzeltirdim (umarım yanlış bir şey yokktur) adanaya gitmişken birde amh testi yaptırdımm özelbir labratuvardaaaa bakalım haziranda da adanaya ginice alırım sonucudaaa bu arada çukurova ünvrst dna hasar etstini sordum eşim için yapılmıyormuşş hiç şaşırmadımmmm ne yapılıyorki zaten dedim dr kahkalarala güldü dorusun valla dedii bu tets şu anda ankra ve istblda yapılıyormuş özel labratuvalada görüştümmm ne yapim sidelya çağırıyor ankraya olmassa yazın hem ziyaret hemde test yapıp gelizi ankarda
birde kızlar benim aralık ayında tüp bebk için rapor hakım var onu konuştum dr la biz erkek infertiitesi olarak almıştık raporu eşimin sayısı değişince rapor için aşılama isterler dedi dr bende yumurta kalitem iyi değil dedimmm bu devleti bağlamıyor ilaki isterler dediii ve yumurta kaliten iyi değilse tüp bebk bile yaptımaaa dedii bende bir hakım var devleten onu kulanacağım sonuç ne olursa olsun dedimm
tento kullanmıştı o bantlardan sml,acıklamışta sana asağıda zatenkızlar uzun zaman sonra yenıden geldım sıze bısey danısmam lazım
bugun doktora gıttım adetın 5. gunu klomen kullandım bugunde climara forte dıye bı bant var ıcınden 4 tane cıkıyo onların hepsını yapıstırdım ne ıse yarayacak bılmıyorum da ama persembe doktora gıdene kadar cıkarmayacakmısım . boyle bı deneyım yasayan varmı yada bu konuyla ılgılı bı bılgısı olan.....:26:
zerdalım snein cvbını loveliye yazmışım, en üsttetn bakıver bi zahmet..herkesler beklemde sanırım, kızlar herkesler nasıllar.
venus ne durumdasın canım. dinleniyorsun demi, doktora gidecektin ne oldu.:94:
denizanası 2 tarama testleri yaptırıyormusun, tahliller ne durumda, ne alemdesin.:94:
çıldın doğurmadı daha.
geshenkim herşey güzel olacak diyorum.
tentoş yazın hepimiz kafamızı dağıtalım. eylüle hazırlanalım, rahat bi yaz geçirelim dimi.
Bizim artniyetsiz özlem nerelrde bakalım, antepdemi, yoksa rahim filmini mi çektiriyor.:98:
yeterr sen nasılsın, yine misafir peşindemisin.
bebeğim_01 canım karşılaşamıyoz senle. Senem nasıl iyimi, onlada pek görüşemiyoz.
lalehan ne yaptı acaba oda bu ay doğuracaktı.
Aylin ne almadesin, aşılama sonucun ne oldu. :97::97:
melony hamilelik nasıl gidiyor.
özlem64 şimdi nasılsın. raporlumusun.
belenay gelmiyorsun. şimdi ne kararlar aldın. ilaç kullanıyormusun.
Lovelim canım. napersin. örtmenler yaşadı, yaz geliyor. loveli yazın tadını çıkar.
Yeni gelen arkdaşlarımız sizler nasılsınız. herkesin keyfi yerindedir inşallah.
Unuttuklarım varsa onlar nasıllar, böyle yazınca unutuyor insan.herkesin halini sormaya çalıştım. herkeslerin işleri var. Bende çok yoğunum bu sırlar. ama yinede gelmeye çalışıyorum.
takmamak gerekte elde mi oslmaly, ALLAH ım tez zamanda sana da versin bi evlat, erkekler öyle malesef,kendiliğinden hadi tedaviye başlayalım diyeni duymadım daha.
zerdalım gidiyorum tabi kontrollere hatta 15 güne bi gitmeye başladım. 2litest ve 3lü testim temiz cıktı cok şükür..bi tek renkli doplerim kaldı, mayıs sonuna..hayırlısı inşALLAH
PEKİ ARALIKta bitiyor mu tüp bebek hakkın yetercim, doktorun dediği gibi yumurta kaliten düzelnce yaptırsan da bilimsel olarak daha cok yaklaşsan bebege.ALLAH istedimi yumurta kalitesi, sperm sayısı hikaye biliyon zaten ...hayırlısı arkadaşım ya
tento kullanmıştı o bantlardan sml,acıklamışta sana asağıda zaten
zerdalım snein cvbını loveliye yazmışım, en üsttetn bakıver bi zahmet..
mause olmadan yazıyom lap-toptan pek zor oluyo, üşendimde şimdi yattgım yerdne kalkmaya :))
Loveli sana ne yazacadımda işaretledim unuttum akideşim yaneyse öpiim seni de
cılgınım yarın mı doğum yapacakmış, Rabbim kolaylıklar versin canım ya, darısı hepimizin basına,
ben demişitm ya 4 mayısta gelecek senin kız diye, ayhh medyummu oldum ne :)))
anladım yeterim. dene o zaman canım ya, ALLAH ım nasip eder inşALLAH.Rabbim görsün yeterim. dualarımdasınız inan..kabul olur mu bilmem ama hiç etmesem haftada 2-3 kez uzun uzun dua ediyorum kendimle bir sie, bende hala inanamıyorum hamileliğime, bişey olacakta bana, bebegimi kaybedicem diye hissediyorum, o yüzden hep kendime de dua ediyorum hala, sizinle beraber...deniziminanası canım aralıkta ikici hakım için zaman doluyor (aralıkta 2. defa yaptıbileceğim )öncesinde sgk kabul etmiyor siğortam yetmiyorr:26::26::26: kuzum yumurta kalitesi artracak bir ilaç yokkiii malaesefffffffffff
anladım yeterim. dene o zaman canım ya, ALLAH ım nasip eder inşALLAH.Rabbim görsün yeterim. dualarımdasınız inan..kabul olur mu bilmem ama hiç etmesem haftada 2-3 kez uzun uzun dua ediyorum kendimle bir sie, bende hala inanamıyorum hamileliğime, bişey olacakta bana, bebegimi kaybedicem diye hissediyorum, o yüzden hep kendime de dua ediyorum hala, sizinle beraber...
Çok teşekkür ederim :) Yormuşum sizi :)
Maalesef polikistik overim var.Hiç sevmiyorum hastalığı.Allah daha beterini vermesin ama kıl,kilo herşey var bende ergenliğimden beri.
Rica ederim ne demek. bu aralar vakitten bol bir şey yokAllah şifa versin... dediğin gibi Allah beterinden saklasın hepimizi.
kimden cocuk tento?cemile de tek atışla hamile kaldı. e maşallah
kimden cocuk tento?
sben son 4 bölümü islemedim hala da-kayınvalide balıkçıdan diyo dooru mu
40 yaşında kadın bak, hemide tek atış...
ayy şu kalan 4 bölümüde izleyip yetişsem yeni bölümlere, cok sey olmuş, mesude şıl..ğıda sonerlemi evleniyo..yok gıı. ali tecavüz etti ya, ondan kaldı hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?