30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar nasılsınız doğru dürüdt giremiyorum gunduz gecede uykusuzluk başladığı için giriyorum kimse olmuyo cılgın yarın doğuruyomuş rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin sırada ben varım sanırım haziran 15 16 gibi benimde sezeyanım daha bir bucuk ay var ama baya bir ağırlaştım

elfidacım namı değer denizanası sende bugnlerin değerini bil ileri safhalar ağırmış ben uyuyamıyorum nefes alamaıyorum walla

Kızlar sabah itibariyle kırmızı kartı yedim, bu ay preseed sibariş edeceğim. Haftaya izin aldı 5 gün hafta sonlarıyla beraber 10 gün bi memlekete gideceğim. geçen sefer annemlere gidip geldikten sonra hamile kalmıştım, belki yine uğur getirirler bana. memleleket dönüşü belki bi aşkla bebişimizi yaparız.

yeni kararlar böyle.

günaydın nasılsınız güzel gelişmeler var gerçi hergün okuyorum yazdıklarınızı ama gündüz işteyim pek yazamıyorum kaçamak yazim bi dedim
çılgınkız doğum yapacakmış hayırlı doğumlar diliyorum rabbim bir avazda kurtarsın hemşerim
yeter sen nasılsın canım
topiğin demirbaşı tentation sen nasılsın canım
geshenk sen nasılsın canım
denizanası sen nasılsın bebiş nasıl yaramazlık yapıyormu rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
melony sanada hayırlı doğumlar diliyorum
neşe uğramıyor galiba hiç okumadım yazılarını
loveli sen nasılsın canım oğluşun nasıl büyüyordur maşallah kuzuya
ve topikteki bütün kızlar adı aklıma gelmeyenler kusuruma bakmasın herkese sağlık sıhhat diliyorum
bebişi olanlara rabbim sağlık sıhhat nasip etsin hayırlı evlat olmalarını nasip etsin
hamiş olanlara rabbim yardım etsin hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin
veee bizede rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin koca göbüşlü olun inşallah

melonum ya, özledik seni,evdesin de neden giremiyon ki nete?
farkındayım canım ya en iyi zamanlarda oldugumun, hiç bi sıkıntısı yok bebegimin bana.hayırlısı olsun gelsinde saglıkla katlancaz o hallare artıkın.
öptüm seni kızceye selamlar :)

hayırlısı olsun Zerdalım, anne mutluluk veriyo sana demek ki, hormonlar düzeliyo hoop bebiş göbüşde :))
10gün özlüycez seni ve hikayeleri, kıssaları desene
yaramazslığı yok teyzesi, hiç üzmedi beni hamile kaldığımdan beri, gec geldim cok yordum üzdüm ağlattım annemi hamileyken rahat vereyim barim diyo bebeğim benim, canım benim ultrasonda görüyoz kımıltıları işte, hissetmedim daha hiç değilse
öyle belenayım işte.. öptm seni de cok cok

elfidam, evet annem memleket iyi geliyor bana, iyi gelsin diyede kırmızı kartı yer yemez aldım izni, sen iyisin kocaman olmuşsun, hamiş kıyafetleri aldınmı.

aşağıda bi aylin gödüm sanki. nasılsın aylinim.

kıslar günaydınn
çılgınım bugün sezaryana girdi, doğmuştur bile inşallah çılgın prenses :) maşallah onlaraa bir an önce güzel haberlerini gönderir inşallah
geshenkim de myom ameliyatı varmış bugün, Allahım onun da yanında olsun, bebişine vesile olsun bu ameliyat inşallah
zerdalım gelmiş kırmızılar tatlım üzülme, sen hamile kaldın kendiliğinden, yine olacak Allahın izniyle
geçmişe bakamadım, daha daha nabıyonuz?

benden de haber beklemişsinizdir, kusuruma bakmayın merakta bıraktım.. ama sorun bi niye yaptın diye

çılgının daha doğum olmadı, olunca haber gelecek yazarım ben, geshenkin ameliyat ertelendi bazı tahlillerinden dolayı riksli çıktı, bende doğal hamileliği kolaylaştırdığı için preseed kullanacam aylin.hem rahmimde ters ya, çılgın belki sende etkili olabilir dedi. Sen nasılsın.

melony iyi sende yaklaşmışsın. az kalmış canım. allah sağlıklı sıhatli alamak nasip etsin, kucağına.

kız kaç kere sordum:95::95::95:, artık, söylemek istemiyon diye düşünmeye başladım, hadi tekrar soruyom, niye....:97::97::97:

kıs valla kötü bi niyetim yoktuuu, belli olmamıştı, az önce öğrendimm

hamileyiiiimmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
Hazret-i Süleymân (a.s.) bir gün, deniz kenârında oturmuşlar idi. Bir karıncanın geldiğini gördü. Ağzında bir yeşil yaprak tutardı. Deniz kenârına ulaşdı. Sudan bir kurbağa çıkdı. O yaprağı karıncadan alıp, denize döndü. Karınca geri döndü.

Karıncadan sordular ki,

- Bunun hikmeti nedir.

Karınca cevâb verdi ki,

-Bu deryânın ortasında, Allahü Sübhânehü ve teâlâ hazretleri bir taş halk etmişdir. O taşın içinde bir böcek halk etmişdir. Beni onun rızkına sebeb etmişdir. Ben her gün o nesneyi, ona yetecek kadar rızkı getiririm. Deniz kenârına ulaşdırırım. Allahü teâlâ hazretlerinin, kurbağa sûretinde yaratdığı bir meleği o rızkı benden alır, o böceğe verir. O böcek, Allahü tebâreke ve teâlâ hazretlerinin kudreti ile, fasîh dil ile söyler ki;

-Sübhânallah ki, beni halk etdi, deniz ortasında ve taş arasında bana mekân verdi. Benim rızkımı unutmadı. İlâhî, ümmet-i Muhammedi ümîdsiz etme!

aylin çabuk yaz kandamı öğrendin, eşine söyldinmi, duyunca ne hissettin. Canım benim hep senin burdan hamile haberini almak istedim biliyorsun. güzel aylinimiz. Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin, süpersin.:92::92::92::92::92:

canım yaa öyle şaşkınımkii
az önce aradım hastaneyi, doktoru aramadım daha
kocacımın bile haberi yok, duruşmada o daha dönmedi
içim kıpır kıpır, korkuyorum bi yandan, Allahım sağlıkla tamamına erdirir inşallah

kan değerin kaç çıkmış, vay be ilk ben öğrendim demek. eeeee hakkettim yani, hep burdayım. ilk baş inanamazsın, ama sonra kalp atışlarını duyunca, muhteşem bişey.

aminn canım benimm, darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah, canım arkadaşlarımın, burda isteyen tüm arkadaşlarımın başına olsun
kanda öğrendim, aşılamadan sonra 18 günümde bakıldı, değer de çok güzel maşallah
eşime sölemedim dahaaa :)))

şimdiden dikkatli olmayı başlıyoruz, en sonunda oldu aylin. Çok güzel, hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza, bu ay bu haberle coşarız.:119::119::119::119::119::119::119:

kan değerin kaç çıkmış, vay be ilk ben öğrendim demek. eeeee hakkettim yani, hep burdayım. ilk baş inanamazsın, ama sonra kalp atışlarını duyunca, muhteşem bişey.

zerdalım sizin de hakkınız var, dualar ettiniz, yüreğinize sağlık, çok seviyorum sizii
inşallah o günleri de görürüm, çok korkuyorum bişey olmasın...
çooook gazım var gazman gibi oldumm :))) değer 4531 çıkmışmaşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…