30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

senin kesen falan oluşmuş canım, gidince görebilirsin, hatta kalp atışları bile yaklaşmış. Gazda hamilelerde olan belirtiler arasında, aylin ne gibi belirtiler yaşadın, kassık batması varmıydı, ateşini ölçtünmü, yüksekmi seyretti.

şimdiden dikkatli olmayı başlıyoruz, en sonunda oldu aylin. Çok güzel, hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza, bu ay bu haberle coşarız.:119::119::119::119::119::119::119:

evet Allahıma şükürler olsun, Rabbim öyle büyükki
kızlar sakın ümidinizi kesmeyin Rabbimden
bu ay pek ümitli diildim, bi ara resmen adeti bekliyodum, sonra canım sıkkınken bigün içime bi ferahlık geldi, kalktım, abdestimi aldım, Allahım senden ümidimi kesmiyorum, sana sığındım dedim, namazımı kıldım, ondan sonra hep böyle söyledim içimden
sakın ümidinizi kesmeyin O'ndan, ona sığının, çokca dua edin, O öyle büyükki

canım çılgınkızdan şimdi haber gledi, kızı doğmuş, aralarında, kendini toplasın kutlayacağım, senide söylerim aylin.

inşallah zerdalım..
canım bu ay adetim yaklaştıkca aslında adeti bekler olmuştum.. hatta demin bahsettiğim gün o kadar adet gelecek gibiydiki akşam eve giderken eşime dedimki, adet geldim geliyoom diye bağırıyo, işte o gün evde o ferahlığı hissettim, ümidimi kesmedim
hatta adet öncesi cildim yağlanır benim, önce yağlandı yüzüm, aha dedim! ama sonra geçti, normale döndü ertesi gün falan
çok gazım vardı ama benim normalde de vardır, çok ona yormadım
bi de şeyi farkettim, tükürük arttı, namazda falan sürekli yutkunuyorum
düzenli ateş ölçmedim ama bir-iki kere baktım, 36,9 du ama bu sabah yataktan çıkmadan önce 36,5 çıktı, kalktıktan sonra tekrar ölçtüm, 36,9 çıktı yüzüm falan yanıyo

Bu gün çok mutlu oldum, iş yerinde herkes bana bakıyor, ama çaktırmıyom. Çılgının doğumu ve aylinin haberlerini çok sevindim. Çok şükür. Allah hepimize nasip eylesin, kızlar.:119::119::119::119::119:

evet aylinim zamanını bekliyor, bende hep kırmızıyı yiyene kadar ümit ediyom aslında. Zamanı gelince olacak sanırım. namz kılman çok güzel sevindim. Doktora ne zaman gideceksin canım. ultrasyonda görünce, daha çok inanırsın hamile olduğuna.

iyi gelsin bi daha ki ay kırmızı kartsız gol olsunnn

denizANASI nasılsın fıstıkk :)
cook iyiyim cok şükür aylincim, senden haber beklemedeyiz işte, ilerilerde yazmışındır heralde, hemencecik okuyup cıkıciiimmm..yarım gün izinliydim bugun,sağlık ocagına gittim geldim akn degerleirm normal cok şükür, haşimatıo tiroidim de ilerlemiyo haplarla şükür..

ööle işte..öptüm ikinizi de cok cok

ayy.. cılgın sağ salim doğumunu yapmış mı şükür?
ayline niey sevindin?= okuyamaadım ben ya ..aceleden

kıs valla kötü bi niyetim yoktuuu, belli olmamıştı, az önce öğrendimm

hamileyiiiimmmmmmmmmmmm
yeminle tüylerim diken diken oldu aylinim, göslerim doldu ya..
burda herkes hamile kalacak sırayla, bunu ispatladın işet sen..

coook öpüyrm ve tebrik eidyorum snei aylincim.ALLAH ım sağlıklı hamilelik versin..
inanaılmaz mutlu oldum ya, anlatılmaz ki :)))

amapek ok acelem var.. öptüm tekarar seni, canı gönülden tebrik ve hayırlı olsun diyoerum..ALLAHA emanet olun ,yeni çekirdek sneinki artıkın, cılgının bebek oldu cok şükür buugn :)))

Neeeeeeeeeeeeeee aylinimmmmm hamile mi allahım sana şükürler olsun nasıl mutluyum anlatamam canım canım yemin ediyorum tüylerim diken diken gözlerim doldu maşallah çok sevindimmmm ay dostlar teyze oluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz ay nasıl sevinçliyim anlatamammmmmmmmmmmmmmmmmm:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::124::124::124::124::124::128::128::128::128:

canımm şimdi doktoru aradım, tek olduğunu düşünmüyorum, ikiz olabilir deyooo
gerçi çok yumurta olmuştu, çoğul gebelik ihtimali vardı, dualarımda da hayırlısı dedim hep.. hayırlısı bakalım.. doktora haftaya çarşamba gidickmişim, istersen yarın testini tekrarla dedi
canımmm çokkk sağol aminn :)
aylin hamile canım ona sevindim, elfida sana söyleyene kadar göbeğim çatladı

:)))))))))))

loveliiiiim ivettt inşallah :)) dua edin nolur, herşey yolunda gitsin

Ne güzel bir günnnn çılgınım kızı sağsalim aldı kucağına bir yeğen geldi ötekisi yolda ayyyyy yüzümde güller açıyor

ahan da eren nereye gittin gel oğlum bak çılgın teyzenin bebbişi doğdu aylin teyznin bebişi geliyor abi oldun sennnn

canım evet, çekirdek doğdu, aylin hamile kaldı. Topinkimiz çoğalıyor, inşallah burda herkesin hamile haberini ve doğum haberini alacaız, hepimiz burda tanışığ arkdaş olduk, dualar ettik, nasıl sevindim bende okuyunca, nerdeyse çığlık ataaktım, zor tuttum kendimi. süperiz yaaaaa.

aylin topinke ikiz doğrurarak, sendede bi ilk yaşayabiliriz. çok tatlı olurlar be, iki tane küçük küçük.

abi oldu ya, topinkin en büyük abisi. çok tatlı yavru, o küçücük haliyle hepsinin abisi. yerim ben ereni.:125::125::125::125::125:

:)) oy yerim ben o erencikimizi
aminnn canım benimm, zerdalım, herkess hamile kalacak inşallah burda, Allahım çok büyük
topiğin adını değiştiririz, 30 lu yaş gübüşlüleri diyee :))
hep korkardım ikizden, ama son zamanlarda hayırlısı öyleyse ikiz olsun diyodum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…