:)) oy yerim ben o erencikimizi
aminnn canım benimm, zerdalım, herkess hamile kalacak inşallah burda, Allahım çok büyük
topiğin adını değiştiririz, 30 lu yaş gübüşlüleri diyee :))
hep korkardım ikizden, ama son zamanlarda hayırlısı öyleyse ikiz olsun diyodum hep
kızlar biraz çıkmam lazımm
öptümm goccamannn hepiniziii
bir süre yalıyamıcam, gazoz da yasakk
o kadar çok istiyoruzki bebiş sahibi olmayı, rabbim iki tane verirse, madem bu kadar istiyorsun al sana iki tane diye gönderirmiş, Bakarız artık napcan.
bende çekiniyorum ama düşününcede bazen içim açılıyor, yani ikizde olursa hiç fena olmaz.
canım isteyen herkese versin yüce Rabbim bende ikiz olsun istiyorum çünkü bu yaştan sonra birini büyütüp ikinciyi yapmak daha zor :13:
kıs valla kötü bi niyetim yoktuuu, belli olmamıştı, az önce öğrendimm
hamileyiiiimmmmmmmmmmmm
hamileyiiiimmmmmmmmmmmm
canım çılgınkızdan şimdi haber gledi, kızı doğmuş, aralarında, kendini toplasın kutlayacağım, senide söylerim aylin.
mrb kızlar
fazla vaktim olmadığından geçmişi okuyamadım
umarım herkes iyidir
bizde şimdilik iyiyiz
30 nisan da öğleden sonra 14 :30 da (38+0) spinal anezteziyle doğum yaptım
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
önce normal yolla doğum denendi ama olmadı..sonra sezaryana karar verildi
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkisyle mide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..
RAbbm sizlere de hayırlsıyla nasip etsin
hepiniz içim doğum esnasında dua ettim
zor bir doğum oldu...önce suni sancı ile yapıldı olmayınca sezaryana geçildi
şimdilik iyiyiz elhd.
çılgın doğum yaptımı acaba
neyse sonra vaktim olunca haber alrım inş.
dua ile
Kızlar sabah itibariyle kırmızı kartı yedim, bu ay preseed sibariş edeceğim. Haftaya izin aldı 5 gün hafta sonlarıyla beraber 10 gün bi memlekete gideceğim. geçen sefer annemlere gidip geldikten sonra hamile kalmıştım, belki yine uğur getirirler bana. memleleket dönüşü belki bi aşkla bebişimizi yaparız.
yeni kararlar böyle.
hamileyiiiimmmmmmmmmmmm
zerdalım sizin de hakkınız var, dualar ettiniz, yüreğinize sağlık, çok seviyorum sizii
inşallah o günleri de görürüm, çok korkuyorum bişey olmasın...
çooook gazım var gazman gibi oldumm :))) değer 4531 çıkmışmaşallah
canım çılgınkızdan şimdi haber gledi, kızı doğmuş, aralarında, kendini toplasın kutlayacağım, senide söylerim aylin.
canımm şimdi doktoru aradım, tek olduğunu düşünmüyorum, ikiz olabilir deyooo
gerçi çok yumurta olmuştu, çoğul gebelik ihtimali vardı, dualarımda da hayırlısı dedim hep.. hayırlısı bakalım.. doktora haftaya çarşamba gidickmişim, istersen yarın testini tekrarla dedi
canımmm çokkk sağol aminn :)
:)))))))))))
bir süre yalıyamıcam, gazoz da yasakk
tamam canım, kocacığına güzel bi süpriz yap, allah mutluluğnuzu bozmasın.
zaten yeteri kadar gazoz içmişsindir sen, bi süre almasanda olur.
mrb kızlar
umarım herkes iyidir
bizde şimdilik iyiyiz
kontrol için gitmiştim fakat dr. sancımın ve açıklığn olduğunu söyleyince durumlar değişti
kan sulandırıcı iğne kesilmeden doğum yaptım...anestezinin etkisyle mide bulantım oldu ve kendimi fazla zorlayınca dikişimde biraz kanama oldu..şu an iyiyiz..sadece sütüm daha gelmedi... şimdilik mama ile besleniyor minik oğlum..
şimdilik iyiyiz elhd.
dua ile
güzel haberler, sen nasılsın bakalım, nasıl gidiyor kahvelokum.gözümüz aydın, çok sevdindim aylin.... Allah tamamına erdirsin...
ne güzel haberler var bugün böyle.. çok sevindim.. çılgınıma geçmiş olsun, bebişi de dünyaya hoş geldi.. bahtı güzel olur inş..
lalehan geçen aklıma geldin sorduydum, iyi çok şükür canım. Allah analı babalı büyütsün.mrb kızlar
umarım herkes iyidir
bizde şimdilik iyiyiz
şimdilik iyiyiz elhd.
dua ile
çılgın doğurdu bugün.lalehan bebeğin hayırlı olsun
allahım analı babalı büyütsün çılgınımda doğurmuştur sanırım
allahım bebeklerimizin tahtlarınıda bahtlarınıda güzel yapsın
analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
özlem tatlım nerelerdesin, sen neler yapıyon bakalım.kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr :)
bi kaç gün açamadım way waaayyy süper yaaaa hamişler bebişler havada uçuşuyoooookarnaval havası olmuş buralardaaaaa
yaaaaaa wallaaa herkeşe mutluluklarrr yaaaa neee ggüüüüzzzeeel haberlerrrr, her sayfayı okuyamadım amaaa maşallah maşallah hemide 41 kere tü tü tüüüüü:92::92::92::92::92:
canım az zamanın kaldı, yolun yarısını geçtin allahın izniyle, hayırlısı ile bide senin doğumunu duyarız. Aman dikkatli ol yorma kendini, eşin nasıl yardımcımı sana. kayınvaliden falan nasıl bu arada. Sıkmıyor canını demi.oyyyyy bugün süper bir gün Maşallahhhh Berekallahdiyelim... :))
çok güzel haberle r okudum.doping oldu resmen.
kızlar ben kaç günlerdir iyi değildim yine.dr bugün dopleere gönderdi bizi.ultrasonda radyolog kan akımlarımızı falan inceledi.bide bebişl hareketlerini.herşey çok güzel d edi maşallahinş böyle devam edder.ağrılarımın sebebi yorgunlukmuş,belimdeki, a ğrı ise böbrek genişlemesiymiş.bebiş baskı yapınca böbrek suyu tam atamıyormuş.çok işülür d edim önemli bişey yok..üstünede süper haberler alınca ağzım kulaklarıma vardı resmen..
bi de endometriozis var malumunuz, laparoskopi oldum ama tekrarlama riski hep var sonuçta, o yüzden de belki ikiz olması hayırlıdır, bi süredir bu yüzden daha sıcak bakıyodum ikize.. Rabbimden hep hayırlısını diledim, ikiz olması hayırlı ise ikiz olsun :)o kadar çok istiyoruzki bebiş sahibi olmayı, rabbim iki tane verirse, madem bu kadar istiyorsun al sana iki tane diye gönderirmiş, Bakarız artık napcan.
bende çekiniyorum ama düşününcede bazen içim açılıyor, yani ikizde olursa hiç fena olmaz.
ivet toktor öyle didi :) haftaya çarşamba belli olur inşallahYAAAA ikiz de olabilir miymişşş
süpriz müpriz olmuyoki be zerdalım böle tedaviylen olduğu için, zaten haber bekliyodu, kandıracaktım aslında ama sorunca istemeden ağzım kulaklarıma vardı :))tamam canım, kocacığına güzel bi süpriz yap, allah mutluluğnuzu bozmasın.
zaten yeteri kadar gazoz içmişsindir sen, bi süre almasanda olur.
amin canım, çok sağol, darısı başınızatebrik ederim arkadaşım. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.. Darısı başımıza
amin kahvem lokumumm :) cümlemizinkini inşallahgözümüz aydın, çok sevdindim aylin.... Allah tamamına erdirsin...
ne güzel haberler var bugün böyle.. çok sevindim.. çılgınıma geçmiş olsun, bebişi de dünyaya hoş geldi.. bahtı güzel olur inş..
lalehanncımm, çooook sevindim, ikiniz de iyisiniz şükür, maşallahmrb kızlar
umarım herkes iyidir
bizde şimdilik iyiyiz
şimdilik iyiyiz elhd.
dua ile
amin belenayım, darısı başınıza, tez vakitteaylint tebrik ederim canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr :)
bi kaç gün açamadım way waaayyy süper yaaaa hamişler bebişler havada uçuşuyoooookarnaval havası olmuş buralardaaaaa
yaaaaaa wallaaa herkeşe mutluluklarrr yaaaa neee ggüüüüzzzeeel haberlerrrr, her sayfayı okuyamadım amaaa maşallah maşallah hemide 41 kere tü tü tüüüüü:92::92::92::92::92:
canım benim bebişinle herşeyin yolunma olmasına çok sevindim, sağlıkla tamamına erdirsin Rabbimoyyyyy bugün süper bir gün Maşallahhhh Berekallahdiyelim... :))
çok güzel haberle r okudum.doping oldu resmen.
kızlar ben kaç günlerdir iyi değildim yine.dr bugün dopleere gönderdi bizi.ultrasonda radyolog kan akımlarımızı falan inceledi.bide bebişl hareketlerini.herşey çok güzel d edi maşallahinş böyle devam edder.ağrılarımın sebebi yorgunlukmuş,belimdeki, a ğrı ise böbrek genişlemesiymiş.bebiş baskı yapınca böbrek suyu tam atamıyormuş.çok işülür d edim önemli bişey yok..üstünede süper haberler alınca ağzım kulaklarıma vardı resmen..
çılgın hamileliği , ayline devretti bugün :)) bugün büyük bi gün.
lalehenda doğum yapmış maşallah.
gshenk kutulacak o pis miyomdan d iyordum ama olmamış vardır bundada hayır.geshenkim benimm bunlar sana
tebriklerrrrrrrrr
gazmannnnnnya evet o çok oluyo hatta benim gazdan dolayı keseyi zor görmüşlerdi.dr tuvalete göndermişşti beni gaz yap gel diye
gelsind e çifter çifter gelsin...Rabbimden gelene elhamdülüllah diyoruzz :))
ohhhhhhh canıma deysinnn...öncekilere sayarsın artık
bence de 9a y kadar almasa da olur.bakın bana teeeeee kasımdakiyle yetiniyomm
darısı benim başıma hadiii
canım az zamanın kaldı, yolun yarısını geçtin allahın izniyle, hayırlısı ile bide senin doğumunu duyarız. Aman dikkatli ol yorma kendini, eşin nasıl yardımcımı sana. kayınvaliden falan nasıl bu arada. Sıkmıyor canını demi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?