30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

daha önce hiç tedavi görmedinmi kaç yıllık evlisin

ben tüp yaptığımda kullandım
hormon takviyesi
ama ben iki tane kullandım
4 gün sorna çıkartıp tekrar iki tane

sag bacak sol bacak(üst kısım) yada sağ- sol göbek altı şeklinde kullandım
duş alınabiliyor

hoşgeldin

erkekler genelde öle oluyolar. biz tepinip duruken onlar rahat oluyo
her şeyi kadın yaşıo bu süreçte
ii bi silkele kocanı, kendi kendi aklı başına gelmez benden söylemesi :)

akıl veren çok ama kafana takma denlere mümkünse kafa at. ben öle yapıodum :)) kimse sormuo artıkın
4 yıldır deniyoruz. 3 aşılama ve bir tüp denemem var
sebepsiz bizimki de

benden sonra hamile kalanlar torun torba sahibi olacaklar

yeter arkadaşım güzel bişi demişti
kafandan atamassın üzülmemeyi de bırkamassın ama bununla yaşamayı öğrencen.
biz de burda hep berbaer öğrenmeye çalşıoz işte :)

oyy sen anlatıon bana sıkıntı basıo. allah kolaylık versin yeter
ne salak kuraları var devletin ya
illa ki durduk yere aşılama mı yaptırcan. olmayacaanı bile bile.
gerkesiz yere de o kadar ilacı alcan vucuduna
töbe töbeee

grshenk yarın ameliyat olcak kızlar, allah tez zamanda şifa versin arkadaşıma

çılgın da anne olacak :)

ben anlamıom

aynen valla canım sağolsun devletimizzzz bizi sürekli geriye götürüyorrrrrrrrrrrrrrr
ama olsun ben yinede yaptıracağım aşılamalarııı ve tüp bebk raporumu alacağım

takmamak gerekte elde mi oslmaly, ALLAH ım tez zamanda sana da versin bi evlat, erkekler öyle malesef,kendiliğinden hadi tedaviye başlayalım diyeni duymadım daha.

zerdalım gidiyorum tabi kontrollere hatta 15 güne bi gitmeye başladım. 2litest ve 3lü testim temiz cıktı cok şükür..bi tek renkli doplerim kaldı, mayıs sonuna..hayırlısı inşALLAH

PEKİ ARALIKta bitiyor mu tüp bebek hakkın yetercim, doktorun dediği gibi yumurta kaliten düzelnce yaptırsan da bilimsel olarak daha cok yaklaşsan bebege.ALLAH istedimi yumurta kalitesi, sperm sayısı hikaye biliyon zaten ...hayırlısı arkadaşım ya

tento kullanmıştı o bantlardan sml,acıklamışta sana asağıda zaten

zerdalım snein cvbını loveliye yazmışım, en üsttetn bakıver bi zahmet..
mause olmadan yazıyom lap-toptan pek zor oluyo, üşendimde şimdi yattgım yerdne kalkmaya :))

Loveli sana ne yazacadımda işaretledim unuttum akideşim ya neyse öpiim seni de

cılgınım yarın mı doğum yapacakmış, Rabbim kolaylıklar versin canım ya, darısı hepimizin basına,
ben demişitm ya 4 mayısta gelecek senin kız diye, ayhh medyummu oldum ne :)))

deniziminanası canım aralıkta ikici hakım için zaman doluyor (aralıkta 2. defa yaptıbileceğim )öncesinde sgk kabul etmiyor siğortam yetmiyorr:26::26::26: kuzum yumurta kalitesi artracak bir ilaç yokkiii malaesefffffffffff

cılgınım yarın mı doğum yapacakmış, Rabbim kolaylıklar versin canım ya, darısı hepimizin basına,
ben demişitm ya 4 mayısta gelecek senin kız diye, ayhh medyummu oldum ne :)))

sağlıcakla inşşşşşşşşşşşş canımmmmmmm

anladım yeterim. dene o zaman canım ya, ALLAH ım nasip eder inşALLAH.Rabbim görsün yeterim. dualarımdasınız inan..kabul olur mu bilmem ama hiç etmesem haftada 2-3 kez uzun uzun dua ediyorum kendimle bir sie, bende hala inanamıyorum hamileliğime, bişey olacakta bana, bebegimi kaybedicem diye hissediyorum, o yüzden hep kendime de dua ediyorum hala, sizinle beraber...

Tentom ya, cıktın mı hemen,osmanımı izliyosun, bende de misafir varya kayınvalidemler,onlar actı izliyo halbuki ben daha 25. bölümü izliyordum, merakım gitcek diye izleyesimde yok ileriki bölümü, başka odaya da gidemiyom, izliyom arıtk ( hem senin gecmedi mi iç sıkıntın hala? nasıl hisseidyon kendini....??

Geshenkimin ameliyat günü gelmiş demek.
ALLAh ım onunda yardımcısı olsuın,cılgınımla beraber.
sne haber edersin dimi tento ameliyattan cıkıp sana haber verise geshenk..

kuuzm öyle şeyler düşünme:26::26: salıcakla kucaklayacaksın inşşş meleğini sağol canım allah razı olsunnnnn canım rabbim yürekten yapılan dualrı geri çevrimez hiç merak etme sennn:26::26: sizlerde bizim duarımızdasınızzz ben hep dua ediyorum sağlıcakalaak kucaklayın büyütün diye inşşşşşşşşş

Çok teşekkür ederim :) Yormuşum sizi :)
Maalesef polikistik overim var.Hiç sevmiyorum hastalığı.Allah daha beterini vermesin ama kıl,kilo herşey var bende ergenliğimden beri.

Rica ederim ne demek. bu aralar vakitten bol bir şey yok Allah şifa versin... dediğin gibi Allah beterinden saklasın hepimizi.

1.5 sene uzun bir zaman gerçekten.Umarım en kısa zamanda kavuşursunuz.
Aslına bakarsanız eşiniz size göre rahat olması belki daha iyidir.Eğer 2'nizde stresli olsaydınız ev huzurunuz daha kötü olabilirdi.Çiftlerden birinin daha serinkanlı olması iyidir.
31 yaş erken bir yaş.Benim çoğu arkadaşım 33-34 arası çocuk yaptılar.
İş stresi önemli olabilir.İş huzuru çok önemli birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…